Issuu on Google+

Kinderen weten waarom


De vakantie starten we op Amerikaanse wijze ! En wie aan Amerika denkt, denkt aan groot, groter, grootst. We mogen het woord extreem dan zeker in onze mond nemen. Extreme cribs, extreme homemakeover, Miss en Mister zoeber, verkiezing van onze eigen President, ‌ het zijn maar enkele voorbeelden van wat er op het zoeberprogramma staat deze week.

De week sluiten we af met een Amerikaanse kermis. Zelfs Ronald MC Donald zal een bezoek aan onze kermis brengen.

GUINNESS WORLD RECORDS


Deze week staan niet alleen de kinderen centraal op zoeber, maar ook alle dieren zijn welkom ! Week 2 wordt dan ook een dierenweek waar we de donderdag een dierendag organiseren ! Vrijdag sluiten we de dierenweek af met een bezoek aan Pairi Daiza voor de kleuters en Bellewaerde voor de ouderen en de ketz’up.

Op vrijdag 12 juli maken we met het speelplein een uitstap. De kleuters gaan naar Pairi Daiza en de ouderen gaan zich uitleven in Bellewaerde. Wie mee wil, dient zich vóór 10 juli in te schrijven ! Deelname aan de uitstap bedraagt 20 euro !


Ons avontuurlijk speelterrein wordt plots nog avontuurlijker ! Touwenparcours, ruimtenetten, death-ride, … het zal allemaal te vinden zijn op zoeber. Op dinsdag is er Flikkendag en de vrijdag sluiten we deze adrénalineweek af met

Fear Factor ! OVERNACHTING

Soms moet je iets doen waarvan je denkt: ‘amai, dat durf ik echt wel niet hoor !’ Maar dan komt plots die durf om het wel te doen en doe je het ! Dan ben je héél blij en fier dat je het hebt gedaan. Onze adrénalineweek is dan ook niet voor watjes, maar voor de échte durvers !


Als wij jullie vragen wie op TV wil komen dan krijgen wij zeker en vast: ‘ikke, ikke, ikke, …’ te horen. Wel misschien komen jullie in week 4 van de zomervakantie wel op TV. TV-programma’s zoals Royalty, Tegen de sterren op, Astrid in Wonderland, Mythbusters, … het passeert allemaal de revue.

De week sluiten we af met een awardshow op vrijdag ! In DE RITA’S dienen de kinderen allerhande opdrachten te vervullen om zo een award te verdienen ! We zijn alvast benieuwd wie de meeste awards in de wacht zal slepen !

ROLLMOPS (stadsspel)


Vrijdag 2 augustus gaat de grootste beurs van het land door … namelijk de

bouwbeurs. Ben jij de handige harry die wij zoeken ? Ben jij een geboren Bob de Bouwer ? Dan mag je deze week zeker en vast niet ontbreken op het speelplein. Maar géén paniek voor wie niet zo handig is. Een les Eerste Hulp Bij Linkerhanden helpt je alvast op weg ! Tijdens EHBL kunnen wij alle hulp gebruiken. Want op het speelplein wordt er in week 5 gebouwd, geknutseld, plannen gemaakt, ...

Maak kennis met alle nieuwigheden in de bouwwereld of toon tijdens de beurs aan je vrienden wat jij allemaal kan !


Once upon a time of zoals elke sprookje begint , er was eens een sprookjesweek: Er was eens in een klein dorp in Vlaanderen een speelplein. Op het speelplein gebeurde er elke dag wel iets anders. De ene dag waren ze er allemaal in de ban van de ring en de andere dag waren het allemaal elfjes op het speelplein. Maar hoe je het ook draait of keert, ze leefden er nog lang en gelukkig !

De kleuters leven zich op vrijdag 9 augustus volledig uit tijdens de PrincessPyjamaParty ! De ouderen en ketz’uppers leven zich dan weer volledig in de sprookjeswereld in. Tijdens het spel komen zij in een vloek terecht. Het belooft spannend te worden en hopelijk kunnen ze de vloek van zich afschudden.

