Page 1

Kampanje nr. 2-2013 Gjelder t.o.m. 16.02.13 www.malia.no

! e n n i r e iden

T

g n i s s u p Op r e s i r p e v a l a r til ekst

Pri s g u n s t i g pa rket t – let t å leg ge!

% 5 -2

r e t i l 3 , 0 1 gg e v Y D A L å P

Nå kun

179,Pr. m2

tarkett Parkett Eik Vario

En lekker parkett med et rikt spill. Leveres med 5G-lock låsesystem hvor bordene vippes enkelt på plass. Gulvet er svært enkelt å legge.

jotun LADY vegg 10

Gir et perfekt sluttresultat som er silkematt i alle synsvinkler. Vanntynnet kvalitet som tørker raskt og har dekkgaranti med maks 2 strøk.

...hos oss får du alt du trenger av maling, interiør og verktøy!


jotun Lady tak 02

Vanntynnet og løsemiddelfri matt takmaling. Glansgrad 02. Har et høyere pigmentinnhold enn tradisjonell takmaling, dekker derfor meget godt og gir et skjoldfritt resultat.

s i r p v Hal

189

Før kr. 379,-

50

3 liter

99,-

49,-

NORFOLIER Malerfolie IZI

2x20 meter. Fås også i x-tra sterk 3x10 meter.

2

på kjøp Forlengersk et til de aft som kjø 5 første ku ndene per tak maling !

STIWEX Forlengerskaft, teleskop

7003 Premium, 130 cm. Gjør malerjobben raskere og mindre belastende.


jotun Lady Supreme Finish

Moderne oljemaling helt uten white spirit. Gir en vakker og ekstremt slitesterk overflate. Suveren utflyt og slitestyrke og vesentlig mindre lukt. Fås i glansgradene 15 - silkematt, 40 - halvblank og 80 - superblank.

, 0 4 1 R A SP

549,-

jotun LADY Wonderwall

399,-

3 liter. Markedets mest robuste veggmaling. Gjør det enkelt å holde veggen pen over tid. De unike egenskapene gir en flekkavvisende overflate som er vaskbar og slitesterk, og som holder godt på fargen.

Før kr. 689,- 3 liter

549,-

kun

Arbeidsplattform

Aluminium, 2 trinn. Høyde 46 cm, plattformstørrelse 87 x 30 cm. Stødig og trygg arbeidsplattform som er helt suveren å bruke inne som ute når du feks. skal male. Arbeidsplattformen er lett å folde sammen og tar liten plass når den ikke er i bruk. Maks belastning 150 kg.

349,-

Gjøco Sperregrunn

3 liter. Vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f.eks. sot, nikotin og andre fargestoffer. Isolerer for gjennomslag fra kvister i panel. Leveres i hvit og kan blandes i lyse farger. Kan også benyttes som heftgrunn og toppstrøk. Fås også i 1 og 9 liter.

Det viktige tilbehøret stiwex Westlon plus

stiwex Rullespann 7080 Premium. 250 mm. Større volum gir mindre søl og forenkler jobben.

7728. 250 mm. Perfekt rull for maling av tak og grove veggflater. Stort opptak av maling gir raskere påføring.

stiwex Skaft

Bred rull - fortere ferdig!

Med endestopper for rull på 250 mm.

Stiwex Ovalpensel Silk Tip

Premium 8025. Optimal til presisjonsmaling og glatte overflater. Smal og bred i samme pensel. Gir et flott sluttresultat, er enkel å rengjøre, holder lenge. Ergonomisk håndtak. Fås i 30, 40, 50 og 60 mm.

3


149,

kun

3 liter

GJØCO Gjøcoproff 07

Vanntynnbar, miljøvennlig PVA-maling til innendørs bruk. Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, puss, sandsparkel og betong.

4


249,-

GJØCO Interiør 10

Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, overmalbar tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom.

GJØCO Supermatt Rom

3 liter

GJØCO Bliss vegg & panel

349,-

399,3 liter

Vanntynnbar, helmatt, akryl veggmaling som gir en vakker fargetone og en unik fargedybde. En vegg uten gjenskinn gir et rolig uttrykk. Den matte overflaten er meget slitesterk og lett å vaske.

