Page 1

Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon


Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon Ostaessasi katumaasturiisi uusia kesärenkaita, sinun on huolehdittava niiden asianmukaisesta hoidosta ja ylläpidosta taataksesi niille mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kesärenkaiden huollon laiminlyönti voi lyhentää niiden käyttöikää ja vaarantaa turvallisuutesi. Renkaiden osto ei ole halpa investointi, joten kannattaa varmistaa, että saa vastinetta niihin käyttämälleen rahalle.


Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon Yksi tärkeimmistä ohjeista katumaasturin kesärenkaiden ylläpidossa on tietää niiden rengaspaineet. Rengaspaineella on valtava merkitys renkaiden käyttöiän kannalta. Tarvitset tiedot akselin kuormituksesta tai renkaiden kuormitustasotaulukon. Jos sinulla ei ole renkaiden kuormitustasotaulukkoa, voit etsiä sellaista verkosta säätääksesi rengaspaineet oikein. Jos autosi renkaissa on väärät rengaspaineet, onnettomuuden todennäköisyys kasvaa merkittävästi. Ymmärtämällä rengaspaineiden merkityksen parannat turvallisuuttasi tien päällä.


Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon Toinen tärkeä ohje SUV kesärengas ylläpidossa on ajonopeuden vähentäminen. Kesärenkaat mahdollistavat ajamisen suurilla nopeuksilla kuivilla kesäteillä. Tätä ei kuitenkaan pidä ottaa tekosyynä ylläpitää aina suurinta mahdollista nopeutta. Suuri nopeus tuottaa lisää lämpöä ja saa renkaat kulumaan paljon nopeammin. Myös äkilliset jarrutukset ja kiihdytykset lisäävät renkaiden kulumista. Kannattaa aina pyrkiä ylläpitämään tasaista nopeutta, mikä säästää myös polttoainetta.


Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon Lopuksi katumaasturin kesärenkaat asianmukainen ylläpito edellyttää, että pyörien aurauskulmat on oikein säädetty. Huono pyörän suuntaus voi estää renkaiden kulkemisen suoraan eteenpäin, mikä aiheuttaa odottamatonta kulumista tietyissä renkaan kohdissa. Jos pyöriesi aurauskulmia ei ole säädetty, kannattaa viedä autosi luotettavaan autohuoltoon, jolloin varmistat renkaidesi pidemmän käyttöiän.


Ohjeita Katumaasturisi Kesärenkaiden Ylläpitoon Lisää vinkkejä katumaasturin kesärenkaiden ylläpitoon löydät verkkosivultamme nokianrenkaat.fi.

Ohjeita katumaasturisi kesarenkaiden yllapitoon  
Ohjeita katumaasturisi kesarenkaiden yllapitoon  
Advertisement