Page 1

Wilt u van mobiele vrijheid kunnen genieten? Wij zijn uw partner voor veilige IT-oplossingen.

ARP mobility catalogus Uitgave 2017


Stay connected. Beste klanten van ARP, Werk is tegenwoordig niet meer per definitie een plek waar we eerst naar toe moeten reizen. We willen de vrijheid hebben om waar en wanneer dan ook contact op te nemen met onze klanten, opdrachten af te handelen of onze agenda te checken. In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. De behoeften van uw team veranderen en flexibiliteit speelt een steeds grotere rol. Dit vraagt om passende technische oplossingen. Of u binnen uw bedrijf nu te maken heeft met jonge millennials die met mobiele technologie en internet zijn opgegroeid, medewerkers die veel onderweg zijn of moderne kantoorconcepten zonder vaste werkplekken. IT is tegenwoordig een doorslaggevende factor voor het succes van uw onderneming. Voor een modern werkplekconcept is er meer nodig dan een thin client en een telefoon. Met het oog op de toekomst dient er te worden gezocht naar de juiste combinatie van mobiel werken en vaste werkplekken. Alles valt of staat bij de keuze van de best passende oplossing, een strategie die garandeert dat uw medewerkers hun taken zo snel en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Bovendien verdient het thema veiligheid de nodige aandacht, want ook onderweg moet u natuurlijk onbezorgd kunnen werken. Voor u ligt onze Mobility-catalogus, waarin we de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van mobiel werken aan u voorstellen. Zo leest u bijvoorbeeld hoe andere ondernemingen of publieke instellingen mobiel werken in hun werkplekconcept hebben geïntegreerd. Wie weet doet u wel inspiratie op voor uw eigen situatie. Blader eens op uw gemak door onze nieuwe Mobility-catalogus en maak kennis met onze oplossingen, services en producten op het gebied van mobiel werken. Neem daarna gerust contact met ons op. We helpen u graag de juiste IT-oplossingen samen te stellen voor uw specifieke behoeften. Zodat uw organisatie helemaal klaar is voor de toekomst.

Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

24 uur per dag staan we voor u klaar: u vindt onze webwinkel op www.arp.nl

043 – 855 00 00 Wij staan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur graag voor u klaar.

Jan Prinsen Managing Director ARP Nederland BV PS: Staat het apparaat dat u zoekt niet in deze catalogus? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing op het gebied van Workplace & Enterprise Mobility? Neem contact op met één van onze specialisten of ga naar onze webshop www.arp.nl.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl


1

Over ons

2 – 8

Mobility in een veranderende samenleving.

3 – 8

Notebooks ZOwonen: Hardware die staat als een huis.

10 – 11

HP

12 – 16

Microsoft Surface Book

17

Lenovo

18 – 21

Dell

22 – 24

Apple

25

Acer

26

Convertibles en Tablets

27 – 36

WML: Voorzien van onverwoestbare laptops.

28 – 29

HP

30

Lenovo

31

Dell

32

Microsoft Surface

33

Apple

34

Samsung

35

Acer

36

Smartphones

37 – 48

Antares: Volledig flexibel werkconcept.

38 – 39

Samsung

40 – 41

Apple ARP Brand Huawei

42 43, 48 44

HP

45

Motorola

46

Accessoires

49 – 64

Flexibele online portal: Gemeente kiest eigen smartphone.

50 – 51

Dicota

52 

Case Logic

53

Targus Kensington ARP Jabra

Heeft u vragen?

9 – 2 6

54 – 55 56 57, 62 – 63 58

Plantronics

59

SanDisk

60

Samsung

61

WD

61

Tel. 043 – 855 00 00


2

ARP groep. Internationaal vertegenwoordigd.

.ie .nl

.uk .be

.pl

.de

.cz

.fr

.at

.hu

.ch

.it .es .pt

  Landen waarin ARP en Bechtle samen vertegenwoordigd zijn.   Landen waarin tot nu toe alleen Bechtle vertegenwoordigd is.

ARP is al ruim 25 jaar de snelle en betrouwbare leverancier van hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. We combineren de beste online bestelsystemen en logistieke organisatie met een assortiment van 30.000 verschillende producten om binnen 24 uur te leveren aan B2B en B2G klanten door heel Nederland. Hiernaast levert ARP vandaag de dag ook IT-solutions, met consultants gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Workplace & Enterprise Mobility en Printing & Imaging. ARP biedt meer dan IT-producten, ARP levert een werkende oplossing. De combinatie van een persoonlijke accountmanager met een gebruiksvriendelijke online shop garandeert een optimale cross­channel ervaring. ARP heeft vestigingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en België. Met haar intrede in het Bechtle-concern heeft ARP sinds 2004 ook een sterk moederbedrijf aan haar zijde. Samen zijn ARP en Bechtle in heel Europa aanwezig. Let’s connect. IT’s easy.

Wij zijn: • Één vaste contactpersoon • Advies van specialisten

• Totaaloplossing via vast partnernetwerk

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

• Tot 30 % besparen op IT­inkoop • Levering binnen 24 uur


Mobility.

3

In een veranderende samenleving. We leven in een interessante en dynamische tijd. Dat veranderlijke geldt ook voor de medewerker anno nu. Millennials vormen een steeds groter deel van de beroepsbevolking en in 2020 zullen zij maar liefst de helft van de beroepsbevolking uitmaken. Deze groep leeft, werkt en gebruikt technologie op een nieuwe wijze. Zij zien innovatieve IT niet als een hulpmiddel maar als randvoorwaarde. Daarbij krijgen we te maken met een sterk vergrijzende bevolking. De huidige verhouding van één oudere op drie werkenden verandert snel naar een verhouding van één oudere per twee werkenden. Het resultaat? Een historisch hoge werkdruk en de noodzaak voor een nieuwe en meer efficiënte manier van werken. Bij ARP geloven wij dat mobiele technologie hierbij dé sleutel tot succes is. Door te kiezen voor en gebruik te maken van de juiste mobiele technologieën wordt voldaan aan de behoeften van millennials en neemt gelijktijdig de productiviteit toe, zonder de last daarvan bij de werknemer te leggen. We kunnen steeds beter samenwerken zonder daarbij afhankelijk te zijn van tijd of plaats. Met bijna 4 mobiele devices per persoon, zijn er inmiddels meer mobiele

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

devices dan dat er mensen leven op deze aarde. We ontwikkelen in een rap tempo applicaties om te voldoen aan onze groeiende honger naar informatie en communicatie. Begin deze eeuw voorspelde Ray Kurzweil (Futurist en Chief Engineer bij Google) dat er 20 000 jaar aan technologi­ sche vooruitgang geperst zou worden in deze eeuw. Inmiddels leven wij 15 jaar later en lijkt deze voorspelling overtroffen te worden. Technologie is niet langer uitsluitend het domein van de IT manager, technologie is de essentie van onze moderne samenleving. Technologie is dé manier waarop we communiceren en beslissingen maken.

Mobility

Bent u klaar voor de toekomst? Wij helpen u vooruit met kennis en kracht.


4

Mobility

Mobility uitdagingen voor IT. De technologische ontwikkelingen en de explosief groeiende vraag naar mobiel kunnen werken, brengen uitdagingen op IT gebied met zich mee. Werknemers willen in staat worden gesteld om plaats, tijd en device onafhankelijk te kunnen werken. Diezelfde werknemers zijn vervolgens gemiddeld 34 % productiever (Digital Strategy Report, 2014). Voor veel bedrijven is mobility nog werk in uitvoering met grote uitdagingen, waardoor deze productiviteitsstijging voor hen nog te behalen valt. Daarnaast staan IT-budgetten onder druk, is er slechts een beperkte mobiele strategie en is er onvoldoende overzicht om de vele mobiele apparaten op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze uit te kunnen rollen en beheren. Herkent u dit? Wanneer de organisatie kampt met één of meer van deze uitdagingen, klopt u aan bij het mobility team van ARP. Wij helpen u met het vormen van een mobiele strategie waarin de behoeften van uw gebruikers centraal staan en uw gevoelige bedrijfsgegevens veilig zijn met een minimale beheerslast. Wij ondersteunen uw IT team waar nodig met het uitrollen en leveren van ondersteuning aan uw interne IT consument.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Luister naar de gebruikers en verhoog de productiviteit. Organisaties zijn onder te verdelen in verschillende type gebruikers wat betreft IT behoefte. Zo heeft een executive een andere IT behoefte dan een kenniswerker of mobiele professional. Door uw werkplekken aan te passen aan uw medewerkers, ondersteunt u de medewerker efficiënter, productiever en gemotiveerder te werken. Bovendien kunt u op deze wijze slimmer werkplekbudgetten alloceren aan de verschillende persona’s binnen uw organisatie. Wij ondersteunen u graag met het uitvoeren van een persona onderzoek en het ontwerpen van de ideale werkplekinvulling voor ieder type medewerker. Zo bent u zorgeloos verzekerd van toekomstbestendige en kostenefficiënte IT welke bijdraagt aan de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Bescherm uw data. Mobiliteit levert meer flexibiliteit en snelheid. Medewerkers zijn productiever en werken efficiënter. Het grote gevaar? Data blijft niet meer op één plek. Bedrijfsgegevens verlaten de IT-omgeving van je bedrijf via apparaten, email of online tools. Orga-


5

Mobility

nisaties zijn zich er vaak niet van bewust welke risico’s dit met zich meebrengt zonder de juiste beveiliging. Belangrijk is de juiste vragen te stellen. Waar blijft mijn data? Wie is de eigenaar van de data die wordt verstuurd? Hoe gaan we hier veilig mee om? Wie mag er wel bij en wie niet? Hoe kun je veilig overal vandaan werken? En hoe kun je veilig vanaf elk device werken? Hoe worden de enorme hoeveelheden aan data beheerd die op mobile devices worden gegenereerd? Hoe zorgen we ervoor dat gevoelige informatie optimaal wordt afgeschermd? Het antwoord op deze vragen: Mobile Device Management. Er zijn diverse softwarepakketten voor Mobile Device Management (MDM) beschikbaar. Wij helpen u het juiste pakket voor uw onderneming te selecteren, bieden dit aan tegen een scherpe prijs en zorgen vervolgens samen met onze partners voor de volledige implementatie. Mobiele strategie en Enterprise Mobility Management. Idealiter is uw nieuwe MDM-oplossing onderdeel van een brede mobiele strategie.

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

Het gaat niet langer alleen over de devices, maar ook over content en applicaties die deel uitmaken van het beheerdomein. Het ondersteunen van mobiel werken raakt vele processen binnen de gehele organisatie. Een goede oplossing voor EMM zal de productiviteit alleen nog meer doen toenemen. Vanuit één online beheerplatform kunt u alle toestellen op afstand configureren, beveiligen en beheren zonder dat uw IT-beheerder de mobiele apparaten fysiek hoeft aan te raken. Onze strategische business consultants helpen u graag bij het maken van de juiste beleidskeuzes om uiteindelijk tot samenhangend Enterprise Mobility Management (EMM) te komen. Hierbij gaan we verder dan mobile device management en geven wij ook invulling aan het Mobile Application Management, Identity Management en Mobile Content Management. Productiever samenwerken in de cloud. Reeds jarenlang worden tekstverwerkers, spreadsheetsoftware en andere softwarepakketten gebruikt om lokaal productief te kunnen werken. Door productiviteitssoftware niet langer lokaal maar via de cloud te benaderen stelt u uw gebruikers in staat


6

Mobility

om altijd en overal productief te kunnen zijn en samen te kunnen werken. Zo verhoogt u de productiviteit en voorziet u in de behoefte van uw gebruikers. Cloud­ oplossingen zoals Office 365 en Skype for Business zijn vanaf ieder device met een internetverbinding toegankelijk. Medewerkers kunnen hiermee chatten, IP-telefoneren, e-mailen, video conferences organiseren en bestanden delen. Taken kunnen zo vele malen efficiënter worden uitgevoerd. Het is voor organisaties belangrijk om samen tot de beste productiviteitsoplossingen te komen voor de gebruikers. Wij ondersteunen tevens bij het beheersen van uw licentiekosten en garanderen compliancy door met u mee te kijken en pro-actief advies te geven over mogelijke op- en afschaling. CYOD portal. De beroepsbevolking verandert en wenst steeds meer flexibiliteit, een persoonlijke aanpak wat betreft IT en wil zelf hun mobiele apparaten uitkiezen. Toch hanteren veel organisaties nog de ‘one size fits all’ aanpak als het aankomt op het beschikbaar stellen van mobiele apparaten. In een poging over-

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

zicht te houden op het gebruik, krijgen medewerkers allemaal dezelfde laptop of smartphone ter beschikking vanuit de organisatie. Grip houden op de mobiele toestellen die uw medewerkers gebruiken en hen toch keuzevrijheid bieden? Onderzoeksbureau IDC verwacht dat in 2020 maar liefst 85 procent van de bedrijven is overgestapt op CYOD (Choose Your Own Device). Wij bieden klanten een eigen ARP CYOD portal. Dit is een gepersonaliseerde webshop waar uw medewerkers zelf hun mobiele apparaat kunnen uitzoeken uit een aanbod dat u samenstelt. Uniek is de mogelijkheid van ARP om met vouchers te werken. U geeft uw medewerkers een voucher ter waarde van een bepaald bedrag. Willen uw medewerkers meer besteden, een duurder model uitkiezen of extra accessoires? Dan betaalt de medewerker de meerkosten zelf via iDeal. Zo hebben uw medewerkers maximale keuzevrijheid en profiteert u van heldere budgettering en grip op uw IT. Hardware as a Service. Bijna iedere organisatie is sterk afhankelijk van haar apparaten. Storingen en veilig-


7

Mobility

heidsissues ontregelen complete bedrijfsprocessen. Daarnaast vraagt de behoefte aan meer flexibiliteit en werken op verschillende locaties om een andere invulling van de werkplek. Met Hardware as a Service creëert u een volledige werkomgeving, kostenefficiënt en aangepast aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Tegen een vast laag maandelijks bedrag ontvangt u het houderschap en dienstverlening op uw hardware. Aan het eind van het contract wordt de hardware teruggestuurd, verlengd of gekocht. Zo behoud uw organisatie haar liquiditeit en kunnen uw gebruikers genieten van de allerlaatste innovaties op het gebied van de mobiele werkplek.

