Page 1

Belsőépítészet, Műgyanta Padló és Burkolat

ARKdeko Design Magyarország Bt.

Made In Italy Design 2014


A műgyanta bevonatok exkluzívvá varázsolják a környezetet. Az egyszerű és modern stílus

Az ARKdeko’ önkiegyenlítő műgyanta padlókat kivitelez a RAL skála minden színében. A műgyanta padló főbb jellemzői :      

gyorsan kivitelezhető hosszú élettartam nagyfokú mechanikai és vegyi ellenálló képességgel bír hézag és fuga mentes felületetképzés egyszerűen tisztítható és felújítható egyedi stílusban egyedi designal elkészíthető

A műgyanta padló alkalmazási területétől függően felmerülhetnek speciális igények, amelyeknek megfelelően kell kiválasztani a használni kívánt anyagokat , keverékeket.

Az epoxigyantával bevont felületek egyedi kézműipari alkotások.


Az ARKdeko' Design az Olasz belsőépítészet kimagasló képviselője – az ARKdeko'® márka – ipari és esztétikai műgyanta burkolatok kivitelezésével foglalkozik: a padlótól a falakig, bútorokig és berendezési tárgyakig a tervezéstől a kivitelezésig. Központi irodánk Olaszországban Termoli-ban található. Évek óta foglalkozunk műgyanta padló és bevonatok készítésével, különös figyelmet fordítva munkánk minőségére és esztétikai megjelenésére. Miért a műgyanta? A műgyanta olyan esztétikai és praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, amely nem mondható el más gyakran használt burkoló anyagokról. Fokozott tartósság, maximális higiénia és tökéletes személyre szabottság teszik a műgyantát az egyik legjobb megoldássá a padlóburkolásban és a felületek bevonásában. A gyanta különleges szerkezeti és higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ARKdeko’ személyre szabott bevonatokat valósít meg és segítséget kínál a terek tervezéséhez. A magasan képzett művészek és designerek közös munkájának köszönhetően a legkülönbözőbb igényeknek teszünk eleget. Az ARKdeko’ bemutató teremben megtekinthetőek mintáink és árajánlat kérhető igény szerinti műgyanta padló és bevonatok kivitelezésére.


Termékeink:

Deko’PRIME epoxi alapoz Szilárd kötés a felülethez A deko’PRIME alapozók impregnáló és szilárdító, tapadást elősegítő epoxi alapozók, ragasztók, epoxi és poliuretán kötésekhez, az alapozás előkészítéséhez. A felületen alkalmazva portaszító, feltöltő, víz- és szagtaszító hatást fejtenek ki. A kétkomponensű Deko’PRIME alapozók oldószermentesek, alacsony viszkozitású, vízbázisú epoxi kötőanyagokat tartalmaznak. Néhány speciális formula alkalmazható nedves felületeken vagy salétromos felületeken.

Deko’RAS epoxi felületkiegyenlítők Az anyag természetes tökéletessége a tökéletlenségben A vékony rétegben felvitt epoxi felületkiegyenlítők természetes hatást kölcsönöznek a műgyanta padlóknak. Oldószermentes felületkiegyenlítők, magas szilárdsággal és a használattal szembeni ellenállósággal. Ez a típusú műgyanta burkolás kitűnően ellenáll a használatnak és a gyalogos forgalomnak, ajánlott mind lakóhelyi környezetekben, mind üzletekben, bemutató termekben, irodákban és közforgalmú intézményekben.

Deko’FLOOR önkiegyenlítő műgyanták Lényegre törő, egyszerűen tökéletes Az abszolút simaság, a tökéletesség, a minimalizmus és praktikusság, a figyelem egyedi árnyalatokkal és kreatív designnal való felkeltése érdekében, a Deko’FLOOR önkiegyenlítő epoxigyanták palettája Ügyfeleink legkülönbözőbb igényeinek tesz eleget. A magas minőségű pigmentek, amelyeket használunk, élénk, intenzív és hosszantartó színeket keltenek életre


Deko’PEARL gyöngyházhatású műgyanta Időtlen elegancia és vonzerő Kétkomponensű gyöngyház epoxigyanta, önkiegyenlítő műveletekhez, magas esztétikai tartalommal és a felületek eleganciájával. A Deko’PEARL önkiegyenlítő gyöngyház epoxigyantát arra tervezték, hogy magas esztétikai és fényhatást adjon, megőrizve a kitűnő ellenálló képességet mechanikai és kémiai behatásokkal szemben.

Deko’TOP poliuretán gyanta Védelem a legdinamikusabb forgalomért Védő poliuretán műgyanta, karcolás- és porálló, a legdinamikusabb forgalomért és a legerősebb ellenállásért a káros anyagokkal szemben. Az átlátszó felszín kiemeli a padlózat színét és különleges matt vagy csillogó hatást kölcsönöz a felületnek, az opálos, selyemfényű vagy fényes összetételnek megfelelően. UV sugárzásnak különösen kitett epoxi gyanta padlózatokra ajánlott.

