Page 28

Wanneer je iemand in een kring hebt staan die nog niet op Google+ zit, dan wordt dit door middel van een melding “Ook x persoon e-mailen die Google+ nog niet gebruikt” getoond. Door deze instelling aan te vinden krijgt deze persoon een kopie van het Google+-bericht in de email. Je gebruikt kringen niet alleen om informatie te delen (push), maar ook voor het georganiseerd ontvangen en lezen van informatie (pull). Standaard zie je alle updates. Wil je alleen de berichten van een bepaalde kring bekijken, dan kun je aan de bovenkant van het scherm de kring kiezen waarvan jij de updates wilt lezen. Zo kun je snel alle updates van bijvoorbeeld alleen je collega's of je vakgenoten bekijken, ook als die niet op de startpagina zichtbaar zijn.

Wanneer iemand jou in een kring plaatst, krijg je hier natuurlijk een melding van. Op dat moment kun jij die persoon ook in een kring plaatsen of geen actie ondernemen. Je kunt het verzoek zelfs negeren. Onderneem je geen actie of negeer je deze persoon, dan zie jij geen updates van deze persoon op je startpagina. Deze persoon zal wel jouw openbare updates zien in zijn of haar startpagina.

+5.2 Kringen gebruiken & beheren Als je een account aanmaakt, krijg je standaard 3 kringen: familie, collega’s en vrienden. Uiteraard kun je deze kringen hernoemen of verwijderen. Ook kun je zelf nieuwe kringen aanmaken. Wanneer je iemand in een kring plaatst, krijgt die persoon hier een melding over. Deze persoon ziet echter niet in welke kring hij/zij is geplaatst.

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you