Page 1

CATÀLEG DE COSMÈTICA


ARmi és la marca de cosmètica natural per a gossos i gats que ofereix una àmplia gamma de productes basada en principis actius naturals. L’experiència i dedicació exclusiva a la cura de l' higiene de les mascotes ha convertit ARmi en una companyia altament especialitzada que ofereix una innovació continuada per a desenvolupar el millor producte.

www.armicosmetics.com 93. 836. 17.17


XAMPÚS AROMATERAPIA

CONDICIONADORS I ACABATS PERFUMS


XAMPÚS Els xampús ARMI contenen fórmules específiques segons la necessitat de cada mascota amb ingredients actius que respecten i asseguren l’equilibri dèrmic i capil·lar. Tant important és escollir el tipus de xampú adequat en cada situació o necessitat, com saber què són i de què estan fets aquests, només així s’aconsegueix el criteri adequat. Formats Xampús, Condicionadors i Acabats: 225 ml, 950 ml, 5l.

Tensioactius

Agents netejants

Mantenen la humitat després de l’acció dels tensioactius per evitar la sequedat Engreixants

Ajuda a mantenir la consistència Espessants

Equilibrant del pH, balanceja la fórmula del xampú

Principis actius

Àcids

Són el nucli i la seva activitat defineix la funció d’un o altre producte

Eliminador de bacteris Conservants

Extractes de flors i plantes perfum

Essències

Extractes de flors i plantes nutrients naturals

Olis

1


Xampú per a totes les races Equilibrat i formulat amb delicats agents netejants derivats del coco. Reconstituent de l’estructura capil·lar. El préssec nodreix i suavitza el cabell. Excel·lent tolerància dèrmica.

Recomanacions Per afavorir una pell sana i assegurar l’oxigenació del pèl, raspallar diàriament amb manyopla, carda o rastell segons el pelatge de l’animal

PER QUÈ és ESPECIAL?  Manté la protecció natural de la pell, lubrica les fibres capil·lars amb una olor afruitada de llarga durada.  Excel·lent base tensioactiva dermoprotectora Hidratant, nutritiu, desengreixant Alt poder netejant amb actius vegetals derivats del

coco

2


Xampú per a pèl llarg Amb propietats hidratants per a l’equilibri dèrmic i capil·lar. Aporta flexibilitat, brillantor i suavitat. Redueix l’aparició de nusos i trencaments. Nutritiu reparador, protegeix i revitalitza la textura del mant.

Recomanacions Raspallar diàriament en direcció a favor del pèl amb una pinta de pues llargues però de puntes romes.

PER QUÈ és ESPECIAL? L’afinitat de la poma i l’aloe vera aporten una higiene suau, respectant la pel·lícula hidrolipídica de la pell i el pèl. La poma és antioxidant i protegeix d’agressions ambientals. L’aloe vera penetra en les 3 capes de la pell aportant minerals i vitamines, millorant el sistema immunològic. Aporta resistència al pèl.  Aloe Barbadensis:

Poma:

Humectant

Reguladora pèrdua

Cicatritzant

transepidèrmica d’aigua TEWL

Antiinflamatòria

Antioxidant

 Protector de la pell

Regeneradora cel·lular

3


Xampú per a pèl mig Revitalitza la fibra capil·lar des de l’arrel, amb actius que aporten nutrients naturals a la pell i al pèl. Acció nutritiva i hidratant que proporciona un mantell fort i sa.

Recomanacions Raspallar cada dia amb manyopla i raspall.

PER QUÈ és ESPECIAL?  L’acció dual de la banana i l’aloe vera aporten equilibri i higiene a la pell i mantell, respectant la pel·lícula protectora natural de la pell. La banana és rica en Carbohidrats, Potassi, Zinc, Vitamina B6 i Àcid Fòlic. Lluita contra els radicals lliures que malmeten l’estructura capil·lar. L’aloe vera penetra a les 3 capes de la pell expulsant els bacteris, aportant minerals i vitamines, millorant el sistema immunològic.  Aloe Barbadensis:

Banana:

Humectant

Reparador de fibres capil·lars

Cicatritzant

Protector del color natural del

Antiinflamatòria

pèl.

 Protector de la pell

Antioxidant

4


Xampú per a pèl curt Elaborat amb actius que aporten proteïnes enfortint el pèl. Regenerador cel·lular. La

vitamina C potencia la brillantor i la suavitat per la seva acció hidratant. Protector cutani i texturitzant. Recomanacions Raspallar cada dia amb manyopla o raspall tou.

