Page 1

a r t BoARD desigN GRAPHIC DESIGN web DESIGN PHOTOGRAPHY

© ARTBOARD

PORTFOLIO


project KENZI brand identity stationery folder


project EMAX ADVISORY corporate identity stationery folder


SRL r. 15 ORY n ADVIS tr. Albac 673/2011 X A M S E i, /13 t 0 ș 4 e J r Bucu 9349816, 808 RO 2 0)741 143 dvisory.ro ( a x 0 a 4 + @em office

EMA

ORY ADVIS

VENS PHAL Alex O g director mana

gin

www

RL ORY S ac nr. 15 ADVIS lb 2011 EMAX ești, Str. A 40/13673/ r Bucu 349816, J 8 0 8 RO 29 )741 143 visory.ro + 4 0 ( 0 @emaxad office

www

xad .ema

viso

r y. r o

xad .ema

visor

y. r o


project PGS logo stationery promotional items

To: Date:

Punta Gorda Support Co.

F: +40 21 667 44 97

office@pgsrepo.com

T: +40 21 667 44 97

www.pgsrepo.com


Punta Gorda Support Co.

F: +40 21 667 44 97

office@pgsrepo.com

T: +40 21 667 44 97

www.pgsrepo.com


Europe

Europe

Brussels, June 25-27

Brussels, June 25-27


project Ja-Je EUROPE conference logo posters


project LA DONNA IMOBILE & AMPHITHEATER brand identity brochure


Another way of life

C L U J - N A P O C A • T R A N S Y LVA N I A • R O M A N I A


project PRACTICAL SOLUTIONS logo stationery brochure


project MASTER FINANCE GROUP stationery folder brochure


project AMBROSIA BIOSCIENCE animation website design

Găsește sănătate în natură!


Coșul meu I

Vezi coșul de cumpărături

Găsește

sănătate în natură !

DESPRE AMBROSIA PRODUSE CONTACT

Having an identity, either a personal or a corporate one is essential for succeeding. Without a strong identity one cannot seduce, attract, amuse or captivate anyone. An identity is something organic, something that we construct little by little, something that grows and must be fed. It is deeper, more essential, than a logo, its about expression, style, coherence and color... its about an idea, about being unique, being different... An identity is something organic, something that we construct little by little, something that grows and must be fed. It is deeper, more essential, than a logo, its about expression, style, coherence and color... its about an idea, about being unique, being different...

MAGAZIN ON�LINE Cumpărați produsele noastre

2011

Ambrosia Bioscience


Coșul meu I Vezi coșul de cumpărături

Gaseste sanatate în natura! DESPRE AMBROSIA PRODUSE CONTACT

Having an identity, either a personal or a corporate one is essential for succeeding. Without a strong identity one cannot seduce, attract, amuse or captivate anyone. An identity is something organic, something that we construct little by little, something that grows and must be fed. It is deeper, more essential, than a logo, its about expression, style, coherence and color... its about an idea, about being unique, being different...

2011

Ambrosia Bioscience


Coșul meu I

Vezi coșul de cumpărături

DESPRE AMBROSIA

Găsește

PRODUSE CONTACT

sănătate

în natură !

Having an identity, either a personal or a corporate one is essential for succeeding. Without a strong identity one cannot seduce, attract, amuse or captivate anyone. An identity is something organic, something that we construct little by little, something that grows and must be fed. It is deeper, more essential, than a logo, its about expression, style, coherence and color... its about an idea, about being unique, being different...

