Page 1


КВАРТЕТ ОТ СОЛИ (A QUARTET OF BATH SALTS) „КВАРТЕТ ОТ СОЛИ“ на фирмата „Доктор Нона“ - уникална възможност да изпитате прелестта от потапянето в целебните води на Мъртво море, и то в собствената ви вана, да успокоите нервната си система и, премахнете умствената и физическа преумора, да повишите жизненият си тонус, а също така и да премахнете болката от костно-ставен произход. Всеки от четирите пакета соли съдържа еднакъв комплект уникални соли от Мъртво море, отличавайки се единствено по ароматните добавки – есенциални масла от евкалипт, розмарин, камфор, лавандула, жасмин, лайка, женшен, иланг-иланг, детелина и мащерка. Квартет от соли се използва при: - неврози като успокояващо средство; - проблеми на носоглътката; - безсъние и стресови състояния; - кожни и костни проблеми; - проблеми на кръвообръщението; - простудни заболявания (натрийте стъпалата преди сън и обуйте топли чорапи за през нощта); - премахване напрежението на мускулите; - след сваляне на гипс при счупвания; - протривания; - хрема (промивка на носоглътката с разтвор от соли); - преохлаждане (вана, компрес на измръзналото място); - ангина, болки в гърлото (устната кухина); - шипове в петата (горещи вани на краката до 40°С); - тонизиране на организма (вани); - възстановителен период след тежки заболявания. А също: повишава тонуса на организма, емоционалния фон, работоспособността, настроението (вани или обтривания рано сутрин). Употребява се с цел козметичен ефект (кубчета лед от разтвор със соли се поставя върху лицето).

2


ДИНАМИЧЕН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ

(DYNAMIC HYDRATING cream) Динамичният крем – това е уникална възможност за овлажняване и подмладяване кожата на вашето лице. Благодарение на съвременната биотехнология, разработена от учените в клиника „Леном“ (Израел) на база на биоорганоминералния комплекс, стана възможно стимулирането на имунната система на целия организъм през кожата (трансдермално). Основeн състав: биоорганоминерален комплекс, салицилова киселина, млечна киселина, ароматни масла (от жожоба, портокал, лавандула, маточина), емулсионен растителен восък, екстракти (от лайка, алое, лилия), токоферол (витамин E), аскорбинова киселина. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Динамичнияг крем се използва за: - стимулиране обменните процеси на кожата; - овлажняване на кожата; - конкретно и общо подмладяващо действие; - борба с целулита; - резорбция на келоидни белези; - възстановяване еластичността на кожата; - подобряване капилярното кръвоснабдяване; - стимулиране на имунната система; - повишаване тонуса на организма; - подобрявне на емоционалния тон, настроението, работоспособността Милиони хора в целия свят решиха вече своите проблеми с помоща на Динамичния крем.

3


ЕЛИКСИР ЗА ГРИЖА НА УСТНАТА КУХИНА (ELIXIR DENTAIRE MOUTHWASH) Милиони хора по света страдат от заболявания на устната кухина. Често процесите стават необратими и се налага оперативна намеса. Ние намерихме алтернативно решение, което ще ви освободи от тези проблеми. Желаете ли да изживеете живота си с усмивка? Тогава този препарат е за вас! Основно съдържание: биоорганоминерален комплекс, есенциални мазнини, лайка, мащерка, лимон, градински чай, мента. БЕЗ ПАРАБЕНИ! „Еликсирът за грижа на устната кухина“ - това е: - профилактика на кариеса; - средство против възпаление на венците; - премахване на неприятния дъх в устата; - антибактериално средство; - облекчение при простудни заболявания и проблеми на ухото, гърлото и носа; - възстановява слизестите обвивки; - средство за възстановяване на нарушената микрофлора в организма. - дентално здраве;

4


лосион за тяло соларис (SOLARIS BODY LOTION) Фантастичното си име този крем не е получил случайно. В условията на екологична катастрофа и повишен радиоактивен фон, този великолепен възстановяващ крем е необходим във всяко семейство. Изгарящите кожата ултравиолетови лъчи, повишеният радиоактивен фон, замърсените вода, почва и храна доведоха до бурно нарастване на онкологичните заболявания. Нашата кожа първа усеща въздействието на всички тези поразяващи фактори. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, емулсия от растителен восък, слънчогледово масло жожоба, авокадо, екстракт от алое, портокал, розмарин, мащерка, токоферол. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Лосион за тяло „СОЛАРИС“ на фирмата „Доктор Нона“ се използва: - при профиляктика на кожните поражения нанесени от различни видове лъчения; - при профилактика на кожните изгаряния, предизвикани при лъчетерапия; - за възстановаване на тъканите при химични и термични изгаряния; - при костно-ставни болки; - за отстраняване дефекти на кожата (например след акне); - при повишена пигментация на кожата; - като мек дневен крем; - при измръзвания; - от мъжете като крем след бръсенне, способстващ за заздравяване на прорезни рани - при общ масаж; - за отстраняване на белези в следствие на травми и хирургична намеса.

5


ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ (FACE MILK) Почистващото мляко за лице се явява един от представителите на козменичната серия от продукти на фирмата „Dr Nona“, в състава на който е включена уникална автотрофична система, способстваща възстновяването и обновлението на клетките на кожата, използвайки структурата на собствените умиращи клетки на епидермиса и биоорганоминерален комплекс. Почистващото мляко за лице не само почиства, но и омекотява и подхранва кожата без да дразни, изчиства и сваля грима, стимулира защитните механизми на епидермиса, спомага за запазване свежестта и еластичността на кожата. Падходящо за всеки тип кожа. Основно съдържание: растителни масла, биоорганоминерален комплекс, автотрофична система. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Препоръчва се да се нанася върху лицето и шията с върховете на пръстите, масажирайки нежно, след което остатъците от мърсотия се свалят посредством памучен тампон или се попиват със салфетка.

