Page 1

EkskluzivE

Strip man Albania Erioni Show

Si po xhiroj një film shqiptar porno në Tiranë Sinan Hoxha:

E dua dhe e urrej veten! Për herë të parë në shtypin shqiptar, intervistë me dy hakersa

Si jua vjedhim, çdo pasuord...

Jeta Faqolli:

Shkënda Dubova:

ALIDA: Sukses në MTV!

2000 euro për një koncert! Më përdhunoi kur isha fëmijë!

Nr. 3 • 21-1-2 01 2 • Çmimi: Shqipëri: 50 L ; Greqi: 1.5 euro; Kosovë: 1 euro

Ushtrime të vogla që japin kënaqësi të madhe

• Botues: Artan KRISTO • Adresa: Rruga e Dibrës, 133, Tiranë • E-mail: gazetaintervista@gmail.com • Tel &Fax:04-22 33 164


intervi1  

Si jua vjedhim, çdo pasuord... Shkënda Si po xhiroj një film shqiptar porno në Tiranë Më përdhunoi kur isha fëmijë! 2000 euro për një koncer...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you