Deko’PAINT epoxi festék Védeni, díszíteni, megjelölni Filmréteget képző epoxi festék műgyanta padlókra és epoxi burkolatokra. Használata ajánlott garázsokban, gyárakban, éttermekben, élelmiszeriparban. A vékony rétegű felületekért, a speciális higiéniai szükségletek és tisztíthatóság érdekében a deko’PAINT epoxi festék egyöntetű filmréteget képez, amely a burkolandó felületeket vízhatlanná és víztaszítóvá teszi. Ideális olyan környezetben, amely könnyű tisztíthatóságot, a gyakori tisztítással és detergensekkel szemben jó ellenállást igényel. Különleges összetételének köszönhetően kitűnően ellenáll a kaparásnak. Ideális garázsok, irodák és műhelyek padlóira és burkolataira.


ARKdeko’műgyanta padló a lakásban A Minimal stílus formavilága egyszerű, letisztult, távol áll tőle a hivalkodás. Elegancia jellemzi. Harmóniát, rendezettséget, nyugalmat és tisztaságot sugároz. Ha Ön ilyen környezetre vágyik , mi segítünk a megvalósításban.

A lakás alapvető hangulatát a burkolatok határozzák meg.

„A kevesebb többet jelent.” Ha egyetért Leonardo da Vinci-vel, hogy az egyszerűség egyenlő a végtelen kifinomultsággal, akkor a minimalista stílusú otthont Önnek találták ki. A tökéletes kombináció: Design, minőség és funkcionalitás


A műgyanta maximum 4 mm vastagságban borítja a felületet, ami lehetővé teszi a burkolat felújítását anélkül, hogy problémát okozna az ajtók és egyéb nyílászárok szempontjából.

Matt felület spatulával megvalósítva A műgyanta padlóburkolatok és falbevonatok felvihetőek a meglévő felületekre a régi burkolat eltávolítása nélkül.

Fokozott tartósság, maximális higiénia és tökéletes személyre szabottság teszik a műgyantát az egyik legjobb megoldássá a padlóburkolásban és a felületek bevonásában. A műgyanta burkolat készítése, alkalmazása során több lépés is szükséges lehet a megfelelő minőség eléréséhez. Hogy mely lépések kerülnek megvalósításra az függ a Megrendelőnk elvárásaitól és a területi adottságoktól is.


A legújabb divat a műgyanta, aminek felülete tetszés szerint színezhető, fényességi foka változtatható. A színek kombinálásával, valamint különböző adalékok hozzáadásával , egyedi "Arkdeko" burkolatok készíthetők.

A gyanta padlók energiát és fényt hívnak életre, praktikussággal és színterápiával.

Egy gyönyörű megvalósítás a falon spatulával. Az ARKdeko’ személyre szabott bevonatokat valósít meg és segítséget kínál a terek tervezéséhez. A műgyanta bevonatok exkluzívvá varázsolják a környezetet, egy egyszerű műgyanta fal ízlésesen rendezi és díszíti a szobát .


Padlófűtés A hővezető képessége miatt alapvetően a leghatékonyabb választás a műgyanta, hiszen a padlóburkolásnak legalább akkora szerepe van, mint magának a rendszernek. Ugyanis nem mindegy, mennyi hőt pazarolunk el a burkolat által.

A műgyanta egyenletes felületet képez fúgák nélkül. Fény és mélység, elegancia és vonzerő, a gyöngyház körülöleli a tereket a formákban és színhatásokban megjelenő dinamikus designnal.

Eleganica és Stílus


Minden Nő irigylésre méltó házra vágyik, amely ugyanakkor barátságos, kifinomult de praktikus és gyorsan takarítható. A műgyanta burkolat ideális olyan környezetben, amely magasfokú higiéniát követel meg. Antiallergén.

Az epoxigyantákkal bevont felületek ellenállóak a kopással, kaparással szemben, megakadályozzák a penészedés kialakulását és a bakteriális szaporodást a felület tökéletes egybefüggésének és a könnyű tisztíthatóságnak köszönhetően.

A gyanta színeiben és megszerkesztésében megjelenő személyre szabottság korlátlan lehetősége minden munkát egyedi és kifinomult kézművészeti alkotássá tesz.


Az ARKdeko simított műgyanta falbevonatokkal és padlókkal újítja meg a környezetet.

Közvetlenül követünk minden fázist a tervezéstől a végső kivitelezésig, ami lehetővé teszi, hogy egyedi, személyre szabott és magas minőségű munkát adjunk ki a kezünkből, előremozdítva az innovatív beltereket. Ebben a környezetben a műgyanta padlók és bevonatok modern és korszerű megoldást jelentenek a környezet rendezéséhez, megújítva azt különleges esztétikai és művészeti értékkel.

Felületek spatulával megvalósítva.


A falakra felvitt műgyanta bevonat egyedivé és exkluzívvá teszi a környezetet. Egy egyszerű műgyanta panel vagy egy fürdőszoba burkolat stílust kölcsönöz a hétköznapoknak.