PER QUÈ és ESPECIAL?  La sinèrgia llimona - aloe vera proporciona una higiene suau, respectant el mantell lipídic de la pell i el pèl. La llimona pel seu contingut en flavonoides té acció antioxidant. L’aport d’Alfahidrosiacids (AHA), àcids fruiters amb propietats hidratants, actuen directament a l’epidermis. L’aloe vera penetra en les 3 capes de la pell expulsant els bacteris, aportant minerals i vitamines, millorant el sistema immunològic.  Aloe Barbadensis:

 Llimona:

Humectant

Vasprotectora

Cicatritzant

 Antioxidant

Antiinflamatòria

Estimula la regeneració cel·lular i

Protector de la pell

la síntesis de col·lagen

5


Xampú intensa hidratació Equilibra els nivells d’hidratació mantenint l’estat òptim d’humitat en l’epidermis.

Enforteix les fibres malmeses. Protegeix i aporta una sedosa suavitat al mantell realçant la brillantor i revelant els seus tons naturals.

Recomanacions No raspallar en sec, això incrementaria el trencament del pèl. Aplicar desenredant Armitex, raspallant a continuació. Recollir el cabell del cap ja que aquests poden malmetre i provocar llagrimeig.

PER QUÈ és ESPECIAL?  El Yorkshire requereix una hidratació intensa. Per aconseguir aquest objectiu s’ha incorporat actius que mantenen els nivells hídrics, minimitzant els efectes d’un mantell deshidratat. Amb agents desenredants / antiestàtics que redueixen l’aparició

de nusos, facilitant el pentinat.

 Alt poder hidratant

 Condicionador  Realça brillantor del mantell

6


Xampú per a cadells i pells delicades La suavitat dels seus actius protegeixen els sistemes de defensa de la dermis mantenint

el nivell d’hidratació natural. Purificant i antisèptic.

Recomanacions per a cadells NO banyar fins a finalitzar el primer cicle de vacunació. Acostumar a la rutina del bany i raspallat.

PER QUÈ és ESPECIAL?  L’avena conté carbohidrats, lípids, proteïnes, minerals i oligoelements entre ells el fòsfor que disminueix la duresa de l’aigua, cosa que es tradueix en una acció suavitzant i relaxant. Les proteïnes penetren fins al còrtex per enfortir, reparar i protegir les fibres capil·lars des del seu interior.

 Condicionador de pell i mantell

 Antiirritant  Calmant  Hipoal·lèrgic

7


Xampú per a eliminar els tons groguencs Revifa i intensifica el pelatge respectant el color original. Amb actius que afavoreixen la

hidratació de la pell i la regeneració cel·lular. Realça el color i to sense tenyir.

Recomanacions És necessària l’aplicació continuada d’aquest xampú per aconseguir un pelatge blanc i brillant.

PER QUÈ és ESPECIAL?  Formulat amb substàncies reengreixants per a la cura de la dermis i el pèl. Els principis actius rescaten i revifen la brillantor i la intensitat dels pelatges blancs. Amb protecció solar per a prevenir la sensibilitat de la pell i l’oxidació. 

Antioxidant del mantell

Realça el color sense tint

Epitelizant

8


Xampú tons foscos Intensifica i revifa els matisos del color natural realçant la brillantor i la lluminositat.

Amb actius protectors de la pell i la integritat del mantell. Realça el color i tons foscos sense tenyir.

Recomanacions El seu ús regular revifa el color original pel seu efecte acumulatiu.

PER QUÈ és ESPECIAL?  Associació d’actius naturals com la Salvia officinalis, una de les millors plantes per a enfosquir i tonificar el pèl, que en conjunt amb la Rosa centifolia són reguladors de la secreció sebàcia i fan de protectors de la coloració capil·lar.  Chamomilla recutita:

 Salvia officinalis:

 Calmant

Antimicrobiana

Antiirritant

Antiinflamatòria

Purificant

 Potenciador de la brillantor

 Rosa centifolia:

natural pèl

Antioxidant  Astringent

9


Xampú per a pells amb dermatitis i èczemes Regenera i nodreix els teixits epidèrmics. Revitalitza les capes més profundes de la pell.

Enforteix els mecanismes de defensa. Cicatritzant.

Recomanacions El bany proporciona beneficis relaxants. Davant de qualsevol afecció dermatològica, consulti al seu veterinari.