3 liter

Vår mest helsevennlige maling. Bliss er spesielt utviklet med de beste råvarene for å kunne gi deg et trygt og helsevennlig produkt. Kan blandes i alle farger. Fås i glansgrad 10, 0,75, 3 og 10 liter. Anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.

Få jobben gjort - med perfekt finish STIWEX Rundpensel Precision Prof 4505. Presisjonsmaling av møbler, dører, vinduer, paneler o.l. Fås i 20, 25, 30 og 40 mm.

STIWEX Flatpensel silktip

tesa Malertape Precision Indoor

Premium 5500. Optimal til presisjonsmaling og glatte overflater. Gir et flott sluttresultat, er enkel å rengjøre og holder lenge. 25mm x 25 meter, til innendørs bruk. Ergonomisk håndtak. Fås i 25, 35, 50 og 70 mm. For ekstra skarpe kanter.

GJØCO Panellakk

349,-

3 liter 3 liter. Matt og hurtigtørkende vanntynnbar akryllakk med lysfilter. Beregnet for innvendig bruk på vegger og tak av furu- og granpanel. Kan blandes i flere farger.

Panellakk: Gir en lettstelt overflate som beskytter treverket mot smuss og fingermerker. Gjør at nytt panel beholder den lyse fargen lenger og kan også brukes for å gi en lysnende effekt til gammel gulnet panel.

5


å p e r a Ta v ! n e k n e b n e k k kj ø liberon Olje til kjøkkenbenk

Finishing Oil for innendørs bruk. Gir en nydelig, silkematt glød og får frem treverkets vakre struktur. Oljen har et høyt innhold av kinesiske treoljer og er sertifisert for bruk på barneleker. Kan brukes på alt som er i kontakt med matvarer, og kan benyttes som treforsegler på beisede flater for å hindre skjolder. Velegnet for overflater i kjøkken, baderom, dører, vinduer og listverk, innendørsmøbler, dreid treverk, treskurd, knivskaft etc. Påføres med pensel eller klut, vent i 10-15 minutter og tørk deretter overflaten tørr og fri for olje. La tørke 6-8 timer før bruk. Fås også i 250 ml.

199,-

kun

500 ml

6

Verdi kr. 39,-


Kom og se vårt store utvalg av spesialprodukter! 199,125 ml

liberon Ringfjerner

Fjerner ringer og skjolder forårsaket av varme eller fuktighet (glassmerker), og gir en blank overflate. Utmerket til polering av marmor. Perfekt til pussing av messing og kobber.

399,-

dylon Tekstilfarge

500 ml

149,200 gr

Fargeekte og permanent farge til alle naturstoffer. Til bruk i vaskemaskin på 40°C.

ALANOR Magnetmaling

Mørk grå vannbasert grunningsmaling som kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønskede farger. Egner seg utmerket som oppslagstavle på skoler, i barnehager, barnerom, kjøkken etc. Kan males på tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Påføres med pensel, skal ikke tynnes. Luktsvak. Underlaget må være rent og tørt. Optimal påføringstemperatur er 20°C. Tørr etter ca 6 timer og overmalbar etter 12 timer. Boksen er tilpasset 1 m2.

299,-

ALANOR Tavlemaling

liberon Grafittkrem

375 ml

Matt, sort akrylmaling for ikke-sugende underlag. Gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. TIPS! Mal med tavlemaling over magnetmaling - da får du både kritt- og oppslagstavle i ett.

SE G N

KS P E

R

–O

R!

MA

T

LI

MALIAs ovnstips

G MYE M

Audun Hånes - MALIA Midsund

E

249,250 ml

Et rent naturprodukt bestående av oppmalt grafitt blandet med voks. Ypperlig til bruk på støpejern og blikk, gamle ovner, strykejern, vekter, lodd, beslag, skiferplater foran ovner og peiser etc. Påføres best med en malepensel med kort og stiv bust. Jo tynnere lag, desto bedre resultat. Støver ikke under polering, tåler høye temperaturer og skaller ikke av.

Lang tid uten puss og pleie setter sine spor på en gammel ovn. Med grafittkrem blir en gammel støpejernsovn som ny:

Fø r

r e t Et

- Fjern løs rust med en stålbørste og fjern eventuell gammel ovnspuss med møbelrens. Gjenstanden er nå klar til behandling. - Påfør Liberon Grafittkrem med en malepensel med kort og stiv bust, du kan evt kutte busten på en vanlig pensel. Jo tynnere lag, desto bedre resultat. Føler du at Grafittkremen er litt tørr kan du blande den med litt møbelrens. - La voksen tørke. Poler over med en lofri klut til ovnen ikke slipper mer farge. Nå er den klar til bruk! NB! Grafittkremen er til innendørs bruk.