2011

Ambrosia Bioscience


AMBROSIA BIOSCIENCE slideshow animation


project YOGAFLEX website design products photography

Când aveți nevoie de yogaflex®? Eficacitatea yogaflex® Indicații și mod de folosire Informații practice Întrebări frecvente și răspunsuri

Cumpărați yogaflex® 2 tablete = 1500 mg glucozamina + 1200 mg condroitina Cumpărați ON-LINE Cumpărați din farmacii

eficacitate dovedită clinic dozaj echilibrat ușor de administrat

ALO yogaflex®? O RECOMANDARE? O ÎNTREBARE? sunați la 0264 - 438.511 de luni până vineri de la 9 - 17

Contact


project

DUMAPLAST brochures products photography

Panouri pentru placarea pereților și a plafoanelor Primul panou PVC cu îmbinare nut-feder, atât pe lungime, cât și pe lățime.

CLICK-IT

O AMBIANță NOUă, PLINă DE PROSPEțIME ! Schimbarea ambianței în casă? Cât ai clipi și fără lucruri istovitoare și exasperante? Este posibil cu Dumaclip®, cel mai nou sistem pentru placarea pereților și plafonului de la Dumaplast. Și nu îți trebuie nici măcar prea multă îndemânare! Datorită sistemului unic de îmbinare Dumaclip®, panourile se montează rapid și fără probleme. Rezultatul final e modern și deosebit de plăcut. Dumaclip® își menține culoarea, este rezistent la apă, este favorabil bugetului și necesită doar o întreținere minimă. Alegeți o culoare din gama de culori Dumaclip și ambianța camerei se va schimba imediat. O ambianță nouă, plină de prospețime!

MULTE AVANTAjE

SISTEM UNIC DE ÎMBINARE ! Noul sistem de îmbinare Dumaclip®, prevede o închidere și la capetele panourilor. Astfel nici o lungime a unui plafon sau perete nu mai reprezintă o piedică. Panourile pot fi îmbinate acum pe toate laturile, astfel încât cele mai mari suprafețe se pot acoperi fără efort.

Nu necesită profile de legătură suplimentare

Noul sistem de îmbinare Dumaclip®, permite îmbinarea panourile pe toate cele 4 laturi, fără a mai fi nevoie de alte profile de legătură suplimentare. Multe profile de legătură sunt de cele mai multe ori greu de instalat și necesită cunoștințe și muncă suplimentară. Deoarece panourile Dumaclip® se îmbină la fel pe toate laturile, rezultatul final este mult mai estetic.

Nu necesită profile suplimentare

Profil de start sau de delimitare Profilul de delimitare asigură o finisare perfectă la contactul cu un perete sau cu un plafon. Cea mai bună poziție pentru panoul de început este cu stiftul redus introdus în profilul de delimitare.

Ușor de transportat

De obicei panourile pentru pereți sau plafon sunt disponibile doar la dimensiuni mari, ele fiind foarte greu de transportat. Cu Dumaclip® aceste probleme sunt rezolvate! Datorită dimensiunilor reduse ale panourilor și ale cutiei în care sunt ambalate ele pot fi transportate ușor în orice mașină. Învelișul cutiei în care sunt ambalate asigură o protecție suplimentară în timpul transportului.

Ușor de transportat

Colț universal Atât colțurile interioare cât și cele exterioare pot fi finisate în mod simplu cu un profil universal de colț, adaptat, care se aplică înainte de montarea panourilor de placare a pereților.

Ușor de instalat

Panourile Dumaclip® au doar 1,20 m lungime și sunt extrem de ușoare. De aceea instalarea este foarte simplă și rapidă. Datorită dimensiunilor practice, tu singur poți să-ți instalezi aceste panouri. Astfel economisești timp și bani, putând astfel să te bucuri rapid de noul tău plafon sau perete!

Instalare ușoară

Pierderi minime

Când în timpul instalării ajungi la capătul unui rând de panouri, vei putea tăia ultima bucată exact la dimensiunea necesară. Cu bucata rămasă, vei putea să începi rândul următor și astfel să construiești un perete sau un plafon întreg. Pierderile de material sunt reduse la minimum, economisind astfel bani.

Profil multifuncțional Acest profil asigură o finisare perfectă la contactul cu un perete sau cu plafonul, atât pentru colțurile orizontale cât și pentru cele verticale. Poate fi folosit deasemenea ca profil de pornire.

