Page 26

12. Pla de marketing

Per donar a conèixer el projecte es desenvoluparà un pla de màrqueting i publicitat en els mitjans (radio, TV, premsa, Web, Twitter, facebook, etc.), especialment aquells que utilitzen les noves tecnologies. S'han de deixar clars els següents aspectes: ● Aprendre sense dificultats. ● Al teu ritme, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Només necessites una connexió a Internet. ● Aconsegueix les ajudes necessàries quan les necessitis. ● Materials connectats amb la vida real i d’avui. ● No només aprens la llengua sinó que també t'impregnes de la cultura. ● No teniu excusa: per plaer, per saber més, per millorar en el treball … estudia català amb nosaltres.

13. Documents de referència i Fonts de consulta Fonts de consulta:  Miguel Zapata (2003). Sistemes de gestió de l'aprenentatge - Plataformes de teleformació. XARXA, Revista d'Educació a distància, Núm. 9, Novembre de 2003, Múrcia (Espanya). Accessible en: http://www.um.es/ead/red/9/SGA.pdf  Judith V. Boettcher (2003). Course Management Systems and Learning Principles: Getting to Know Each Other. Syllabus. Accessible en: http://www.designingforlearning.info/services/writing/CMSLP.pdf  Shelley R. Robbins (2002). The Evolution of the Learning Content Management System. Leaning Circuits. http://www.astd.org/LC/2002/0402_robbins.htm

Sobre el disseny Instruccional:  J. Quintana: Diseño Instruccional. Universidad http://paolaqb.iespana.es/talleres/propuestadi.htm.

Metropolitana.

Centro

de

Sobre les plataformes de codi obert i les seves avantatges:  http://www.elearningworkshops.com/  http://www.uoc.edu/rusc/4/1/dt/esp/boneu.pdf  http://www.uoc.edu/rusc/4/1/dt/esp/sicilia.pdf  ATutor: http://www.atutor.ca/atutor/index.php  Open Source Course Management Systems http://moodle.org/other/icalt2005.pdf 7  Maestros del Web:

26

Aguadilla.

En

Projecte mésCAT (fòrum)  

document presentat al fòrum