Page 1

Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

Fie ca vrei sa inchiriezi, sa cumperi, sa vinzi sau sa schimbi un imobil/ teren/ apartament, Catalogul Agentii Imobiliar.ro iti sta la dispozitie cu cele mai structurate informatii despre agentiile imobiliare din zona in care locuiesti. Catalogul Agentii Imobiliar.ro este un seviciu oferit de site-ul Imobiliar.ro, un spatiu in care persoanele fizice si firmele/agentiile se intalnesc pentru cele mai diverse tranzactii imobiliare.

Catalogul se adreseaza atat potentialilor clienti - persoanele care vor sa inchirieze/ cumpere/ vanda, cat si firmelor si persoanelor fizice autorizate care au competentele necesare pentru a oferi sprijinul lor in acest sens.

De ce ai nevoie de un agent imobiliar?

 

Prin intermediul unei agentii imobiliare ai posibilitatea de a te informa rapid si eficient despre ofertele pietei imobiliare, avand la dispozitie o gama larga de optiuni din care sa o alegi pe cea mai potrivita. Agentul imobiliar te insoteste pentru vizualizarea, estimarea si negocierea unui imobil, teren sau spatiu. Lucrand cu o agentie imobiliara, ai parte de asistenta si consultanta juridica si de economisirea timpului petrecut pentru intocmirea actelor necesare de vanzarecumparare. In acelasi timp, esti asigurat ca proprietatea vizata este privata de datorii sau litigii. O agentie te consiliaza in legatura cu cele mai bune modalitati de creditare (de ex. pentru programul “Prima Casa”)

Catalogul va fi actualizat permanent, oferind cele mai complete informatii despre companiile imobiliare de pe piata, cu urmatoarele editii urmand sa acoperim toate judetele tarii.

Imobiliar.ro se orienteaza catre clienti, iar prin prezentul Catalog incearcam sa oferim clientului un instrument benefic pentru a gasi cea mai buna cale de a pun in valoare bunul sau de a gasi cea mai buna oferta, dar si o dovada ca suntem un partener veritabil, pe care va puteti baza oricand.

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

Noutati ANL anunta oferte si pentru cei care nu sunt chiriasi Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) anunta ca are o oferta foarte interesanta si pentru cei care nu sunt chiriasi. La Targul Imobiliar National, TIMON, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a anuntat ca a inceput lucrarile de constructie la patru ansambluri rezidentiale destinate achizitionarii de apartamente si case noi prin programul “Locuinte prin credit ipotecar”. Astfel, vor fi disponibile 1.200 de case si apartamente noi, ce vor putea fi cumparate si de catre cei care nu sunt chiriasi ai ANL. Noile proiecte sunt amplasate in Brasov, Alba-Iulia, Timisoara si Venus-Olimp. Directorul general ANL, Dumitru Nancu, precizeaza ca aceste constructii incep doar in cazul in care exista o cerere de minimum 70% din numarul de locuinte, cum este si cazul acestor complexuri. Conform dezvoltatorimobiliar.ro, preturile sunt cuprinse intre 380 si 425 de euro / mp. Nancu a mai adaugat ca Agentia Nationala pentru Locuinte construieste 41 de noi proiecte imobiliare, prin programul “Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii”. Asta inseamna ca se vor realiza 2.500 de case si apartamente noi, care vor fi disponibile la preturi de 326 de euro/mp. De la data infiintarii sale, ANL a construit aproape 31.000 de locuinte in Romania, iar de la inceputul lunii septembrie, Agentia a vandut 320 de unitati locative prin “Programul Prima Casa”. Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut semnificativ in primele opt luni ale anului In primele opt luni ale anului s-a inregistrat o crestere semnificativa, cu 17.5% fata de aceeasi perioada a anului 2012, a numarului de tranzactii imobilitare, a anuntat Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliare (ANCPI). Astfel, numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 79.000 fata de aceeasi perioada a anului 2012. La nivel national, in luna august, au fost inregistrate 67.571 tranzactii imobiliare, cu 6.595 mai putine fata de luna precedenta si cu 2.637 mai multe comparativ cu luna august 2012. Cele mai multe tranzactii imobiliare in primele opt luni au fost inregistrate in Bucuresti – 37.544, Timis – 32.700 si Arad – 27.941, iar cele mai putine in Teleorman – 3.144, BistritaNasaud – 4.221 si Gorj – 5.288. Totodata, numarul ipotecilor si al privilegiilor inscrise in cartea funciara in perioada analizata a fost de 88.402, in crestere cu 571 fata de aceeasi perioada a anului trecut. In luna august, numarul ipotecilor si al privilegiilor inscrise la nivel national a fost de 10.478, cu 2.345 mai putine fata de luna precedenta si cu 553 mai multe comparativ cu luna august a anului 2012.