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

Future ready. Het landschap van devices en softwareoplossingen evolueert continue. Onze specialisten en consultants staan in nauw contact met innovators zoals Microsoft, HP, DELL, Lenovo, Samsung, Apple, LG en VMWare. Doordat wij met onze neus bovenop de nieuwste technologie zitten, zijn we in staat u te informeren over alle trends en ontwikkelingen welke van invloed zijn op de mobiele werkplek van de toekomst. Bestaan er nog laptops over 10 jaar? Hoe kunt u IoT inzetten in uw organisatie? Wat kunnen spraakgestuurde computers voor uw medewerkers betekenen? Voor deze en andere vraagstukken fungeren wij graag als sparringpartner.


8

Bent u klaar voor de toekomst? Wij wel en wij helpen u graag vooruit met kennis en kracht.

Meer mobiliteit Ên meer grip. U kent ARP wellicht als de snelle en betrouwbare IT-hardware leverancier, maar we blinken juist uit in een brede benadering van mobiliteitsoplossingen. Daarbij combineren we onze inkoopkracht en kennis over hardware met de specialistische kennis van vaste strategische partners op het gebied van business consultancy en technologie. Wij ontzorgen uw organisatie met een brede mobiliteitsbenadering waarin wij rekening houden met de wensen en eisen van uw gebruikers, IT afdeling en budget. Lage prijzen en ondersteunende dienstverlening. Smartphones, tablets en notebooks kopen we zeer scherp in. We zijn onderdeel van een van de grootste IT-inkooporganisaties van Europa en daar profiteert u van. Bovendien ontzorgen we u met talloze ondersteunende diensten. We nemen oude hardware in welke gecertificeerd wordt gewiped en milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Ook kunnen wij voor u de mobiele apparaten met het ge­ wenste image, verpakkingsloos en eventueel gebundeld leveren. Desgewenst stellen we een gebruikerstraining op maat voor u samen. Zo weet u zeker dat uw organisatie het volle potentieel van de laatste mobiele apparaten en software benut.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl


9

Notebooks. ZOwonen: Hardware die staat als een huis.

10 – 11

HP

12 – 16

Microsoft Surface

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

17

Lenovo

18 – 21

Dell

22 – 24

Apple

25

Acer

26


10

ZOwonen.

Mobility

Hardware die staat als een huis. ZOwonen is een vastgoedbedrijf met zo’n 14 500 woningen tussen Susteren en Schinnen. In 2015 spreekt ze de ambitie uit om een flinke groei door te maken op IT-gebied en grotendeels te gaan werken in de cloud. Dat maakt meteen de weg vrij om de medewerkers van ZOwonen veel meer flexibiliteit te bieden en hen volledig tijden plaats onafhankelijk te laten werken. De benodigde hardware levert ARP Nederland. Van hardware-advies en CYOD portal tot de gepersonaliseerde uitlevering van volledig operationele laptops en tablets.

maakt. We kwamen van een volledig dichtgetimmerde en uitgeklede Citrix-omgeving met thin-clients waarop uitsluitend de benodigde applicaties draaiden. Inmiddels werkt iedereen met mobiele device waarop een volledig open Windows 10-omgeving draait. We realiseerden ons vanaf het begin dat de juiste hardware essentieel was om deze transitie tot een succes te maken. Juist daarom hebben we verschillende hardware leveranciers gevraagd om advies uit te brengen: hoe zouden jullie het aanpakken? We wilden niet alleen selecteren op prijskwaliteit, maar juist op meerwaarde. ARP sprong er op dat gebied echt bovenuit.”

De juiste hardware is key. Niels Golsteijn is IT-manager van ZOwonen:  “We hebben echt een   sprong vooruit ge-

Persona’s en CYOD webshop. ZOwonen wil haar medewerkers zelf de apparatuur laten uitzoeken, maar daarbij geen onbeperkte keuzevrijheid bieden. ARP ontwikkelt samen met ZOwonen drie persona’s, inclusief de hardware die daar het beste bij past. De administratieve medewerker heeft een laptop met een riant beeldscherm, voor de vliegende medewerker (zowel op kantoor als bij de huurder) is

Hardware die flexibiliteit biedt en is afgestemd op de rol van de medewerker?

Advies en keuzevrijheid in de hardware komen samen in de ARP CYOD portal.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl


11

Mobility

er een compactere laptop en voor de vergadertijger is een combinatie van laptop en tablet ideaal. Medewerkers zijn vrij om van hun profiel af te wijken, maar de meeste nemen het hardware-advies ter harte. De bestellingen verlopen soepel via een CYOD portal (Choose Your Own Device) die ARP op maat inricht voor ZOwonen.

registreerd en toegekend aan medewerkers. Onze beheerder had daar verder geen omkijken naar. Alle karton en plastic was milieuvriendelijk afgevoerd, de apparatuur zat gelabeled en wel in een tas met de naam van de medewerker erop. Het is heel vlot gegaan, precies zoals we voor ogen hadden.”

Big Bang. ZOwonen kiest voor een big bang: in één keer overstappen van oud naar nieuw. Op vrijdagmiddag worden de werkplekken ontmanteld en voorbereid op flexwerken, op maandagochtend om 9.00 uur is er een korte introductie voor alle medewerkers. Daarna ontvangen ze allemaal een tas met daarin het apparaat dat zij hebben besteld, inclusief bijbehorende accessoires. De medewerkers lopen naar een van de beschikbare flexibele werkplekken, pakken hun tas uit, doorlopen enkele stappen en gaan direct aan de slag. Niels Golsteijn: “ARP had alles perfect voorbereid. Ze hebben alle devices van het juist image voorzien en de MAC-adressen en serienummers ge-

Perfecte aftersales. ARP gaat voor een langetermijnrelatie met haar klanten en besteedt veel aandacht aan service, tijdens én na een project. Niels Golsteijn beaamt dat: “Gedurende de voorbereidingen was het contact met ARP heel prettig. Onze contactpersoon bij ARP had zich echt vastgebeten in het project en op alle vragen kregen we direct antwoord. De serviceafhandeling achteraf is van vergelijkbaar niveau. Een defect device is meestal binnen enkele dagen gerepareerd of omgeruild óf er komt een monteur op locatie om het probleem op te lossen. De service is perfect en we raden ARP dan ook aan bij iedereen die het horen wil.”

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00


12

HP EliteBook Folio-serie. Lichtgewichten met veel functies. De Elite-Book Folio G1 en 1040 G3 zijn primair ontwikkeld als zakelijke ultrabooks en helemaal afgestemd op de behoeften van het huidige bedrijfsleven. Met een reeks veiligheidsfeatures zoals HP “BIOSphere”, “Sure Start” en vingerafdrukscanners zijn data optimaal beschermd tegen

verlies en toegang door onbevoegden. De ultradunne, robuuste aluminium behuizing en het spatwaterdichte toetsenbord met achtergrondverlichting garanderen een betrouwbare inzetbaarheid onder alle zakelijke omstandigheden.

Art. 5125545-03

Art. 5111927

HP EliteBook Folio G1 Mat 31,8 cm (12,5") Full-HD-display • Intel Core m7-6Y54 processor (1,2 GHz) • 8 GB RAM,

HP Elite Thunderbolt Docking Station, 65 W

256 GB SSD • Met 2 × USB-C-aansluitingen en TPM-beheer Windows 10 Professional 64-bits

Ondersteunt twee UHD-schermen (4K) •

1.154,00

Interfaces: 4 × USB 3.0, USB Typ-C, RJ45, 2 × DisplayPort, VGA, audio-combo €

187,00

Art. 5120479-03

Art. 981478

HP EliteBook 1040 G3

HP UltraSlim Docking Station

Mat 35,6 cm (14") Full-HD-display • Intel Core i7-6500U processor (2,5 GHz) • 8 GB RAM,

Geschikt voor de EliteBook 1020- en

515 GB SSD • Windows 7 en 10 Professional 64-bits

1040-serie en veel andere HP-apparaten •

2.129,00

Inclusief energie-efficiënte 65W Smart AC-adapter • Twee verschillende anti-diefstal-sloten €

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

145,00


HP EliteBook-serie.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Uitgebreide veiligheidsfeatures. De platte en lichte HP EliteBook 800-serie zorgt ervoor dat u ook buiten kantoor uiterst productief kunt werken. De serie is ontwikkeld voor professionals die vaak onderweg zijn. Dankzij een hele reeks beveiligingsmaatregelen zijn

13

vertrouwelijke bedrijfsgegevens veilig: naast een pakket vooraf geïnstalleerde beveiligingssoftware en een TPM-beveiligingschip zorgen Smart-Card-lezers en vingerafdrukscanners voor een veilige authenticatie.

Art. 5190162-03

HP EliteBook 850 G4 • Mat 39,6 cm (15,6") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor (2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits • Fast-charge accu €

1.244,00

Art. 5189807-03

Art. 5190005-03

HP EliteBook 820 G4

HP EliteBook 840 G4

Mat 31,8 cm (12,5") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor

Mat 35,6 cm (14") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor

(2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits •

(2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Vingerafdruksensor • Verlicht,

Fast-charge accu

spatwaterdicht toetsenbord

1.356,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

1.399,00


14

HP ProBook-serie. Prestatiebevorderende productiviteitstools. Deze ProBooks zijn plat, licht en boordevol met productiviteitsfuncties die het werk vereenvoudigen. ProBooks hebben nog genoeg reserve over voor alle Office-, weben veeleisende grafische en multimediatoepassingen.

Met veiligheidsfeatures als een TPM-chip, “HP Client Security”, BIOS-beveiliging, vingerafdrukscanner en een krachtig, met aluminium versterkt toetsenbord kunt u alle zakelijke uitdagingen aan.

Art. 5197195-03

HP ProBook 650 G3 • Mat 39,6 cm (15,6") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor (2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits • Numeriek toetsenbord, DVD-brander €

1.074,00

Art. 5170837-03

Art. 5170806-03

HP ProBook 470 G4

HP ProBook 440 G4

Mat 43,9 cm (17,3") Full-HD-display • Intel Core i7-7500U processor

Mat 35,6 cm (14") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor

(2,7 GHz) • 8 RAM, 256 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits •

(2,5 GHz) • 8 GB RAM, 128 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits •

Bevestiging voor veiligheidsslot

Spatwaterdicht toetsenbord

1.091,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

869,00


HP ZBook Mobile Workstations. Adembenemend design. Innovaties, prestaties en betrouwbaarheid van een compleet nieuw niveau. De mobiele HP ZBook workstations verbinden adembenemend design met de beste prestaties. Ze zijn uitgerust met professionele AMD- of NVDIA-

videokaarten en de HP Turbo Drive zorgt voor toonaangevende PCIe-opslag die tot wel 40 % sneller is dan conventionele SSD’s. Daarmee profiteert u zelfs bij veeleisende toepassingen en projecten van uitstekende prestaties.

Info

HP partnernetwerk. HP heeft een uitgebreid partnernetwerk om zich heen verzameld voor het testen en certificeren van zijn workstations voor bedrijfskritische toepassingen. De partners zijn o.a. afkomstig uit de wereld van ingenieurswetenschappen en architectuur, professionele videobewerking, Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

3D-animatie, gezondheidszorg en geografische informatie. In nauwe samenwerking met onze partners verzekeren wij dat uw workstations, toepassingen en andere strategische oplossingen direct na installatie volledig inzetbaar zijn. Een kleine selectie van de partners waarmee we samenwerken: ArchiCAD, Autodesk, Adobe en vele anderen.

Art. 5119368-03

HP ZBook 17 G3 Mobile Workstation • Mat 43,9 cm (17,3") Full-HD-display • Intel Core i7-6700HQ processor (2,6GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Speciale NVIDIA Quadro M2000M videokaart (4 GB) • Windows 7 en 10 Professional 64-bit €

2.102,00

Art. 5119354-03

Art. 5198929-03

HP ZBook 15 G3 Mobile Workstation

HP ZBook 15u G4 Mobile Workstation

Mat 39,6 cm (15,6") Full-HD-display • Intel Core i7-6700HQ processor

Mat 39,6 cm (15,6") Full-HD-display • Intel Core i7-7500U processor

(2,6GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Speciale NVIDIA Quadro

(2,7 GHz ) • 16 GB RAM, 256 GB SSD • AMD FirePro W4190M video-

M1000M videokaart (2 GB) • Windows 7 en 10 Professional 64-bits

kaart (2 GB) • Fast-charge accu en vingerafdruksensor

2.043,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

1.559,00

15


16

HP EliteBook x360. Met 360° flexibiliteit. De slanke, nauwkeurig vervaardigde HP EliteBook x360 biedt de voordelen van een flexibel 360 graden draaiend scharnier en vier gebruiksstanden. Open de EliteBook x360 met één aanraking en kies een hoek uit om zonder moeite de gewenste positie in te stellen. Het makkelijke

en elegante scharnier sluit naadloos aan op de achterkant van het notebook en u kunt dit daardoor zelfs plat neerleggen en als tablet gebruiken. Combineer prestaties en snelheid met de lange batterijlevensduur en met 7e generatie Intel Core-processoren.