Cornișă decorativă Ecologic și economic

Aceste baghete decorative adaptate pentru plafon, garantează o finisare îngrijită a plafonului după montarea panourilor de placare a pereților și înainte de placarea plafonului.

Plintă

Rezistent la apă, ușor de întreținut

Panourile Dumaclip® sunt fabricate din PVC, un material plastic care este complet rezistent la apă și se poate spăla. Întreținerea este astfel foarte ușoară. Tot ceea ce trebuie să faci este să le ștergi cu o cârpă umezită și panourile vor arăta ca noi. Panourile Dumaclip® își păstrează culoarea originală în timp.

PROFILE

Rezistent la apă, nu se decolorează

Plintele adaptate, practice, care oferă posibilitatea încorporării de cabluri, garantează o îmbinare adecvată cu podeaua.


Glafuri din PVC pentru interior

GLAFuRi DiN PVC, O SOLuČšiE DuRABiLÄ‚ ! Glafurile DumaboardÂŽ pentru interior sunt formate din PVC dur, reciclat, cu ĂŽntăritură internă. Datorită ĂŽnveliČ™ului exterior din folie PVC de ĂŽnaltă calitate, glaful este rezistent la uzură Č™i nu permite deloc pătrunderea umezelii. Astfel, glafurile DumaboardÂŽ sunt o soluČ›ie

GLAFuRi

durabilă Č™i uČ™or de ĂŽntreČ›inut. Glafurile DumaboardÂŽ sunt disponibile ĂŽn diverse lÄƒČ›imi Č™i ĂŽn lungimi

Diferitele lÄƒČ›imi de la 150 mm la 400 mm sunt

de la 2,4 m până la 6 m. (lungimi standard)

disponibile ĂŽn 5 variante de culoare: alb, marmură, fag, stejar auriu Č™i mahon.

150 mm - code 515 200 mm - code 520 250 mm - code 525 300 mm - code 530 350 mm - code 535

MuLTE AVANTAjE Rezistent la apă DumaboardÂŽ nu se umflă Č™i nu se exfoliază sub influenČ›a apei, asigurând astfel un finisaj ideal pentru spaČ›iile umede.

Menținerea culorii și a formei DumaboardŽ Își menține culoarea. Razele solare directe nu"

cauzează curbarea glafului.

# %#'

""

$#%#%

"

"!

"

Rezistent la uzură

Durabil Deformarea Č™i curbarea sunt excluse datorită ĂŽntăriturii interne deosebit de solide.

CAPETE DE ÎNCHiDERE Capetele de Închidere sunt disponibile la lungimi de 300 mm și 400 mm În 4 culori diferite*: alb

&

(marmură), fag, stejar auriu Č™i mahon.

300 mm - code 535 00L

40 mm

uzului intens ĂŽn interiorul casei.

400 mm - code 540 00L

40 mm

Stratul exterior durabil, de ĂŽnaltă calitate rezistă ani de-a rândul

UČ™or de ĂŽntreČ›inut DumaboardÂŽ se ĂŽntreČ›ine uČ™or cu detergenČ›i obiČ™nuiČ›i. EvitaČ›i produsele abrazive. Vopsirea sau lăcuirea nu sunt necesare.

obiČ™nuit. Montajul ĂŽn sine este de asemenea simplu; există trei metode de instalare: lipirea, fixarea cu Č™uruburi pe dispozitive de consolidare sau fixarea directă pe mortar ud. Capetele de ĂŽnchidere se lipesc.""

$#%#%

"

*400 mm este disponibil numai pentru alb

"!

