Page 1


ArtTailor.com –palvelu toteuttaa aidot maalaukset ja muut taiteelliset tilaustyöt korkealuokkaisesti toiveidesi mukaan. Ammattilaiskäsityönä maalattu öljyväriamaalaus on halutessasi niin ikimuistoinen lahja kuin näyttävä ja tyylikäs sisustuselementtikin. Tutustu palveluumme ja löydä ideoita taulujen aiheeksi: www.arttailor.com Toteutettavan maaalauksen aihe voi olla mikä tahansa hääkuvasta rippikuvaan ja perhepotrettiin tai lemmikistä kesämökkiin, autoon, vanhaan maalaukseen, julisteeseen, omaan designiin jne. Kaikkiin hintoihin sisältyy kotiinkuljetus! Toimitusaika tavallisesti 3-5 viikkoa, maalauksen aiheesta ja koosta riippuen.


Teetä mistä tahansa kuvasta aito öljyvärimaalaus! Tilaaminen on vaivatonta: 1) Lähetä kuva palveluun verkossa 2) Valitese maalauksen koko ja tyyli 3) Hyväksy esikatselukuva 4) Kuriiripalvelu tuo maalauksen kotiisi


”Maalaus on aivan mielettömän upea, sankari ilahtuu varmasti!” (J.V.)


Kaikki maalauksemme ovat 100% käsityötä. Palvelumme arvioi ja valitsee joukkoonsa vain ammattitaitoisimpia muotokuva-, maisema-, sekä nykytaiteen maalareita ympäri maailman, jotta voimme taata asiakkaillemme maalaustemme korkean laadun.


Ikimuistionen lahja puolisolle, sukulaisille ja ystäville‌


Ikuista upeimmat lomakuvasi..


..ja teet채 kaunis maalaus kotitalosta tai kes채asunnosta!


“Sain maalauksen tänään, se on todella hieno, olen sanaton. Kiitos ArtTailorin henkilökunnalle hyvästä palvelusta!” (N.M.)


Värillisenä..

..tai mustavalkomaalauksena.

Värilliset maalaukset myös mustavalkokuvista räätälöidysti!


Abstraktin maalauksen lähtököhtana voi olla mikä tahansa kuva, sisustuselementti; kuten kankaanpala, kehys, kuosi, materiaali tai oma piirroksesi; sekä ArtTailor-taiteilijan toteuttama design. Sinä suunnittelet, me toteutamme!


Aitoina maalauksina luontokuvasi saavat kest채v채n ja arvokkaan muodon!


Maalausjäljen saa myös paksuna!


Galleriasta valittavassa runsaasti suomalaisten suurnimien jäljitelmätöitä: • Albert Edelfelt • Akseli Gallén-Kallela • Ferdinand von Wright.. Maalauksista on saatavilla eri kokoja. Jäljitelmätyöt ovat upeita ja näyttäviä sisustuksessa ja sopivat hyvin lahjaksi. Voit ehdottaa myös muita maalauksia galleriaan!


Oletko haaveillut aidosta klassikkomaalauksesta? Nyt se on mahdollista! Galleriastamme voit tilata suomalaisen taiteen lisäksi kansainvälisten suurnimien Da Vincin, Michelangelon, Monet’n, Renoir’n, van Gogh’n ja Degas’n jäljitelmämaalauksia huokeasti.


Taidehistorian käsinmaalatut mestarityÜt omaksesi ensi kertaa!


ArtTailor.com  
ArtTailor.com  

Kuvasta aito maalaus -esimerkit

Advertisement