Art. 5190025-03

HP EliteBook x360 1030 G2 Convertible PC • Glanzend 33,8 cm (13,3”) display • Intel Core i5-7200U processor (2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits • Fast-charge accu €

1.544,00

Art. 5194068

Art. 5017321

Art. 416595-03

HP Elite Thunderbolt Docking Station, 90 W

HP Ultrabook Schoudertas Toploadertas voor apparatuur met beeld-

HP eCare Pack voor notebook 5Y/NBD

4 × USB 3.0 • 2× DisplayPort • VGA • RJ45

schermen met een afmeting tot 39,6 cm

Garantie-uitbreiding van 3 naar 5 jaar • On-

216,00

(15,6”) • Nylon/polyester €

43,50

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

site service, meteen op de volgende werkdag €

286,00


Microsoft Surface Book.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

De ultieme laptop. Ultraplat, hoogwaardig afgewerkt en met een verbluffende beeldschermresolutie: de Surface Book combineert de power van een laptop met hoge prestaties met de veelzijdigheid van een tablet in één apparaat. De grootst mogelijke mobiliteit met maximale performance zorgen ervoor

17

dat de Surface Book ideaal is voor professioneel zakelijk gebruik, dankzij de krachtige processor en optionele NVIDIA-videokaart is hij ook geschikt voor creatieve en veeleisende software.

Art. 5188543-99

Microsoft Surface Book i7 256 GB • Glanzend 34,3cm (13,5”) display • Intel Core i7-processor • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Speciale NVIDIA GeForce GDDR5 videokaart (1 GB) • Windows 10 Professional 64-bits €

2.378,00

Art. 5097776

Art. 5115497

Art. 5139645-03

Microsoft Surface Docking Station

Microsoft Surface Book Complete Garantie 3 jaar

MS Office Home & Business 2016 P2

Interfaces: 4 × USB 3.0, RJ45, audio (combo), 2× miniDisplayPort €

172,00

335,00

Ondersteund besturingssysteem Microsoft Windows 7 of hoger • Licentiedetails 32 / 6 4-bits, zonder media • Excel, Outlook, Powerpoint, Word en OneNote €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

189,00


18

Lenovo X1 Carbon. Lenovo X1-Carbon – Krachtig en betrouwbaar. Ultradun. Ultralicht. Ultrasterk. De X1 Carbon Ultrabook is het allemaal! Hij is werkelijk magisch. De behuizing is van met koolstofvezels versterkt kunststof en is getest onder

extreme omstandigheden. Hij heeft een lange acculooptijd, een snelle en krachtige opslag en is met innovatieve dockingopties verkrijgbaar, inclusief wireless.

Art. 5197645-03

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5e generatie • 35,6 cm (14") Full-HD-display • Intel Core i7-7500U processor (2,7 GHz) • 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD • 4G-module (LTE-A); MicroSD-kaartslot • Windows 10 Pro 64-bits €

1.815,00

Art. 5111531

Art. 956523

Art. 5006204

Lenovo ThinkPad OneLink+ Docking

Lenovo ThinkPad 65 W AC-Adapter, Slim Tip

Lenovo ThinkPad Essential Topload Tas

Stroom en connectivity extension via één

Slim Tip stekker • Compatibel met alle

Geschikt voor ThinkPad Notebooks met een

interface • Aansluitingen: 4 × USB 3.0, 2×

Lenovo Notebooks van na 2013 • Inclusief

schermgrootte tot 39,6 cm (15,6") • Apart

USB 2.0, RJ45 (Gigabit-LAN), 2× DisplayPort,

stroomkabel

gevoerd opbergvak ter bescherming van uw

24,00

ThinkPad notebook • Sterk en licht materiaal

VGA, koptelefoon/microfoon • Voeding van 90 Watt €

159,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

34,00


Lenovo ThinkPad Yoga.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Lenovo X1 Carbon en Yoga 370 Convertible Ultrabooks. De notebooks van de X-serie en Yoga 370 worden gekenmerkt door een strak en plat design en door de lange accuduur zijn ze uitermate geschikt voor gebruik onderweg,

19

of dat nu naar een meeting of naar het buitenland is. Dankzij de legendarische ThinkPad Performance hebben de prestaties hier niet onder te lijden.

Art. 5197645-03

Art. 5012172

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th 20HR-002M Top 35,6 cm (14") Multi-Touch WQHD-IPS-display OLED • Intel Core i7-7500U processor (2,7 GHz) •

Lenovo ThinkPad UltraSlim USB DVD-Brander

8 GB RAM, 256 GB SSD • 4G-module (LTE-A); 2× Thunderbolt 3 aansluitingen • Windows 10

Draagbare DVD- en CD-drive met opna-

Pro 64-bits €

1.815,00

mefunctie • Aansluiting via USB-interface • Inclusief brand- en afspeel-software €

55,00

Art. 5028131

Lenovo ThinkPad Yoga 370

Lenovo ThinkPad Ethernet-verlengkabel

33,8 cm (13,3") Multi-Touch Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor (2,5 GHz) •

USB naar Ethernet-adapter • Voor Ether-

8 GB RAM, 256 GB SSD • Met supersnelle Thunderbolt 3.1 interface • Windows 10 Pro 64-bits

net-verbinding, ondersteunt PXE en vPro •

Art. 5202517-03

1.298,00

Geen drivers nodig €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

24,50


20

Lenovo T- en X- serie. Lenovo T570, 470 en X270: Eersteklas notebooks. De premium devices uit de T- en X-serie zijn de gouden standaard als het gaat om zakelijke notebooks: hun topprestaties en betrouwbaarheid zijn legendarisch.

Dankzij de robuuste constructie, het voortreffelijke spatwaterdichte toetsenbord en de uitstekende veiligheidsfuncties zijn ze praktisch onverwoestbaar.

Art. 5200830-03

Lenovo ThinkPad T570 • 39,6 cm (15,6") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor (2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD • Fingerprint- en Smartcard-Reader • Windows 10 Pro 64-bits €

1.227,00

Art. 5201410-03

Art. 5202311-03

Lenovo ThinkPad T470

Lenovo ThinkPad X270

35,6 cm (14") Full-HD-display • Intel Core i5-7200U processor

31,8 cm (12,5") Full-HD-IPS-display • Intel Core i5-7200U (2,5 GHz) •

(2,5 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD • Fingerprint- en Smart-

8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD • LTE (4G) module • Windows 10 Pro

card-Reader • Windows 10 Pro 64-bits

64-bits

1.178,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

1.195,00


Lenovo mobile workstations.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Lenovo (P-Serie) Mobile Workstations. Dankzij ISV-gecertificeerde toepassingen, eersteklas grafische prestaties en rekenkracht en nog meer innovatieve technologieën zijn de slanke en lichte notebooks van de

P-serie met gemak opgewassen tegen veeleisende rekentaken. Daarbij combineren ze de mobiliteit van een ThinkPad met de prestaties van een workstation.

Art. 5205690-03

Lenovo ThinkPad P71 • 43,9 cm (17,3") Full-HD-IPS-display • Intel Core i7-7700HQ processor (2,8 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB PCIe SSD • Speciale NVIDIA Quadro 3000M videokaart (2 GB) • Windows 10 Pro 64-bits €

1.975,00

Art. 5206752-03

Art. 5203123-03

Lenovo ThinkPad P51

Lenovo ThinkPad P51s

39,6 cm (15,6") 4K-IPS-display • Intel Core i7-7820HQ processor

39,4 cm (15,5″) Full-HD-IPS-display • Intel Core i7-7500U processor

(2,9 GHz) • 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD • Speciale NVIDIA Quadro

(2,7 GHz) • 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD • Speciale NVIDIA Quadro

M2200M videokaart (4 GB) • Windows 10 Pro 64-bits

M520M videokaart (2 GB) • Windows 10 Pro 64-bits

2.132,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

1.538,00

21


22

Dell XPS-serie. Ontworpen om de allerbeste te zijn. De enige notebooks ter wereld met InfinityEdge-display bieden een vrijwel randloze weergave over de hele breedte van het scherm. Het ontwerp van de 15,6 inch en de 13,3 inch is extra duurzaam en gemakkelijk te dragen. Via de multifunctionele Bolt3-poorten kunnen de notebooks niet

alleen worden opgeladen, maar ook op andere apparaten worden aangesloten, bijvoorbeeld op maximaal twee 4Kschermen. Daarnaast zorgen de aansluitingen ook voor een gegevensoverdracht van max. 40 GBit / s, 8 keer sneller dus dan USB 3.0.

Art. 5154362-03

Dell XPS 15 9560 Ultrabook • 39,6 cm (15,6") • 8 GB RAM, 1 TB SSHD • Intel Core i7-4712HQ (2,3 GHz) • Gewichtsklasse 1,6 tot 2 kg • Windows 10 Pro 64-bits €

1.357,00

Art. 5063483

Art. 5211356

Art. 5189467

Dell PW7015L Power Companion

Dell TB16 Docking Station, 180 W Adapter

Dell KM717 Toetsenbord en Muis Set

Lithiumion 18 000 mAh • 417 g • Uitgangsa-

miniDisplayPort, 3 × USB 3.0, 2 × USB 2.0,

Draadloos • 2,4 GHz • Zilver/zwart

ansluitingen • 2× 4 pins-USB type A

VGA, Thunderbolt 3, RJ45, HDMI, Display-

(alleen voeding) • 7,8 × 16,2 × 2,15 cm

Port, Audio Out • Vermogen 180 W

67,00

280,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

63,00


Dell Latitude-serie.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Moeiteloos werken – altijd en overal. De Dell Latitude-serie valt op door zijn platte en lichte constructie. Dankzij het robuuste ontwerp zijn de ultrabooks en notebooks betrouwbare metgezellen, zowel voor kantoor als op reis. De optisch aantrekkelijke behuizing is ontworpen om lang mee te gaan. Ook beschikken de appara-

23

ten over toonaangevende beveiligingstechniek, zoals encryptie, authenticatie en bescherming tegen malware. Zo hoeft u niet meer te kiezen tussen design en veiligheid – u krijgt allebei.

Art. 5202343-03

Dell Latitude 7370 Ultrabook • 33,8 cm (13,3") • Intel Core m5-6Y57 processor (1,1 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Trusted Platform Modul • Windows 10 Pro 64-bits €

1.794,00

Art. 5199671-03

Art. 5202448-03

Dell Latitude 5580 Notebook

Dell Latitude 3380 Notebook

39,6 cm (15,6") • Intel Core i5-7300U (2,6 GHz) • 8 GB RAM,

33,8 cm (13,3") • Intel Core i3-6006U processor (2 GHz) • 4 GB RAM,

256 GB SSD • Verlicht toetsenbord • Windows 10 Pro 64-bits

128 GB SSD • Trusted Platform Module • Windows 10 Pro 64-bits

1.222,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

541,00


24

Dell Precision Mobile Workstation. Meer capaciteit en betere prestaties. Workstations zijn speciaal ontwikkeld voor technische en wetenschappelijke toepassingen met een hogere werklast en leveren meer capaciteit en betere prestaties dan gewone pc’s. Ze zijn bovendien rendabeler: Ze houden de totale bedrijfskosten laag door een maximale productiviteit

met een minimale investering. Dell workstations verhogen de productiviteit tegen in verhouding lage kosten, met functies die gewone pc-platforms niet hebben, CPU’s voor professionele toepassingen en software voor automatische capaciteitsverbetering.

Art. 5177865-03

Dell Precision M7510 Mobile Workstation • 39,6 cm (15,6″) • Intel Xeon E3-1535M (2,90 GHz) • 16 GB RAM, 1 TB HDD • Resolutie 1920 × 1080 • Windows 10 Pro 64-bits, Windows 7 Professional 64-bits €

1.959,00

Art. 5161307-03

Art. 5202383-03

Dell Precision 3510 Mobile Workstation

Dell Precision M5510 Mobile Workstation

39,6 cm (15,6") • Intel Core i5-6440HQ processor (2,6 GHz) • 8 GB

39,6 cm (15,6") • Intel Core i7-6820HQ processor (2,7 GHz) • 8 GB

RAM, 500 GB harde schijf • Verlicht toetsenbord • Windows 10 Pro

RAM, 500 GB harde schijf • Trusted Platform Module • Windows 10

64-bits, Windows 7 Professional 64-bits

Pro 64-bit, Windows 7 Professional 64-bit

914,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

1.998,00


Apple MacBooks.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

MacBook Pro – Een geniale touch. De MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, maar toch aanmerkelijk dunner en lichter. Nooit eerder was het MacBook display zo helder en kleurrijk. En hij is nu uitgerust met de nieuwe Touch Bar, een glazen trackpad die je kunt bedienen met Multi-Touch gebaren. Hij is in het toet-

25

senbord ingebouwd, waarmee u altijd direct toegang heeft tot alle tools die u wilt gebruiken. De nieuwe MacBook Pro is het resultaat van grensverleggende ideeën. En hij is klaar voor de uwe.

Art. 5174395-03

Apple MacBook Pro 39,1 cm (15,4"), spacegrijs • 39,1 cm (15,4") Retina-display • Met Touch Bar en Touch-ID • 2,6 GHz Quad-Core Intel Core i7-processor • 256 GB SSD • 16 GB werkgeheugen €

2.276,00

Art. 5174390-03

Art. 5133775-03

Apple MacBook Pro 33,8 cm (13,3"), zilver

Apple MacBook Air 33,8 cm (13,3"), 256 GB

33,8 cm (13,3") Retina-display • Met Touch Bar en Touch-ID • 2,9 GHz

33,8 cm (13,3") display met LED-achtergrondverlichting • Batterijduur

Dual-Core Intel Core i5-processor • 256 GB SSD • 8 GB werkgeheugen

van maximaal 12 uur • 1,6 GHz Dual-Core Intel Core i5-processor •

1.753,00

256 GB SSD • 8 GB werkgeheugen €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

1.183,00


26

Acer TravelMate serie. Vormt zich naar jouw wens. Dankzij het 360 graden draaibare scharnier met twee weerstandsniveaus is het scherm eenvoudig te openen en vergrendelen. Je hoeft alleen op het touchscreen te tikken, swipen of pinchen. Hiermee beschik je over soepele touchbediening. Het scherm detecteert wanneer je de Chromebook ondersteboven in tentmodus zet en schakelt het beeld en de audiokanalen automatisch om.