"

40 mm

Glaful poate fi tăiat cu uČ™urinČ›Äƒ la dimensiuni cu un ferăstrău

300 mm - code 535 00R

40 mm

 

Ușor de instalat

400 mm - code 540 00R


project BANCA TRANSILVANIA Annual Report 2009 Annual Report 2010


project TRANSYLVANIA EVOLUTION visual identity expo stand

Transylvania evolution


project TRANSYLVANIA EVOLUTION folder brochures

cluj-naPoca Business meeting Point in transylvania

cluj-naPoca Business meeting Point in transylvania Project Partners


AquA PArk Cluj Mineral water high potential leisure development in Transylvania

Type of project:

Leisure

Ownership type:

Private

Type of partnership requested:

private joint venture

Location:

Cluj-Napoca, Romania

Cost of the investment:

15-25 Mio EUR

Land surface:

5.2 ha

SCALA CENTER • Water (Mineral): - 9 Springs; 3 still functioning - medical curative qualities (kidney and diabetic diseases) • Catchment area: 2 hour driving - 2 million inhabitants

Facts and Figures • Access: On Road E576 - East city entry between airport and city south belt (project). Connected to entire city by public transport. • History: More than 100 years tradition as a leisure and therapeutical centre based on mineral water and mud. Consolidated in the 70’s as a leisure and mineral water treatment water centre. Closed in 2000.

www.transylvaniaevolution.ro

• Other aqua centres in region: - Felix-Oradea thermal resort - at 150 km; - Hungarian thermal resorts - at 250 km; - Brasov - at 250 km. • Legal status: 2 private owners; no restrictions; secured as leisure area in city urbanist strategy • Support: Cluj City Hall partnership and support for logistic infrastructure and utility network

Type of project:

Residential Office Commercial

Ownership type:

Private

Type of partnership requested:

Joint Venture For Sell

Location:

Central Cluj-Napoca

Cost of the investment:

Total 30 mio EUR Residential 17.5 Mio EUR Office 7.5 Mio EUR Land 5 Mio EUR

Land surface:

7,850 sqm

Apartments:

209

Parking places:

300

Office surface for rent:

5,822 sqm

www.transylvaniaevolution.ro


SHAPING THE FUTURE!

SHAPING THE FUTURE!

MAY 31-JUNE 4 2016

Global ICT comes together in Taipei for COMPUTEX

MAY 31-JUNE 4 2016

For 35 years, COMPUTEX has followed Taiwan’s ICT industry in its role as the center of the changing global market. There are over 2000 individual ICT companies in Taiwan, and they team up with your favorite brands to create the finished product that ends up in the store. They are the reason buyers from all around the world come to COMPUTEX.

Go App@Computex Taipei

Taiwan

THE GLOBAL STAGE FOR ICT

Go App@Computex Taipei

According to a breakdown by the other co-organizer, TAITRA, of international buyers by region shows that Asian buyers account for 76% of COMPUTEX international visitors, followed by North American (10.6%) and European (7%) buyers. These numbers show that COMPUTEX is the most ideal platform for international exhibitors to enter the Asian market. According to Deputy Secretary General Chang of the Taipei Computer Association—one of the co-organizers of COMPUTEX—there are roughly 1000 Taiwanese ICT businesses that only attend COMPUTEX and no other trade show; this is because the majority of these businesses are

www.ComputexTaipei.com.tw

GLOBAL STAGE Taiwan THE FOR ICT

www.ComputexTaipei.com.tw


project Computex key visuals

The World’s Leading ICT Show

MAY 31-JUNE 4

2016

See You, Hear You, Talk to You. COMPUTEX TAIPEI serves as a sourcing hub for hi tech and continues to be the world’s leading platform for ICT procurement, new product launches and announcements in technology application.


project conceptuelle visual identity catalogue website

SPRING COLLECTION 2016


project SOLO MOBILI visual identity catalogue website


Visit Milano! Shopping AT san giuliano!

