Page 1

Número 16

Maig-Juny 2012

Formació Bussejador 3 Estels Entorns confinats Les immersions més exigents i els nous límits en el teu busseig esportiu són l'objectiu d'aquest curs. Gaudir d'immersions més segures a fondàries que superin els 30 metres, en entorns que tinguin límits físics o virtuals de sortida, requereix la formació específica d'aquest pack formatiu de nivell avançat que iniciem amb el Curs de Busseig Profund. Adreçat a bussejadors avançats de dos estels o equivalents amb experiència consolidada, per donar-los accés a la màxima titulació en la línia formativa del busseig tècnic-esportiu. Després de l'estiu, continuarem aquesta formació específica. Programa del curs de Busseig Profund Dimarts i dijous, 15 i 17 de maig de 2012 Part teòrica. Centre Cívic de Balàfia. Hora: 20:00-22:00 hores.

2

Diumnege, 20 de maig de 2012 Part pràctica. Tot el dia. Sant Feliu de Guíxols Costa Brava. Preu del curs: 195 euros Socis artquatic: 150 euros Inclou: Kit de l'alumne, tramitació de l'especialitat, classes teòriques, dues immersions amb aire i ploms en vaixell. Equip personal no inclòs. Confirmació d'assistència abans del dia 5 de maig per poder demanar amb temps els kits i establir el grup pràctic. Existeix la possibilitat d'allotjar-se tot el cap de setmana a preus econòmics a l'hotel referent.

Formació continuada Navegació subaquàtica Aquesta formació continuada està destinada tan a bussejadors avançats que pretenen millorar la seva flotabilitat i orientació sota l'aigua, com a bussejadors novells que pretenguin reciclar-se i adquirir el domini d'aquestes dues tècniques personals que fan del busseig una pràctica còmoda i segura. Si no et vols perdre més, aprèn a utilitzar correctament la teva brúixola i la teva armilla hidrostàtica. Programa del curs de Navegació Dijous, 24 de maig de 2012 Part teòrica. Centre Cívic de Balàfia. Hora: 20:00-22:00 hores. Dissabte i Diumenge, 26 i 27 de maig de 2012 Part pràctica. Dissabte tarda (Piscina). Exercicis recordatori, flotabilitat i navegació Diumenge matí (Mar). Costa Daurada Sud. Immersió pràctica navegació i orientació. Preu del curs: 150 euros Socis artquatic: 100 euros Inclou: Kit de l'alumne, tramitació de l'especialitat, la classe teòrica i les immersions amb aire. Confirmació d'assistència requerida abans del dia 14 de maig per poder demanar amb temps els kits de l'alumne


Número 16

Maig-Juny 2012 Dolor Sit Amet

La Clau Express Neteja del fons marí Iniciem el nostre programa de sortides a mar! Començarem la temporada amb una neteja del fons marí al nostre punt d'immersió preferit, el Cap de Sant Jordi, lamentablement molt malmés pel creixent número de residus, especialment pesquers que posen en perill la nostra activitat esportiva. Una iniciativa organitzada amb el Departament de Medi Ambient de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques, el suport logístic de La Clau Sports i material de Cressi Sub. Dissabte, 2 de juny de 2012 Sortida d'iniciació o pràctica de navegació. Apta per tots els nivells. Es lliurarà material de suport. Lloc: Cap de Sant Jordi d'Alfama Hora d'inici: 8:00 hores a La Clau Sports (Esmorzats) / 10:00 hores al punt d'immersió Finalització aproximada: 14:00 hores del mateix dia a La Clau Sports. Activitat gratuïta oberta a tothom. Reserva places limitades: La Clau Sports, inclou botella+aire Imprescindible la titulació de busseig adequada, llicència / assegurança obligatòria i revisió mèdica en vigor.

Iniciació al busseig Obtenir el teu primer estel L'ensenyament del busseig de base és una de les nostres grans prioritats. Conscients de la importància que tenen els primers moments de la descoberta del blau, us proposem aquest programa de cursos d'iniciació. Grups reduïts de màxim sis persones, pràctiques inicials de piscina en les millors instal·lacions de Lleida i pràctiques de consolidació a mar tan a prop de casa que permeten combinar els desplaçaments curts amb l'estalvi en allotjaments, fan d'aquesta formació una experiència tan segura com agradable. Fes-te artquatic! El títol de Bussejador Un Estel capacita per bussejar fins 25 metres de fondària en totes les aigües del món per ser una certificació oficial CMAS reconeguda internacionalment. Programa curs juny: Dilluns a dijous 18, 19, 20 i 21 de juny 20:00 a 22:00hores. Classes teòriques. Dimarts 26 de juny 20:00 a 22:00 hores. Classe teòrica/pràctica de material. Dimecres i dijous 27 i 28 de juny 20:00 a 22:00 hores. Pràctica de piscina a Lleida. Dissabte i diumenge 30 de juny i 1 de juliol Matins. Pràctica de mar a Costa Daurada Sud. Preu: 395 euros Inclou: Classes teòriques i pràctiques, material didàctic personal i tramitació del títol oficial, assegurança 2012 de busseig amb cobertura mundial, equip de busseig complet i càrregues d'aire, afiliació al Club Esportiu Artquatic amb activitats durant tot l'any. Inscripcions obertes! Cursos d'iniciació al juliol, agost i setembre. Tria el teu moment de l'estiu... I a bussejar! Tens tres estels? Vols ser Guia de Grup? El plaer de compartir la teva experiència. Et preparem gratuïtament! I en el pròxim número... •

Més cursos d'iniciació, sortides La Clau Express i escapades

Excursió d'alta muntanya

... de Juliol-Agost de 20122

ARTQUATIC16  

Revista vinculada a les activitats de www.artquatic.cat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you