Dit Chromebook biedt ultrahoge snelheden en een groter signaalbereik voor draadloze verbindingen, dankzij de nieuwste MIMO 802.11ac draadloze technologie. Door de indrukwekkende Intel-processor op basis van Braswellmicroarchitectuur presteert dit Chromebook beter dan de meeste andere Chromebooks en ondersteunt hij bovendien een snelle USB 3.0-poort.

Art. 5196980-03

Acer Chromebook CP5-471 Ultrabook • 35,6 cm (14″) ontspiegeld scherm • Intel Core i3-6100U, 2,3 GHz processor • Google Chrome Besturingssysteem €

413,00

Art. 5203012-03

Art. 5134637-03

Acer Chromebook R 11 CB5-132T-C7D2 Notebook

Acer TravelMate P238-M-54HN Notebook

Chromebook • 29,5 cm (11,6″) mar scherm • Intel Core i3-6100U,

33,8 cm (13,3″) mat scherm • Intel Core i5-6200U, 2,3 GHz processor •

2,3 GHz processor • Google Chrome Besturingssysteem

Windows 7 Pro 64-bit • Windows 10 Pro 64-bit

309,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

679,00


27

Convertibles en Tablets. WML: Voorzien van onverwoestbare laptops.

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

28 – 29

HP

30

Lenovo

31

Dell

32

Microsoft Surface

33

Apple

34

Samsung

35


28

Een pilot om draagvlak te creëren binnen de organisatie?

Enthousiaste monteurs maakten onze keuze eenvoudig.

Water Maatschappij Limburg. Voorzien van onverwoestbare laptops.

Mobility

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) zorgt ervoor dat alle huishoudens en bedrijven in Limburg beschikken over vers drinkwater. Elke dag zijn in de hele provincie tientallen servicemonteurs actief. De laptops die zij gebruiken, moeten aan heel andere eisen voldoen dan de gemiddelde kantoor-pc : robuust, waterdicht en valbestendig. Wanneer de rugged laptops van WML halverwege 2016 aan vervanging toe zijn, vraagt het nutsbedrijf ARP Nederland om advies. ARP adviseert, onderhandelt en levert Panasonic Toughbook CF-20 laptops gebruiksklaar op. WML is weer helemaal klaar voor het zware werk.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

WML: tijd voor een nieuwe generatie. Jerry Sordam, projectmanager bij WML: “De notebooks van onze monteurs gingen al meer dan 4 jaar mee, dat is het voordeel van Toughbook laptops – ze zijn niet kapot te krijgen. Qua specs waren ze echter verouderd: zware applicaties draaiden te langzaam door de verouderde processor en de verbinding was niet meer optimaal. We hebben als WML eerst zelf een uitgebreide informatie analyse uitgevoerd, waarin de eisen en wensen werden onderzocht: waar lopen de gebruikers tegenaan en waar moet de nieuwe hardware technisch en functioneel aan voldoen? Toen dat duidelijk was, konden we ARP heel gericht benaderen. ARP is een van onze vaste toeleveranciers. In het gehele traject heeft


29

ARP naast het verzorgen van de hardware ook een duidelijk adviserende rol gehad. Zij hebben onze vraag heel voortvarend opgepakt en veel inspanning geleverd om ons de beste oplossing te bieden.” Marktverkenning van ARP. ARP verkent de markt en gaat op zoek naar laptops die niet alleen tegen regen en modder kunnen, maar ook flexibel zijn, over een krachtige accu beschikken en voldoende power hebben om de software van de komende jaren aan te kunnen. We werken verschillende opties uit, waaronder Panasonic. Daar werkt WML al jaren naar tevredenheid mee en Panasonic is echt een begrip in de wereld van rugged laptops en tablets. De Panasonic Toughbook CF-20 is bovendien de eerste volledig robuuste detachable notebook ter wereld. Met andere woorden: een onverwoestbare tablet en notebook in één apparaat. Met een docking die in voertuigen kan worden ingebouwd en dubbele antennes voor een optimale 4G en wireless verbinding is de Toughbook ideaal voor technici in de buitendienst,

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

maar ook voor professionals in de bouw of in een industriële omgeving. Overal waar kracht van binnen én van buiten vereist is. Pilot: in het veld uitproberen. Jerry Sordam: “Op papier had de Panasonic Toughbook CF-20 alles in huis, maar we wilden heel graag de monteurs zelf stem geven. Zij moeten er elke dag mee werken. ARP heeft voor ons een drie toestellen geregeld bij Panasonic, die we echt in het veld mochten uittesten. Zo’n pilot is goud waard, want zo creëer je ook meteen draagvlak bij de monteurs. Toen zij enthousiast waren, was de keuze snel gemaakt. ARP heeft voor ons een mooie deal onderhandeld, werk gemaakt van de levertijd en ons tussentijds steeds op de hoogte gehouden. Vanuit een vorig traject hadden we al een goede verstandhouding met Panasonic, dus de communicatie verliep goed langs alle lijnen. Als nutsbedrijf weten we dat het niet altijd vanzelfsprekend is dat alles zo vlot doorstroomt. Bij dit project was dat zeker wel het geval.”


30

HP Elite x2. Perfect 2-in-1 apparaat voor zakelijk gebruik. Buitengewoon elegant en verbluffend krachtig. Een getest en betrouwbaar 2-in-1 apparaat met nauwkeurig afgewerkt toetsenbord in een platte en lichte behuizing met een krachtige processor die aan de hoge zakelijke eisen vol doet. De HP Elite x2 1012 kan alle zakelijke uitdagingen aan en is eenvoudig te beheren door de gebruiker en de IT.

Gebruiksvriendelijke functies voor een meervoudige be veiliging en beheer van de Enterprise-klasse kunnen probleemloos worden aangepast aan uw zakelijke eisen en zorgen voor de betrouwbare beveiliging van gegevens, de identiteit van uw medewerkers en het apparaat zelf.

Art. 5108219-03

Art. 5111955

HP Elite x2 1012

HP Elite x2 1012 beschermhoes

Glanzend 30,5 cm (12") Multi-Touch-display • Intel Core m5-6Y54 processor (1,1 GHz) •

Voor extra bescherming en veilig transport •

128 GB SSD • Windows 10 Professional 64-bits

Opening voor aansluitingen

830,00

48,00

Art. 5194474-03

Art. 5133681

HP Pro x2 612 G2 Hybrid Notebook

HP x2 612 G2 Rugged Case

Glanzend 30,5 cm (12") Multi-Touch-display • Intel Pentium 4410Y processor (1,5 GHz) •

Neem uw HP Pro x2 612 elke dag mee

128 GB SSD • Windows 10 Pro 64-bits

zonder zorgen

1.182,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

84,00


Lenovo X1 Tablet en MIIX-serie.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

2-in-1 comfort met topprestaties. De veelzijdige 2-in-1-apparaten ThinkPad X1 Tablet en MIIX passen zich flexibel aan elke werkwijze aan. Deze modellen bieden niet alleen een volledige pc-ervaring, maar zijn tegelijkertijd ook draagbare tablets met los toetsenbord. Zij leveren geweldige prestaties dankzij de nieuwe Intel pro-

cessoren, 15 uur batterijduur, hoge beveiliging en veel meer. Via aanvullende modules kan de ThinkPad X1 Tablet uitgebreid worden met een extra accu, een beamer of een 3D-camera.

Art. 5205703-03

Lenovo ThinkPad X1 Tablet 2e generatie • 30,5 cm (12") FHD+ Multi-Touch-display • Intel Core i7-7Y75 processor (1,3 GHz) • 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD • LTE (4G) module; inclusief pen en toetsenbord • Windows 10 Pro 64-bits €

1.979,00

Art. 5170844-03

Art. 5205870-03

Lenovo MIIX 320 Pro Tablet

Lenovo MIIX 510 80XE-001D Tablet

25,7 cm (10,1") Multi-Touch-display • Intel Atom x5-Z8350 processor

31 cm (12,2") FHD+ Multi-Touch-display • Intel Core i5-7200U 2,7 GHz •

(1,44 GHz) • 4 GB RAM, 64 GB SSD • Inclusief docking-toetsenbord •

8 GB RAM, 256 GB SSD • LTE (4G) module • Inclusief pen en toetsen-

Windows 10 Pro 64-bits

bord • Windows 10 Pro 64-bits

309,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

972,00

31


32

Dell 2-in-1 Apparaten. Enorm soepel met elegant ontwerp. De Dell 2-in-1-apparaten zijn krachtig en hebben displays met een hoge resolutie, uitstekende afwerking, unieke materialen en krachtige functies. De stijlvolle apparaten bieden een geweldige combinatie van draagbaarheid en pres-

taties, waar uw werk u ook heen brengt. Bovendien scoren ze met talrijke toonaangevende functies wat betreft veiligheid, beheer en betrouwbaarheid.

Art. 5130311-03

Art. 5123887

Dell Latitude 7275 Touch Notebook

Dell PN556W Active Stylus Pen

31,8 cm (12,5") • Intel Core m5-6Y57 (1,1 GHz) • 8 GB RAM, 256 GB SSD • 501g – 999g •

Compatibel met Dell Latitude 7275 / 5175 / 5179 •

Windows 10 Pro 64-bits

1 jaar bring-in-garantie

1.247,00

57,00

Art. 5155496-03

Art. 5014780

Dell Latitude E5570 Notebook 39,6 cm (15,6″) • Intel Core i3-6100U (2,3 GHz) • 4 GB RAM, 500 GB HDD • Windows 7

Dell 35,8 cm (14,1") Notebook Case

Professional 64-bit • Kensington Lock

Voor notebooks tot 35,8 (14,1″) • Extra tablet-

620,00

vak • Soort tas: Toploader • Materiaal: Nylon • Kleur: zwart €

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

59,00


Microsoft Surface Pro. De tablet die uw laptop kan vervangen. Surface Pro is ultradun, snel en veelzijdig: de perfecte balans van draagbaarheid en kracht. Surface Pro apparaten kunnen naadloos en zonder problemen geïntegreerd worden in uw bedrijfsprocessen en Windows IT-infrastructuur en bieden de nodige veiligheid. Met de ingebouwde

33

kickstand kunt u uw beeldscherm op vrijwel elke hoek laten rusten, zodat uw Surface Pro 4 overal geweldig werkt: op uw bureau, op uw schoot of als u onderweg bent. De nieuwe Surface Pro is verkrijgbaar in de kleuren kobaltblauw, platinagrijs, zwart en bordeauxrood.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

NIEUW

Art. 5214613

Microsoft Surface Pro 256 GB i5 Tablet • Glanzend 31,2 cm (12,3”) Multi-Touch-display • Intel i5 processor • 8 GB RAM, 256 GB SSD • Toetsenbord en Surface-pen los verkrijgbaar • Windows 10 Professional 64-bits €

1.475,00

Art. 5214600

Art. 5214592

Microsoft Surface Pro 4 Type Cover

Microsoft Surface Pro Pen

Net als de nieuwe Surface Pro • Ook verkrijgbaar in de kleuren

Schrijft bijzonder aangenaam dankzij 4096 drukpunten •

kobaltblauw, platinagrijs, zwart en bordeauxrood via ARP.nl

Bluetooth 4.0

139,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

115,00


34

Apple iPads. Zijn gewoon leuk. Leren, gamen, surfen, creatief zijn. Met de iPad heeft u een geweldig display, fantastische prestaties en apps voor alles wat u graag doet. Foto's bekijken, online-shoppen of presentaties maken – dankzij het briljante Retina-display ziet alles er tot in detail en qua formaat als echt uit. iOS 10 is bovendien 's werelds meest geavanceerde, intuï-

tieve en veiligste mobiele besturingssysteem. Hij is zo krachtig dat u daarmee meerdere dingen tegelijkertijd kunt doen. Werk in twee verschillende apps, laat Siri een bericht versturen en sla uw gegevens automatisch op met iCloud, zodat u waar ook ter wereld toegang tot ze heeft. Overal. Eenvoudig. Magisch.

Art. 5202256-03

Art. 5202346

Apple iPad WiFi 128 GB, spacegrijs 24,6 cm (9,7") Retina-Multi-Touch-display • Snelle prestaties dankzij de 64-bits A9-chip •

Apple iPad Smart Cover, anthraciet

Touch-ID-technologie • 8 megapixel-camera • Besturingssysteem : iOS 10

Gemaakt van polyurethaan • Magnetisch

421,00

scharnier • Handige toetsenbordstandaard • Compatibel met iPad / iPad Air 2 €

46,50

Art. 5097939 Art. 5092127-03

Apple iPad Pro 32 GB WiFi, grijs

Apple Pencil iPad Pro 240 scans /sec voor reactiesnelheid met minie-

32,8 cm (12,9") Retina-Multi-Touch-display • Krachtige 64-bits A9X-chip met M9 coprocessor •

me vertraging • Druk- en hellingshoeksensoren

6,9 mm dun, weegt slechts 713 g • Touch-ID-technologie • Besturingssysteem : iOS 9

voor verschillende diktes en schaduwen

752,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

103,00


Samsung tablets.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

De nieuwe Tab S3 – Ongelooflijk veelzijdig. Ontdek de slanke vormen van een smartphone met alle voordelen van een tablet. De Galaxy Tab S3 heeft dankzij de glazen achterkant een hoogwaardig uiterlijk, en hij voelt al even hoogwaardig aan. Dankzij HDR Video komen visuele details duidelijker over, met kleuren die niet van echt te onderscheiden zijn op het 9,7” Super AMOLED QXGA

35

display. De Galaxy Tab S3 heeft een quad-luidsprekersysteem waarbij het geluid van alle vier de hoeken komt. Als je het scherm draait, past het geluid zich automatisch aan. Noteer heel eenvoudig belangrijke agenda-gebeurtenissen, herinneringen en meer met de meegeleverde S Pen. Laat je creativiteit de vrije loop met de Galaxy Tab S3.