Visit Milano! Shopping AT san giuliano!


project SAN GIULIANO logo key visuals

Visit Milano! Shopping AT san giuliano!


project sky travel visual identity website


project NTT Data Program Postuniversitar InformatIcĂ UBB în colaborare cu NTT DATA Romania

logo IT key visuals


project NTT DATA CLARVISION

Clarvision

visual identity key visuals

Clarvision

Clarvision

Clarvision Clarvision

Clarvision Clarvision

Clarvision

Clarvision CLARVISION® este soluția EBS Romania, 100% românească și orientată către client. www.ebs.ro; https://www.facebook.com/Clarvision

www.clarvision.ro

București Hotel Intercontinental

4 iunie 2015 Ora: 9:00

Clarvision

Clarvision Clarvision


Clarvision

Clarvision Clarvision

Date de contact: EBS Romania SA | www.ebs.ro | ebs@ebs.ro | +40 264 406 460

Sediul Central Cluj-Napoca T: +40 264 406 460 F: +40 264 406 461 Str. George Bariţiu Nr. 1 400027 Cluj-Napoca

Filiala Timişoara City Business Development Center Clădirea 4B Str. Coriolan Brediceanu Nr. 10/D 300011 Timişoara Filiala Iaşi Str. Palas Nr. 7b-7c 700051 Iaşi

Clarvision

Clarvision

Filiala Braşov Str. Mihail Kogălniceanu Nr. 3 500090 Braşov

Filiala Bucureşti Clădirea Phoenix Tower Calea Vitan Nr. 6 -6 A, Sector 3 031296 Bucureşti

Filiala Sibiu Str. Hipodromului Nr. 27 550360 Sibiu

Clarvision

Iași Cluj-Napoca

Timișoara

Sibiu

Brașov

București

Solutia ERP potrivita industriei tale! CLARVISION® este soluția EBS Romania, 100% românească și orientată către client. www.clarvision.ro; www.ebs.ro; https://www.facebook.com/Clarvision

TIE _v1

una inovam industria româneasca!

Your Partner in InnovatIon Clarvision

4 iunie 2015, Bucuresti Clarvision Hotel Intercontinental ora: 9:00

Clarvision

Stimate domnule ..... EBS Romania, organizează în premieră evenimentul “Your Partner In Innovation”, în București , pe 4 iunie 2015.


CARDURI TERZOATTO

TERZOATTO GOLD

TERZOATTO SILVER

STUDIO


project TERZOATTO rebranding stationery promo cards


project ARMATURA folder for product catalogues photography catalogues


ARMATURA photography

photography / playing with water


project IMCOP products catalogue brochure folder


project MINET posters for exhibition products prhotography


MINET icons catalogues


project RAVENHILLS ENERGY corporate identity


O c ta

vian

V

idu #1 N 0 1 1 . Ti t u l e 1 mai 3 1 B u s c u B l v c n fax: : +40 2 h a re s t d, 6 f l, a p. +40 1 312 1 47 21 3 162 mob 2 1 2 i 164 o. v i l e : + 4 4 du@ 0 rave 7 4 5 7 6 4 nhil l s. n e 7 4 4 t


project MIRON & PARTENERII office design identity


MIRON&PARTENERII Societate Civilă Profesională de Avocați Prezentare

Copyright © 2012 / miron & partenerii

De ce MIrOn&PartenerII

echIPa

ServIcII

OnOrarII

cOntact


MIRON & PARTENERII website design photography


project HRM mobilier website design catalogue photography


HOME

Soluții complete pentru mobilier de calitate !

DESPRE NOI

PRODUSE

OFERTE SPECIALE

CATALOG

CONTACT

Noi vă oferim totul ! Voi veniți cu ideile !

HRM CONSULTING SRL Cluj Napoca, Str. Traian Vuia nr. 208 Tel.: 00 40 264 442241 Fax: 00 40 264 552241 Mobil: 00 40 723 200187 Email: office@hrmconsulting.ro Copyright © 2013 HRM CONSULTING

design AR TBOARD


HRM mobilier catalogue photography

CATALOG 2014 - 2015


mici obiecte prețioase pentru un design deosebit

Noi vă oferim totul ! Voi veniți cu ideile !