PER QUÈ és ESPECIAL?  L’oli de Rosa Mosqueta té propietats correctives naturals i de regeneració cel·lular. Aporta nutrients essencials que garanteixen la solidesa i elasticitat de les membranes cel·lulars. Alt contingut en àcids grassos essencials poliinsaturats que el cos no sintetitza. La carència d’aquests àcids grassos essencials provoca lesions i el deteriorament de la pell.  Regenerant  Cicatritzant  Revigoritzant  Condicionador de la pell

10


Xampú de tractament amb eucaliptus Elaborat amb principis actius que eliminen tot tipus de paràsits externs (puces,

paparres, polls,...) respectant la pel·lícula hidrolipídica.

Recomanacions Per a un control integral s’han de tractar simultàniament l’animal i els que conviuen amb ell. Netejar tots els utensilis, pintes, raspalls, … Prevenció amb pipetes i collars.

PER QUÈ és ESPECIAL?  La millor prevenció d’infestacions és assegurar una bona salut mitjançant la nutrició i la higiene de la pell. Els polls proliferen en animals dèbils i poc cuidats. El xampú en general és un tractament terapèutic complementari que ajuda a millorar la simptomatologia.  Insecticida

 Acaricida  Ovicida  Repel·lent

11


Xampú a l’extracte de caviar Prevé la sequedat del pèl millorant l'elasticitat. Activa la formació de proteïnes

dèrmiques com el col·lagen, recuperant la permeabilitat del mantell. Propietats nutritives / regeneradores.

Recomanacions La rutina de raspallat i el bany ha de continuar-se durant tota la vida i ajudar-los al màxim a gaudir de la vellesa.

PER QUÈ és ESPECIAL?  El caviar té un altíssim contingut en vitamines, minerals, lípids i proteïnes que ajuden a la pell / pèl a recuperar l’equilibri natural. Prevé els símptomes d’un mantell desvitalitzat o amb signes de maduresa. D’acció protectora davant els processos oxidatius. Aporta energia.  Revitalitzant  Remineralitzant  Regenerador

12


Xampú al·lèrgies Purificant, antisèptic, calma el “prurito” cutani, les irritacions de la pell, picors i l’aparició

de grans. Ric en flavonoides i vitamina C. Protector de la pell.

Recomanacions En cas de “prurito”, banyar i esclarir amb aigua tíbia / freda per calmar la picor.

PER QUÈ és ESPECIAL?  Incorpora extractes naturals d’Arbre del Te, Ginseng i llimona, amb principis adaptògens, és a dir, substàncies amb acció protectora de l’organisme davant les agressions externes. Els flavonoides de la llimona són venoactius i vasprotectors ja que redueixen la permeabilitat capil·lar i augmenten la seva resistència antiirritant per la seva acció antiinflamatòria.  Llimona:

 Arbre del Te:

 Vasprotectora

Antimicrobiana

Antioxidant

Antiinflamatòria

Estimula la

 Ginseng:

regeneració cel·lular i la

Estimulant del

síntesis de col·lagen

creixement i fortalesa capil·lar

13


Xampú antibacterià Inhibeix la proliferació microbiana prevenint la seva aparició. Regula les infeccions

cutànies, calma controlant les irritacions de la pell i la secreció sebàcia. Antisèptic i relaxant.

Recomanacions Assegurar la durada de contacte del producte en la pell, seguit d’un esclarit a fons, reduint efectes no desitjats com eritemes, escames o irritacions.

PER QUÈ és ESPECIAL? Restableix l’equilibri capil·lar, eliminant els factors que deterioren el mantell reduint els trastorns de cornificació. L’actiu Piroctona Olamina posseeix propietats bacteriostàtiques i fungistàtiques, d’extensa activitat en front als estafilococs i els llevats.  Anticaspa seca o greixosa  Antimicrobiana  Antioxidant

14


Xampú Llebrer espanyol Restableix la hidratació. Estabilitza la funció de barrera de la pell, tonifica el mantell mantenint la brillantor i el color natural. Nutritiu, protegeix els sistemes de defensa de la dermis.

Recomanacions Raspallar a diari amb manyopla o raspall de cardes toves. El Llebrer no és molt aficionat a l’aigua, hem d’acostumar-lo a gaudir del bany. Assegurar una esclarida a fons reduint efectes no desitjats com escames o irritacions.

PER QUÈ és ESPECIAL?  El Llebrer espanyol es caracteritza per un pèl molt curt i poc dens, que requereix hidratació i nutrició. Elaborat amb actius que aporten els nutrients

essencials,

garantint la solidesa de les membranes cel·lulars amb proteïnes que enforteixen el pèl a nivell intern i lípids que aporten protecció a la pell.