7


t t e k r a p g i t s n u g Pri s ! e g g e l å t – let Parkett Eik Vario

En lekker parkett med et rikt spill. Leveres med 5G-lock låsesystem hvor bordene vippes enkelt på plass. Gulvet er svært enkelt å legge.

n u k å N

179, Pr. m2

8


399,-

n u k å N

299,

PROfag ProSmart Gjør-det-selv gulvvarme Med ProSmart Gjør-det-selv gulvvarme under parkett eller laminat kan du senke romtemperaturen og øke komforten. Varmesystemet legges enkelt og raskt. Kontrollenheten har innebygget dag- og nattsenking/ukesprogram, og er enkel å regulere. Prisen er utregnet for et rom på 21 m2, og er inklusiv kontrollenhet. Pris med ProPlate 30S-underlag blir kr. 449,- pr. m2 i et rom på 21 m2.

Pr. m2

HARMONI Parkett Eik Hvit Mix, 3-stav 14 mm

Lekker hvitlasert kvalitetsparkett med et livlig fargespill og noe innslag av kvist. Overflatebehandlet med matt lakk. Leveres med 5G låsesystem for enkel og limfri montering.

199,Pris pr. trinn Lundbergs Trappefornyer

659,-

Trappetrinn i laminat med kjerne i MDF. 1000x305x9 mm pr. trinn. Fås i to lengder, og med tilbehør som gjør monteringen enkel og med et profft resultat. Velg mellom fire ulike dekorer, eik, sølvgrå eik, hvit og brunsort. Kan tilpasses både rette og svingete trapper. Selges i pakning à 6 trinn.

Black & Decker Stikksag

KS900SK-QS. Pendelstikksag, 620 W. Autoselect for rett innstilling, variabel hastighet, 0-45° siktelinje, 800 - 3200 slag/min, hurtigbytte for U + T-blad. Leveres i koffert.

bahco Håndsag 199,-

Superior 2600, 2”. Kapp- og kløvsag for tre, sponplater og andre bygningsmaterialer. Overflatebehandlet blad som minsker friksjon og beskytter mot rust.

tarkett Slagkloss 249,-

tarkett Startkit 349,-

Inneholder plastkiler, slagkloss og slagjern.

tarkett Plastkiler 99,Pakke à 50 stk.

9


! V L U G – g i d r e f – r a Kl

, 0 5 1 spar

199,-

Før 349,- 20 kg

HEY’DI Avrettingsmasse

En selvutjevnende, hurtigherdende avrettingsmasse med ekstremt god flyteevne, for tynnsparkling - 15mm mot null. Hey’di Best Flyt kan legges eller pumpes, og gir en helt slett belegningsklar overflate. Kan belastes med gangtrafikk etter 3 timer og belegges etter 1 døgn

Mørtelbøtte 39,20 liter.

10

Blandevisp 89,-

85 mm, monteres på vanlig drill.


Purelock 3160-3023 betong lys flis

Purelock 3160-3022 betong mørk flis

379,Pr. m2

Purelock 3161-3033 fjell eik plank

Berryalloc Klikk vinyl Pureloc 4 mm

Slitesterk, elastisk og lun vinyl i plankeformat. Leveres med limfri lås og er meget enkelt å legge. Legges flytende. Tåler vannsøl og kan legges både i kjøkken og entré. Ikke godkjent for bruk i våtrom. Bildet viser Pureloc 3161-3036 Nepal Grå.

Nå kun

119,Pr. m2

harmoni Laminatgulv 8 mm Eik Light Brushed Plank

Produktet har en matt overflate med struktur, som gir dette gulvet et meget naturtro oljet utseende. Laminatgulvet kommer med det patenterte klikksystemet, 1click2go, som gjør leggejobben superenkel. Godkjent i bruksklasse 32, som betyr at gulvet er godt egnet til alle tørre rom med medium slitasje i hjemmemiljø, 15 års garanti. Fås også i Eik Elegant 2-stav.