Afla mai multe noutati pe www.imobiliar.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

BUCURESTI A&G ROM CORPORATION S.R.L. Activand in domeniul tranzactiilor imobiliare inca din 2000 la A&G va astepta o echipa tanara, plina de dinamism care stie sa asculte si sa raspunda personalizat cerintelor cele mai exigente, pornind de la o abordare rapida, eficienta si implicandu-se intr-o relatie bazata pe consiliere profesionala in domeniul tranzactiilor imobiliare. Serviciile de care puteti benificia in cadrul societatii noastre sunt:

         

acces la o baza de date profesionista care va ofera posibilitatea alegerii celor mai bune oferte existente pe piata imobiliara din Bucuresti si zonele limitrofe; estimarea cat mai corecta a valorii proprietatilor astfel incat sa platiti un pret justificat in raport cu calitatea; implicarea activa si facilitarea negocierii pretului; siguranta tranzactiei si confidentialitatea acesteia cu maxim profesionalism. publicitate gratuita pe internet sau in revistele de specialitate; prezentarea ofertelor potentialilor cumparatori sau investitori atent selectionati; prezentarea atat virtuala cat si fizica a imobilelor ce prezinta interesul clientilor nostri. consultanta imobiliara in vederea vanzarii sau inchirierii de imobile; consultanta juridica in vederea intocmirii documentelor necesare privind contractarea imobilelor ce fac obiectul tranzactionarii; prin mediator autorizat va oferim contra cost medierea conflictelor imobiliare existente ante sau post contractuale.

Contact Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 74-76, bl.5, sc. D, ap. 123, sector 6 Bucuresti. Interfon: 123 C Punct de reper: Statia de metrou Lujerului, iesirea catre P-ta veteranilor Telefon: 021/4303715; 021/4303722; 0723.351.895, 0745.351.895 E-mail: contact@agcorporation.ro Site: www.agcorporation.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

A&T CONSULTING IMOB Prin experienta acumulata in cei 21 de ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, A&T CONSULTING IMOB va ofera o gama completa de servicii imobiliare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, parteneriatul cu investitori romani si straini, nu au facut decat sa consolideze relatii pe termen lung si reciproc avantajoase. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!

Contact Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 20, sector 3, Bucuresti Tel/fax: 031.408.38.19 E-mail: office@consultingimob.ro Site: www.consultingimob.ro

ART INTERMED SC ART Intermed SRL este o societate comerciala care se ocupa de activitati de servicii suport combinate, intermediere tranzactii imobiliare, zona centrala a Bucurestiului. Sunteti proprietar si doriti sa vindeti? Contactatine pentru a va oferi serviciile noastre. Sunteti in cautarea unei proprietati? Va putem consilia si oferi servicii imobiliare profesionale. Contact Ramona Coman Telefon: 0723.677.229, 0371.051.067 Adresa: Bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 61-63, et.5, ap.17, birou nr.10, Sector 1, Bucuresti Site: www.imobiliare-art-ro.blogspot.com

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

AREA NORTH ESTATE Area North Estate este o companie specializata in tranzactii imobiliare avand o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Scopul companiei este pe de o parte de a anticipa nevoile clientului si, pe de alta parte, de a cauta noi piete, oportunitati si solutii in vederea oferirii unei imagini complete pentru clientii nostri. Nivelul de excelenta al echipei de vanzari este parte integranta al succesului companiei, fiind un ingredient esential in dezvoltarea si mentinerea unui brand respectat in piata imobiliara din Romania. Suntem este un furnizor de servicii imobiliare de inalta clasa si, impreuna cu colaboratorii nostri, oferim servicii integrate astfel incat sa satisfacem cei mai pretentiosi clienti care ne trec pragul. Serviciile pe care le punem la dispozitie sunt urmatoarele:          

publicitate eficienta in presa si internet pentru ofertele clientilor; cautare, selectare si ofertare de proprietati imobiliare; intermediere si asistenta in tranzactii de vanzare, cumparare si inchiriere de proprietati imobiliare; asistenta si consultanta juridica in domeniul imobiliar; asistenta la incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica; asistenta la incheierea contractului de asigurare imobiliara; colaborare directa cu birouri notariale; asistenta la intocmirea dosarului de credit; colaborare cu firme specializate in renovari si amenajari interioare; colaborare cu birouri de arhitectura si de design interior;

Ne adresam atat clientilor persoane fizice in cautarea unei locuinte, cat si persoanelor juridice (consumatori de servicii imobiliare pentru desfasurarea activitatii, investitii sau administrarea proprietatilor). Alege sa lucrezi cu profesionisti!

