Page 1

EL CAMP D’AVIACIÓ DE CAN ROSANES

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT A través d’una caminada pel camp d’aviació de Can Rosanes (Garriga) farem un breu recorregut al llarg de la Guerra Civil Espanyola remarcant el paper de l’aviació republicana, i en concret parlant de l’evolució d’aquest camp. Aprendrem també què eren els refugis antiaeris, la tipologia existent i per a què servien. Descobrirem com mitjançant l’arqueologia s’ha recuperat una part de la nostra història.

OBJECTIUS A ASSOLIR Posarem especial èmfasi en la influència que va tenir el camp d’aviació sobre la població civil del municipis de l’entorn i en paper que va jugar en la defensa militar de Barcelona durant la Guerra Civil Espanyola.

A QUI VA DESTINADA L’ACTIVITAT Alumnes de primària i secundària. Es disposa d’activitats pedagògiques adaptades a cada nivell (consulteu web http://www.aviacioiguerra.cat)

DURADA I PREU 2 hores: 100 € per grups d’un màxim de 30 alumnes Per grups superiors o visites de més de 2h (amb activitats didàctiques) consultar preus. LLOC DE TROBADA Masia de Can Rosanes (La Garriga, Vallès Oriental)

DADES DE CONTACTE ARKPADOC SC info@arkpadoc.cat Tel. 626.459.071 (Berta Roca)

Camp d'Aviació de Rosanes (La Garriga)  
Camp d'Aviació de Rosanes (La Garriga)  

Mitjançant un guiatge interpretatiu i activitats didàctiques complementàries, descobrireu les característiques d'un aeròdrom militar en temp...

Advertisement