ARTDELINEO SRL_Prezentare generală a firmei_RO_iulie 2019

Page 1

SOCIETATEA ARTDELINEO SRL

PREZENTARE FIRMÄ‚


Noi dăm prioritate amintirilor!

2


CUPRINS 1.1. Datele de identificare al firmei. 1.2. Scurt Istoric. 1.3. Serviciile oferite. 1.4. Motivație. 1.5.Viziune. 1.6. Angajament. 1.7. Misiune. 1.8.Valoare. 1.9. Contact.

3


ARTDELINEO SRL PREZENTARE FIRMĂ

1.1. Datele de identificare al firmei. a). Denumirea firmei: ARTDELINEO S.R.L b). Sediul: B.dul. N.Titulescu nr.34/70, 400420, Cluj-Napoca, ROMANIA c). Obiectele de activitate: Activități fotografice. Activități ale portarulrilor web. Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Administrarea paginilor web și conexe. Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet ... sunt doar câteva enumerări dintre activitățile principale și secundare al societății ARTDELINEO SRL. d). Nr. Înregistrare la Registrul Comețului: J12/2066/2019 e). Cod fiscal: 411355528 din data de: 17.05.2019 f). EUID: Identificator Unic La Nivel European: ROONRCJ12/2066/2019 g). Forma juridică: SRL - Societate cu răspundere llimitată h). Capital social: 200 Ron i). Durata de funcționare: Nelimitată

ARTDELINEO SRL

4


1.2 Scurt Istoric. ARTDELINEO SRL a fost înfințat la Oficiul Național al Registrului Comerțului, de D-nl. Attila JASKO în calitate de asociat unic, la data de 17.05.2019. Pentru asociatul unic, fotografia la început a fost doar un hobby care treptat în decursul a peste două decenii, s-a transformat în ceva mult mai profund. Experiența acumulată în decursul acestor zeci de ani, a făcut posibilă ca pasiunea pentru arta fotografică și cunoștințele acumulate în webdesign și crearea Site-urilor web să crească în așa măsură încăt să se contureze acea doleanță de a avea propria firmă. Voința și motivația de a pune viziunea și ideile personale în practică (și să nu rămână doar la nivel de hobby) într-un final s-a materializat, prin crearea societății ARTDELINEO srl, momet în care a pornit la drum o afacere măreață!

1.3. Serviciile oferite La nivel de structură s-a introdus o strategie de bussines în primul rănd pentru eficientizarea fluxului de lucru, astfel societatea este împărțită în două segmente distincte. În al doilea rând pentru un control mai sigur și mai ușor din toate punctele de vedere. • Primul vizează arta – cu focus mai mare și mai punctual pe arta vizuală.

www.artdelineo.com

Cel de al doilea - targetează segmentul IT cu focus principal pe creare de Site-uri web, Web Design, LOGO design precum și implementări de identitatea vizuală.

www.artdelineodesign.ro Din punct de vedere logistic și al importanței, ambele sunt egale!

5


1.4 Motivație • •

“ Nu voi renunța până nu voi trăi viața la care tot visez.” (Run to Life) “Odată ce ceva devine pasiune, motivația e acolo. ” (Michael Schumacher) ... doar câteva dintre frazele motivaționale care ne ghidează în tot ceea ce facem.

1.5.Viziune Viziune cât mai clară în realizarea acelor etape, care să ne călăuzească pași spre culmile succesului în arta fotografiei și a businessului prosper de top.

1.6.Angajament Compania noastră se angajează: • la înbunătățirea continuă a sistemului de management al calității. • să se conformeze și să respecte legislația în vigoare. • să protejeze în permanență mediul înconjurător și să apere necontenit sănătatea și securitatea în muncă al angajațiilor. • de a furniza atât produse cât și servicii de maximă calitate, care să mulțumească pe deplin clienții și cerințele acestora. • că va implementa extraordinarul model SCARF al vestitului cercetător Dr. David Rock. (statut/certitudine/autonomie/relații/corectitudine.) • că va lucra în permanență la înbunătățirea imaginii firmei ARTDELINEO srl în vederea creșterii prestigului internațional.

1.7. Misiune De a prezenta produsele noastre împreună cu serviciile oferite într-o formă artistică unică și maximă. Să oferim o strategie de marketing, bine gândit și pus la punct, în așa fel încât să ne catapulteze spre vârfurile propuse!

1.8.Valoare În prim plan sunt oamenii, iar valorile principale sunt: Integritate|Respect|Discernământ|Devotament|Profesionalism, și nu în ultimul rând: Calitatea!

1.9. Contact artdelineo@gmail.com | office@artdelineodesign.ro | contact@artdelineodesign.ro 6


7