Contact Adresa: Str. Scarisoara, Nr.6 / 6 (zona Ion Mihalache), Sector 1, Bucuresti Telefon: 0722.242.911, 0755.499.491 Email: office@areanorthestate.ro Site: www.areanorthestate.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

CLICK RENTAL In managementul proprietatii si cel imobiliar, Click Rental intentioneaza sa pastreze si sa consolideze reputatia puternica privind excelenta serviciului pentru clientii sai. Managerii nostri profesionisti de proprietati si instrumentele de marketing de prima clasa vor coopera pentru a asigura o expunere mai mare pe piata si un randament crescut al investitiei dvs. Compania Click Rental este specializata in pastrarea si cresterea valorii de investitie a proprietatii dumneavoastra, in timp ce genereaza cel mai mare venit posibil pentru dvs. Relaxati-va si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de detalii. Pe parcursul vietii, proprietatea imobiliara este una din investitiile cele mai valoroase pe care le puteti face, fie ca este o casa, un duplex sau un spatiu comercial producator de venit. Cu o astfel de investitie este nevoie sa acordati timp si atentie fiecarui detaliu, de la gasirea chiriasilor potriviti pana la intretinerea in detaliu a proprietatii detinute. Dupa ce veti apela la serviciile noastre problemele care le intampinati in trecut, cum ar fi: grijile pentru centralele in avarie, facturi neplatite de catre chiriasi, incasara la timp la timp a cecurilor de chirie, sau cheltuielile neprevazute pentru intretinere, vor fi de domeniul trecutului si dvs va veti putea concentra atentia catre alte activitati producatoare de profit in timp ce investitia imobiliara va fi pe mainile responsabile ale profesionistilor nostrii. Click Rental va gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemele dumneavoastra de management si eficientizarea activitatii imobiliare asumandu-si raspunderea deciziilor luate.

Contact Adresa: B-dul Ion Ionescu de la Brad nr 61-63, Bucuresti Tel.: 0212693535, 0733589277 E-mail: secretariat@clickrental.ro Site: www.clickrental.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

DENGEN IMOB Povestea de succes a companiei Dengen Imob incepe in anul 2010, declansata fiind de ideile inovatoare ale fondatorilor acesteia si sustinuta prin eforturi materiale proprii. S-a reusit astfel, printr-un volum enorm de munca, sa se ofere potentialilor clienti din Romania o alternativa rentabila si eficienta privind activitatile imobiliare. Ulterior, datorita calitatii serviciilor oferite, dar si a rapiditatii si sigurantei efectuarii vanzarii, cumpararii si inchirierii bunurilor imobiliare am reusit sa onoram exigentele celor mai reprezentativi exponenti ai vietii economice. Astfel, caracterizata de un dinamism specific, Dengen Imob nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Daca in 2010 am pus la punct toata strategia pentru a deveni lideri de piata in Bucuresti, am devenit un partener de incredere pentru toti clientii nostri. Am inteles ca un management bun nu e de ajuns pentru a ne dezvolta conform cerintelor noastre. Am facut din consilierii nostri adevarati profesionisti, am dezvoltat un departament de marketing si am inceput sa ne formam o imagine care sa ne reprezinte cu adevarat. Daca in momentul in care un client apeleaza la serviciile oricarei alte agentii, apelul este preluat de catre sectariat, sau persoana desemnata pentru aceasta, la Dengen Imob apelul este preluat de catre o persoana care va stii cu exactitate detalii despre oferta asupra careia se doreste sa se afle mai multe detalii. In felul acesta timpii de genul “o sa va contacteze cineva …” sunt eliminati, totodata nevoia si cerintele clientului sunt mai bine intelese, acesta putand avea pe loc si alte variante de oferte care se potrivesc solicitarii si cerintei clientului. Nu de putine ori am auzit, cu satisfactie din partea noastra, expresia “ne-ati luat prin surprindere, nu ne asteptam sa gasim intr-un timp asa de scurt spatiul dorit”. Ne-am propus ca pana la sfarsitul anului 2013 sa deschidem inca 3 locatii in tara, in puncte strategice: Cluj Napoca, Iasi si Timisoara. In acest mod vom acoperi toate regiunile tarii, reusind astfel sa avem solutii optime pentru toti clientii nostri indiferent de cerere. Odata cu deschiderea acestor locatii vom avea peste 100 de consilieri imobiliari, formati dupa standardele Dengen Imob.

