Page 1

Número 7

Juliol 2011

Iniciació al busseig Obtenir el teu primer estel Aprendre a bussejar és una important decisió que marcarà definitivament el vostre futur. Crea addicció!!! Esteu avisats... És molt important donar les primeres pases (aletades) amb seguretat per descobrir el blau, per això t'oferim un programa de cursos en grups molt reduïts de sis persones, en les millors instal·lacions de Lleida per iniciar-se (1'8metres de fondària lineal i una transparència d'aigua incomparable) i fent les pràctiques molt a prop de casa (Tarragona) per combinar els desplaçaments curts a mar amb la possibilitat de tornar a casa per estalviar-se fer nit fora. Vols iniciar-te? Aquesta és la teva! El títol de Bussejador Un Estel capacita per bussejar fins 25 metres de fondària, sempre acompanyat d'un bussejador de major nivell, en totes les aigües del món per ser una certificació oficial CMAS reconeguda internacionalment. Tens aquestes opcions: Juliol (1a quinzena) 4, 5, 6, 7 Teòrica Centre Cívic de Balàfia 12 Teòrica/Pràctica Material La Clau Borges Blanques 13, 14 Pràctica Piscina Trevol Lleida 16 i 17 de juliol. Pràctica Mar Costa Daurada Sud Juliol (2a quinzena) 18, 19, 20, 21 Teòrica Centre Cívic de Balàfia 26 Teòrica/Pràctica Material La Clau Borges Blanques 27, 28 Pràctica Piscina Trevol Lleida 30 i 31 de juliol. Pràctica Mar Costa Daurada Sud

Preu: 395 euros Inclou: Classes teòriques i pràctiques, material didàctic personal i tramitació del títol oficial, assegurança 2011 de busseig amb cobertura mundial, equip de busseig complet i càrregues d'aire, afiliació al Club Esportiu Artquatic amb activitats durant tot l'any.

Activitats mensuals Dissabte matí i Cap de setmana

2

La inauguració de La Clau Sports consolida les sortides organitzades des de l'establiment fins el lloc de destí per part del Club Esportiu Artquatic amb les mateixes condicions que la seva primera edició. Carrega el teu equip i la teva botella a la furgo i t'ho portem al lloc, acompanyat per un guia/monitor gratuïtament. Aquest mes ampliem el servei: La Clau Express Week-End! Dissabte, 9 de juliol. La Clau Express. Sortida d'iniciació/pràctica de navegació. Apta per tots els nivells. Lloc: Costa Daurada Sud Hora: 8:00 hores a La Clau Sports (Esmortzats) Finalització aproximada: 14:00 hores del mateix dia a La Clau Sports Imprescindible disposar del títol de busseig adequat i llicència federativa obligatòria. Dissabte i diumenge, 23-24 de juliol. La Clau Express Week-End. Sortida apta per tots els nivells. Quatre immersions. Reserves per allotjament i botelles d'aire fins el 15 de juliol. Lloc: Costa Daurada Sud. L'Ametlla de Mar (Tarragona) Hora: 8:00 hores a La Clau Sports (Dissabte) (Esmortzats) Finalització aproximada: 19:00 hores (Diumenge) a La Clau Sports Allotjament opcional/econòmic en bungalows al Càmping de l'Ametlla de Mar. Preu especial pels socis del nostre club.


Número 7

2011 DolorJuliol Sit Amet

Formació: Imatge subaquàtica T'agradaria fer una fotografia com aquesta? Aquest estiu et proposo introduir-te al món de la imatge subaquàtica. Unes nocions bàsiques sobre la tècnica fotogràfica i els equips que la fan possible sota l'aigua t'obriran un món de possibilitats. Les instal·lacions de "Obra Social y Cultural Ibercaja" ens permetran disposar d'un ordinador individual per descarregar les fotografies/videos i editar-los. Acabaràs el curs podent fer uns treballs de qualitat professional. Posa't a prova!

Foto: Quim Abadia

I si no tens cap càmera fotogràfica subaquàtica, no pateixis, l'organització del curs et lliurarà una càmera de foto/video perquè puguis fer les pràctiques. A demés, t'acompanyarem a fer les pràctiques durant dos dies per ensenyar-te com treure el millor rendiment a cada situació. No hi haurà concurs que se't resisteixi!

Dia 19 de juliol 17:30 hores. Sessió teòrica 1. Fonaments generals foto/video. La càmera i el flash. Manteniment. Formats de treball. Dia 21 de juliol 17:30 hores. Sessió teòrica 2. La imatge subaquàtica. Tècnica de composició i mode d'exposició. Planificació. Dies 23 i 24 de juliol Sessions pràctiques. Dues immersions. Treball de camp segons la planificació prèvia. Dia 26 de juliol 17:30 hores. Sessió teòrico/pràctica 1. Baixada i organització d'imatges. Processament bàsic i reenquadrament. Dia 28 de juliol 17:30 hores. Sessió teòrico/pràctica 2. Edició Photoshop / Video. Ajustament, gestió i tractament de la imatges.

Dimarts, 19 de juliol a les 17:30 hores inici del curs Preu del curs Imatge subaquàtica (material didàctic i pràctiques mar )..........150 euros Socis d’artquatic ............................................................................100 euros Lloguer de la càmera de video/foto inclosa en el preu del curs.......Inscripcions abans del dia 15 de juliol

Anem d'excursió!!! El carrilet de l'Estany Gento Les nostres companyes Laia i Isabel ens portaran el dia 10 de juliol a més de 2000 metres d'alçada per gaudir d'una de les millors excursions del Pirineu. Un telefèric ens condueix al camí de l'antic carrilet que servia de transport de materials de construcció de la formidable red hidroelèctrica de l'entorn. Aquest és un dels punts de partida més interessants per descobrir el Parc Nacional d'Aigüestortes. Mirarem d'arribar a l'Estany Tort i si la força ens acompanya pujarem a dinar al refugi Colomina. Retornarem amb el telefèric i des d'allí cap a casa. Sortida Lleida: 7:00 hores Pavelló Barris Nord Arribada Lleida: 19:30 hores Pavelló Barris Nord Si us plau, confirmeu abans del dia 4 de juliol per mirar de reservar telefèric.

Visita www.fecdas.cat Hi ha moltes més activitats subaquàtiques per descobrir. Aquesta és la teva federació! I en el pròxim número... •

Més cursos d'iniciació a Trevol Lleida. I més sortides des de La Clau Sports!

... d'agost de 22011

ARTQUATIC 7  
ARTQUATIC 7  

Revista vinculada a les activitats de www.artquatic.cat

Advertisement