Page 21

Fuksilauluja Kumihanskoissa kuljemme rottakokeeseen ja mun emootiot sekoaa. Tämä lordoosis taannuttaa mut anaalivaiheeseen, Stimppalandia mut pelastaa. Kumihanskoissa kuljemme rottakokeeseen. Ja mun emootiot sekoaa. Tämä lordoosis taannuttaa mut anaalivaiheeseen, Stimppalandia mut pelastaa-aa. (Autiotalo)

JouluPulkkinen, JouluPulkkinen Stimppalandian suuri naikkonen Eikö tentit paina selkää rottakokeita emme pelkää. On hermoverkko meille tuttu mut spatula on uusi juttu. Tääl on myöskin kiltit fuksit Raimo Lappalaisen lapset. (Joulupukki, joulupukki)

Stimppalandiaan kun masentuu, niin haluu Raimoon turvautuu hermoverkko tukkeutuu Mattilanniemes. Hallusinaatiot koetaan ja interventiot hoidetaan rottakokeet koetaan, Mattilanniemes. Mattilanniemes, Mattilanniemes, erektiohäiriöt hoidetaan Mattilanniemes. (Varrella virran)

Stimppa ole viisain, jos Raimo Lappalaisen kohtais ihana Raimoo maapähkinävoinkitalakeenjuuttumisenpelko jos siihen intervention ihana Raimo se auttaa erektiohäiriöön.

On sulla emootio synkkämielinen (daadirlandirlandaa) ja anaalivaihe nautinnollinen (daadirlandirlandaa) Ja Raimo Lappalainen tietää sen (daadirlandirlandaa) toivottavasti erektiohäiriönsä kuvitteellinen (daadirlandirlandaa) Vois koittaa feminististä radikaaliterapiaa (daadirlandirlandaa) se auttaa joka ongelmaan (daadirlandirlandaa) (Dirlandaa)

(Taina- Semmarit)

Ärsyke 2/2011 21

Ärsyke 2/2011  

Jyväskylän yliopiston psykologian opiskelijoiden ainejärjestölehden syksyn 2011 numero.

Ärsyke 2/2011  

Jyväskylän yliopiston psykologian opiskelijoiden ainejärjestölehden syksyn 2011 numero.

Advertisement