6


НОЩЕН КРЕМ (NIGHT CREAM) „Нощен крем“ е създаден по ориинална технология и обновена формула на фирмата „Доктор Нона“. Процесът на възстановяване на кожата протича по време на сън, затова преди сън ние почистваме лицето от дневния грим с нашето „Мляко за почистване на лицето“, давайки възможност на „Нощният крем за всички кръвни групи“ максимално да възроди колагеновите и еластични влакна, намалявайки по този начин дълбочината на бръчките. Изследването на биоритмите помогнало на учените да определят точното време от денонощието, през което епидермиса е особено активен. Оказало се, че нощта е „златното време“ за кожата: клетъчният обмен достига пик на интензивност. В четири часа сутрин се ускорява циркулацията на кръвта и възприемчивостта към компонентите на козметичните средства нараства, затова е препоръчително „Нощният крем“ да се използва вечер преди сън. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, вода, растителни масла, бадемово масло, авокадо, гръцки орех, екстракт от боровинка, водорасли фукус, сладък портокал, гинко билоба и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Начин на употреба: преди сън след почистване на лицето нанесете крема на тънък слой. След това с леки втриващи движения с върховете на пръстите масажирайте лицето. Вие ползвате новият „Нощен крем“, подмладявйки се в съня си!

7


ХАЛО-ГЕЛ ЗА ДУШ (HALO GEL BODY SHOWER GEL) Единствен в света течен сапун-пилинг, на база калта от Мъртво море! Това е революционен подход по отношение почистването на кожата и постигане на терапевтичния ефект Мъртво море. Това е пълно и дълбоко почистване на вашата кожа, едновременно подхранвайки я с кал от Мъртво море. В основата на този уникален състав е биоорганоминералния комплекс и АТС системата, разработени от учените на клиника „Леном“, под ръководтвото на доктор Нона Кухина. Миещата основа на гела позволява активната част от елементи съдържащи се в калта от Мъртво море да проникнат през кожата. Използването на хало-гела за душ на фирмата „Доктор Нона“ води до: - подобряване на кръвообращението; - оказва противовъзпалително и болкоуспокояващо въздействие; - възстановява еластичността на кожата; - оказва лечебно въздействие върхяу целия организъм, Основен състав: Биорганоминерален комплекс, аромат, натурални масла, кал от Мъртво море и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Всичко е толкова просто: Вие се миете, масажирате тялото си и оздравявате!

8


„СОЛАРИС“ ЗА ЛИЦЕ (FACIAL SOLARIS) За първи път в света, на база на биоорганоминералния комплекс, регенериращ крем за лице, в чийто състав влиза ретинол (витамин А)! Една от основните причини за увяхване на кожата е недостига на витамин А. Това води до лющене, сухота, сърбеж, повишена чувствтелност, а така също плешивост, кървене, фрактури и други дефекти на кожата. Витамин А влиза в състава на продуктите от животински произход като: рибено масло, масло, сметана, сирене, яйчен жълтък, именно тези продукти, чието потребление днес изкуствено се ограничава поради съдържащото се в тях голямо количество холестерол. В света се появи остра потребност от допълнително подхранване на кожата с витамин А. Но витамин А, по своята природа, е твърде неустойчив и бързо разрушаващ се под влиянието на окислители, които ни съпровождат навсякъде, както и от въздействието на високата температура и слънчевите лъчи. Само чрез съвременната биотехнология, разработена от учените в клиника „Леном“, под ръководството на доктор Нона Кухина, на база биоорганоминералният комплекс, стана възможно продължителното запазване на витамин А в активна форма и усвояването му от кожата. Това я подмладява и води до изчезване на бръчките. Активното подмладяващо въздействие е главното принципно отличие на крема „Соларис за лице“ на фирмата „Доктор Нона“. Нашият крем е подходящ за всеки тип кожа. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, растително масло, масло от жожоба, масло от семките на шипка, аромат и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Начин на употреба: Сутрин и вечер се нанася тънък слой от крема върху кожата на лицето и шията, след което с леки втриващш движения с върховете на пръстите се масажират участъците до пълното му попиване. Буквално след няколко седмици на употреба, Вие ще можете да се насладите на своята нова, по-еластична и по-млада кожа.

9


БАЛСАМ ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ (EYE CONTOUR BALM) Ако очите са огледало на душата, то нежната, тънка и твърде чувствителна кожа под очите с право може да бъде наречена огледало на цялото състояние на организма. Торбички, кръгове, сенки под очите се появяват не просто така. Всички те са следствие на умора, напрежение, болка, стрес, депресия и т.н. БАЛСАМЪТ ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ на фирмата „Доктор Нона“ е способен да отстрани не само неприятните усещания в очите след безсънна нощ или уморителни занятия, не само предателски издаващите вашето душевно състояние торбички и кръгове, но и причините, довели до тяхната поява. Основно съдържание: Масло от шипка, жожоба, сусам, витамин Е, растителен восък и разбира се биоорганоминерален комплекс. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Начин на употреба: нанесете тънък срой от крема на долния и горния клепач на окото и с леки потупващи движения на върховете на пръстите втрийте крема.

10


КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ (HAND AND NAIL CREAM) Нашите ръце - това е визитната картичка на нашия организъм! Ноктите на ръцете и краката се явяват често обект на атаки от страна на различни неблагоприятни фактори, както вътрешни, така и външни. Предлаганият крем е средство, което ще ви избави от проблемите, възникващи по различни причини, сред които могат да бъдат: кожни дефекти, рани, разрези и т.н. Целебното взаимодействие между биоорганоминералния комплекс и ароматерапевтичните масла, позволява успешното използване на крема за отстраняване на проблеми, възникващи на фона на нарушениге обменни процеси. Тези свойства на съставните му части, позволяват успешното прилагане на крема при всеки масаж. „Кремът за ръце и нокти“ на фирмата „Доктор Нона“ притежава защитно, подхранващо, овлажняващо и омекотяващо действие. Този крем ще Ви позволи да се избавите от потенето на краката, ако преди употребата му се възползвате от солните вани “Доктор Нона“. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, масло от жожоба, розмарин, семена на шипка и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Начин на употреба: леко втриване на крема, започвайки от ноктите.

11


КОМПРЕСИ С ВОДА ОТ МЪРТВО МОРЕ (DEAD SEA WATER COMRESS) Този продукт ще Ви позволи без да излизате от дома си да изпитате целебната сила на древните води на Мъртво море. Благотворното въздействие на уникалния биоорганоминерален комплекс се засилва в значителна степен от добавените към него френски ароматни масла. Компресите с вода от Мъртво море на фирмата „Доктор Нона“ могат да ви помогнат да се избавите от дефекти по кожата, свързани с всякакъв род химични и механични увреждания. Можете да ги ползвате като средство за затваряне на рани и обработка на следоперационни шевове. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, сок от алое вера, масло от лавандула, салицилова киселина, масло от кайюптово дърво и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Удобната опаковка от 30 компреса позволява да се използват, когато сте на път като дезинфектиращо средство.