Az ARKdeko’ exkluzív, egyedi fürdőszobákat valósít meg , műgyanta bevonattal és kézműves munkával. Természetes anyagokkal kombinálva.

A felületeket színek és árnyak símogatják, amelyekre öröm ránézni.


Kifinomult ízlés és excluzív terek Egyedi megvalósítások „Csak egy dolog van, ami erősebb a világ összes hadseregénél : egy ötlet, aminek eljött az ideje. „ Victor Hugo

Álmodja meg egyedi stílusát és mi segítünk a megvalósításban.

Ajánlatunk szeretné felölelni a legszélesebb ízlés skálát utánozhatatlan megvalósításaival, mind az egyszerű és a praktikus környezet számára, mind beltéri design szempontjából, kültéren és stílusos helységekben.


Bútorok Asztalok- mosdók- műgyanta bútorok

Asztalok, mosdók, tartozékok és bútorok ízlésesen és stílusosan rendezik a környezetet. Designereink által művészien elkészített egyedi és különleges darabok.


LÉPCSŐK Gazdag színválaszték, hézag mentes, jól tisztán tartható .

A műgyanta szinte minden felületre alkalmazható: beton, kerámia, csempe, aszfalt, régi műgyanta, fa felületek stb. Könnyedén javítható, felújítható.

Egyedi design - spatulával megvalósítva egy fürdőkád fellépőnél

3D kép egy fürdőszoba padlóján, műgyantával borítva.


Teraszok, tetők vízhatlanítása

Statisztikai vizsgálatokból kiderül, hogy az építészeti problémák több mint 50%-a a beszivárgási problémával kapcsolatos és több mint 60%-a ezeknek a tetők, erkélyek és teraszok fedelének vízhatlan rétegében fellépő probléma. Azonnali vízhatlanítás. Deko’Gum - vízhatlanítás felsőfokon A vízhatlanítás akril sztirol gyanták keverésével valósul meg, üvegszövet közéhelyezésével. A felhasznált gyanták innovatív rugalmasságának köszönhetően a folyamatos csapadéknak kitett terasz felületein is segíthetünk. Az alap és a korlát csatlakozásainál és a padlózatból esetlegesen kiemelkedő testek körül-mivel a szövet tökéletesen ragaszt- így megakadályozva a káros beszivárgások megjelenését

A mi ajánlatunk nem csak a magas teljesítményű vízhatlanságot garantálja, de növeli a szerkezet hosszantartósságát hozzáigazodva az ideiglenes eldeformálodásokhoz. A vízhatlanító gyanták ellenállóak –30C -tól + 90C-ig terjedő hőmérséklet ingadozással szemben. A vízhatlanítók 10év garanciával rendelkeznek.


Business/ Üzlet Esztétikus megoldások. Üzletek, bevásárló központok, bemutatótermek, éttermek, irodák

Tüntesse fel üzlete padlóján Cége lógóját

Bárok, Éttermek

Védő poliuretán műgyanta, karcolás- és porálló, a legdinamikusabb forgalomért és a legerősebb ellenállásért a káros anyagokkal szemben.


Industrial/Ipari A műgyanta ipari padló/burkolat, mely ellenáll mechanikai igénybevételnek, erős kémiai anyagoknak, antisztatikus és csúszásgátló.

Biztos aljzat egy életen át.

Egyedi ipari és munkahelyi környezetben a felületeknek speciális fizikai, kémiai és mechanikai kritériumoknak kell megfelelniük. Az ARKdeko’ foglalkozik olyan gyanta padlók és burkolatok kivitelezésével, amelyek eleget tesznek a higiéniai és biztonsági normáknak. Ezek alkalmazási területei az üzemi csarnokok, élelmiszer- és gyógyszeripar, orvosi rendelők és műtők, hűtőkamrák, adattároló központok. Medencék burkolása műgyantával Gyors kivitelezés, nagy kopásállóság, vegyszer ellenálló, vízszigetelő.


Az ARKdeko’ műgyanta burkoló képzéseket is szervez. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy további tájékoztatást adhassunk tanfolyamainkról. Információk, tanácsok és hasznos ötletek műgyanta padlókról és burkolatokról. A műgyanta padló készítéséről, ápolásáról és tisztításáról.


ARKdeko Design Magyarország Bt. Magyarország HU- Budapest 1027 Fő u. 79. http://www.arkdekodesign.com/hu Nicola Cataldo

Schachay Krisztina Edina

+36 20 291 8842

+36 31 318 9649

email: info@arkdekodesign.com

email: arkdekodesign@gmail.hu

ARKdeko’ Design IT Italia 86039 Termoli (CB) Angelica Cataldo +39 349 64 33 649 info@arkdekodesign.com

„A kreatív alkotás hozzásegít a lelki harmónia megtalálásához.”

Arkdeko Műgyanta burkolás 2014  

ARKdeko Design Magyarország BT. Minőségi Esztétikai és Ipari műgyanta burkolás 2014

Advertisement