Page 1

magnetic shelving


hyldeophæng baseret på magnetisme mag&mov systemet er det helt nye indenfor udstillingsmoduler til erhverv og private. mag&mov giver den enkelte kunde en helt unik mulighed for at sætte sit eget præg på lokalet/butikkens udseende. Leverandører kan bl.a. bruge modulerne til reklame for produktet.

mag&mov gør det samtidig meget simpelt at ændre udstillingen, idet hylderne kan vippes af og genplaceres på en helt vilkårlig måde. Herved kan man løbende sikre, at udstillingen altid er up-to-date hvad angår mode og sortiment. Dette er muligt ved brug af et patenteret hyldeophæng baseret på magnetisme.


fleksibel og individuel tilpasning Utrolig fleksibilitet ved placering af hylder Systemet giver mulighed for at ĂŚndre opstilling fra time til time eller at tilpasses den enkelte kunde fuldstĂŚndigt individuelt.

Uanede muligheder af farvevalg Systemet fĂĽes med mange former for laminat, melamin og maling og i alle regnbuens farver.


Pålidelig opsætning Det magnetiserede hyldeophæng kan varieres individuelt til kundens behov.

Dansk design og produktion Systemet er 100 % “Made in Denmark”.


magnetisk reolsystem med udskiftelig folie Mulighed for at sælge reklameplads Bagpladen kan monteres med en folie, der kan leveres med alle former for motiver og navne. Det vil således være oplagt til at skabe speciel fokus på produkter og brands.

Enkelt at varierer reklamen Folien kan til enhver tid udskiftes. Herved sikrer systemet mulighed for løbende, at ændre fokus på produktet i forhold til en eventuel markedsføringsstrategi.


mag&mov / svalevej 1 / 8362 hørning / danmark / 81 75 02 54 / magmov.dk Patent Pending - PA 2012 70178

mag&mov - magnetic shelving  
mag&mov - magnetic shelving  

brochure, magnetic

Advertisement