1 DAGJE ANIMATOR


Wat ook speciaal is, is trouwen op zee. Vrijdag 16 augustus stappen we dan ook met z’n allen in het huwelijksbootje. Maar ook feesten op zee is héél bijzonder. Laten we voor de bruid en de bruidegom hopen dat alles goed afloopt.

Teu teu teu reuuu Teu teu teu reuuu … een liedje dat we meermaals zullen horen op het speelplein. In week 7 zal er elke dag wel iemand trouwen op het speelplein ! Nee, nee, … niet zomaar in het huwelijk treden, maar elke keer op een héél speciale manier ! En wie weet zit er wel een huwelijk tussen waarvan de bruid helemaal niets weet. Van speciaal gesproken.

KOOK 2 DAAGSE


Wanneer je deze week gewoon zal wandelen of lopen zal je maar een héél rare blik krijgen. Waarom vraag je je af ? Wie het thema van de week leest, zal al wel begrijpen dat je deze week alleen mag springen. In deze sportweek dagen wij je uit tijdens mijn sport is top of mijn dans is top. Er is de 3-urenloop en wie weet komt Spring deze week langs ! Donderdag 22 augustus trekken we met de bus (enkel voor de ouderen en de ketz’up) naar het Kerelsplein waar we tijdens een spel zonder grenzen zullen strijden voor de titel ! Wie mee wil schrijft zich best zo snel mogelijk in !

De sportweek sluiten we af met tal van leuke attracties op het speelplein. We plaatsen er trampolines, er komen springkastelen, er zal een wedstrijdje jutezak springen gehouden worden , … Kortom, we springen de week uit !

SPEL ZONDER GRENZEN


Aan alle mooie liedjes komt een einde. Maar ons liedje zal altijd blijven bestaan. Deze week kan je je favoriete liedje op het speelplein horen. Je kan er in ons glazen huis terecht met al je verzoekjes en plaatjes die je op die dag op Zoeber wil horen. Maar er worden niet alleen plaatjes gedraaid. Alles wat we deze vakantie hebben gemaakt op Zoeber zal geveild worden.

Tijdens de Zoeber 4 life slotshow komen we te weten wat alles zal opgebracht hebben voor het goede doel ! MUSIC FOR KETZ’UP

Een show die je zeker niet mag missen !


wat ?

wanneer ?

contact?

Speelplein Zoeber houdt vast aan een open speelpleinwerking, waarbij het kind centraal staat. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het uitdagend terrein, met het inspirerend spelmateriaal en de creatieve monitoren. Het mag dus duidelijk zijn dat de Zoeberaars zich geen moment kunnen vervelen. Mocht het weer wat tegenzitten, wat in ons landje wel eens gebeurt, dan kan er binnen worden gespeeld. Zoeber beschikt immers over meer dan voldoende binnenruimte.

Zoeber is iedere dag van de grote vakantie open van 7u tot 18u. Activiteiten zijn er van 8.30u tot 12u en van 13.45u tot 17.30u.

SPEELPLEIN ZOEBER Oude Rozebekestraat 53 8830 HOOGLEDE Tel: 051/ 24.14.15 speelplein.zoeber@gmail.com www.zoeber.be

voor wie ? Iedereen tussen 3 en 15 jaar is van harte welkom tijdens de grote vakantie. Zowel voor kleuters als de oudsten is er een aparte werking die inspeelt op hun speciale verlangens.

Let op: donderdag 15 augustus is er géén werking op Zoeber !!

zoeber.be

prijs ? Hieronder vind je een overzicht van de prijzen: voormiddag: namiddag: middagtoezicht: middagmaal:

€2 €2 € 0,5 €3

(incl. middagtoezicht)

extra drankje: € 0,7 Speelpas: € 20 (10-beurtenkaart + 1 gratis)

Volg de werking dagelijks op www.zoeber.be !!Folder zomervakantie 2013 - Speelplein Zoeber