Contact Adresa: Dengen Imob, Bucuresti, sectorul 2, cod postal 022.773 Telefon: 0740.046.195, 0740.046.369 Mail: dengenimob@gmail.com

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

ECKERMAN IMOBILIARE Eckerman Imobiliare, divizia imobiliara, este o companie aparuta pe piata de profil din Romania in 2008. In spatele ei este o experienta de peste 15 ani In domeniul imobiliar. Compania Eckerman si-a format un staff de profesionisti, unii dintre ei cu state vechi In domeniul imobiliar (peste 15 ani), care au aderat la valorile noastre si cu ajutorul carora vom oferi servicii profesioniste si de calitate In domeniu, indiferent ca e vorba de dezvoltarile noastre sau de servicii conexe oferite tertilor. Vanzari sau Inchirieri de apartamente, vile sau terenuri, In ansamblurile dezvoltate de noi sau nu, servicii de consultanta In imobiliare, parteneriate strategice si o oferta cat mai completa In domeniu sunt bagajele cu care am plecat la drum. Contact Cristi Mazarache, Director Eckerman Imobiliare Mobil: 0733.882.147 Tel/Fax: 031.075.074 Site: www.eckerman.ro

FRONTIVO REAL ESTATE Echipa noastra de consultanti este formata din profesionisti cu vasta experienta in domeniul imobiliar, dar si in servicii conexe, cum ar fi: design si amenajari interioare, managementul proiectelor imobiliare, studii de piata, studii de fezabilitate, evaluari imobiliare si consultanta juridica. Ca si domeniu principal de activitate, echipa noastra ofera servicii complete in segmentul rezidential, birouri, terenuri si spatii comerciale, pentru zonele Bucuresti si Ilfov. De asemenea, promovam proprietati speciale, cum ar fi: castele, conace, hoteluri, pensiuni, aflate in orice zona cu potential din tara. Contact Adresa: Str. Pridvorului, nr. 21, Bucuresti Telefon: 0751.127.717, 0721.151.978 E-mail: office@frontivo.ro Web: www.frontivo.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

K-IMOBILIARE CONSULT K-Imobiliare Consult este un concept puternic pe piata imobiliara din Bucuresti. Ideea de baza este de a oferi o solutie completa la orice solicitare de ordin imobiliar. Fiecare tranzactie este unica si o tratam in cele mai mici detalii. Misiunea noastra este de a oferi servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare K Imobiliare Consult: Vanzari – Cumparari-Inchirieri – Administrari Imobile

Contact Adresa: str. Biserica Enei nr 14 , ap. 24 Sector 1 Bucuresti Telefon: 021.312.59.99, 0724.22.63.42 E-mail: contact@k-imobiliare.ro Site: www.k-imobiliare.ro

MASTER IMOBILIARE Master Imobiliare este o companie cu capital romanesc integral privata ce activeaza in sectorul imobiliar din 1996. Experienta acestor ani ne recomanda in sensul ca am crescut in acelasi timp cu piata imobiliara romaneasca, am putea spune chiar ca ne-am dezvoltat impreuna. Oferta noastra este variata asa cum sunt si clientii nostri. Pentru noi nu conteaza daca sunteti cumparator, investitor, proprietar sau chirias, prioritatile dumneavoastra vor fi mereu si ale noastre. Suntem constienti ca orice actiune efectuata in sectorul imobiliar este foarte importanta. De aceea noi va ajutam sa luati cele mai bune decizii. Cum facem acest lucru? Foarte simplu: va tinem la curent cu noile tendinte, va prezentam noile oferte si oportunitati aparute, oferim consultanta juridica, financiara si de marketing imobiliar. Contact Adresa: Bd. N. Balcescu, nr. 5, bl. Dunarea 1, sc. 1, et. 1, sector 1 Bucuresti Mobil: 0745.111.799 Telefon / Fax: 021.310.30.36 Email: principalmaster@masterimobiliare.ro Web: www.masterimobiliare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

METROPOLITAN BUSINESS Consultanta si reprezentare imobiliarea dedicata exclusiv clientilor interesati de zonele: 1 mai Ion Mihalache, Kiseleff - Aviatorilor, Crangasi, Bucurestii Noi. Avem brokeri imobiliari specializati pe fiecare zona. Confortul si siguranta tranzactiei sunt misiunea noastra Misiunea nostra este sa oferim clientilor nostri, confort si siguranta, intr-un timp optim pentru gasirea celor mai bune solutii imobiliare. Viziunea noastra despre serviciile imobiliare: clientul are nevoie de oportunitati! Ofertele imobiliare sunt usor de gasit. Serviciile imobiliare sunt plus valoarea adusa clientilor, expertiza unui broker imobiliar poate face diferenta dintre o tranzactie de succes si una mai putin reusita. Clientii nostri ne sunt intodeauna parteneri! Valorile noastre sunt: -

promovarea si protejarea intereselor clientilor nostri; crearea unei imagini reale asupra pietei imobiliare din zona de interes; onestitate in promovarea ofertelor: publicam informatii reale; gasirea celor mai bune oportunitati pentru partenerii nostri.

Cumperi? Inchiriezi? Vinzi? Venim la tine in 24H, evaluam nevoia ta, oferim solutia optima Bazeaza-te pe experienta noastra! Imobiliare din 1995 Contact Adresa: Bucuresti, Calea Victoriei 85 Telefon: 0213.125.900, 0751.455.405 Fax: 0318.171.152, 0213.145.901 E-mail: mb@metropolitanbusiness.ro Site: www.metropolitanbusiness.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

TOPIS IMOBILIARE Pentru ca suntem o societate tanara, pasionata de calitate in tot ceea ce face, dorim sa va recomandam cele mai potrivite „locasuri” pentru familia Dvs. si cele mai armonioase spatii pentru compania Dvs.