Art. 5197404-03

Art. 5199975

Samsung Galaxy Tab S3 WiFi Tablet, zwart 24,6 cm (9,7") Super AMOLED QXGA display • 5 MP frontcamera en 13 MP achtercamera •

Samsung Galaxy Tab S3 Cover Keyboard

32 GB opslag, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB • Inclusief S Pen • Besturingssysteem :

Geschikt voor Galaxy Tab Pro S3 • Zwitsers

Android 7.0 €

566,00

toetsenbord • Signaaloverdracht : docking €

84,00

Art. 5197408-03

Art. 5165282

Samsung Galaxy Tab S3 LTE Tablet, zilver 24,6 cm (9,7") Super AMOLED QXGA display • 5 MP frontcamera en 13 MP achtercamera •

Samsung EVO+ 256 GB microSDXC-kaart

32 GB opslag, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB • Inclusief S Pen • Besturingssysteem :

Capaciteit 256 GB • UHS-snelheidsklasse 3

Android 7.0 €

628,00

(U3) Class 10 • Gegevensoverdrachten 95 MB/s • 10 jaar bring-in-garantie €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

154,00


36

Panasonic toughbook. Onverwoestbare laptops. De Panasonic Toughbook CF-20 is de eerste volledig robuuste detachable notebook ter wereld. Door de voordelen van een tablet en laptop te combineren biedt de CF-20 mobiele professionals ongekende flexibiliteit: Zo kan de CF-20 gebruikt worden op wel 6 manieren om tegemoet

te komen aan al uw professionele noden. Dankzij het touchscreen dat met handschoenen kan bediend worden, een hot-swappable accuduur tot 20 uur en voertuig- en desktop-dockings is de Toughbook CF-20 een opmerkelijke robuuste mobiele tool voor zakelijk gebruik.

Art. 5111407-29

Panasonic CF-20 mk1 LTE Toughbook • Nieuwste IPS outdoor schermtechnologie • Intel Core m5-6Y57 (1,1 Ghz) • Water- en stofbestendig (IP65) • Hot-swappable accu €

3.313,00

Art. 5182568

Art. 5022436

Art. 435547

Panasonic CF-20 PortReplicator

Panasonic Dicota Multi Compact Case

Panasonic Car Adapter

1× HDMI, 1× mini-VGA, 1× RJ-45, 1× USB 3.0-poort type A, 3× USB 2.0

Schermgrootte 39,6 cm (15,6") • Frontloader •

Power Adapter

Zwart

341,00

41,50

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Voltage: 11 – 16V • Power: 80 Watt • External

146,00


37

Smartphones. Antares: Volledig flexibel werkconcept.

38 – 39

Samsung

40 – 41

Apple ARP Brand

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

42 43, 48

Huawei

44

HP

45

Motorola

46


38

Antares. Volledig flexibel werkconcept.

Mobility

Antares is een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 6000 verhuureenheden. Woningen bouwen, verhuren en onderhouden. het wordt allemaal geregeld vanuit het kantoor in Tegelen, maar ook onderweg, bij huurders en op (ver)bouwlocaties zelf. Wanneer de desktops van Antares aan vervanging toe zijn, kiest de corporatie er dan ook voor om flexibel werken te introduceren. Het nieuwe cloud-based werkplekconcept stelt ook andere eisen aan de hardware. ARP heeft veel ervaring met de overstap van vast naar flexibel werken en begeleidt Antares bij de hardware transitie, inclusief volledige implementatie van USB-C.

Flexplekken zonder rondslingerende kabels?

Strategisch meedenken. “We hebben intern onderzoek gedaan naar passende apparatuur.” Aan het woord is Rogier

ARP biedt met USB-C een opgeruimde oplossing.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Verheijen, hoofd ICT bij Antares. “Daarbij hebben we eerst drie persona’s ontwikkeld, variërend van de medewerkers die altijd op kantoor werken tot medewerkers die vooral onderweg zijn. Bij deze archetypes hebben we eisen gedefinieerd: wat hebben zij echt nodig, wat moeten hun devices kunnen? Van daaruit zijn we gaan trechteren naar geschik te apparatuur. We hebben onze bevindingen aan een aantal hardwareleveranciers voorgelegd, maar een aantal van hen haakten al snel weer af. Ze vonden onze vraag te open. Een offerte aanvragen voor product x of y kon wel, maar strategisch meedenken was een brug te ver. Bij ARP hadden we juist het gevoel dat we meer advies kregen dan we vroegen. Het verschil tussen dozenschuivers en out of the box denkers was vrij groot.” Aansluiten en opladen tegelijk: USB-C. Een van de adviezen waar de Mobility Consultant van ARP mee komt, is USB-C. Dat is een relatief nieuwe technologie die perfect aansluit bij de wensen van Antares. Naast goede support en de toepassing van één A-merk (geen mix van merken) wil Antares namelijk ook een clean desk policy


39

Mobility

gaan hanteren. Rogier Verheijen: “Mijn doembeeld bij flexplekken is een wirwar aan losse en rondslingerende kabels. ARP adviseerde USB-C, omdat je daarmee mobiele devices in één keer aansluit én van stroom voorziet. De apparatuur wordt automatisch opgeladen, zonder dat er extra stroomkabels nodig zijn. USB-C is bovendien een stuk sneller dan USB 3, dus het wordt gegarandeerd de nieuwe standaard. Alleen zijn nog niet alle notebooks en laptops hierop voorbereid. ARP vond een oplossing van Dell waarmee we zowel notebooks als 2-in-1-laptops kunnen docken. Alle flexibele werkplekken zijn nu dus geschikt voor al onze nieuwe apparatuur, het maakt niet uit welk apparaat je erin steekt, het werkt altijd.” Uitlevering op medewerkerniveau. Sommige organisaties zien op tegen de logistiek van uitlevering, maar dat proces beheerst ARP volledig. Alle hardware wordt centraal en scherp ingekocht en afgeleverd in het eigen magazijn van ARP. Hier wordt het voorbereidende werk gedaan: eerst wordt alle hardware uitgepakt en het verpakkingsmateriaal milieuvrien-

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

delijk gerecycled. Daarna volgt de CMDBregistratie en wordt alle assetinformatie verwerkt, zodat Antares alles direct in haar servicedesk applicatie TOPdesk kan inlezen. De apparatuur en bijbehorende accessoires worden per medewerker in een tas voorzien van de naam van de eindgebruiker verpakt en in rolcontainers naar Antares vervoerd. Rogier Verheijen: “De medewerkers ontvingen hun tas en kregen meteen een 3 uur durende training om te leren werken met het apparaat. Later volgde nog aanvullende training om te werken met Office 365 en One Drive, maar in de initiële training werden ze door het hele onboarding proces geloodst. Ten tijde van de gebruikerstraingen heeft ARP de oude werkplekken gedemonteerd en afgevoerd, de nieuwe monitoren en docking stations opgebouwd en was heel Antares in één keer klaar om mobiel te gaan werken.


40

Samsung smartphones. Maak kennis met het supermooie Infinity display. Het revolutionaire design van de Galaxy S8 en S8+ begint al aan de binnenkant. Samsung heeft ieder onderdeeltje van de telefoon opnieuw doordacht om de begrenzingen van het smartphone-scherm te doorbreken. Daarom ziet u alleen nog maar content en geen rand meer. Geen andere Galaxy smartphone van deze afmetingen heeft

een scherm dat zo groot is en waar u zo diep in opgaat. En het past nog altijd comfortabel in één hand. Nieuwsgierige ogen zijn geen probleem meer, dankzij de iris-scanner op de Galaxy S8 of S8+. Elke iris is uniek, ook die van u, en niet te vervalsen. Dit betekent dat uw telefoon en de gegevens die erop staan ‘for your eyes only’ zijn.

Art. 5204079-03

Art. 5169528-03

Samsung Galaxy S8 Midnight, zwart 14,7 cm (5,8") Infinity Display zonder omlijsting • 12 MP achtercamera en 8 MP frontcamera •

Samsung Gear S3 frontier Smartwatch

Beveiliging dankzij de iris-scanner • IP68: uitstekende bescherming tegen water en stof •

Oogt als een normaal horloge • Eenvoudige

64 GB geheugen, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB €

660,00

bediening via roterende ring en knoppen aan de zijkant • MP3-speler en luidsprekers om muziek mee te luisteren • Ingebouwde gps om wandelroutes en afstanden op te vragen €

314,00

Art. 5204077-03

Art. 5204529

Samsung Galaxy S8+ Arctic, zilver 15,8 cm (6,2") Infinity Display zonder omlijsting • 12 MP achtercamera en 8 MP frontcamera •

Samsung Wireless Quick Charger

Beveiliging dankzij de iris-scanner • IP68: uitstekende bescherming tegen water en stof •

Compatibel met Galaxy S8 en S8+ • Kan ook als

64 GB geheugen, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB €

743,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

smartphone-standaard worden gebruikt €

59,00


Samsung smartphones.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Eenvoudig elegant en ongelooflijk sterk. Elegantie in haar puurste vorm. De Galaxy A5 heeft een minimalistische vormgeving voor maximaal plezier. Het duurzame 3D Glass aan de achterkant en het optimale 13,2 cm (5,2") display vormen samen één opvallend naadloos design. Geniet onder alle omstandigheden van een

41

zeker gevoel met de ongelooflijk sterke Xcover 4. Het toestel is IP68-gecertificeerd, waardoor water en stof je telefoon niet binnen kunnen dringen. Of het nu op het bouwterrein, op de skipiste of in de woestijn is.

Art. 5188561-03

Art. 5088786

Samsung Galaxy A5 (2017) Smartphone, zwart 13,2 cm (5,2") AMOLED-display • 1,9 GHz 8-kern-processor, 3 GB RAM • 16 MP front-

Samsung EVO+ 64 GB microSDXC-kaart

en achtercamera • 32 GB interne opslag, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB

Capaciteit 64 GB • Gegevensoverdrachtss-

365,00

nelheid van 80MB/s • Inclusief SD-adapter €

25,50

Art. 5102487 Art. 5201112-03

Samsung Galaxy XCover 4 Smartphone

Samsung Micro-USB Snellader Compatibel met alle Samsung-apparaten die

Outdoor-smartphone met 12,7 cm (5") touchscreen • Robuust, stijlvol en 9,7 mm dun •

over een micro-USB-aansluiting beschikken •

Hoge bestendigheid volgens MIL-STD-810G-certificering • Bescherming tegen water en stof

Met 9 V en 1,67 A output, laadt 50 % van uw

volgens IP68-certificering • 16 GB opslag, uitbreidbaar met microSD tot 256 GB

accu in 1 halve seconde op

200,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

12,40


42

Apple smartphones. De iPhone 7. De iPhone 7 – de nieuwe standaard. Hij is voorzien van geavanceerde nieuwe camerasystemen. Alles werkt sneller en de batterij gaat langer mee. De stereospeakers leveren geweldig geluid. Het display is het helderste, meest kleurrijke iPhone-display tot nu toe. Hij is spat- en waterbestendig. En het design is net zo krachtig als z’n prestaties.

Dit is iPhone 7. Maak er een bewogen dag van met de Apple Watch Series 2 – ingebouwde gps, waterbestendig tot 50 meter en een razendsnelle Dual-Core processor. Boordevol features om actief, gemotiveerd en connected te blijven. Apple Watch Series 2 is het ultieme device voor een gezonde levensstijl. 

Art. 5165697-03

Art. 5165729-03

Apple iPhone 7 128 GB, zwart 11,9 cm (4,7") Retina HD-display met LED-achtergrondverlichting • A10 Fusion-chip met 64-bits

Apple Watch Series 2, alu. 42 mm, grijs

architectuur • 12 megapixel-camera en 4K-video • Spat-, water- en stofbestendig volgens IP67

Ingebouwd gps • Waterbestendig tot 50

716,00

meter • Supersnelle Dual-Core processor • Hartslagsensor €

397,00

Art. 5128620-03

Art. 5128650

Apple iPhone SE 64 GB, zilver 10,2 cm (4”) Retina-display • A9-chip met 64-bits architectuur • 12 megapixel iSight-camera •

Leren hoesje voor Apple iPhone SE, zwart

4K video-opnames (3840 × 2160) met 30 fps

Vervaardigd van speciaal gelooid en bewerkt

434,00

Europees leer • Compatibel met iPhone SE • Ongelooflijk dun €

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

51,00


Accessoires voor iPhone en iPad. Lightning-kabels, hoesjes en meer. Een grote keuze aan accessoires voor uw iPhone tegen een eerlijke prijs. Hoogwaardige displaybescherming, hoesjes en opladers. Alle laadkabels van het eigenmerk van ARP voldoen aan de MFi-standaard. Wie zich met Apple hardware en accessoires bezighoudt, kent vaak de afkorting MFi en het bijbehorende symbool daarbij. MFi is een door Apple zelf in het leven geroepen licentie-

programma voor software en hardware. Daardoor controleert Apple welke aansluitkabel en welke accessoires gegarandeerd met Apple devices functioneren. ARP zet in op MFi-gelicenseerde producten en daarmee op gegarandeerde functionaliteit. Zonder MFi bestaat het gevaar dat Apple apparaten dienst weigeren of zelfs bescha digd worden.

