Page 1

cover

visie pakkend verbeelden van een toekomst

presentatie print

video Verbeelden van een toekomst is ook op papier nog steeds indrukwekkend. De visie-producten die ik ontwikkel betreffen over het algemeen de resultaten van een onderzoek op het gebied van ‘het nieuwe werken’. Een visiedocument bevat drie belangrijke onderdelen: (1) resultaten van interviews van het betreffende bedrijf, (2) onze visie op het nieuwe werken en (3) een adviesdeel met daarin aanbevelingen voor de klant.

gereedschap


intro

creatieve software in een betrouwbaar systeem productief

MacBook Pro

cover

iPhoto

creatief Adobe: Photoshop Illustrator InDesign

case


gereedschap

cover

BKR visie en aanpak op het nieuwe werken

Bureau Krediet registratie heeft het voornemen om vanaf 2011 het nieuwe werken in te voeren. Het visiedocument bevat samenvattingen van 15 interviews, nieuwe werken illustraties en uitleg en een advies over de te nemen stappen vanaf 1 januari 2011. Iedere geinterviewde medewerken krijgt een exemplaar van het boek met op de voorkant zijn/haar eigen foto.

case


case

cover

Oranjewoud ingenieurs op zoek naar het nieuwe werken Ingenieursbureau Oranjewoud onderzoekt in 2009 nieuwe manieren van werken. Werken op afstand, gebruik makend van nieuwe media.

Het visiedocument is een weergave van 17 interviews, een nieuwe werken perspectief en een perspectief op een vervolg. Ook dit document eindigt met een sectie waarin advies wordt gegeven vanuit Inter Access.

Visie Set iPad  
Visie Set iPad  

Visie Set iPad