Fiecare client este unic, are dorinte dar si nevoi specifice, ceea ce implica atat o abordare personalizata cat si o comunicare eficienta, pentru ca impreuna sa gasim ceea ce cautati.

Stim ca alegerea unei locuinte, a unui spatiu pentru o noua afacere sau a unui teren, implica timp, costuri si responsabilitate. Ne pasa de „valoriile Dvs.”, fapt pentru care gasirea „imobilului potrivit” este rasplata si multumirea noastra.

Zilnic descoperim case inteligente, locuinte comfortabile, spatii verzi dar si povestile oamenilor, de accea credem ca putem avea o colaborare onesta si o dezvoltare sustenabila.

Contact Adresa: Aleea Calistrat Hogas nr. 24-26 c, Bucuresti, Sector 3 O .P. 32475 Real Estate Manager Email: office@topis.ro Telefon: +40 724.608.384 Broker Acreditat Email: ionut.lotca@topis.ro Telefon: +40 724.798.495 Site: www.topis.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

TRI ADYMAR Agentia imobiliara Tri Adymar este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, membri ai Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare, care va pot oferi siguranta in tranzactii, profesionalism, confidentialitate, flexibilitate in relatia cu clientii. Tri Adymar va poate ajuta la evaluarea imobilului, perfectarea cadastrului, efectuarea actelor in regim de urgenta, dar si asistenta de specialitate. Cu o experienta de peste 12 ani in tranzactii imobiliare, venim in sprijinul clientilor nostri cu oferte cat mai atragatoare si rapide. A achizitiona o casa, un apartament, un teren in vederea construirii unei case reprezinta o alegere bine fundamentata, decizia in sine fiind capitala, aici intervenind agentia imobiliara care va poate consilia pentru alegerea celei mai bune si avantajoase oferte pentru dumneavoastra. Contact Adresa: B-dul. Timisoara, Nr. 43, Bl. 34, Sc. 2, Parter, Ap. 45, sector 6, Bucuresti. Telefon: 021 - 413.59.55, 0722.195.194 Email: office@triadymar.ro Site: www.triadymar.ro

VEGAS IMOBILIARE SC Vegas Imobiliare SRL si-a inceput activitatea in anul 2003 din dorinta de a devenii un partener de afaceri si un consilier de incredere pentru toti clientii ei. Pe masura ce anii au trecut am stiut ca trebuie sa oferim clientilor servicii cat mai complete, sa intelegem atat nevoile vanzatorilor cat si pe cele ale cumparatorilor, sa fim permanent la curent cu legislatia in vigoare, si nu in ultimul rand sa continuam sa ne respectam clientii. Asiguram asistenta si consultanta pentru un vast registru de solicitari: negociere, renogociere, reinoire/ predare contracte; relocari; analize si studii de piata, pregatirea bugetului, strategie/ estimare de pret sau chirie;consultanta pentru dezvoltare sau/si realizarea noilor proiecte imobiliare si de investitii; marketing si publicitate pentru proiecte si investitii imobiliare, asistenta in implementarea strategiilor stabilite Contact Punct de lucru : bd. Ferdinand nr.129, bl.E1, sc.2, ap.22, sector 22, Bucuresti Tel: 0724.377.291 ; 021.241.53.12 E-mail : contact@vegasimobiliare.ro Web : www.vegasimobilare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

IASI COLOSSEUM Agentia imobiliara Colosseum,infintata in anul 2004, o agentie tanara dar cu personal cu experienta in domeniul imobiliar, opereaza pe piata imobiliara atat din Iasi cat si din toata Moldova, vizand urmatoarele segmente de piata: vanzari terenuri, vanzari/inchirieri spatii comerciale si birouri, vanzari/inchirieri spatii de depozitare si productie, vanzari/inchirieri apartamente in Iasi, vanzari/inchirieri case si vile. Compania imobiliara Colosseum ofera clientilor sai urmatoarele servicii: intermedieri imobiliare profesionale (vanzari, cumparari, inchirieri - case, apartamente, terenuri, birouri, spatii comerciale, spatii de productie),evaluari imobile, studii de piata, consultanta gratuita privind investitiile si solutiile de finantare, comisioane negociabile (pentru situatii ca: exclusivitate, mandatarea companiei pentru negociere in numele clientului etc.), perfectari acte notariale, servicii complete privind cumpararea prin credit ipotecar (intocmire dosar creditare, obtinere finantare, planuri cadastrale etc.).

