Page 1

Kes채renkailla Ajettaessa V채ltett채v채t Virheet


Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet Kun kesä on aivan nurkan takana, laadukkaiden kesärenkaiden kysyntä kasvaa. Monet eivät tiedä, että kesärenkaat ovat yhtä tehokkaat kuin ympärivuotiset renkaat ja tarjoavat jopa paremman pidon ja vakauden lämpimällä säällä, kun tien pinta on polttavan kuuma. Kesärenkaat päihittävät myös talvirenkaat märillä teillä, minkä vuoksi ne ovat kesäisin monien autonomistajien suosima valinta.


Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet On olemassa yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää saadakseen kaiken irti kesärenkaista. Ensimmäinen näistä on holtittoman ajamisen välttäminen, vaikka kesärenkaiden tuntuma ja suorituskyky mahdollistavat suuret nopeudet. Vaikka tämä saattaa olla itsestään selvää monille, useat autoilijat silti ajavat vaarallisesti äärimmäisissä sääolosuhteissa.


Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet Toinen vältettävä virhe on jättää huomiomatta alueellasi olevien teiden kunto. Ennen matkaan lähtemistä pitää olla edes jonkinlainen ajatus siitä, mitä matkalla on vastassa. Tähän on olemassa useita keinoja, esimerkiksi sään ja muiden tietojen tarkistaminen paikallistelevisiosta, radiosta tai verkosta. Kun sinulla on tietoa matkallesi osuvista tieosuuksista, voit tarvittaessa vaihtaa reittiä tien osoittautuessa ajokelvottomaksi, tarkkailla tienpinnan kuntoa tai peruuttaa koko matkan, jos se näyttää liian vaaralliselta.


Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet Ei pidä myöskään olla huoleton ajoneuvon hallinnan suhteen. Ajoneuvon kuljettajana sinun tulee käyttää taitojasi pitääksesi ajoneuvosi hallinnassa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on erityisen tärkeää ajettaessa märillä teillä, jotka asettavat haasteita kesärenkaillesi. Liian reippaat ohjausliikkeet tai korjausliikkeet voivat johtaa onnettomuuteen.


Kesärenkailla Ajettaessa Vältettävät Virheet Lisää vinkkejä turvallisesta ajamisesta laadukkailla kesärenkailla saat verkkosivultamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi.

Kesarenkailla ajettaessa valtettavat virheet  
Kesarenkailla ajettaessa valtettavat virheet  
Advertisement