Art. 941476

ARP USB Lightning-kabel 1 m, wit • Voor de nieuwe generatie Apple producten • Laad- en datakabel • USB-poort • Lengte 1 m

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

• Met Apple MFI-licentie voor gegarandeerde functionaliteit €

10,90

Art. 5187133

Art. 5165323

Art. 5169636

ARP iPhone 7 beschermhoes, zwart

ARP iPhone 7 Wallet Flip Case, zwart

ARP iPhone 7 privacyfilters van glas

Robuuste bescherming voor de iPhone 7 •

Extra vakken voor betaalpassen / v isitekaart-

Privacyfilters en displaybescherming van

Stevige matzwarte hoes • Extra licht •

jes • Hoesje voor de iPhone 7 • Beschermt

glas • 3× sterker dan conventionele folies •

Toegang tot alle knoppen en aansluitingen

tegen slijtage, krassen en vuil • Hoogwaar-

Beschermd tegen meekijken • Speciaal afge-

dig materiaal

ronde hoeken

12,00

18,00

16,00

Art. 5126107

Art. 986159

Art. 5162712

ARP Dual USB-autolader 2× 5 V / 2,1 A

ARP USB-lader voor 2× USB, 2 A

ARP Bluetooth headset Vitally-1, stereo

2,1 A voor snelle autolader • Compatibel met

2 USB-aansluitingen met een totaal vermo-

Opladen met de meegeleverde micro- USB-

smartphones en tablets • Ingang: DC 12 V,

gen van 2 A • 1 adapter om twee apparaten

kabel • Standbytijd 45 uur – gebruikstijd 3

1100 mA max. • Uitgang: DC 5 V (2× 1,05 A

tegelijk op te laden • Zwarte USB-adapter •

uur • Bluetooth Standard 4.1 en HD-ge-

of 1× 2,1 A)

Status-led

luidskwaliteit

10,50

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

12,50

59,00

43


44

Huawei smartphones. Technisch hoogstandje: Leica Dual Camera 2.0. De HUAWEI P10 Plus bepaalt de nieuwe norm voor stijl en vakmanschap in de sector dankzij de eerste met diamant geslepen afwerking van smartphones, waardoor ze sterker en kleurrijker zijn. De Leica Dual Camera 2.0 op de HUAWEI P10 bevat 2 SUMMILUX-H-lenzen met een groter

diafragma (f/2.2) van Leica. Het resultaat: opnamen in 4K, sensoren van 20 MP (monochroom) en 12 MP (kleur), optische beeldstabilisatie, superieure fotografie – zelfs bij weinig licht.

Art. 5201220-03

Huawei P10 Plus Smartphone, zwart • 13,2 cm (5,2″) Full-HD-Display • 12 Megapixel Haupt- und 8 Megapixel Frontkamera • 32 GB interner Speicher • Dual-SIM-Version €

308,00

Art. 5200902-03

Art. 5201225-03

Huawei P10 Smartphone, blauw

Huawei P10 lite DS Smartphone, wit

13 cm (5,1") IPS-LCD-display • Fysieke resolutie van 1920 × 1080 pixels •

13,2 cm (5,2") IPS-LCD-display • Fysieke resolutie van 1920 × 1080 pixels •

Ultrasnelle Octa Core Kirin 960 processor • Leica Dual Camera 2.0

Octa Core Kirin 658 processor • 12 megapixel-camera voor haarscherpe

Pro Edition met 20 megapixels

foto's

529,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

308,00


HP Elite x3.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Een revolutie in Mobiel Werken. De HP Elite x3 combineert de kracht en productiviteit van een pc, de draagbaarheid van een tablet en de connectiviteit van een smartphone in één device. Hij beschikt over een snelle Qualcomm® Snapdragon 820 processor chipset die moeiteloos pc-applicaties uitvoert. Het strak-

45

ke en veilige device kunt u in een dock plaatsen om scherm en toetsenbord aan te sluiten. De Elite x3 is gemaakt om de verwachtingen van de gebruikers niet alleen te vervullen, maar zelfs te overtreffen.

Art. 5160073-03

HP Elite x3 • 15 cm (5,9") WQHD-AMOLED-display • Windows 10 Mobile besturingssysteem • Waterdicht en schokbestendig (Military-Standard) • 16 megapixel Full-HD-camera • 64 GB opslag, 4 GB RAM €

695,00

Art. 5157625

Art. 5170648-03

HP Desk Dock

HP Lap Dock

DisplayPort, 2× USB , USB-C en Ethernet • Met laadfunctie voor de

Draagbare Notebook extensie voor de x3 smartphone • Vervangt

HP Elite x3 • Bevestiging voor veiligheidsslot

door de verbinding met de x3 een pc of notebook • Bestaat uit een

91,00

scherm met accu, zonder processor €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

636,00


46

Lenovo Motorola. Bekijk hoe alles in een oogopslag kan veranderen. Met de innovatie van Moto Mods, doe dingen die je nooit gedacht hebt met een telefoon. Door middel van verwisselbare ruggen die op je telefoon aansluiten met krachtige geïntegreerde magneten, maak je fantasie realiteit. wat je passie ook is, er is een Moto Mod voor jou.

Spendeer de hele dag met een 2600 mAh batterij: kijk films, download apps, surf op het web en doe alles wat je wilt doen. Met de meegeleverde TurboPower lader geeft uw Moto Z maximaal 7 uur batterijduur in slechts 15 minuten opladen.

Art. 5163800-03

Motorola Moto Z 32 GB zwart • Schermgrootte 14 cm (5,5") • Via de magnetische connectoren aan de achterzijde koppel je eenvoudig modules of een back cover €

542,00

Art. 5142625-03

Art. 5143610-03

Art. 5200173-03

Motorola Moto G4 zwart

Motorola Moto E3 zwart

Motorola Moto G5 Plus grijs

Schermgrootte 14 cm (5,5") • Simkaartslot

Schermgrootte 12,7 cm (5") • Backcamera 8

Schermgrootte 13,2 cm (5,2") • Simkaartslot

Dual-Sim • Intern geheugen 16 GB •

megapixels • Intern geheugen 8 GB

Dual-Sim • Intern geheugen 32 GB •

Backcamera 13 megapixels €

160,00

205,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Backcamera 12 megapixels €

252,00


47

Samsung KNOX. A new Solution for Work and Play. Samsung KNOX is de tweede generatie Android platform security en mobile devicemanagement. Het product is uitermate geschikt in het bieden van multi-level bescherming voor midden- en high-end segment Android devices. KNOX faciliteert een zeer uitgebreid aantal functionaliteiten waardoor het mogelijk wordt gemaakt om Android bedrijfsdevices op te nemen in uw MDM omgeving. Middels het International Mobile Equipment Identity (IMEI) wordt het voor de IT beheerder mogelijk om middels één account een uitrol van honderd tot wel duizend werknemers te realiseren. KNOX Workspace maakt het voor een bedrijf mogelijk om een BYOD beleid toe te passen. De bedrijfsomgeving kan volledig geïsoleerd draaien van de native device omgeving. Bovendien verzorgt KNOX beveiliging van de data op het device. Dit komt onder andere tot uiting in two-factor authenticatie en data encryptie. Zo kunt u de veiligheid van bedrijfskritische gegevens op devices die gevoelig zijn voor verlies of diefstal waarborgen.

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

KNOX beschermt de telefoon via een unieke drievoudige beveiligingstechnologie: 1. Customizable Secure Boot (CSB). Dit is de eerste stap van de verdediging en zorgt ervoor dat alleen geverifieerde besturingssystemen en software kunnen laden tijdens het opstartproces. 2. TrustZone-based Integrity Measurement Architecture (TIMA). Beschermt, bewaakt en controleert de veiligheidsstatus van het besturingssysteem. Op eventuele overtredingen wordt gereageerd met de juiste beleidsmaatregelen. 3. Security Enhancements for Android (SE voor Android). Dit is een NSA-ontwikkelde beveiligingstechnologie die applicaties en gegevens rangschikt in verschillende domeinen op basis van vertrouwelijkheid. Wilt u meer weten over Samsung Knox? Onze solution consultants voorzien u graag van advies.

Ton Nijssen, Business Consultant Mobility ton.nijssen@arp.com +31 062 506 27 83


MobileIron Enterprise MobileIron Enterprise MobileIron Enterprise Mobility Management Mobility Management Mobility Management MobileIron Enterprise Mobility Management (EMM) biedt organisaties de basis om hun 'Mobile First' strategie succesvol te implementeren. De intuĂŻtieve gebruikerservaring, MobileIron Enterprise Mobility Management (EMM) biedt organisaties dekrachtige basis omcomputing hun 'Mobile First' mogelijkheden, hette ruime aanbod van De apps en de 'always-on connectivity' gecombineerd met de nieuwste strategie succesvol implementeren. intuĂŻtieve gebruikerservaring, krachtige computing MobileIron Enterprise Mobility Management (EMM) biedt organisaties de basis om hun 'Mobile First' Mobile devices zorgen er in veel zakelijke omgevingen voor dat mobile devices het product naar zijn mogelijkheden, het te ruime aanbod van De apps en de 'always-on connectivity' gecombineerd met de keuze nieuwste strategie succesvol implementeren. intuĂŻtieve gebruikerservaring, krachtige computing als het gaat om het ontvangen van zakelijke data en zullen de PC langzaam maar zeker vervangen in dit Mobile devices zorgen er inaanbod veel zakelijke omgevingen voor dat mobile devices het product naar zijn mogelijkheden, het ruime van apps en de 'always-on connectivity' gecombineerd met dekeuze nieuwste 'Mobile First'om tijdperk. als het gaat het ontvangen van zakelijke data en zullen de PC langzaam maar zeker vervangen in dit Mobile devices zorgen er in veel zakelijke omgevingen voor dat mobile devices het product naar keuze zijn 'Mobile First'om tijdperk. als het gaat het ontvangen van zakelijke data en zullen de PC langzaam maar zeker vervangen in dit De EMM oplossing is een IT platform die gebruikers toegang biedt tot data in een beveiligde, zakelijke 'Mobile First' tijdperk. omgeving en biedt is u een de mogelijkheid omgebruikers op grote schaal apps, documenten toestellen te zakelijke beheren voor De EMM oplossing IT platform die toegang biedt tot data in en een beveiligde, uw bedrijf. Deze tool is zowel geschikt voor BYODals CYOD omgevingen. omgeving en biedt is u de omgebruikers op grote schaal apps, documenten toestellen te beheren De EMM oplossing eenmogelijkheid IT platform die toegang biedt tot data inen een beveiligde, zakelijke voor uw bedrijf. Deze tool is zowel geschikt voor BYODals CYOD omgevingen. omgeving en biedt u de mogelijkheid om op grote schaal apps, documenten en toestellen te beheren voor De MobileIron architectuur biedt een schaalbaar, functioneel en zakelijk product om uw organisatie de uw bedrijf. Deze tool is zowel geschikt voor BYOD- als CYOD omgevingen. volgende stap naar een 'Mobile te laten zetten. en zakelijk product om uw organisatie de De MobileIron architectuur biedtFirst' een tijdperk schaalbaar, functioneel volgende stap naar een 'Mobile First' tijdperk te laten zetten. De MobileIron architectuur biedt een schaalbaar, functioneel en zakelijk product om uw organisatie de Onze Solution Consultants voorzien u graag van advies. volgende stap naar een 'Mobile First' tijdperk te laten zetten. Onze Solution Consultants voorzien u graag van advies.

Onze Solution Consultants voorzien u graag van advies. Sander Klijssen Business Consultant Mobility Sander Klijssen +31(0)62 705 14 07 Mobility Business Consultant Sander Klijssen Sergio Giezenberg sander.klijssen@arp.com +31(0)62 705 14 07 Mobility Consultant Mobility Business Consultant sander.klijssen@arp.com +31(0)43 855 05 07 02 +31(0)62 705 14 sergio.giezenberg@arp.com sander.klijssen@arp.com Ton Nijssen Ton Nijssen Business Consultant Mobility Business Consultant +31(0)61 506 27 83 Mobility Ton Nijssen +31(0)61 506 27 83 Mobility ton.nijssen@arp.com Business Consultant ton.nijssen@arp.com +31(0)61 506 27 83 ton.nijssen@arp.com

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

48


49

Accessoires. Flexibele online portal: Gemeente kiest eigen smartphone. Dicota

52

Case Logic

53

Targus Kensington ARP

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

50 – 51

54 – 55 56 57, 62 – 63

Jabra

58

Plantronics

59

SanDisk

60

Samsung, WD

61


50

Smartphones en accessoires eenvoudig bestellen ? Simpel, direct en snel bestellen in de ARP CYOD portal.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl


51

Flexibele online portal op maat. Gemeente kiest eigen smartphone. Zo verschillend als medewerkers kunnen zijn, zo verschillend is ook hun manier van werken. In deze tijd van toegenomen individualiteit en flexibiliteit op de werkvloer is één standaardproduct voor de hele organisatie dan ook niet langer toereikend. Veel organisaties staan voor de uitdaging hun IT-oplossingen af te stemmen op de persoonlijke behoeften van hun medewerkers en ondertussen de processen op de achtergrond toch zo efficiënt mogelijk te houden. Zo ook de gemeente Breda. Medewerkers krijgen hier niet alleen de keuze uit verschillende smartphones, maar kunnen ook de bijbehorende accessoires eenvoudig bestellen. Alles in één. Uiteindelijk vond de gemeente bij ARP een eenvoudige en toch effectieve oplossing: een volledig op de eigen behoeften afgestemde online portal. De medewerkers hebben zo de mogelijkheid zelf een keuze te maken uit een door de organisatie samengestelde selectie van smartphones. Een groot voordeel daarbij is dat de toestellen compleet met de benodigde accessoires worden aangeboden. Zo kunnen de medewerkers hun nieuwe smartphone simpel, snel en efficiënt in gebruik nemen. “We zijn vorig jaar begonnen met een pilotproject. Op dit moment hebben alleen de medewerkers van de IT afdeling toegang tot de portal. Als het bevalt, wil de gemeente alle 1 400 medewerkers toegang geven”, aldus Pim Weerts, Accountmanager binnendienst Public bij ARP Nederland. “Inmiddels zijn er via deze CYOD-portal ruim honderd smartphones besteld. Wanneer er in één week meerdere bestellingen bij ons binnenkomen, kunnen wij deze desgewenst bundelen en in één keer naar de klant versturen. Dat is natuurlijk een stuk efficiënter dan meerdere kleine pakketjes verspreid over de week.”

