Page 36

Tekst: Eline van Santvoort

LICHT APRIL - 2016 HIGH TECH CAMPUS

High Tech Campus Eindhoven Folkert Huysinga De High Tech Campus Eindhoven is de slimste km² van Nederland met meer dan 140 bedrijven en instituten. Zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers – afkomstig uit meer dan 85 verschillende landen – werken er aan toekomstige technologieën en producten.

‘’Mensen vergeten steeds meer te voelen, te verbinden. Ik wil mensen daar bewust van maken.’’

Toch is de campus vooral onbekend terrein en vragen velen zich af wat er eigenlijk allemaal gebeurt. LICHT op Eindhoven ging voor deze editie langs bij de inspirerende coach en therapeut Folkert Huysinga. Hij geeft trainingen aan bedrijven op het gebied van gedragsveranderingen en bewustwording. Praktisch en verbindend Na zelf meer dan 7 jaar op de Campus gewerkt te hebben, waagde Folkert begin dit jaar de sprong naar het ondernemerschap. Met zijn bedrijf HeartTarget helpt hij bedrijven de samenwerking binnen teams te verbeteren en gedrag en denkpatronen positief te veranderen. Aandacht voor de ‘soft skills’ is daarbij van groot belang. “Ik vind het belangrijk om mensen te verbinden en de beste versie van het team en het individu naar boven te halen.”

Naast trainer / coach werkt Folkert als (hypno)therapeut. Hij ondersteunt mensen - van binnen en buiten de Campus - bij hun persoonlijke groei en dagelijkse uitdagingen. “Mensen vergeten steeds meer te voelen, te verbinden. Ik wil mensen daar bewust van maken. Ik maak geen hightechproducten, maar ik ondersteun de mensen die dat wel doen. En daar blijkt veel behoefte aan te zijn. Met HeartTarget zit ik op de High Tech Campus daarom op precies de juiste plek.”

www.hearttarget.nl www.hightechcampus.nl

High Tech Campus 1 The Strip | Eindhoven T 040 230 55 00 info@hightechcampus.com 36

LICHT april 2016  

Covergast Bjorn Olaf Royd Cocu, Strijp-S special en gemeente Geldrop-Mierlo beLICHT!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you