Page 1

Número 18

Tardor 2012

Busseig profund A la conquesta del Tercer Estel - B3E La majoria d’edat de la nostra publicació arriba amb la convocatòria del curs de busseig profund. Per darrer any, aquesta titulació juntament amb les especialitats de nitrox, administració d’oxígen i una optativa lliure, condueix a l’obtenció de la titulació máxima de bussejador esportiu. El Nou Pla Formatiu s’estructura en tres cursos bàsics, quedant les especialitats al criteri i la voluntat esportiva personal. En aquest sentit, obtenir aquest nivell amb l’anterior via enguany encara té vigencia. Bussejador avançat consolidat, aprofita-ho! Programa del curs Horari: 20:00 a 22:00 hores Lloc: Sala Consell Esportiu Federacions. Avinguda del Segre, 7 Baixos (Passadís) Dilluns, 15 d’octubre. Mòdul de coneixements científics i tècnics. Mòdul de material de busseig i seguretat. Dimarts, 16 d’octubre. Dimecres, 17 d’octubre. Especialitat de busseig amb NITROX. Especialitat d’administració d’O2. Dijous, 18 d’octubre. Dissabte i diumenge, 20 i 21 d’octubre. Pràctiques d’immersió. Costa Brava. Preu: 195 euros Socis: 150 euros Especialitats NITROX/O2 : +50 euros cada una Inclou: Classes teòriques i pràctiques, material didàctic, càrregues de nítrox, una sortida en vaixell i tramitació del títol corresponent. Confirmació requerida per sol·licitar els materials didàctics i tècnics abans del proper dia 5 d’octubre.

Busseig amb vestit sec El comfort per fer front al fred La caiguda de les temperaturas serà una constant que ens farà plantejar si anem a bussejar, malgrat que les condicions siguin òptimes. Et proposem una formació oberta a tots els bussejadors per continuar gaudint sense fred tot l’any. Programa del curs Horari: 20:00 a 22:00 hores Lloc: Sala Consell Esportiu Federacions. Avinguda del Segre, 7 Baixos Dijous, 9 de novembre. Consideracions específiques del vestit de busseig. Dissabte i Diumenge, 10 i 11 de novembre. Pràctiques piscina/mar (dissabte tarda/diumenge matí) Preu: 150 euros Socis: 100 euros Inclou: Classes teòrica i pràctiques, material didàctic, càrregues d’aire, tramitació del títol i vestit sec (segons disponibilitat de talles) Confirmació requerida per sol·licitar els materials didàctics i tècnics abans del proper dia 31 d’octubre.


Número 18

Tardor 2012

Final de temporada 2012 Artquatic Express amb celebració Una temporada tan activa com aquesta es mereix un bon final. Molts de vosaltres guardareu els equips de busseig fins l’any vinent, però abans mirarem d’acomiadar-la tots plegats amb una immersió col·lectiva i una petita celebració en el nostre lloc d’encontre habitual: La Costa Daurada Sud. Dissabte, 13 d’octubre. 08:00 Trobada al pàrking del Decathlon Lleida. Sortida en grup. 10:00 Trobada al Restaurant Cala Llobeta + Immersió col·lectiva. 12:00 Celebració de fi de temporada al mateix local. Dinar opcional a part. Hi esteu tots convidats!!! Titulació, assegurança/llicència federativa i certificat mèdic en vigor obligatoris. Confirmació requerida per preparar la celebració i avisar del número d’assistents al restaurant abans del proper dia 8 d’octubre.

Preparació la temporada 2013 Vine a entrenar i posa’t en forma! NatacióxTothom continua oferint un entrenament diari específic orientat a les activitats subaquàtiques. Dilluns a divendres en horari de 7:00 a 8:00 hores. No esperis més, comença a posar-te en forma ja! Informació i contacte: Ramon Balañà. Telèfon: 670466046 / email: natacio@lleida.orgn Si aquests horaris no se t’adapten, pots consultar l’ampli programa d’entrenaments de natació que ofereix el CEM Trevol Lleida en diferents nivells i horaris. Més informació: www.trevollleida.com.

Cova Urbana de Tarragona Espeleologia sota la ciutat romana Saps que sota la Ciutat de Tarragona s’amaga el llac subterrani més gran de Catalunya? Vols descobrir-lo? Dissabte, 17 de novembre ens endinsarem a la galeria romana que hi dóna accés. Aquesta cova que fou descoberta en fer unes obres d’un pàrking, avui és visitable gràcies al treball del SIET. Preu: 65 euros Socis: 45 euros (-35 euros si tens la federativa d’espeleologia) Inclou: Neopré, botes d’aigua, casc, il·luminació frontal i assegurança en cas de no disposar-ne. Confirmació requerida per sol·licitar monitors necessaris abans del proper dia 22 d’octubre.

Busseig en el Cretaci El Montsec - Zona d’immersió Vols venir a bussejar al Montsec? Una sortida de cap de setmana per descobrir la zona aquàtica que fa seixanta-cinc milions d’anys visitaven els hadrosaures que hi van deixar les seves petjades. Dos centres d’interpretació i nombrosos jaciments ens ocuparan dues àmplies jornades de busseig paleontològic. Dissabte i diumenge, 1 i 2 de desembre Un cap de setmana, abans que no arribin les neus de l’hivern. Confirmació requerida per reservar les visites guiades i l’allotjament previst abans del proper dia 15 de novembre.

I en el pròxim número... •

Busseig sota el glaç + Formació en seguretat gratuïta RCP+SVB+O2

Gaudirem de la neu en totes les seves formes possibles

... d’ Hivern 20122

ARTQUATIC18  
ARTQUATIC18  

Revista vinculada a les activitats de www.artquatic.cat

Advertisement