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

Eenvoudig en overzichtelijk. Voor de inkoopafdeling is dit alles bovendien zeer eenvoudig te beheren. “Ze hebben een goed overzicht over alle bestellingen en inzicht in de facturen. Ze kunnen tevens het complete bestelproces inclusief levering op de voet volgen”, legt Pim Weerts uit. En dankzij ARP Asset Services zijn de smartphones desgewenst ook gebruiksklaar leverbaar. Pim Weerts: “We kunnen bijvoorbeeld apps en simkaarten installeren, een screen filter aanbrengen of specifieke imaging overnemen. Zo verloopt de ingebruikname van de nieuwe toestellen nog sneller en eenvoudiger.” Daarnaast biedt ARP de klant tijdens het project ook ondersteuning en advies. “We houden nieuwe ontwikkelingen in de gaten, stellen een stappenplan ter beschikking en adviseren onze klanten welke toestellen geschikt zijn voor welke toepassingen”, vertelt Pim Weerts. “Wij zorgen ervoor dat onze klanten over de juiste IT-oplossingen beschikken, zodat zij zich onbezorgd kunnen richten op de eigen bedrijfsactiviteiten.” Gebruiksvriendelijke portal, goede service. Ook de gemeente Breda is overtuigd van de portal en de service van ARP. “De online portal is zeer gebruiksvriendelijk. De site geeft een duidelijk overzicht van het voor ons samengestelde kernassortiment en alle noodzakelijke productinformatie”, aldus Hanjo van den Wijngaart, inkoper ICT bij de gemeente Breda. “Ook de informatie over de verzending en verwachte leverdatum is helder en nuttig. Verder zijn de aangeboden producten onder ’Vaak samen gekocht met…’ erg handig, en ook de zoekfunctie van de portal is een prettig pluspunt. Kortom: wij zijn zeer tevreden, zowel over de gebruiksvriendelijke portal als over de goede service van ARP.”

Mobility


52

Targus tablet accessoires. Beschermhoes met polsband en schouderriem. Bescherm uw iPad (2017), iPad Pro 9,7″, iPad Air 2 en iPad Air onderweg in de veilige kickstand-hoes van Targus. Draag uw tablet-pc met de aparte schouderriem of de comfortabele elastische polsband die zich aan uw hand aanpast. De ingebouwde standaard zorgt voor een stabiele weergave

en gemakkelijk, comfortabel schrijven. Met de kickstandhoes kunt u verder makkelijk bij alle aansluitingen en de camera. De tas ziet er altijd goed uit dankzij de afwasbare, waterafstotende buitenkant.

Art. 5160485

Targus Air 2 en Pro Beschermhoes met polsband en schouderriem voor de Apple iPad Air 2, iPad Pro 24,6 cm (9,7") en de nieuwe iPad 24,6 cm (9,7") • Ingebouwde standaard voor een stabiele weergave en gemakkelijk schrijven • Toegang tot camera en alle aansluitingen • Met automatische wake/sleep-functie €

48,00

Art. 5122043

Art. 5122020

Targus Versavu Classic iPad Pro, Air 1 en 2

Targus EverVu iPad Pro, Air 1 en 2

Schermgrootte 24,6 cm (9,7") iPad • 360° draaibare hoes, staand

Smart-Fit hoes voor 24,6 cm (9,7") iPad Pro, Air 1 en 2 • Cover met

of liggend formaat • Cover met automatische wake/sleep-functie •

automatische wake/sleep-functie kan veranderd worden in een

30 jaar garantie • Afwasbare, waterafstotende cover

standaard met meerdere standen voor handsfree weergave en com-

49,50

fortabel typen • Verbeterde audio-weergave voor iPad-luidsprekers €

38,00

Art. 5100629

Art. 5122037

Targus 3D Protection iPad Pro

Targus 3D Protection iPad Pro, Air 1 en 2

Beschermhoes voor de Apple iPad Pro 32,8 cm (12,9") • Verstevigde

Perfecte pasvorm voor de iPad Air 1 en 2 evenals de iPad Pro • Versterk-

en geribbelde schaal voor anti-schokbescherming • Vuil- en wateraf-

te schaal beschermt tegen schokken en stoten • Afmetingen buitenkant:

stotende coating voor gemakkelijke reiniging

178 × 244 × 14 mm • Elastische sluiting beschermt het display

71,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

35,00


Targus Notebooktassen. Targus Mobile VIP Serie. Mobile VIP is het ultieme klassieke zakelijke programma dat hoogwaardig design en eersteklas notebookbescherming verenigd. De tas dient ter bescherming van notebooks tussen 12" en 15,6" en is uitgerust met een innovatieve Multi-Fit-schaal in het notebookvak waarmee apparaten met verschillende afmetingen veilig kunnen

worden vastgemaakt. Het SafePort Sling Suspension-System (ophangsysteem) houdt het notebook in de tas zwevend, zodat het beschermd is als het valt. De notebooktas is uitgerust met unieke features, beginnend bij de weerbestendige buitenkant en de geronde schouderriem tot aan de zacht bekleedde magneetgrepen en afsluitbare ritsen.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Art. 5198192

Targus Mobile VIP Tas Ophangsystem houdt het notebook zwevend, zodat het beschermd is als het valt • Zacht bekleedde magneetgrepen • Voor notebooks tot 35,6 cm (14"): 343 × 241 × 33 mm €

60,00

Art. 5198198

Art. 5198194

Targus Mobile VIP Trolley

Targus Mobile VIP Rugzak

Gevoerd notebookvak beschermt het notebook • Trolley-telesco-

Ophangsystem houdt het notebook zwevend, zodat het beschermd

opgreep • Voor notebooks tot 39,6 cm (15,6"): 387 × 265 × 25 mm

is als het valt • Extra tabletvak • Voor notebooks tot 39,6 cm (15,6"):

90,00

387 × 265 × 25 mm €

65,00

Art. 5198197

Art. 5198191

Targus Mobile VIP Rugzak

Targus Mobile VIP Tas

Groot waterdicht vak in het onderste deel • Afsluitbare ritsen •

Gevoerd notebookvak beschermt het notebook • Extra tabletvak •

Voor notebooks tot 39,6 cm (15,6"): 387 × 265 × 25 mm

Voor notebooks tot 39,6 cm (15,6"): 387 × 265 × 25 mm

72,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

93,00

53


54

DICOTA Notebook Sleeve. Ultra Skin PRO. Professionele hoes van neopreen om te voldoen aan de hoogste eisen. De Ultra Skin PRO is betrouwbaar en biedt een precies passende bescherming voor notebooks of

ultrabooks van 12″ tot 12,5″. De bijzonder lichte hoes combineert een compact ontwerp met robuuste materialen.

Art. 5107555

DICOTA Ultra Skin Plus • Compact en bijzonder licht ontwerp • Binnenzijde gevoerd met kunstbont ter bescherming tegen krassen • Gevoerde handvaten voor draagcomfort • Voor notebooks tot 31,7 cm (12,5″) • De dubbele ritssluiting maakt het mobiel opladen van uw apparaten mogelijk €

23,00

DICOTA Privacyfilter. Veelzijdige folies van DICOTA. Voor mobiele telefoons, tablets, notebooks en monitors – dankzij de geraffineerde DICOTA folies kunt u het altijd goed zien. Rechtstreeks op het scherm aangebracht of klassiek ervoor geschoven – de beste oplossing is er

altijd. Met de veelzijdige privacy-oplossingen worden displays ontspiegeld en de productiviteit en veiligheid verhoogd. U kunt kiezen uit verschillende maten.

Art. 5019317

Art. 5019353

Art. 5009858

DICOTA Privacyfilter, 33,8 cm (13,3")

DICOTA Privacyfilter, 39,6 cm (15,6")

DICOTA Privacyfilter, iPad Air / Air 2

Voor 33,8 cm (13,3") notebooks, 16 : 9 •

Voor 39,6 cm (15,6") notebooks, 16 : 9 •

Ontspiegeling • Reductie van vingerafdruk-

Privacy vanuit alle vier de hoeken • Zelfkle-

Privacy vanaf twee zijden (links, rechts) •

ken • Eenvoudige en luchtbelvrije bevesti-

vende privacyfolie, verwijderbaar zon -

Zelfklevende, luchtbelvrije bevestiging en

ging • De touchfunctie van het beeldscherm

der kleefresten • De touchfunctie van het

zeer krasbestendig • De touchfunctie van

blijft volledig behouden

beeldscherm blijft volledig behouden

het beeldscherm blijft volledig behouden

78,00

57,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

14,20


Case Logic Tassen en Cases .

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Ontworpen om uw Laptop optimaal te beschermen. In 1984 leidden de rammelende cassettebandjes tot een idee. Case Logic-oprichter, Jamie Temple, reed door de bergen voor een typische skivakantie in Colorado, maar voor zijn muziek op de achterbank was het niet zo’n fijne rit. Hij knutselde twee opbergbakken voor cassettebandjes in elkaar om dat probleem op te lossen, en zo

55

is ons bedrijf geboren. Case Logic is onderdeel van de Thule Group uit Malmö, Zweden. De Thule Group heeft meer dan 2000 werknemers in dienst op meer dan 50 productie- en verkooplocaties over de hele wereld. Case Logic is een van de grootste merken binnen de Thule Group.

Art. 5089526

Case Logic Huxton 39,6 cm (15,6") Case • Afzonderlijk, dik gevoerd 15,6" laptopvak • Extra opbergvak voor accessoires, kabels en oplader • Apart vak voor een iPad of een 10,1"-tablet • Meerdere vakken met ritssluiting bieden ruimte aan uw accessoires €

49,00

Art. 5164428

Art. 5164434

Art. 5131830

Case Logic Huxton 39,6 cm (15,6") Case

Case Logic Notebook Backpack RBP 315

Case Logic KickBack Surface Pro 4 Case

Perfect passende hoes, geschikt voor de

Geschikt voor elektronica met een speciaal

Bescherm de achterkant, randen en hoeken

meeste laptops met schermgrootte van 15,6"

opbergvak voor zowel een 15,6" laptop

van de tablet tegen krassen en stoten

16,50

als een iPad of tablet (al dan niet met hoes) €

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

47,00

38,50


56

Kensington Docking station. Kensington SD3600 Universal-Docking-Station. Behoud het gemak van connectiviteit met één kabel voor uw gehele bureaubladinstallatie met het SD3600 universele docking station. Iedereen neemt zijn laptop mee naar vergaderingen. Met een universeel docking station van Kensington kunt u uw dubbele HD-monitors, muis, toet-

senbord en alle andere randapparatuur met één USB-kabel aansluiten of loskoppelen. Bovendien kan het docking station aan de achterkant van de monitor worden bevestigd, zodat er geen ruimte op het bureau in beslag wordt genomen.

Art. 5132894

Kensington SD3600 Universal-Docking-Station • Dubbele 1080p HD-video naar externe monitor via HDMI, VGA of DVI • 2 USB 3.0-poorten aan de voorzijde die snelle gegevensoverdracht tot 5 Gbit/s ondersteunen • Compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7 • Ingangen voor een hoofdtelefoon en microfoon met Audio 2.0 voor verbeterde geluidskwaliteit €

117,00

Kensington Notebook sloten. Kensington is een van de toonaangevende aanbieders van smart.safe.simple. -computeraccessoires, producten waar wereldwijd op vertrouwd wordt. Tot de fysieke veiligheids-

oplossingen van Kensington behoren sloten voor notebooks en andere mobiele IT-apparaten.

Art. 5156123

Art. 234836

Art. 882992

Kensington MicroSaver 2.0 Slot

Kensington MicroSaver Twin Slot

Kensington Ultra Combinatieslot

Staalkabel van 1,8 m lang en 4,5 mm dik •

MicroSaver Twin notebookslot • Extra lange

Staalkabel van 1,8 m lang en 5,5 mm dik •

Het sterke slothoofd van 10 mm biedt

kabel van 2,2 m • Beveiligt 2 apparaten

Dit sterke slothoofd is manipulatiebesten-

compromisloze beveiliging voor zelfs de

tegelijkertijd (notebooks, monitor, beamer,

dig • 4-cijferige cijfercombinatie (geen

dunste laptops en apparaten

docking station, enz.)

sleutel nodig)

41,00

87,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

44,00


ARP Notebook-accessoires. Grote keuze aan notebook-accessoires. Wij breiden ons assortiment met eigenmerk-producten voortdurend uit. We bieden onder andere universele dockingstations voor alle merken notebooks met alle soorten aansluitingen aan. Vooral de nieuwe zakelijke tablets en ultrabooks hebben minder USB- en video-aansluiting-

57

en om nog dunner en draagbaarder te kunnen zijn. Als er dan een presentatie in de vergaderruimte gegeven moet worden dan ontbreekt vaak de juiste aansluiting bij het apparaat. Dit is echter geen probleem dankzij de grote keuze aan adapters van ons eigenmerk.

Art. 986707

ARP USB 3.0 Docking Station, HDMI, VGA • USB 3.0-hub met 2 poorten

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

• RJ45 Gigabit Ethernet • HDMI- en VGA-monitoraansluiting • Resolutie tot 1080p (Full HD) • Standaard afneembaar (horizontaal en verticaal te gebruiken) €

79,00

Art. 5068249

Art. 5009243

Art. 5122975

ARP miniDisplayport naar HDMI-adapter

ARP miniDisplayPort naar VGA-adapter

ARP USB-C naar HDMIMultiportadapter

Compacte adapter met korte kabel • Com-

miniDisplayPort naar VGA • Compatibel met

USB-C naar HDMI en 3× USB-adapter •

patibel met Standaard 1.1a • Geschikt voor

Standaard 1.1a • Ondersteunt resoluties van

USB-C-stroomingang om het MacBook op te

Full HD 1920 × 1080 @ 60Hz (1080 p) • Voor

tot wel 1920 × 1080 of 1920 × 1200 • Com-

laden • USB-aansluiting type-C die niet in

audio- en video-overdracht

pact design met korte kabel

de knoop kan raken • Licht en ideaal om mee

9,00

17,50

te nemen, thuis en op kantoor €

39,00

Art. 892141

Art. 5115381

Art. 5084139

Notebookslot Extra, 5mm, zwart

ARP USB-C naar Gigabit adapter / hub

ARP DVD / CD-Brander Driver, extern, USB

Extra dikke kabel • Extra smal slothoofd •

USB-C-adapter met 2 USB 3.0 en netwerka-

Klein, draagbaar en direct klaar voor gebruik •

Incl. 2 sleutels • Lengte: 1,8 meter, diameter:

ansluiting • Compatibel met MacBooks met

Geschikt voor Windows, Mac en Linux • DVD

5 mm • Staalkabel met notebookbeveili-

een USB-C-aansluiting • 2 USB 3.0 aanslui-

DL 4 × lezen / schrijven • DVD 8× lezen /schrij-

gingsadapter

tingen voor randapparatuur

ven • Stroomvoorziening via USB 2.0

23,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

34,00

26,00


58

Jabra headsets. Slimme geluidsoplossingen voor onderweg. Op kantoor, in de vergaderruimte, in de auto en onderweg. Met de Bluetooth-headsets van Jabra kunt u helemaal anders werken en genieten van draadloze vrijheid

met kristalheldere gesprekskwaliteit. De headsets zijn ontworpen voor een lange gebruiksduur en draagcomfort de hele dag door.

