Page 1

Arne van Alten BRUIDSFOTOGRAFIE

Verlangen I Wens I Behoefte

Persoonlijk Betrokken en professioneel

Creatief

Het verhaal van de dag in beeld KIJK OOK OP WWW.ARNEVANALTEN.NL VOOR MEER INFORMATIE


Wakker worden

opmaken kapper

jurk aantrekken met vriendinnen

nu gaat het echt gebeuren

mijn

VADER

was zo enorm trots!


De foto’s die je hier ziet hebben we gemaakt in een oude fabriek. Met een enorm stuk plastic om de witte jurk niet vies te laten worden door het vuil op de fabrieksvloer. Dit plastic hebben we zorgvuldig verstopt onder de jurk zodat deze niet zichtbaar zou zijn op de foto’s.

We hebben er samen voor gekozen zowel nieuwe dingen te proberen als wat klassiekere foto’s te maken. Veel foto’s ontstaan vanzelf. Ik ben inmiddels ervaren genoeg om jullie te sturen en samen tot prachtige beelden te komen. Natuurlijk is alles mogelijk. In een gesprek zullen we alles doornemen en zal ik ideeen aandragen waarna we samen tot een goed plan komen. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via info@arnevanalten.nl of door me te bellen op 06-52025400.

Het was een prachtige dag!

persoonlijk en vol verassingen


Ceremonie Alle ogen waren op ons gericht dat was zo bijzonder!

Bijzondere momenten en net dat ene moment dat je zelf gemist hebt die

dag. Na je bruiloft ontvangen jullie een serie foto’s hebt waarin al deze elementen gevangen zijn. Natuurlijk is het belangrijk dat je op je mooist op de foto staat.. Ik zorg ervoor dat je prachtige foto’s van jezelf en de dag krijgt.


Even voorstellen Wie is Arne van Alten?

Z

oek je foto’s die gemaakt zijn door een professionele fotograaf die zich nauw betrokken voelt bij je onderwerp? Arne van Alten Fotografie maakt ze voor je. Je kunt bij mij terecht voor: bruidsreportages, zwangerschapsfotografie, portretfoto’s van jezelf of je gezin of van je huisdier en productfotografie. In je eigen huis of op locatie, het kan allemaal. Daarnaast maak ik veel vrij werk zoals popfotografie, reportagewerk en een serie over dagelijks leven in polaroids. Wie is Arne van Alten? Betrokken, creatief, origineel, bevlogen, open. Met liefde voor het vak zoeken naar nieuwe concepten en camerastandpunten. Via de Vooropleiding Theater in Groningen (toneelvoorstellingen), De Vrije Hogeschool in Driebergen (toneelvoorstellingen, film, fotografie en muziek), het Nederlands Omroep Bedrijf (film, webcasting en televisie opnamen) en videoclips heb ik uiteindelijk voor de verbeelding via de fotografie gekozen. Inmiddels is mijn werk in diverse publicaties verschenen en heb ik onder meer geëxposeerd tijdens Breda Photo 2008 en 2010. Inmiddels heb ik zo’n 15 jaar ervaring in fotografie. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via info@arnevanalten.nl of door me te bellen op 0652025400.

n e t l A n a v e n r A

Valkenierslaan 236 4834 CM Breda Tel. 06-52025400 Mail. info@arnevanalten.nl www.arnevanalten.nl www.vanalten.tumblr.com

Bruidsmagazine  

Bruidsmagazine Arne van Alten Fotografie

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you