12


ТОНИЗИРАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО (BODY TONING LOTION) Създаден, въз основа съчетаването на биоорганоминералния комплекс с ароматотерапевтични масла, целебни растения и витамини – антиоксиданти, този лосион е способен не само да омекоти кожата, правейки я по-еластична, но и да стимулира възстанвителната й способност като почиства нейната повърхност. Основно съдържание: Биоорганоминерален комплекс, растително масло, масло от жожоба, розмарин, сладък портокал, обикновена мащерка, сок от алое вера, екстракт от боровинка, портокал, захарна тръстика, лимон, сребрист клен и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! - прекрасен стимулатор на лимбичната система, способен да „включи“ различните механизми на нашите органи и системи, ако го прилагате при масаж на тялото. - „Тонизиращият лосион за тяло“ е много полезен при умора, чести нервни сривове и обща слабост. - незаменимо е неговото действие по време на възстановяването на организма след тежки заболявания. Освен това, опитът показва, че масаж направен с лосиона се оказва изключително ефективен. „Тонизиращият лосион за тяло“ притежава уникални регенериращи свойства и неговата ефективност се усилва многократно ако се използва след взимане на вана с „Квартет от соли“ на фирмата „Доктор Нона“.

13


РАЗКРАСЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ (BEAUTY MASK FOR FACE) За първи път в света беше разработена финнодисперсна кална маска. С помоща на калната „Разкрасяваща маска за лице“ на фирмата „Доктор Нона“ ние можем бързо да изтрием следите на умора, да изгладим бръчките и подобрим циркулацията на кръвта. Ефектът на това средство се достига благодарение на комплексното въздействие на натуралната кал от Мъртво море и ароматични масла. „Разкрасяваща маска за лице“ подхранва кожата на лицето, повишава тъканният тонус, способства за регенерацията на клетките и като резултат пригежава уникално овлажняващо и подмладяващо действие. „Разкрасяваща маска за лице“ се използва успешно като средство за борба с всякакъв род акне и всевъзможни кожни проблеми. Основен състав: Биоорганоминерален комплекс, кал от Мъртво море, екстракт от римска лайка, сок от алое вера, екстракт от лимон, масла от: праскова, маточина, смирна, лавандула, тамян и знаменития витамин на младостта - Е (токоферол). БЕЗ ПАРАБЕНИ! Начин на употреба: Разбира се, „Разкрасяваща маска за лице“ разглажда бръчките. За да получите такъв ефект е достатъчно да ползвате препарата 1-2 пъти седмично за 1-3 минути. На други части от тялото може да се нанася за 20 минути. Измиването след употреба на маската става с вода. Много полезно е след отмиването на маската да изполдвате „Балсама за кожата около очите“ или Вашия любим крем на фирмата „Доктор Нона“.

14


ШАМПОАН СРЕЩУ ПЪРХОТ (ANTI-DANDRUFF SHAMPOO) „Шампоанът срещу пърхот“ на фирмата „Доктор Нона“ не само предотвратява появата на пърхот, но както и „Шампоана за ежедневна употреба“, представлява прекрасно овлажняващо и миещо средство за коса, което не изисква последваща употреба на кондиционер. „Шампоанът срещу пърхот“: – освежава косата и кожата на главата. – отстранява мъртвите клетки на кожата. – придава блясък на косите. – подхранва косите и намалява тяхната чупливостта Основно съдържание: Биоорганоминералев комплекс, екстракт от розмарин лекарствен, подбел, бял равнец, градински чай лекарствен, коприва, брезови листа, полски хвощ, брезов сок, мента и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Препоръчва се този шампоан да се употребява най-много 1 или 2 път седмично. Необходимо е да го нанасете върху мокра коса, да го втриете в кожата на главата 1-2 минути, след което добре да го отмиете с топла вода.

15


ШАМПОАН ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА (FREQUENT USE TONIC SHAMPOO) Стресът днес - това е норма на живот! Парадоксът на човешката природа е в желанието да се оцелее в екстремални условия без да се прави нищо. Всеки от нас предпочита да изпие таблетка, за да стане здрав. Ние предлагаме още по-лесен път към здравето: измийте главата си с „Шампоана за ежедневна употреба“ и ще възстановите имунната си система. Шампоанът, който ви предлагаме се явява източник на активни вещества, които прониквайки през кожата, въздействат върху целия организъм. Благодарение на новата технология, използвана при производството му, ние успяхме да усилим въздействието на биоорганоминералния комплекс върху системите на човешкото тяло. Сега вие имате възможността да помогнете на организма си при стесови ситуации – да получите под формата на адаптоген архибактерия, съхранявайки цялото и действие върху организма: като имуномодулатор, мощен антиоксидант и средство, регенериращо клетките на тялото. Освен това, шампоанът възстановява растежа на косата, като същевременно притежава прекрасен миещ ефект. Това е семеен шампоан полезен и за вашите деца. Основно съдържание: Сол от Мъртво море, екстракт от римска лайка, лимонова киселина, аромат, хидролизиран пшеничен протеин, масло от розмарин, жожоба, обикновена мащерка, натурално масло от коморски иланг-иланг, сок от алое вера и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ! Получаването на всичките тези ефекти не е трудно – достатъчно е да нанесете шампоана върху влажна коса, леко да го втриете в кожата на главата, а след това да го отмиете с вода.

16


КОНДИЦИОНЕР ЗА КОСА

(HAIR CONDITIONER)

Още в древността на косите се придавала магическа сила. По тях гадаели, с тяхна помощ омагьосвали, пазили ги в медальони като символ на любовта. И до днес хората отделят огромно внимание на косата. В последно време лекарите информират, че много отклонения в здравето са свързани с недостиг на макро и микро елементи. Учените от Клиника „Леном“ си поставиха и решиха обратната задача, как да доставят на организма макро и микроелементи чрез кожата на главата. По този начин, създаването на нова серия кондиционери реши много проблеми. Благодарение на уникалният биоорганоминерален комплекс влизащ в състава на кондиционера, тези наши нови идеи позволяват на тялото чрез кожата (трансдермално) да получи минерали и микроелементи, като едновременно с това успява да успокои и активира организма с видим ефект – стимулиране растежа на косата. Този продукт е прекрасно средство срещу оплешавяване. За нашите потребители, третиращи косата си с бои и други препарати и оцветители този продукт е особено изгоден, защото съхранява сочността и колоритността на избрания цвят за дълъг период от време, недопускайки появата на бели коси. Основните ингредиенти на кондиционера „Праскова“ са: биоорганоминерален комплекс, парфюм, масло от костилките на праскова, пшеничен протеин. Основните ингредиенти на кондиционера „Авокадо“ са: биоорганоминерален комплекс, парфюм, масло от авокадо, пшеничен протеин. Инструкция за употреба: след измиване с шампоан, изцедете косата и с върховете на пръстите свободно и равномерно нанесете кондиционера. Старателно измийте косата.