 Rosa Mosqueta:

Avena:

Regenerant

 Condicionador de pell i

Cicatritzant

pèl

Revigoritzant

 Antifúngica

Condicionador de la pell

 Antioxidant

15


Xampú Tot tipus de pelatge Amb actius naturals destinats a protegir la integritat de la pell i pèl. Tonifica, enforteix i aporta protecció al color del pèl. Regula la secreció sebàcia, aportant un tacte sedós al pelatge i revifant la brillantor natural.

Recomanacions El raspallat a diari és molt important i ajudarà a ingerir menor quantitat de pèl. Els gats no són grans amants de l’aigua, però si els acostumes de petits acabaran acceptant-ho .

PER QUÈ és ESPECIAL?  La suma de l’extracte de Camamilla i Rosa centifolia intensifica els beneficis degut als actius que els composen. La Rosa centifolia posseeix una capacitat protectora capil·lar degut a la seva afinitat d’enllaçar-se a les fibres elàstiques, fent-les resistents a l’acció degenerativa. Permet el seu ús fins i tot en gatets.

 Chamomilla recutita:

 Rosa centifolia:

 Calmant

Antioxidant

Antiirritant

 Astringent

Purificant

16


Xampú Avena + Aloe Vera Aporta proteïnes que hidraten la pell i protegeixen el pèl de les agressions externes. Calma la picor i les irritacions. Purificant i Antisèptic.

Recomanacions Assecat: començar amb una tovallola absorbint la major quantitat d’aigua possible. Manteniment: El raspallat diari és molt important ja que elimina el pèl mort, evitant la formació de boles i les seves conseqüències.

PER QUÈ és ESPECIAL?  La Avena i Aloe són reconegudes per les seves propietats protectores de la pell. La Avena aporta lípids, proteïnes, carbohidrats, minerals i oligoelements, proporcionant un efecte barrera ideal per pells sensibles. L’Aloe absorbeix fàcilment la brutícia i entre les seves altres virtuts, és antiirritant.

 Aloe Barbadensis:

 Avena:

Humectant

Condicionar pell i pèl

Cicatritzant

Hipoal·lergènic

Antiinflamatòria

Calmant

Protector cel·lular

 Antiirritant

17


Xampú Aloe Vera Redueix l’aparició de nusos i ruptures pel seu poder hidratant i suavitzant, reparador de l’estructura capil·lar. Aporta flexibilitat, brillantor i suavitat. Facilita el raspallat degut a la seva elevada capacitat hidratant.

Recomanacions Assecat: començar amb una tovallola absorbint la major quantitat d’aigua possible. Manteniment: El raspallat diari és molt important ja que elimina el pèl mort, evitant la formació de nusos. PER QUÈ és ESPECIAL?  Aloe Barbadensis, els seus constituents es caracteritzen per la gran capacitat de retenir aigua. És rica en vitamina C,E i Zinc, que milloren el sistema immunològic de la pell. Acció Antioxidant.  Aloe Barbadensis: Humectant Cicatritzant Antiinflamatòria Protector cel·lular

18


AROMATERÀPIA Els xampús d’aromateràpia aprofiten les propietats dels olis essencials extrets de les plantes, que són els components actius que penetren al cos a través de la pell. Es consideren aliats naturals que ajuden a millorar l’estat físic i emocional de les mascotes.

Xampú Relaxant Elaborat amb principis actius com la camamilla i la Sàlvia officinalis amb propietats relaxants. És un excepcional tonificant de la pell i regenerador de les cèl·lules cutànies. A més de calmar és un estimulant del sistema immunològic.

Xampú Revitalitzant Molt indicat en cas de debilitat pel seu contingut en ginsenòcids, magnesi, calç i vitamina B. A més de refrescar té un efecte repel·lent d’insectes. Gràcies als seus principis actius proporciona una acció tonificant i revitalitzant.

19


CONDICIONADOR – SUAVITZANT.

Producte que s’hauria d’emprar sempre en la part final del procés de bany de la mascota. La seva funció és facilitar el pentinat. Aporta mal·leabilitat i redueix la electricitat estàtica. Proporciona brillantor i suavitat.

Com utilitzar-lo ?

Després del bany amb el pèl esclarit i humit, aplicar una petita quantitat. Distribuir de manera uniforme. Deixar actuar 3-5 minuts, esclarir amb abundant aigua i eixugar bé.

PER QUÈ és ESPECIAL? 

El Bàlsam Armi és una base cremosa que conté nutrients que restauren la

hidratació del pèl, amb actius afins a la queratina que restableixen la elasticitat de les fibres capil·lars, evitant, durant un prolongat període de temps, l’aparició de nusos.

20


CONDICIONADOR – REPARADOR – PROTECTOR.

Producte emol·lient, a diferència del bàlsam pot aplicar-se en sec o en humit (sempre poca quantitat). Protegeix de les agressions externes.

