Page 1

TUTORIAL DEL FOTOMUNTATGE

Nom: Àlex Rocher Martinez


Primer pas: Haurem d'elegir la nostra propia imatge amb la qual farem tot el fotomontatge. A part de la nostra propia imatge haurem d'escollir un fons per enganxar-hi l'imatge.

Segon pas: Hem de retallar el contorn del nostre cos. Ho podem fer de diverses maneres, jo ho he fet amb les corves bĂŠizer.


Tercer pas: En el meu cas, l'imatge que tenia per al fons era massa petita així què l'he hagut d'escalar. Per escalar hauràs de fer: Selecciona -> Tot -> Imatge-> Escala. I aquí modifiques al teu gust quant vols d'amplada i d'alçada.

Quart pas: Després d'haver escalat d'imatge i haver-les coordinat, copia la teva imatge, la què havies resseguit. Quan l'hagis copiat enganxa-la sobre l'imatge de fons i col·loca-la on la vulguis ficar.


Cinqu猫 pas: Si vols afegir alguns complements per a que quedi millor els pots col路locar de la mateixa manera en la que hem retallat la nostra silueta. Pots dibuixar tu mateix les imatges o baixar-te-les. Per donar-li el toc nadalenc hi enganxat un dibuix del papa Noel, com que era massa gran l'he hagut d'escalar.


Sisè pas: Ara una per una haurem de copiar les imatges complementàries al fons que ja té la nostra imatge i anar-les col·locant on volguem. I en el meu cas borraré la mà del jugador que hi havia de fons.

Setè pas: Haurem de passar els documents dibuixats a png perquè el gimp sigui compatible amb l'altra imatge, retallarem i enganxarem.


arocher_tutorial  
arocher_tutorial  

Aquest és un tutorial fet a l'optativa d'infòrmatica on es fa una descripció d'un fotomuntatge