Contact Adresa: Iasi, Str. Moara de Foc nr 35 Tel: 0232.294.711, 0745.888.590 Fax: 0232 /294.710 Messenger ID: colosseumimobiliare E-mail: office@colosseumimobiliare.ro Site: www.colosseumimobiliare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

AGENTIA IMOBILIARA CRISTAL Agentia imobiliara CRISTAL din Iasi a fost infiintata in scopul de a pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii si produse, dupa cum urmeaza :

Intermedieri vanzari, cumparari, schimburi si inchirieri orice tip de imobil teren;

Perfectari acte in regim de urgenta

Facilitarea obtinerii creditelor ipotecare si de nevoi personale la banci pierdere de timp din partea clientilor

Oferta completa de achizitionare de locuinte noi in sistem avantajos de plata in cartierele rezidentiale in curs de executie (ex. Green Park, etc );

Consultanta gratuita;

Va asteptam sa va convingeti de PROMPTITUDINEA de care dam dovada !

SIGURANTA,

PROFESIONALISMUL

sau

fara

si

Oferta zilnica actualizata si detaliata o puteti afla contactandu-ne la:

Adresa: Str. Nicolina nr.64, Cladire Birouri Racemi - Birou 2A, Iasi Telefon: 0332/408587; 0744780476 Site: www.cristalimobiliare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

UIL CASA IMOBILIARE Din 2010 Uil Casa Imobiliare este unul din principalii furnizori de solutii imobiliare din Iasi. Suntem o echipa de profesionisti hotarati si determinati de a ajuta oamenii in cel mai eficient mod posibil. Suntem fericiti la ce se intampla acum in economie, pentru ca oamenii si firmele puternice isi consolideaza pozitia de leaderi in domeniul in care activeaza in conditii de criza. Nu putem sa pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca facem mereu la fel, eficienta este cuvantul nostru de ordine. Criza este cea mai mare binecuvintare care li se poate intimpla persoanelor si tarilor, deoarece criza aduce progres. Suntem profesionisti, motivati, optimisti si entuziasti!

Specialistii nostri impartasesc aceleasi valori, viziune iar singurul scop este de a indeplini visul clientului nostru. Visul de a avea o CASA! Uil Casa a asistat de-a lungul timpului sute de ieseni in realizarea visurilor lor. Companii de talie mica si mare ne-au cerut sprijinul, astfel am asistat la tranzactionarea de peste 50 000 mp de spatii de birouri si spatii comerciale. Existam pentru Dvs! Suntem aici langa voi pentru ca aveti nevoie de noi. Aducem valoare adaugata proprietatilor dvs. si impreuna putem oferi cele mai bune conditii clientilor nostri. Suntem cu totii parte a unei echipe puternice care aduce satisfactie si implinire domeniului provocator imobiliar.

UIL CASA - Mai mult decat servicii imobiliare,un pas in viata,un stil de viata!

Contact Adresa: Str. Garii nr.5 (Banca Credit Agricole) Telefon: 0232.215.700 | 0754.859.801 Fax: 0332.468.576 Email: office@uilcasa.ro Site: www.uilcasa.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

BOTOSANI ONYX Fiind prima agentie imobiliara care s-a deschis in Botosani oferim posibilitatea alegerii celor mai bune oferte existente pe piata imobiliara avand bineinteles garsoniere, apartamente si terenuri spre vanzare / inchiriat. Oferim toate detaliile corecte despre imobilele care le avem in baza de date, deasemenea ne implicam in facilitarea negocierii pretului imobilului /terenului spre vanzare sau inchiriat pentru ca ambii clienti sa fie multumiti.

Contact: Adresa: strada Teatrului nr 10 A-B , in spatele BRD-ului de langa Select Telefon: 0743.111.901 Site: www.onyx-imobiliare.ro

CONSTANTA CORIAX 97 Societatea Coriax 97 a luat fiinta la sfarsitul anului 1997, avand obiect exclusiv de activitate intermedierile imobiliare. Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri. In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam atat la biroul sediului nostru, cat si pe site-ul nostru. Contact Sediul Central: Constanta, Mircea cel Batran Nr. 7 Telefon:0241/546.260, 0728180.051, 0728180.053 E-mail: office@coriax.ro Site: www.coriax.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

GALATI CENTRU DE INVESTIGATII IMOBILIARE GALATI Institutia noastra a luat nastere in anul 2004, iar pe piata imobiliara activeaza incepand cu anul 2007, fiind o societate cu capital integral privat romanesc. Decizia de patrundere pe piata imobiliara galateana a fost luata in urma unor studii de piata aprofundate, prin care a fost posibila identificarea unor nise neexploatate, ce ar fi trebuit sa confere sustenabilitate cresterii si dezvoltarii unei pietei imobiliare mature. Obiectivul principal al Centrului nostru este sa elaboram solutii pentru un plus de stabilitate al pietei imobiliare locale, prin asigurarea unui cadru profesional necesar incheierii tranzactiilor imobiliare si financiare. In acest sens, societatea noastra vine in intampinarea clientilor, oferindu-le un pachet de servicii complet in domeniul imobiliar, care cuprinde:

