Page 2

OPŠTA UPOZORENJA 1. 2. 3. 4.

Zabranjena je prodaja pirotehničkih sredstava osobama mlađim od 18 godina. Prilikom upotrebe pirotehničkih sredstava u svemu se pridržavati uputstva proizvođača. Držite rastojanje kao što je označeno na ambalaži proizvoda (min. 8. metara). Ako se vatrometni box ne upali potrebno je sačekati minimum 10 minuta pre nego što mu priđemo jer postoji mogućnost eksplozije. 5. Upaljenu petardu ne držati u ruci duže od 2 sekunde i ne podizati je kad jednom padne na tlo. 6. Strogo je zabranjeno povezivanje petardi i vatrometa, vađenje baruta, ubacivanje petardi u flaše, kontejnere i svaka druga zloupotreba, posledice mogu biti fatalne. 7. Pirotehnička sredstva koristiti na ravnim, širokim površinama, bez prepreka iznad (boxovi, rakete, rimske sveće). Izbegavati korišćenje svih sredstava na mestima gde se okuplja veći broj ljudi. 8. Imajte u vidu da kućni ljubimci ne podnose pucnjavu. 9. Poštujte pravila o javnom redu i miru ako planirate da pucate vatromet. 10. Čuvajte se vetra i korišćenje sredstava prilagodite trenutnim meteo-uslovima. 11. Konzumacija alkohola i upotreba pirotehničkih sredstava ne idu zajedo!

UPUTSTVO ZA PETARDE I SITNU PIROTEHNIKU Predmet upaliti, baciti na tlo i udaljiti se 15 m. U slučaju da ne funkcioniše sačekati petnest minuta i ubaciti u kantu sa vodom. Prodavati u originalnom pakovanju. Zabranjena upotreba u zatvorenom prostoru.

UPUTSTVO ZA BOKSOVE I FONTANE Predmet položiti na ravnu površinu, učvrstiti zbog prevrtanja, upaliti, udaljiti se 15 m. U slučaju da ne funkcioniše sačekati 15 minuta i ubaciti u kantu s vodom. Prodavati u originalnom pakovanju. Zabranjena upotreba u zatvorenom prostoru.

UPUTSTVO ZA RAKETE Stabilizator rakete staviti u praznu flašu ili cev, usmeriti u vazduh, upaliti fitilj, udaljite se 15 m. U slučaju da ne funkcioniše sačekati 15 minuta i ubaciti u kantu s vodom. Prodavati u originalnom pakovanju. Zabranjena upotreba u zatvorenom prostoru i na skupovima.

UPUTSTVO ZA RIMSKE SVEĆE Samo za upotrebu na otvorenom. Izbegavati prepreke ispred i sa strane. Ne držati u ruci. Fiksirajte rimsku sveću čvrsto i uspravno. Stojeći sa strane zapalite fitilj i udaljite se 15 m. U slučaju da ne funkcioniše sačekati 15 minuta i ubaciti u kantu s vodom. Prodavati u originalnom pakovanju.

MUZIČKA SVEĆA Način upotrebe: prvo izvaditi štapić i sveću. Štapić upaliti i njime zapaliti fitilj na sveći. Štapić ugasiti i baciti. Upozorenje: ne paliti direktno, već isključivo štapićem.

Profile for ArsenalCO

Pirotehnika - katalog Meteor Jorge  

Katalog pirotehnika JORGE

Pirotehnika - katalog Meteor Jorge  

Katalog pirotehnika JORGE

Profile for arsenalco
Advertisement