Art. 5033295

Jabra Evolve 65 UC • Draadloze Bluetooth-headset met NFC voor eenvoudige pairing • Passieve ruisonderdrukking • Hi-Fi audio-streaming (A2DP) om muziek mee te luisteren • Mute-functie op de microfoon • Batterijduur van 10 uur €

143,00

Art. 5207912

Art. 5056449-99

Jabra Evolve 75 MS Headset met laadstation

Jabra Stealth UC Bluetooth-Headset

Draadloze headset met Bluetooth-technologie voor pc / notebook en

Bluetooth mono-headset met HD-geluid • Speciale toets voor stem-

mobiele telefoon / smartphone • Actieve en passieve ruisonderdruk-

bediening • Noise Blackout en HD Voice • Ultralicht ontwerp en het

king • Dubbele connectiviteit voor twee Bluetooth-apparaten tegeli-

beste EarGel-comfort

jkertijd • Laadstation €

244,00

88,00

Art. 5204753

Jabra Halo Smart Bluetooth-Headset

Jabra Speak 710 USB voor conferentiegesprekken

Bluetooth headset voor mobiele telefoons / smartphones • Siri en

Omni-directionele microfoon en HD Voice voor een superieure ge-

Google Now met een druk op de knop • Gesprekken en muziek di-

luidskwaliteit tijdens gesprekken en muziek luisteren • Link-toets

rect met de headset beheren • Tot 17 uur gesprekstijd

voor draadloze pairing met een andere Speak 710 • Smart-toets voor

Art. 5163442

63,00

interactie met MS Cortana, Siri en Google Now €

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

184,00


Plantronics headsets. Uitrusting van mobiele medewerkers. Headsets van Plantronics passen zich optimaal aan uw werkwijze aan dankzij de naadloze aansluitmogelijkheden op pc en smartphone en de integratie in toonaangevende UC-applicaties. Dankzij de geavanceerde Active-Noise-

59

Cancelling-technologie kunt u zich concentreren op gesprekken, zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden. Stimuleer Mobiel Samenwerken!

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Art. 5088007

Plantronics Voyager Focus UC-M-Headset • Tot wel 12 uur gesprekstijd met slechts één acculading • Storende geluiden onderdrukken voor meer concentratie • Beweeg vrijelijk tijdens gesprekken • Verbinding met meerdere apparaten mogelijk €

194,00

Art. 5057007

Art. 919852

Plantronics Voyager Edge UC-M Headset

Plantronics Calisto 620 Speakerphone

Gespreksbeheer voor pc's, smartphones en tablets met één headset •

Vereenvoudigd gespreksbeheer met gemakkelijke gebruikersinterface

Neem gesprekken automatisch aan door uw headset op te zetten •

voor pc, smartphone en tablet-pc • Tot 7 uur gesprekstijd zonder

Gebruik spraakopdrachten om inkomende gesprekken op te nemen

kabel, tot 5 dagen standby-tijd • 360° full-duplex audio

en voor andere functies €

92,00

98,00

Art. 5134164

Art. 5091644

Plantronics Voyager 5200 UC-Headset

Plantronics Savi W440-M DECT-Headset

Ondersteunde smartphones en laptops hebben een bereik tot 30

Bewegingsvrijheid tijdens gesprekken op kantoor en in ‘home-office’ •

meter • Bediening via intuïtieve mutefuncties • Storende achter-

Microfoon voor actieve ruisonderdrukking • Digitale signaalverwer-

grondgeluiden onderdrukken in verschillende lawaaierige omgevin-

king (DSP) voor een natuurlijke geluidskwaliteit • Accu tijdens

gen • Beheer connectiviteit met meerdere apparaten

gesprekken uitwisselen

115,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

183,00


60

SanDisk USB-Sticks. Extra opslag voor uw smartphone. De mobiele SanDisk flashdrives zijn de perfecte begeleiders van smartphones. Snelle en eenvoudige dataoverdracht tussen smartphones, tablets, pc's en Mac's. Creëer meer opslag voor nog meer foto's, video's muziek en

overige inhoud. De juiste SanDisk USB-drive eenvoudig aansluiten op een iOS- of Android-apparaat en de overdracht kan beginnen.

Art. 5138803

SanDisk iXpand Flashdrive, 32 GB • USB 3.0 en Lightning • Eenvoudige gegevensoverdracht tussen iPhone, iPad, pc en Mac • Automatische back-up van foto's €

44,50

Andere capaciteiten: Art. 5138799 SanDisk iXpand Flashdrive, 16 GB Art. 5138805 SanDisk iXpand Flashdrive, 64 GB Art. 5138808 SanDisk iXpand Flashdrive, 128 GB

€ 31,00 € 68,00 € 109,00

Art. 5092351

Art. 5141933

SanDisk Connect Wireless-Stick, 128 GB

SanDisk Ultra Dual Drive USB-stick, 64 GB

USB 2.0 en WLAN • Compatibel met iPad, iPhone, Kindle Fire,

USB 3.1 en USB type-C • Supersnelle dataoverdracht tussen smart-

Androidapparaten, pc en Mac • HD-films en muziek streamen

phones, tablets en computers • Gegevensoverdracht tot wel 150

85,00

MB/s €

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

43,50


Samsung portable SSD.

Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

Klein, compact en licht. U bent altijd onderweg, krijgt de ene opdracht na de andere. Uw media en data moeten dit tempo kunnen bijbenen. De Samsung T3 is met slechts 51 gram vederlicht en zo groot als een visitekaartje, zodat hij makkelijk mee te nemen is. De T3 is compatibel met talrijke besturingssys-

temen en kan zonder problemen aangesloten worden op pc's, Android- en andere apparaten. U kunt content gemakkelijk beheren en opvragen via de “Samsung Portable SSD” Android-applicatie, de USB 3.1-aansluiting type-C en de USB type-C naar type-A-kabel.

Art. 5116127

Samsung T3 Portable SSD, 250 GB • 256-Bits AES-hardware-codering • Gegevensoverdrachtssnelheid van 450 MB/s • 3 jaar bring-in-garantie €

117,00

Western Digital portable hard disk. Door en door WD-kwaliteit. Deze 6,35 cm (2,5″) harde schijven zijn ideaal voor de beveiliging van belangrijke en waardevolle gegevens. Door de dunne en compacte vorm zijn ze de perfecte begeleiders voor onderweg. Door de stroomtoevoer via USB

hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn en de harde schijven kunnen overal worden gebruikt. Dankzij Plug-andPlay hoeven geen drivers te worden geïnstalleerd. Nauwelijks ingestoken, zijn de harde schijven al klaar voor gebruik.

Art. 5171501

Art. 5130750

WD My Passport harde schijf, 2 TB

WD Elements harde schijf, 3 TB

Ultrasnelle USB 3.0 interface • 256-bits AES-codering • Plug-and-Play

Sneller onderweg dankzij Plug-and-Play aansluiting • USB 3.0-inter-

aansluiting

face • Gratis testversie van de back-up-software “WD SmartWare Pro”

90,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

115,00

61


62

ARP Power supply. Goed opgeladen houdt u het langer uit. Zelfs de beste smartphone weigert dienst als de accu leeg is. De accu's worden weliswaar steeds groter, maar de gebruiksduur wordt minimaal verlengd. Steeds meer werkzaamheden worden verricht op de smartphone die zelf

steeds krachtiger wordt. Met de innovatieve laadstations, voedingen en laadkabels van ons ARP eigenmerk heeft u altijd voldoende stroom voor uw smartphone op de momenten dat u deze echt nodig heeft.

Art. 5181917

ARP USB Laadstation, 6× 2,4 A • Met houders die overal te plaatsen zijn • 60 Watt • Met aan-/uitschakelaar • Zonder ventilatoren, daarom stil • Per aansluiting 2,4A prestaties voor extra snel laden €

59,00

Art. 5196918

Art. 826463

Art. 5057051

ARP USB-lader, Quick Charge 2.0

ARP microUSB-laadkabel, 1,8 m

ARP USB-C-laadkabel, 0,5 m

USB-aansluiting met Quick Charge

microUSB-kabel • USB 2.0 standaard • Voor

sync-kabel • USB 3.1 C-stekker naar USB 3.0

2.0 standaard • Laadtijd kan met tweederde

synchronisatie en opladen

worden verkort €

12,90

5,00

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

Nieuwe USB 3.1 standaard • Laad- en A-stekker • Koperen binnengeleiders, AWG 34, AWG 32 en AWG 28 • Overdrachtssnelheid tot wel 5 Gbit / s €

9,50


ARP powerbanks. Stroom voor onderweg. Smartphones en tablets zijn de afgelopen jaren onze trouwe metgezellen geworden en niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Des te vervelender is het wanneer ze na intensief gebruik uitvallen en er geen stop contact in de buurt is. Met de powerbanks van ARP kunnen mobiele

63

apparaten zonder problemen onderweg worden opgeladen. De powerbank zelf wordt via een USB-aansluiting direct aan een pc, notebook of met een adapter opgeladen. Ons ARP eigenmerk zet bewust in op kwalitatieve accu’s met hoog rendement.

Art. 5164070

ARP Powerbank 5200 mAh accu • Huidige smartphones tot wel 2× compleet opladen Prijzen in EURO exclusief btw. Vergissingen en prijswijzigingen voorbehouden. Betalings- en leveringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden van ARP via www.arp.nl.

• Ook geschikt voor tablets, eReaders en andere mobiele apparaten • Laadt smartphone en tablet overal ter wereld op • Input: 5 V, 1 A • Output: 5 V, 2,1 A €

20,00

Art. 5164068

Art. 5164069

Art. 5164071

ARP Powerbank 2200 mAh

ARP Powerbank 4000 mAh

Ook geschikt voor tablets, eReaders en an-

Input: 5 V, 1 A • Led-indicator • Weegt 130

dere mobiele apparaten • Output: 5 V, 1 A •

gram • Slechts 1 cm dik met ingebouwde

ARP Powerbank 10 0 00 mAh, 2× USB

Input: 5 V, 1 A • Led-indicator • Inclusief mic-

laadkabel • Laadt smartphone en tablet on-

roUSB-laadkabel

derweg weer op

13,50

17,50

10 0 00 mAh accu-capaciteit • Inclusief microUSB-laadkabel • Led-indicator • Input: 5 V, 1 A • Output: 5 V, 2,1 A €

28,00

Art. 5196934

Art. 5132740

Art. 5164104

ARP Powerbank 15 000 mAh, Quick Charge 2.0, 2× USB

ARP Powerbank Outdoor, IP67, rugged

ARP Powerbank 4000 mAh, inktvis

Compatibel met de nieuwste smartphones •

Powerbank voor avonturen • Waterdicht

Zuignappen ter bevestiging aan uw smart-

Quick Charge 2.0 standaard • Tot 33 % snel-

volgens standaard IP67 • 9000 mAh accu

phone • Inclusief microUSB-laadkabel

ler opladen €

39,00

Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00

39,00

19,00


USB-sticks – uw creativiteit kent geen grenzen. Wij passen het product volledig naar uw wensen aan. Ontwerp uw eigen USB-stick van top tot teen. Van de geheugencapaciteit tot de kleinste technische specificaties. Van de juiste kleur tot het passende materiaal. De keuze is aan u!

Binnenwerk. • USB 3.0 / USB 2.0 • De minimale lees- en schrijfsnelheden kunt u zelf bepalen • Geheugentype: keuze uit SLC, MLC, TLC • Controllers gefabriceerd door o.a. Samsung, Toshiba, enz. • Preload-functie • Read-only-functie • Benaming (PID & VID)

Behuizing. • Materiaal: plastic, metaal, hout, enz. • Vorm van de behuizing (afmetingen en gewicht) zelf te bepalen • Beschermdop • Accessoires (sleutelring, lanyard enz.) • Diverse kleuren en kleurencombinaties in Pantone mogelijk. • Uw eigen bedrijfslogo op de behuizing (bedrukt of gegraveerd)

G a ra n t

Neem contact met ons op. Wij kijken uit naar uw project. René Abelshausen Tel. 043 855 04 04 rene.abelshausen@arp.com

Voor projectaanvragen en grote bestellingen staat ons team van specialisten u graag persoonlijk te woord.

Voor actuele prijzen en projecten, neem contact met ons op.

www.arp.nl

ie: 2 jaa

r

le scontro Kwali teit a de ens en n voor, tijd tie. p ro d u c


Stay safe from sudden power surges. Heeft u vragen?

Tel. 043 – 855 00 00


Art. 5200173-03

Motorola Moto G5 Plus Smartphone Grey • Schermgrootte 13,2 cm (5,2″) • Besturingssysteem Android 7.0 • Backcamera 12 megapixels

Art. 5104478-01

Microsoft 256 GB i7 Surface Book • Schermgrootte 34,3 cm (13,5″) • Processorfamilie Intel Core i7 • Besturingssysteem Windows 10 Pro

Art. 5204076-03

Samsung Galaxy S8+ Midnight Black • Schermgrootte 15,8 cm (6,2″) • Besturingssysteem Android 7.0 • Backcamera 12 megapixels

ARP Mobility Catalogus 02-2017 Nederland  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you