17


ОКСИН (OKSEEN) Основни съставки: селен, токоферол (витамин Е), аскорбинова киселина, метионин, биоорганоминерлен комрлекс. Биологично активна добавка към храната. Препоръчва се при профилактика на злокачествените новообразования, сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет, забавяне процеса на стареене, като екстремна помощ при остри респираторни проблеми. Препаратът проявява силна антиоксидантна активност. Селенът е изключително важен елемент, чието съдържание в организма, по правило се оказва недостатъчно. В последно време в повечето от развитите страни го приемат в съчетание с витамин Е и други антиоксиданти за профилактика на множество патолотични състояния, в развитието на които голяма роля играят свободните радикали и свързаните с тях процеси. „Оксин“ ще Ви позволи да съхраните здравето си и да живеете дълго. Употреба: по 1 капсула сутрин и вечер с вода. За профилактика и лечение на простудни заболявания до 5 капсули на ден.

18


ПУЛМОСИН (PULMOSEEN) Основно съдържание: живовляк, селен, метионин, витамин Е, бета-каротин, масло от царевица, биоорганоминерален комплекс. Биологично активна добавка към храната. Предписание: препоръчва се като профилактика на патологии от различен произход, в развитието на които главна роля играят процесите свързани със свободните радикали (възпаления, бронхиална астма, вторична дихателна недостаточност). Стимулира имунитета, подобрява общото състояние и повишава тонуса на организма. Особено наложителен е приемът на този препарат през метеорологично неблагоприятните периоди на годината (пролет и есен). Характеристика на съставните елементи на „Пулмосин“: - витамин Е, бета-каротин и микроилемента селен са антиоксидани, дезактивиращи свободните радикали и снижаващи вероятността от развитие на сърдечно-съдови заболявания; - маслото от церевица съдържа ненаситени мастни киселини, които възпрепятстват отлагането на холестерол по стените на кръвоносните съдове и намаляват образуването на тромби; - живовлякът успокоява кашлицата, отстранява дихателните спазми, намалява количеството слуз и притежава отхрачващо въздействие; - биорганоминералният комплекс предпазва клетъчната мембрана и ДНК от увреждащото въздействие на свободните радикали стимулира метаболизма. Препоръчителна доза: по 1 капсула 2 пъти дневно след хранене.

19


РАВСИН (RAVSEEN) Милиони хора, приемащи „Равсин“, вече решиха своите проблеми. „Равсин“ - това е препарат, който благотворно въздейства на обменните процеси, стимулира защитните функции на организма, повишава устойчивостта при психотравмиращи ситуации, тонизира и подмладява кожата. Основни съставки: омега-киселина, биоорганоминерален комплекс, витамин Е. Препаратът „Равсин“ е: - Прекрасен антиоксидант; - Стимулатор на защитните функции и повишаването общият тонус на организма; - Средство за снижаване холестерола в кръвта; - Помощник при проблеми на сърдечно-съдовата система; - Профилактика на инфарктите и инсултите; - Дава възможност за възстановяване на поразените участъци от кожата; - Решава проблеми свързани с безплодието; - Способствува при профилактиката на онкозаболяванията; - Незаменим при проблеми на пикочо-половата система; - Незаменим при профилактика на костно-ставния апарат; - Помага при гинекологични проблеми; - Възстановява нарушения обмен на веществата (програмата „Намаляване на теглото“); - Приема се при алкохолна зависимост; - Стимулира растежа при децата.

20


ГОЛДСИН (GOLGSEEN) „Голдсин“ - това е което е нужно на всеки! „Голдсин“ - ще ви подари море от енергия! „Голдсин“ - ще съхрани равновесието между витамини и минерали във вашия организъм! „Голдсин“ - ще поддържа работата на вашата имунна система! „Голдсин“ - това е младостта на вашия организъм! Благодарение на биоорганоминералния комплекс, в състава на който влиза архибактерия (майчината клета) и кофермент „Ultra-some Q-10“, (който е 5 пъти по-ефективен от обичайно приеманият Q-10), новият препарат на фирмата „Доктор Нона“ „Голдсин“ няма аналог в света. Това е най-доброто природно средство за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания, атеросклерозата и предизвиканите от нея усложнения (особено хипертоничната болест), борбатата с пародонтозата, намаляване на излишните килограми (ефектът се наблюдава вследствие ускоряване енергийните и обменни процеси в тялото), забавяне процесите на стареене в организма, профилактика на астеничния синдром и синдрома на хронична умора, стимулиране на имунитета и адаптационните реакции на организма. „Голдсин“ ще съхрани вашето здраве и ще Ви подари един пълноценен живот.

21


Барисин (bariseen) Детската серия от препарати на фирмата „Доктор Нона“ се попълни с вкусен растителен сироп за малчугани. Вашето мъниче трябва да тръгне на детска градина и Вие с ужас очаквате това време, защото знаете, че това е свързано с болести. А още по-лошото е, че настъпва есента и Вашето дете го очаква хрема, кашлица и простудни заболявания. Ние намерихме изход и създадохме новият препарат „Барисин“. „Барисин“ е мигновенно облекчаване на внезапната кашлица (както „суха“, така и „мокра“), съпровождана от хрема или възпаление на синусите. Основен активен компонент е биоорганоминералния комплекс, който благодарение уникалността на своите съставки изпълнява профилактични функции. Барисин Ехинацея – стимулира имунната система и адаптира детето към метеорологичните промените на времето. Алтей лекарствен – средство против кашлица, премахва раздразнението и облекчава отхрачването. Живовляк тънколистен се явява отлично средство против кашлица и дава превъзходни резултати при пневмонии и заболявания на бронхите. Женско биле – подхранва и предпазва лигавицата. Мащерката и обикновен живовляк – служат за укрепване и очистване на дихателната система. Приемайки „Барисин“ Вашето дете по всяко време на годината ще бъде в отлична форма! За профилактика на простудните заболявания при деца от 2 до 6 години необходимата доза е: от 1/2 - 1 чайни лъжички на ден. За деца над 6 години: 1-2 чайни лъжички на ден.