Noi vă oferim totul ! Voi veniți cu ideile !

FRONTURI CLASICE

FRONTURI mOdeRNe

MÂNERE si butoNi pENtRu MobiliER

Model STORICA

Fronturi CLASiCE

lemn masiv cu finisaj în nuanțe diverse

NOU! CULOARE PERSONALIZATĂ

Marginile rotunjite şi liniile netede a ornamentului reliefat conferă bucătăriilor STORICA note de sentimentalism romantic. Vitraliile cu motive florale se îmbină armonios cu linia fronturilor și cu culoare deschisă de bej.

DATE TEHNICE STORICA Lăcuire : DECAPE Tip de lac: LĂCUIRE UV H2O - GLOSS 10-12

10

Tip material

Fronturi cu ramă din lemn masiv, cu arcadă superioară, panou furniruit Front pt. vitrină dispus cu parte inferioară demontabilă Sertare din lemn masiv, pantografate

Esența din care e prod. rama

Frasin

Esența panoului

MDF furniruit cu frasin

Esența sertarelor

Lemn masiv, pantografat

Tip de îmbinare a ramei

Îmbinare unghi drept

Tipologia panoului

Furniruit, cu frezare 10,7 11


Cine sunt Ce fac Media Eu despre altii Contact

photoshooting 2014 © Sigina Luca

I Love Cluj


project SIGINA LUCA logo website photography

Cine sunt Ce fac Media Eu despre altii

MEDIA REVISTA BULEVARD

Contact

http://revistabulevard.ro/2014/02/sigina-luca-cea-mai-frumoasa-single-ladyde-pe-bulevard/

Interviu în Revista Bulevard: RB: Cum te-ai descrie în trei cuvinte?

Pasională, intuitivă, activă. I LOVE CLUJ http://ilovecluj.ro/2013/12/sigina-luca-imaginea-i-love-cluj-de-sarbatori/

Sigina Luca, imaginea I Love Cluj de sărbători

https://www.youtube.com/watch?v=KLwIhTistoo

2014 © Sigina Luca


project EBS NTT DATA poster campaign notebook 2014 / 2015 party concept


2014


EBS NTT DATA party concept invitation poster

_v1

INVITATI E

y / bej sidefat

iu sau albastru inchis

Around the

World

Together, Insieme, Issho ni

20.12.2014

GRAND HOTEL ITALIA CLUJ-NAPOCA ORA16:00

Stimate D-le Árpád Pászkány Pregatiți-vă bagajele! EBS vă oferă o viză spre lumea întreagă în 20 decembrie. Timp de o seară toate frontierele ne sunt deschise! Călătoriți cu noi în lumea fascinantă și unică a continentelor lumii. Ora de începere: 16:00, Ora de intrare: Ora 15:00 Dress code: Ţinută de seară. Invitaţia este pentru 2 persoane.

Vă rugăm să confirmați participarea Dumneavoastră până în data de 5 Decembrie 2014 la adresa de e-mail: around.the.world@ebs.ro. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la următorul număr de telefon: +40 747 060 075, persoană de contact Oana Zdroba.

Vă mulțumim! Sperăm di vederti soon, Echipa EBS

Around the

AroundWorld the

Together, Insieme, Issho ni

World

Grand Hotel Italia Str. Vasile Conta Nr. 2 400478 Cluj-Napoca

20.12.2014

Together, Insieme, Issho ni

2 0 .1 2 . 2 0 1 4


GRAND HOTEL ITALIA CLUJ-NAPOCA ORA16:00


project TRANSART folder design brochure software agenda


va prezinta

CUM SE FABRICA?

va prezinta

CUM SE FABRICA?


project CISEROM catalogue ilustrations photography

Artboard portfolio2018  

Artboard Studio

Artboard portfolio2018  

Artboard Studio

Advertisement