Straattheater Brochure

Page 1

Beleef de magie van het

Straattheater

www.jbproductions.nl


De magie van het straattheater Straattheater kent veel verschillende vormen van theater en of entertainment. Zo zijn er mobiele straattheater acts die over het hele evenement spelen, maar er zijn ook acts die hun voorstelling spelen op één vaste locatie. Er zijn acts waarbij gesproken of gezongen wordt, maar er zijn ook acts die in stilte uitgevoerd worden. Er zijn acts die uitgevoerd worden door één acteur en er zijn acts die uitgevoerd worden meerdere acteurs of complete gezelschappen. Ook is er van sommige acts van te voren precies bekend wat er gaat gebeuren, maar andere acts improviseren er flink op los.

Exclusive Straattheater Artiesten - Artiestenbureau JB Productions


DE MAGISCHE KWAKZALVER Al uw pijntjes en kwaaltjes worden opgelost door deze eigenaardige persoonlijkheid... zegt hij. Om zijn verhaal kracht bij te zetten zal hij gebruik maken van onverklaarbare middelen. U zult zien, het wonder water werkt!

DE SPROOKJESSTRONK Deze 2.70 m. hoge steltloopact is betoverend voor jong en oud! Kinderen vinden het geweldig onder de Sprookjesstronk door te lopen en Grubby vindt het heerlijk onder zijn kinnetje gekriebeld te worden! Durft u nog in sprookjes te geloven?

THE GREAT ZOLTAR KOMT DAT ZIEN! KOMT DAT ZIEN! Een oude Kermiskast verrijst op uw evenement. Zoltar, een waarzegger die lijkt te zijn weggelopen uit een 1001 sprookje voorspelt live uw toekomst, echter komt deze voorspelling wel heel snel uit! Een act met vuur, water en geluidseffecten!


HORRELHOEF Horrelhoef wacht tot de Gmork zich komt spiegelen in zijn maanverlichte karaf en temt hem met drie magische karbonkels. Deze Grobbelgmork knabbelt aan passanten en schooit bij iedereen! Wees op uw hoede!


MONSIEUR HORREUR Monsieur Horreur is een wel hele chique griezel! Hij is geen vampier, weerwolf of zombie. Nee, het is Monsieur Horreur! Uit zijn donkere landhuis geslopen spreekt deze rare kwibus niet maar gebruikt hij een wonderlijke mimiek.

LAKEIEN VAN ‘T HOF Deze twee lakeien zijn chiquer dan chique, ze zijn de crème de la crème en ze zullen er alles aan doen om het u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Een charmante verschijning die inzetbaar is op tal van evenementen.

BULSTRONCK DE REUS Aardnurken schilderen in de herfst alle blaadjes in betoverende kleuren! ‘Hier wordt niet gekleurd!’ Bruut pakt Bulstronck de Nurk op en stampt het woud uit! Lukt het de Aardnurk om de 3 meter hoge reus Bulstronck te temmen? Een reusachtig avontuur voor groot en klein!


KRAKUUL Duivelseieren, drakenbloedzwammen, paddenpulp, trollenbrein‌ Dit mysterieuze heerschap weeft een zweem van mysterie met een vleugje illusie... En misschien heeft zijn oogappeltje Gruuwel wel een oogje op je!


WINTER KONINGIN Onze Wandelende Winter Koningin komt met haar mobiele tafel naar uw evenement. Al babbelend loopt zij over uw evenement en voorziet de bezoekers van een heerlijk tractatie, namelijk 750 sneeuwballen (slagroom soesjes)

MISS MABLE TABLE Onze animator wandelt met haar ‘table’ tussen het publiek. Vanaf haar enorme tafel kan ze jouw gasten voorzien van lekkernijen of andere zaken. De act wordt uitgevoerd door een professionele actrice, waardoor deze mobiele tafel een zeer bijzonder tintje krijgt.

WANDELENDE PAASMAND De Paashaas spreekt het winkelende publiek aan en trakteert uw bezoekers op een overheerlijke paastraktatie. Onze Paashaas in de Paasmand gaat ook graag met uw bezoekers op de foto.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en ons aanbod in straattheater? Neem dan een kijkje op onze website. Wil je hulp van onze entertainment specialisten? Voor meer informatie kun je ons bellen op 0186-602140 of een email sturen naar info@jbproductions.nl

JB Productions Nijverheidsweg 33, 3274 KJ Heinenoord www.jbproductions.nl