22


ЧАЙ ГОНСИН (TEA GONSEEN) „Гонсин“ - това е нов подход при прочистване, хранене и саморегулация на клетките на организма. Основно съдържание: биоорганоминерален комплекс; билките: Gon gouha, риган, хризантема, люцерна, мента; семена от моркови, каротин; листа от маслина. „Гонсин“ е: Източник на енергия през целия ден. - Средство за общо пречистване на организма. - Мощен антиоксидант. - Средство, нормализиращо кръвното налягане. - Средство, подобрявщо функцията на черния дроб. - Чай, премахващ токсикозата при бременни жени. - Напитка, необходима при простуда, бронхити, пневмонии. - Средство, приложимо за премахване интоксикацията по време на агресивни методи на лечение на онкологични заболявания. - Средство, осигуряващо състояние на душевен покой (антистресов чай). - Приема се за стимулиране на имунната система. - Средство за намаляване на апетита (диетичен чай). - Средство, подобряващо функцияга на хормоналната система и обмяната на веществата. - „Гонсин“ се използва и като течност за компреси. - Добавка в детските ванички, за подобряване развитието на детето. - Средство, повишаващо физическата и умствена работоспособност. - При заболявания на ендокринната система (захарен диабет).

23


Чай Стопсин (stopseen Tea) Това е натурален продукт създаден по старинна народна рецепта. Чай „Стопсин“ премахва алкохолната зависимост и болезненото пристрастяване към алкохола. Нормализира функцията на черния дроб и нервната система. Намалява проявите на агресивност свързани с употребата на алкохол. Предотвратява запоите и отстранява безсънието. При продължителен прием води до пълно отказване употребата на алкохол. Биоорганоминералният комплекс - предпазва клетъчните мембрани и ДНК от увреждащото въздействие на свободните радикали, нормализира обменните процеси; Пелинът е като горчив тоник, съкращава продължителността на пиянските състояния и подобрява самочувствието; Хилядолистник - дезинфекциращо, противъзпалително и противоконвулсивно средство; Мента – ефективно средство при стомашно неразположение, особено при гадене с позиви за повръщане или пристъпи на повръщане. Ментата помага за оттичане на жлъчката. Кимионът укрепва вътрешните органи, помага при неврози и болки в жлъчно чревния тракт; Плодовете от хвойна намират широко приложение при заболявания на черния дроб, жлъчкатау хронични възпаления на бъбреците и пикочния мехур; Стeвията (Stevia Rebaudiana Bertoni) нормализира функцията на имунната система,способства за поддържане на кръвното налягане в нормални граници; Парагвайският чай се използва в народната медицина в качеството му на напитка възстановяваща силите на организма. Чай „Стопсин“ това е здраве и спокойствие във вашия дом. Ако вие не знаете своята норма алкохол, не можете да устоите пред изкушениета - вземете Чай „Стопсин“! Начин на употреба: 1 пакетче се залива с кипяща вода - около (200 мл), оставяте да престои 5 - 10 минут. Чай „Стопсин“ да се пие по чаша три - четири пъти на ден в продължение на три до шест месеца.

24


СЛИМСИН (SLIMSEEN) Основната съставка на „Слимсин“ е - екстракта от Южноафриканския кактус „Hoodia Gordonii“. Съвременните научни изследвания сочат, че активната съставка на това разстение подава информационен сигнал на мозъка „сит съм“ 100 000 пъти по-бърз и по-силен от този, който изпраща глюкозата. Glucomanan (глюкоманан) е съставка, добивана от корени на растението Amorphophallus Konjak, представляваща сама по себе си диетично влакно, което, употребено дори в малки количества, създава у човек чувството на ситост, предпазвайки го от преяждане. Green Tea Extract е екстракт от зелен чай, отдавна известен със своите мастноразграждащи свойства. Hydroxytryptophan (5 - Хидрокситриптофан) е аминокиселина, произведена от организма и отговаряща за повишаване нивото на серотонин в мозъка. У човек, „провеждащ диета“, това ниво се намалява, заставяйки го да яде повече. Banaba leaf extract (екстракт от листа на банаба) стимулира доставката на глюкоза в клетката, помагайки да се запази нормалното ниво на кръвната захар. По аналогичен начин, от гледна точка на поддържане нивото на кръвната захар, действа елемента Chromium (хром). Биоорганоминералният комплекс (BОМC), благодарение на съдържащата се в него майчина клетка (архебактерия), включва скритите сили на вашия организъм в борбата с излишните килограми. Задача на всяка успешна диета е бързото отслабване. Всички знаем, че колкото по-малко ядем, толкова по-малко калории се налага да изгаряме. Ето защо, „Слимсин“, новият препарат на фирмага „Dr.Nona“, намалявайки апетита, се явява допълнение към всички програми за отслабване на компанията. Начин на употреба: 1-2 пакетчета се заливат с чаша гореща вода (200 мл), престояват 15 минути. Препоръчителна доза по 1 чаша 2 пъти на ден по време на хранене.

25


НЮСИН (NEWSEEN) Основни компоненти на „Newseen“ са: биоорганоминералния комплекс (BОМC), Шлемник (Scutellaria baicalensis) и Пасифлора (Passiflora). Биоорганоминералният комплекс (BОМC), благодарение на съдържащата се в състава му майчина клетка (архибактерия), активира скритите сили на вашия организъм, давайки ви усещането на защитеност. Както майката защитава своите деца, така и архибактерията брани вас от стреса. Шлемник (Scutellaria baicalensis) се приема при хипертония, неврози, безсъние, повишена възбудимост. Той влияе успокояващо върху централната нервна система, подобрява съня и разширява кръвоносните съдове, с което спомага за снижаване на кръвното налягане. Шлемник по седативен ефект превъзхожда билката Motherwort (опашката на лъва) и валериана, като неговите препарати не са токсични. Освен това, шлемник притежава общоукрепващо, кардиотонично, подмладяващо, антисклеротично, антиспастично и противоалергично свойство. Притежава жлъчегонен, отхрачващ и диуритичен ефект, а така също има изразено бактериостатично действие. Шлемник е противовъзпалително средство за борба с кожните заболявания. Растението пассифлора (Herba Passiflorae) оказва успокояващо въздействие върху централната нервна система (ЦНС), притежава антиконвулсивни свойства, бактериостатични и антидепресивни качества. Показания за употреба: „Newseen“ притежава меко успокояващо въздействие и нормализира работата на цялата нервна система. Особено полезен е за тези, чиято работа изисква голяма съсредоточеност. Препоръчва се при стресови състояния, провокиращи раздразнителност, безсъние, депресия, промени в работата на сърдечно-съдовата система под формата на исхемия, хипертония, а също така и когато човек е твърде отпаднал и неговата нервна система е изтощена. Възстановява спокойствието и душевното равновесие. Начин на употреба: дозата за възрастни е 1-2 капсули преди сън. При стрес да се пие сутрин.