169,Pr. m2

tarkett Vinylgulv Floor in a box

Vinyl i kartong. Selvklebende bakside gjør gulvet svært enkelt å legge. Hver kartong rommer 2m2 med vinylgulv som er 9 m lang, 22 cm bred og 2,6 mm tykk. Gulvet kan legges over eksisterende vinyl, laminat og parkett. Er det betong eller spon så påføres primer først. Fås i 10 varianter. Ser du etter en lettvint og rask løsning for bytting av gulv, er «floor in a box» løsningen!

11


e s l e y n r o f g g e v l e Enk ! t a t l u s e r – p e r fe kt

129,

harmoni Veggpanel dekorplate 6 mm Skygge/skrå Eggehvit

6 x 620 x 2390 mm, 1,4818 m2 pr. plate. Perlestaff ferdigmalt med to strøk. Dekorplaten monteres utenpå eksisterende vegg. Velegnet til rehabilitering, pris pr. m2 kr. 87,05. Fås også i Caffe Latte, og i profilen Perlestaff, kr 149,- pr. plate.

Pr. plate

559,-

kun

Black & Decker Laservater med detektor

BDL23OS. Laser, selvnivellerende, med multidetektor for metall og spenning, nøyaktighet +/- 3 mm, LCD-display, 9 V batteri. Leveres i myk bag.

12


Nå kun

139,Pr. plate

Harmoni Ferdigmalt veggpanel 11 mm eggehvit

Perlestaff og skygge/skrå. 11 x 620 x 2390 mm, 1,4818 m2 pr. plate. Flott norskprodusert MDF panelplate av høy kvalitet. Leveres ferdigmalt med kostemalt struktur og vernelakk som siste strøk, som gjør at den tåler mye og kan vaskes ren med såpe og vann. Lyddempende plate som er rask og enkel å montere. Monteres rett på stenderverk eller på eksisterende vegg. Pris pr. m2 kr 93,80. Fås også i Caffe Latte og Merinogrå.

299,-

harmoni Baderomspanel

Veggpanel med hvitt flismønster i matt finish i to størrelser: 15 x 24 cm og 60 x 24 cm. Platene er godkjent som membran rett på stenderverk eller eksisterende vegg. Leveres i størrelsen 62 x 240 cm, og selges i pakker á 2 stk. Pris pr. plate er kr. 444,91.

Storeys Tapet Aurora

Vinyltapet med fiberbakside. Størrelse 10,05 x 0,53 meter.

Nå kun Tapetserien Aurora er en elegant kolleksjon som passer i de fleste hjem. Grått, beige, gull, sølv og burgunder. Roser, trær og ornamenter. Tynne, klassiske striper og tweed-look. Klassisk fargepalett med vakre mønstre og glitter. Tidløs eleganse, men samtidig tidsriktig.

stiwex Tapetbørste

3540 Premium. Tapetbørsten har et spesielt formstøpt skaft i polypropylen som gjør det lett å komme til bak rør og radiatorer.

stiwex Tapetsletter 275 mm. Myk sletter til oppsetting av tapet.

299,Pr. m2

Jordan Tapetkniv

Knivbladet kan skyves ut og inn. Trygg oppbevaring i slire.

13


. . . r r r B rrrr

d i t d r o k e r å p t m r Va n u k Nå

799, Før kr. 965,-

lima Stråleovn Gass 4200 W

14


249,-

349,-

79,-

Brannslukker Pulver. 6 kg.

jordan Proff Mopp Startkit

tolmer Opptenningsbriketter Boks med 100 stk.

199,JORDAN Multikost

Med gummibust. Statiske egenskaper. Får med seg alt uten å virvle opp. Fjerner effektivt støv og hår fra alle typer gulv. En dyreeiers drøm!