 Consultanta si evaluare imobiliara;  Intermediere tranzactii imobiliare Vanzari  Cumparari proprietati imobiliare;  rezidentiale;  spatii comerciale / birouri;  depozite/ spatii industriale. Inchirieri:  locuinte;  spatii comerciale / birouri;  depozite/ spatii industriale. Credite si Asigurari de locuinte

Contact: Adresa: Str. Prelungirea G. Cosbuc spre Faleza - bl. G1, ap. 4 (in spatele Romtelecom) Agent Oana Gabra, consultant vanzari proprietati imobiliare; Tel: 0754.364.618 Site: www.chiriigalati.ro Email: centru.imobiliar@gmail.com

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

EUROCOMFORT Agentia imobiliara Eurocomfort s-a infiintat in anul 2006, avand ca obiect de activitate intermedierile imobiliare. Agentia noastra pune la dispozitie clientilor sai o vasta baza de date cu informatii despre imobilele din Galati precum si consultanta de specialitate. Din anul 2006, de la infiintare, am contribuit la dezvoltarea pietei imobiliare din Galati aflata in continua miscare si transformare, asigurand clientilor nostri servicii de calitate in vederea achizitionarii, vanzarii sau inchirierii de imobile. Contact Adresa: Str.Brailei nr.165, bl.A3, ap.18 Telefon: 0745.655.818, Email: office@galatiimobiliar.ro Site: www.galatiimobiliar.ro

ORADEA DEMSTAR Suntem o agentie infiintata in anul 2003, acumuland o experienta insemnata in domeniul imobiliar. Oferim servicii prompte, de calitate si eficienta, venim in sprijinul clientilor cu oferte apropiate de piata imobiliara, intermediem cumpararea si vanzarea apartamentelor, caselor, vilelor, terenurilor, spatiilor comerciale, inchirieri, consultanta in domeniul imobiliar. Cunoastem bine piata din Ardeal, in special piata bihoreana a tranzactiilor imobiliare.

Contact Adresa: Oradea, Str. Mihail Kogalniceanu Nr.65 Telefon: 0749.092.731, 0359.198.111 Email: contact@demstar.ro Site: www.demstar.ro/

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

SFANTU GHEORGHE PRIELA Firma de prestari servicii si intermedieri imobiliare PRIELA a fost infiintata in anul 1993 si opereaza in principal pe piata imobiliara din municipiul Sf. Gheorghe si a judetului Covasna, respectiv, pe piata municipiului Brasov si a judetului Brasov. Beneficiind de un personal calificat, cu experienta si de un compartiment juridic propriu, agentia noastra va pune la dispozitie o gama de servicii care satisfac cele mai inalte exigente in domeniul tranzactiilor imobiliare:

     

evaluarea imobilului ce urmeaza a fi tranzactionat; promovarea ofertei Dvs. pe piata imobiliara folosind cele mai moderne mijloace: publicitate in reviste si ziare de specialitate, Internet, pliante, fotografii digitale etc.; consiliere in redactarea documentelor specifice fiecarei tranzactii; consiliere post-tranzactie; administrari imobile si asigurari imobile si bunuri; intermedierea de credite ipotecare si de nevoi personale in urma analizei financiare specifice.

Ca prestator de servicii pe piata imobiliara, echipa PRIELA trateaza toate partile implicate intr-o tranzactie cu cea mai mare corectitudine si responsabilitate. Suntem onorati de fiecare data cand solicitarea dumneavoastra este rezolvata cu succes. Prin echipamentele de calitate si tehnologia de ultima ora de care dispune agentia noastra, face din PRIELA sa fie mereu cu un pas inaintea concurentei, fiind pregatita sa faca fata si celui mai exigent client. Apelati cu mare incredere la serviciile oferite de noi si veti fi pe deplin multumiti. PRIELA - Pentru afaceri de succes

Contact Adresa: B-dul Gen. Grigore Balan nr.8, bl. 27, sc. C, ap. 10, cod postal 520013, Sfantu Gheorghe, judetul Covasna Tel: 0267.323.258, 0744.337.596 Fax: 0267.351.424 Email: priela@planet.ro Site: www.priela.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