26


ЛАВСИН (LOVSEN) Съставните части на капсула „Лавсин“ са: орехи, кола (семена на растението кола), които американските индианци ползвали като тонизиращо средство още преди преди 2500 години; Екстракт от гинко билоба, подобряващ снабдяването на мозъка с кръв и кислород; Елеуторокок, повишаващ адаптацията към стреса и притежаващ свойството да привежда всички системи на организма, в равновесие. Попадайки в организма тези три вещества заедно с биоорганоминералния комплекс, не само взаимодействат помежду си, но и усилват индивидуалното въздействие на всяко от тях поотделно. При това избавяйки ни от чувството на неувереност, страх и тежките последици от умората и нервното напрежение. Всичките тези свойства правят „Лавсин“ незаменимо средство в борбата с такива болезнени проблеми на нашето битие, като понижената потенция при мъжете и пониженото сексуално желание у жените. Защото по правило, причините за наличието на тези проблеми се крият именно в тези чувства и състояния, с които успешно се справя „Лавсин“. Ефектът от приемането на тези капсули се усилва, ако ги използвате в съчетание с масаж, употреба на Лосион за тяло и Квартет от соли за вана - „Доктор Нона“. „Лавсин” следва да се приема сутрин по 2 капсули на ден. След месечен курс направете прекъсване за седмица. Продуктът не предзвиква зависимост и привикване на организма.

27


КЛИНСИН (CLEANSEEN) Основно съдържание: мента, анасон, корени на ревен, слива, фурми, биоорганоминерален комплекс. Указания за приемане на препарата: „Клинсин“ се приема при чревна дисбактериоза, хроничен запек и като средство за очистване на организма и изхвърляне на токсичните вещества. При проблеми на стомашно-чревния тракт, за възстановяване на микрофлората на стомаха и ускоряване на метаболизма, а също така и при заседнал начин на живот, седящи професии и провеждане на диета. Основни свойства на препарата „Клинсин“: Комплексът от билки (мента, анасон), корени от ревен, и целулозата, съдържаща се във фурмите и сливите, в съчетание с биоорганоминералния комплекс, действат като „четка“, чистеща власинките на червата и възстаножвяваща функията на нашия стомашно-чревен тракт. При това, най-важното е, че „Клинсин“ не е слабително средство, а възможност за възстановяване перисталтиката на червата по естествен път, без да предизвиква диария, болки и подуване на корема. Нормализирайки функцията на червата и микрофлората на тяхната лигавица, възстановявайки функцията на стомаха и микрофлората на неговата лигавица, „Клинсин“ се явява незаменима хранителна добавка при неправилно хранене и влошен начин на живот.

Начин на употреба: по 1-3 капсули дневно, след обяд или преди сън, в зависимост от вашия дневен режим.

Действието на препарата се проявява 2-3 дни след започване на приемането му в зависимост от индивидуалните особености на организма.

28


ДАКСИН (DAKSEEN) Вие сте зает човек? Нямате време да обядвате? Вие спазвате диета и провеждате програма за намалямаве ва теглото? Яде ви се сладко? Чувствате слабост сутрин и липса на енергия през деня? Тогава този продукт е за ВАС!!! Основно съдържание: биоорганоминерален комплекс, цветове и цветен прашец на кактус, целулоза от цитруси, витамини А, С, Д, Е и витамини ог група В, минерали, фруктоза и т.н. Не съдържа холестерол. „Даксин“ сам по себе си е великолепна храна за здрави и болни, за възрастни и за деца, тъй като съдържа комплекс от всички витамини и минерали. „Даксин“ е: - профилактично хранене в „атомния век“; - необходим продукт при проблеми на простата; - регулиране нивото на кръвната захар; - продукт в програмата за намаляване на теглото и нивото на холестерол; - допълнително хранене, при прием на антибиотици, хормонални и други конвенционални препарати; - великолепен източник на енергия; - повишаване съпротивителните сили на организма; - активатор на имунната система; - прекрасен антиоксидант; - продукт за премахване на излишните килограми (намалява апетита); - подобрява перисталтиката на стомашно-чревния тракт; - храна за бизнесмени

29


ФАЗА-3 (PHASE-3) Основни съставки: цинк, витамини В5, В6, биотин, биоорганоминерален комплекс от Мъртво море. Биологично активна добавка към храната. „Фаза-3“ - стимулира хормоналната система на организма, нормализира функцията на щитовидната жлеза. Препоръчва се за подхранване и укрепване на косата при редица състояния, съпровождащи нарушения в обмяната, на цинка, авитаминоза и депресивни състояния. Освен това: - при продължителна вегетарианска диета; - при прием на противозачатъчни средства; - след бременност и раждане; - след инфекциозни заболявания; - след продължително приемане на антибиотици; - след хормонална терапия; - при настъпване на климакса при жените; - при разслоение на ноктите; - при акне у подрастващите. Влизащите в състава на препарата сяросъдържащи аминокиселини способстват за укрепване на космените луковици и засилване растежа на косата. Препоръчва се: по 2 капсули преди хранене сутрин и вечер в течение на 15 дни, а при продължителен прием, по 2 капсули сутрин.