Ditt nærmeste valg for å lykkes! Akershus Jessheim MALIA Jessheim, Veiberggata 1, 2050 Jessheim, tlf 66 71 80 18 Man-Fre 8-18 Lør 10-16. Langhus MALIA Langhus Nærsenter, tlf 48 95 52 58 Man-Fre 9-18 Lør 9-16. YTRE ENEBAKK MALIA Vågsenteret, tlf 64 92 97 00 Man-Fre 9-19 Lør 9-16. Buskerud Drammen MALIA Haraldsen, tlf 32 81 80 80 Man-Fre 8.30-17 (18) Lør 9-15. HØNEFOSS MALIA Hønefoss, tlf 32 12 25 11 Man-Fre 9-17 Lør 9-14. NESBYEN MALIA Stuveseth Farve & Interiør, tlf 32 07 11 18 Man-Fre 9-16.30 (18) Lør 10-14. RØdberg MALIA Rødberg, tlf 32 74 10 00 Man-Tors 9-17 Fre 9-18 Lør 9-15. RØYKEN MALIA Røyken, tlf 31 29 74 40 Man-Fre 10-20 Lør 10-18. Hedmark ALVDAL MALIA Alvdal, tlf 62 48 76 00 Man-Fre 9-17 Lør 9-14. FOLLDAL MALIA Folldal, tlf 62 49 00 20 Man-Fre 9-16 (17) Lør 9-13. KONGSVINGER MALIA Kongsvinger, tlf 62 81 28 33 Man-Fre 9-17 Lør 10-15. RENA MALIA Rena, tlf 62 44 19 66 Man-Fre 9.30-17 Lør 9.30-14. TRYSIL MALIA Trysil, tlf 62 45 12 80 Man-Fre 9-17 Lør 9-14. Hordaland ASKØY MALIA Askøy, tlf 56 14 61 50 Man-Fre 9-18 Lør 9-15. Landås MALIA Landås, tlf 55 36 57 00 Man-Fre 10-17 Lør 10-15. SOTRA MALIA Sotra, tlf 56 33 17 00 Man-Fre 10-18 Lør 10-15. TYSNES MALIA Tysnes, tlf 53 43 16 80 Man-Ons 9-17 Tors-Fre 9-18 Lør 9-16. Møre og romsdal Brattvåg MALIA Brattvåg, tlf 70 21 55 90 Man-Fre 9.30-17 Lør 10-14. BUD MALIA Bud, tlf 71 26 94 90 Man-Fre 8-20 Lør 10-19 Søn 10-19. Eidsvåg Malia Leif Haarberg, tlf 71 23 21 56 Man-Tors 9-17 Fre 9-18 Lør 9-14. Elnesvågen MALIA HTS, tlf 71 26 22 55 Man-Fre 9-17 (18) Lør 10-14. KRISTIANSUND MALIA Kristiansund, tlf 71 67 25 40 Man-Fre 9-18 Lør 9-15. MIDSUND MALIA Midsund, tlf 71 27 88 00 Man-Fre 8.30-17 Lør 10-14. MOLDE MALIA Gjenstad, tlf 71 24 36 00 Man-Fre 7.30-17 (18) Lør 10-15.

Smøla MALIA Smøla, tlf 71 54 43 20 Man-Fre 8-16.30 (19) Lør 10-14. Stranda MALIA Stranda, tlf 70 26 09 00 Man-Fre 9-17 Lør 9-15. VESTNES MALIA Vestnes, tlf 71 18 31 10 Man-Fre 9-17 (18) Lør 9-15. Ørskog MALIA Braute, tlf 90 54 10 00 Man-Fre 9-17 (18) Lør 9-14. ØRSTA MALIA Ørsta, tlf 70 33 06 50 Anders Hovden gate 18. Man-Fre 8-16.30 (17) Lør 9-14. Nordland Andøya MALIA Andenes, tlf 76 14 10 50 Man-Fre 8-17 Lør 10-14. Ankenes MALIA Ankenes, tlf 76 95 71 07 Man-Fre 9-16.30 Lør 9-13. BØ I VESTERÅLEN MALIA Bø i Vesterålen, tlf 76 13 79 27 Man-Fre 8.30-16.30 Lør 8.30-14. MELBU MALIA Melbu, tlf 76 15 70 87 Man-Fre 9-16 (19) Lør 10-14. Nesna MALIA Nesna Bygg , tlf 75 05 67 00 Man-Fre 9-16 Lør 10-14. RAMBERG MALIA Ramberg, tlf 76 05 20 28 Man-Fre 10-16 Lør 10-14. Nord-trøndelag LIMINGEN MALIA Limingen Røyrvik Auto, tlf 74 33 57 40, Man-Fre 10-18 Lør 10-17 Søn 11-17. NAUSTBUKTA MALIA Valen, tlf 74 39 74 13 Man-Fre 8-16.30 (19) Lør stengt. STEINKJER MALIA Steinkjer Fargesenter, Ramberggården, tlf 74 14 37 00 Man-Fre 8.30-17 (18) Lør 10-14. Stjørdal MALIA Faghuset Stjørdal, Kjøpmannsgt 40, tlf 74 83 33 44 Man-Fre 8-20 Lør 10-16. Oppland BRANDBU MALIA Brandbu, tlf 61 32 72 00 Man-Fre 9-16.30 (19) Lør 9-14. Gran MALIA Gran, tlf 61 32 72 00 Man-Fre 9-16.30 (19) Lør 9-14. HOV MALIA Hov, tlf 61 12 22 90 Man-Fre 9-17 Lør 9-14. SKREIA MALIA Skreia, tlf 61 14 25 00 Man-Tors 9-17 Fre 9-18 Lør 9-14.

