Page 25

kringen je een notificatie kunnen zenden. Bericht verwijderen Uiteraard kun je ook een bericht verwijderen. Dit kan nadat je het bericht hebt geplaatst. Klik op het menu in de rechterbovenhoek van het bericht en kies “Dit bericht verwijderen” TIP! Bericht na plaatsing bewerken Heb je je bericht geplaatst en ben je iets vergeten of heb je per ongeluk een spelfout gemaakt? Dan kun je de post heel eenvoudig bewerken. Ga naar het bericht, klik op het pijltje en kies bericht bewerken. Vervolgens kun je de tekst bewerken. Helaas kun je niet aanpassen met wie het bericht is gedeeld of toegevoegde media bewerken/aanpassen. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ Aan de slag! 1. Een bericht maken Nu is het tijd om een update te plaatsen op Google+. Net als op Facebook & Twitter kun je zelf bepalen wat je wil delen. Houd alleen in de gaten dat, afhankelijk van welke kring je kiest (of natuurlijk openbaar) iedereen of slechts enkelen je bericht kunnen zien. Plaats eerst een bericht met alleen maar tekst. Zo kun je de het opmaken van een bericht oefenen. Voeg schuingedrukte en dikgedrukte tekst toe en vernoem, indien relevant, andere gebruikers in je bericht. Als je klaar bent, kies je de kringen met wie je je bericht wil delen.

2. Een foto toevoegen Gelukt? Als het plaatsen van een update met tekst goed gaat, probeer dan eens foto toe te voegen. Deze wordt geüpload naar Google+ en vanuit daar voor iedereen, waarmee je het bericht deelt, zichtbaar gemaakt.

De + achter Google  

Voor als je alles wilt weten over Google+. Wat zijn kringen, hoe werkt een Hangout en Google+ voor bedrijven

Advertisement