30


РЕВМОСИН (REUMOSEEN) Основно съдържание: касис, дяволски нокът, кора от бяла ива (вид върба), биоорганоминерален комплекс. Биологично активна добавка към храната. Препоръчва се при остри и хронични заболявания на опорно-двигателния апарат, нарушена обмяна на веществата. Характеристика на съставните елементи на „Ревмосин“: - Касисът помага за изхвърлянето от орагинизма на излишните пикочна и оксалатна киселина, съдържа витамините С, В, Р, провитамин А, каротин, соли на калия и желязото. - Бялата ива (вид върба), съдържа витамин С, флавони, глюкозиди, дъбилни вещества. - Дяволският нокът съдържа глюкозиди (харпагозид, харпагид, прокумбид) и притежава противовъзпалителни свойства. - Биоорганоминералният комплекс: предпазва клетъчната мембрана и ДНК от увреждащото въздействие на свободните радикали, нормализира обменните процеси. Препоръчителна доза: по 1 капсула 3 пъти дневно.

31


ЛУКСИН (LOOKSEEN) Очите това са най-удивиетелният дар на природата. В тях се отразява всичко, което чувстваме: радост, страдание, равнодушие, любов и ненавист. Очите не са само огледало на душата, но и огледало на общото здравословно състояние. Те са орган на чувствата, заслужаващ изключително внимание. Основно съдържание: синя метличина, еуфразия, боровинка, органоминерален комплекс, автотрофична система. Гореизброените растения се приемат : - при възпаление на клепачите и лигавиците; - за подобряване на кръвообръщението на очните дъна, околоочните мускули и други мускулни влакна; - „Луксин“ подобрява зрителните функции, остротата на зрението, полезрението, цветовата чувствителност на окото, а така също помага за профилактика на такова тежко заболяване като катаракта. Както е известно, в повечето от случаите разстройствата на зрението и появата на очни заболявания са вследствие на стареенето, или на такива тежки болести , каквито са захарния диабет, хипертонията, атеросклерозата и цял куп други здравословни проблеми. Активирайки вътрешните рехабилитационни резерви на организма, „Луксин“, благодарение на биоорганоминералния комплекс и автотрофичната система, на база на древна рецепта, включваща горепосочените фитокомпоненти, осигурява профилактика на последиците от тежки заболявания, нарушаващи зрението. Начин на употреба: 2 капсули 2 пъти на ден, 15 минути след хранене.

32


ФЕМСИН (FEMSEEN) На възраст 45-55 години жените започват да изпитват симптомите на менопаузата. По време на нейното появяване започва преустройство на женския организъм. Настъпва процес на намаляване производството на естрогени (женските полови хормони), което обуславя спиране на менструацията. Други признаци на менопаузата могат да бъдат: атрофични изменения на влагалището, сърдечносъдови смущения (вълни, потене, виене на свят, шум в ушите, сърцебиене, главоболие), психични изменения (депресивно настроение, нервност, безсъние, бърза уморяемост, промени на настроението, забравяне), остеопороза (болки в ставите, често уриниране, отоци). С помощта на естрогени (полови хормони) могат да бъдат смекчени тези симптоми. Приемането на хормони под формата на лекарствени средства е противопоказно: при варикозни резширени вени, тумори на млечната жлеза, високо кръвно налягане, при болести на черния дроб и бъбреците. Едно от противопоказанията е и наличието на диабет. Всички гореизброени противопоказания са изключително тревожни, поради което често жените се отказват от приема на хормонални препарати. Но периода на менопауза може да премине, запазвайки жената енергична, сексуална и привлекателна, с употребата на новия препарат „Фемсин“. Това е ново средство за подмладяване на женския организъм, базиращо се на соев фитоестроген, което възстановява организма, дава мощен приток от енергия, подмладява кожата и подобрява настроенито. Освен това, „Фемсин“ помага на жените да намалят теглото си, премахва неприятното чувство при появата на вълни, подобрява и работата на сърцето. „Фемсин“ е прекрасен имуномодулатор. Скъпи жени, благодарение на нашия нов прерат „Фемсин“, вие ще станете млади и сексуални! Съдържание: изофлавоноиден екстракт от соя (фитоестроген), хмел, биоорганоминерален комплекс. Начин на употреба: по време на менопауза по 2 капсули на ден (1 капсула сутрин и 1 капсула вечер) по време на хранене с чаша вода.

33


СУПСИН (SOUPSEEN) Удобен, нискокалоричен, бързо засищащ препарат, необходим на нашия организъм. Основно съдържание: цветове и цветен прашец от кактус, витамини от група В (В2, В3, В6, В12), витамин А, С, Д3, каротин, микроелементи, растителни масла, домати, биоорганоинерален комплекс, натурални стабилизатори (автотрофична система ATC), подправки. Начин на употреба: в чаша гореща вода разтворете съдържанието на пакетчето, разбъркайте и консумирайте в горещ вид. „Супсин“ в нашия живот: - Това е първото блюдо за цялото семейство. - Източник на енергия за целия ден. - Дневната доза от минерали , витамини, антиоксиданти. - Средство, подобряващо функцията на черния дроб. - Възстановяване и стимулиране на Вашата иммунна система. - Първага храна след оперативна намеса. - Храна при провеждане на агресивни методи на лечение на онкоболни. - Незаменимо средство за отслабване. - Храна при проблеми с храносмилателната система. - Хранителна добавка при захарен диабет. - Храна при токсикоза на бременни жени. - Обновяваващо и подмладяващо клетките на организма. - Незаменима хранителна добавка при стрес. - Хранене, което премахва махмурлука. - Средство, поддържащо работата на хормоналната и нервната системи. - Великолепна хранителна подправка. - Универсален вид храна, когато сте на работа. - Средство, позволяващо да икономисвате времето си.

34


ШОКОСИН (CHOCOSEEN) Нова биологично активна хранителна добавка на фирмата „Доктор Нона“ - най-вкусната шоколадова напитка за вас и вашите деца. В състава на „Шокосин“ влиза базова хранителна рецепта от витамини и минерали в количество като индивидуална дневна доза. Притежава в оптимална доза целия спектър от каротиноиди, влизащ в биоорганоминералния комплекс, необходим за запазване на здравето. „Шокосин“ съдържа: Витамин А – един от главните бойци против инфекциите и великолепно средство за профилактика на вирусните заболявания. Комплекс витамини от група В (отбор енергетици), отговорен за производството на енергия за сметка на въглехидратите, белтъчините и мазнините, които се съдържаг в храната. Наличието на фолиева киселина прави този препарат уникален за бременни жени. Тя предотвратява разновидностите на вродени пороци при развитие на нервната система. Витамин Д - прекрасно средство за профилактика на остеопорозата. Витамин С - необходим за профилактика при почти всеки медицински проблем, било то простуда, хипертония, онкозаболяване или астма. „Шокосин“, това е: - Великолепно профилактично средство при проблеми на сърдечно-съдовата система. - Повишаване нивото на възприятие на информация при децата. - Подобряване на паметта. - Великолепен антиоксидант, повишаващ тонуса на организма. - Средство, контролиращо нивото на холестерола. - Модулатор на иммунната система. - Профилактика на костните проблеми. Начин на употреба: добавете в чаша 2 пълни чайни лъжички прах от „Шокосин“. Добавете студено или топло мляко, или вода. Разбъркайте добре.