Rogaland NÆRBØ MALIA Nærbø, tlf 51 43 31 56 Man-Tors 7-16.30 Fre 7-18 Lør 9-13. Sogn og fjordane ASKVOLL MALIA Askvoll, tlf 57 73 04 50 Man-Fre 9-16.30 Lør 9-15. Svelgen MALIA Svelgen S. M. Dyrstad, tlf 57 79 20 33 Man-Fre 7.30-16.30 Lør 9-14. Sør-Trøndelag RISSA MALIA Leira i Rissa, tlf 73 85 92 66 Man-Fre 9-17 Lør 9-15. MALIA Rissa Sentrum, tlf 73 85 18 88 Man-Fre 9.30-17 Lør 10-16. Trondheim MALIA Lade Jern & Farve AS, tlf 73 92 19 80 Man-Fre 8.30-18 Lør 10-15. VIKHAMMER MALIA Vikhammer, tlf 73 98 10 30 Man-Fre 9-19 Lør 9-16. Telemark Porsgrunn MALIA Grenland Malingutsalg, tlf 35 55 81 95 Man-Fre 8.30-17 Lør 9-14. Skien MALIA Farveklatten, tlf 40 00 50 88 Man-Fre 9-17 (18) Lør 10-14. Vest-agder Farsund MALIA Farsund, Bjørn Øslebø, tlf 38 39 00 12 1.sept-30.apr: Man-Fre 9-16 (18) Lør 9-14 1.mai-31.aug: Man-Fre 9-17 (18) Lør 9-15. MANDAL MALIA Mandal, tlf 38 26 88 91 Man-Fre 9-16 (18) Lør 9-14. Vestfold sandefjord MALIA Sandefjord Nedre Gokstadvei 21, tlf 95 83 60 00 Man-Fre 8.30-17 (18) Lør 9-15. Svelvik MALIA Svelvik Jern og Farge, tlf 33 78 42 00 Man-Fre 10-18 Lør 9-15. Østfold FREDRIKSTAD MALIA Fossum, tlf 69 36 88 33 Man-Fre 7.30-17 (18) Lør 9-14. Sarpsborg MALIA Borgen, tlf 69 12 86 50 Man-Fre 9-16.30 (18) Lør 9-14.

Oslo Grünerløkka MALIA Grünerløkka, tlf 23 40 90 00 Man-Fre 9-18 Lør 10-16. MajorstuEN MALIA Majorstuen, tlf 22 60 95 70 Man-Fre 9-17 Lør 10-15.

15


e r e t r ma s K K A P n e r u t e til hytt Med våre romslige plastbokser gjør du sortering, pakking og stabling på en effektiv og plassbesparende måte.

Nå kun

69,-

smart store Oppbevaringsboks med lokk Transparent. 15 liter.

99,smart store Oppbevaringsboks med lokk Transparent. 31 liter.

139,smart store Oppbevaringsboks med lokk Transparent. 50 liter.

Mat, tørrvarer, klær, leker, sportsutstyr - alt pakkes ferdig i bokser og stables i bilen. Vel framme på hytta løftes boksene rett fra bilen og inn i ferdige hyllesystemer på hytta - enkelt og greit! Tilbudene gjelder til og med 16. februar 2013, eller så langt beholdningen rekker. Enkelte produkter i kampanjen kan være bestillingsvare i noen butikker. Det tas forbehold om utsolgt og trykkfeil.

Nå er tiden inne!  

Stor interiørkampanje fra 12. til 16. februar. Last ned DM her.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you