Com utilitzar-lo ?

Després del bany amb el pèl esclarit i humit, aplicar una petita quantitat. Distribuir de manera uniforme.

Notarà un assecat més ràpid, estalviant temps d’assecador. Si

s’aplica sobre el pèl sec, la brillantor i suavitat seran més intenses.

PER QUÈ és ESPECIAL?  El Sèrum Armi conté una gran quantitat d’actius per tractar el pèl deteriorat. És un producte segellador de cutícula (puntes), que és la part més exposada a patir danys. Actua com a protector tèrmic del pèl (assecadors). Suavitza i aporta una brillantor extra. Dona textura i un magnífic acabat.

21


CONDICIONADOR – CORRECTIU – PREVENTIU .

Producte amb propietats superiors als condicionadors. Aporta hidratació i nutrició en profunditat al pèl, afavorint la seva ràpida recuperació. Protegeix de futurs danys.

Aporta una cura extra. El seu ús està indicat de forma periòdica.

Com utilitzar-lo ?

Després del bany, amb el pèl humit, aplicar una petita quantitat. En pèl mig / llarg aplicar des de la meitat cap a les puntes, en el pèl curt aplicar a les puntes. Deixar actuar 3-5 minuts i esclarir amb abundant aigua. Assecar totalment.

PER QUÈ és ESPECIAL?  La Mascareta Armi te propietats correctores i preventives. Aporta una ràpida recuperació del pèl deteriorat. Nodreix la fibra capil·lar i reforça les seves defenses

naturals, proporcionant força i elasticitat, evitant ruptures.

22


CONDICIONADOR – MANTENIMENT – PREVENTIU . Producte Capil·lar que manté el pèl lliure de nusos.

PER QUÈ és ESPECIAL?  Elaborat amb actius que potencien el seu poder desenredant, facilitant el raspallat i l’eliminació de nusos, prevenint així, les ruptures. Aplicar, de manera ideal, junt amb el raspallat diari, i especialment en races de pèl llarg.

ACABAT – TOC FINAL. Producte d’acabat que proporciona una brillantor extraordinària. Lubricant que pot aplicar-se en sec o humit.

PER QUÈ és ESPECIAL?  És un lubricant NO GRAS. Aporta sedositat i brillantor extres al pèl, amb actius

seleccionats per obtenir el toc final de lluminositat.

23


PERFUMS La paraula perfum deriva del llatí per fummum, que vol dir a través del fum. Un perfum està format d’entre 15 a 130 materials bruts, la dosificació i composició dels quals determina el caràcter del perfum. Formats Perfums: 100 ml, 200 ml.

PERQUÈ ELS PERFUMS ARMI SÓN DIFERENTS?

1

Per la seva elevada concentració d’essència.

2 3

Perfum

Eau de

Eau de

Aigua

Eau

Armi

Parfum

Toilette

Colonia

Fraîche

10/15

8/10

5/8

3/5

<3

Pel seu contingut en fixadors naturals que permeten mantenir la seva efectivitat durant més dies.

1

2

3

4

5

6

7

Per l’acurada selecció de les matèries primeres i atenció en la seva combinació, harmonitzant la

Notes de sortida

sintonia olfactiva. El resultat d’aquest treball és una extensa gamma de perfums amb uns trets de sortida, de cor i de fons per a tots els gustos.

Notes de cor N. fons

24


Citrus

Citrus fusta

Floral fusta

Floral chipre

Citrus aromàtic

Floral verd

Floral fusta

Floral fruita

Floral fruita

Ambre dolç

Floral fruita

Floral fruita

Floral

Oriental

Fusta

Fougère

Novetat

Floral ambre

Floral ambre

Fusta aromàtic

Fusta Ambre

Xipre Novetat

Floral fruita

Floral Verd

Floral: Femení, Delicat, Romàntic. Fougère: Masculí, Elegant. Fusta: Ambdós sexes, Subtil. Citrus: Jove, Femení y Ambdós sexes. Xipre: Elegant, Formal, Sofisticat. Oriental: Misteriós, Seductor, Femení.

25


Per a més informació no dubteu en consultar la nostra web www.armicosmetics.com

Per estar contínuament informats subscriviu-nos al nostre bloc armicosmetics.wordpress.com

Per qualsevol dubte, truqueu al 93.836.17.17

O envieu-nos un mail a l’adreça info@armicosmetics.com

Ens trobareu també a

La marca especialitzada a la recerca de la millora contínua.


Catàleg Català  

Catàleg en català dels productes de cosmètica per a gossos i gats d'Armi