35


ЛОСИОН ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ „ЛОРД“

(AFTER SHAVE LOTION „LORD”)

Тънкият, вълнуващ мирис и нежното наситено съчетание на морска прохлада и растителни аромати, ще ви подарят усещане за свежест, а биоорганоминералният комплекс и ароматните масла ще повишат тонуса на вашата кожа като прибавят жизнени сили, позволявайки ви да бъдете бодри през целия ден.

36


МАГИЧЕСКИ АРОМАТИ (pErfume) Парфюмите на фирмата „Доктор Нона“ са: „Монел“. Цвят на злато, аромат на вечните ценности в любовта. Притежава най-високия рейтинг за привличане на мъжете. „Монел“ - благоухание на любовта. Обичайте и бъдете обичани! „Рут“ аромат на безгрижната и безразсъдната младост, когато всичко ви се вижда лесно, когато пред вас е безкрайния живот, когато любимите ви подаряват звезди. Вдишайте младост! Излъчвайте младост! Бъдете винаги млади с парфюма „Рут“! „Лейди“ - това е любов... Когато в резултат на тази любов вече има деца, а може би и внуци това е осъществен живот. Ти стоиш над всичко без да правиш любовни планове, но все така загадъчна и прекрасна за своя любим. Какво е красотата на жената? Може би това е усещането за полет? Това е парфюма „Лейди“. „Киви“ През горещото и задушно лято е лесно да си представите, че сте номад, бродещ из изсушената от слънцето пустиня и мечтаещ за оазис. Няма нищо по-добро от оазис в пустинята - езера с чиста вода, буйна растителност... Такива кътчета на Земята хората наричат райски - свежест, прохладна влага, лек влажен вятър. Райът за Вас - това е „Киви“. „1954“ Кралят на ароматите, истинският брилянт в нашата колекция. Ярък, запомнящ се аромат, който Ви откроява, правейки ви единствена, желана и сексуална...

37


ДЕЗОДОРАНТ-АНТИПЕРСПИРАНТ (DEODORANT) Мъжкият и женският дезодоранти-антиперспиранти на фирмата „Доктор Нона“ притежават много тънък, особено нежен, приятно неутрален и свеж мирис. Действието на тези дезозоранти се запазва в течение на 24 часа. Те съдържаг ароматерапевтични масла и биоорганоминерален комплекс. При нанасяне върху кожата на подмишниците, където кръвоносните съдове са повърхностни, протича активиране на всички жизнени функции на организма, неговият тонус се повишава. Дезодорантите имат прекрасно меко антибактериално действие. Лосионите за тяло (независимо „Соларис“ или Тонизиращия лосион за тяло) и дезодорантите се явяват сполучливо допълнение към парфюма „Dr. Nona“. В допълнение на великолепното терапевтично действие, съдържащите се в тях масла действат така, че ароматът им прониква в кожата, и при намазване на цялото тяло, се създава ароматна аура със своя, неподражаема от забикалящиге ви миризми, гама.

38


ЧЕРВИЛО ЗА УСТНИ

(LIPSTICK)

„Червилото за устни“ на фирма „Доктор Нона“ отговаря на всички изисквания на съвременната козметика. Нежната кадифена текстура на червилото се нанася леко, покривайки добре устните, не се разтича по контурите, при което осигурява добра грижа за устните и е изключително трайна. „Червилото за устни“ на фирма „Доктор Нона“ не е така елементарно, както изглежда на пръв поглед. В него са заложени всички най-нови достижения на науката, а учените от клиника „Lenom“ са му придали съвършено нови уникални свойства. Лъвският дял в състава на червилото, представляващ ноу-хау, е органоминералния комплекс, проникващ през кожата и доставящ на вашия организъм достатъчно количество биоантиоксиданти, които са естествени стимулатори на имунната система и й помагат да се защити от стреса, а също така усилват самозащитата на клетките от процесите на свободните радикали. Сега не само вие ще се грижите за вашите устни, но и вашите устни ще се грижат за вас! Основен състав: Биоорганоминерален комплекс, пчелен восък, рациново масло и др. БЕЗ ПАРАБЕНИ!

39


СЪдържание: Квартет от соли ............................................... 2 Динамичен хидратиращ крем ...................... 3 Еликсир за грижа за устната кухина .............. 4 Лосион за тяло Соларис ................................... 5 Почистващо мляко за лице ............................ 6 Нощен крем ...................................................... 7 Хало-гел за душ ............................................... 8 Соларис за лице ............................................... 9 Балсам за кожата около очите ....................... 10 Крем за ръце и нокти ....................................... 11 Компреси с вода от мъртво море ................... 12 Тонизиращ лосион за тяло ........................... 13 Разкрасяваща маска за лице ........................ 14 Шампоан срещу пърхот ............................... 15 Шампоан за ежедневна употреба ............... 16 Кондиционер за коса .................................... 17 „Оксин“ ........................................................... 18 „Пулмосин“ .................................................... 19 „Равсин“ .......................................................... 20 „Голдсин“ ........................................................ 21

„Барисин“ ......................................................... 22 Чай „Гонсин“ ................................................... 23 Чай „Стопсин“ ................................................ 24 „Слимсин“ ........................................................ 25 „Нюсин“ ........................................................... 26 „Лавсин“ ........................................................... 27 „Клинсин“ ........................................................ 28 „Даксин“ ........................................................... 29 „Фаза-3“ ........................................................... 30 „Ревмосин“ ...................................................... 31 „Луксин“ ........................................................... 32 „Фемсин“ ......................................................... 33 „Супсин“ .......................................................... 34 „Шокосин“ ....................................................... 35 Лосион за след бръснене „Лорд“ .................. 36 Магически аромати ........................................ 37 Дезодорант-антиперспирант ........................ 38 Червило за устни ............................................. 39

Dr Nona katalog  

Козметика от мъртво море!

Advertisement