RAMNICU VALCEA NIK INVESTMENT NIK INVESTMENT este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Ramnicu Valcea, cu agenti imobiliari care au o o experienta de peste 12 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai. Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al companiei il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate. Pachetul de servicii imobiliare oferit de NIK INVESTMENT este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. NIK INVESTMENT are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de servicii legate de activitatile de pe piata imobiliara. Aceste servicii pornesc gradual de la consultanta acordata pe segmentul rezidential pentru persoane fizice si ajung pana la consultanta acordata pentru tranzactii de anvergura, ce presupune cunostinte profunde in domeniul imobiliar. Oferim urmatoarele servicii imobiliare in Ramnicu Valcea : - activitatea de marketing, publicitate imobiliara, inclusiv pe internet; - intermediere privind vanzarea, cumpararea sau inchirierea unui imobil; - pregatirea actelor pentru tranzactii; - asistenta pentru investitii imobiliare; - consultanta imobiliara; - redactarea de contracte; - intermediere bancara, juridica. Expertii nostri si companiile partenere asigura clientilor asistenta in luarea celor mai bune decizii, ii asista in procesul de negociere si le ofera consultanta in obtinerea actelor necesare tranzactionarii proprietatii.

Contact Punct de lucru: Ramnicu Valcea, Str. Carol I Bl.D7, Sc.B, Ap.1, Parter Telefon: 0744.400.017, 0744.308.819 E-mail: nik.investment@yahoo.com Site: www.nikinvestment.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

SIBIU EUROSIB IMOBILIARE Agentie imobiliara in Sibiu cu experienta bogata in imobiliare. Agentia este specializata in principal pe promovarea si intermedierea de vanzare si inchirieri de apartamente din Sibiu, administrarea de intermdedierea spre vanzare a Ansamblurilor imobiliare locale. Contact Sediul: Sibiu, str. Somesului nr 19, et 2, cam 203 Robert Iordache Tel.: 0745633772 , 0734526991 Site : www.eurosibimobiliare.ro www.apartamentenoisibiu.ro

INTER-MED Cu siguranta, prin competenta – profesionalism - seriozitate si experienta practica acumulata in cei 8 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, parteneriatul de succes alaturi de investitori romani si straini, reprezinta inca un atu, care ne recomanda ca un partener de incredere. Oferim urmatoarele servicii:

   

 consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzarea, cumpararea si inchirierea proprietatilor; consultanta de specialitate pentru plasamente, proiecte, investitii; consultanta pentru obtinerea finantarii necesara investitiei; evaluare imobiliara prin compartiment specializat consultanta juridica; promovare imobiliara; administrare imobile.

Contact: Adresa: Sibiu, str. Rennes, nr. 3, cod postal 550049, jud. Sibiu Agent Ioan Idomir Telefon: 0744.664.933, 0729.664.933 Email: office@inter-med.ro Site: www.inter-med.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

Sinaia MERVANI Agentia Mervani si-a inceput activitatea intr-un moment in care domeniul imobiliar era inca dominat de nesiguranta. Multe tranzactii erau intermediate de persoane care actionau pe piata imobiliara neavand o autorizare in acest sens, fara nici un fel de pregatire in domeniu si, bineinteles, fara a detine cunostintele juridice necesare incheierii tranzactiilor in conditii de siguranta si legalitate. In consecinta, s-a creat pe piata imobiliara un serios dezechilibru, care a generat si o diminuare alarmanta a increderii clientilor in serviciile oferite de agentiile imobiliare. Suntem o echipa tanara, receptiva la variatele cerinte ale pietei, permanent motivati de dorinta de a fi competitivi in acest domeniu in care exista o acerba si motivata concurenta, activitatea zilnica desfasurandu-se la birourile noastre din Sinaia, Busteni si Campina cu ajutorul unor dotari de clasa europeana (statii emisie-receptie, ISDN, linii inchiriate de transmisie date si voce, autoturisme etc.). Intrucat este hotarator rolul celui care reprezinta compania noastra in relatiile cu clientii, toti agentii efectueaza periodic cursuri de perfectionare in domeniul imobiliar, pentru a oferi clientilor o consultanta de un cat mai ridicat nivel profesional. Preocuparea noastra permanenta de a crea un climat de profesionalism si siguranta ne-a ajutat si la conturarea factorilor de succes pentru activitatea pe care o desfasuram: identificarea exacta a cerintelor specifice fiecarui client, rapiditatea in solutionarea oricarei cereri adresate pentru crearea unui mediu de afaceri bazat pe seriozitate, respect si confidentialitate. Pentru noi, fiecare tranzactie finalizata aduce mari satisfactii. Fiecare reusita ne incurajeaza, iar esecurile ne determina sa ne perfectionam. Stim ca satisfacerea unui client este cel mai usor mod de a dobandi noi clienti, iar o clientela fidela reprezinta cea mai eficienta reclama. Contact Sediu social: B-dul Ferdinand, nr.16A, ap.9A, cod 106100, oras Sinaia, judet Prahova Tel/Fax: 0244.374.951, zona Baicoi - Campina - Cornu - Breaza Tel/Fax: 0244.311.200, zona Comarnic - Sinaia - Busteni Azuga - Predeal - Bran Mail: imobiliare@mervani.ro Web: www.imobiliare.mervani.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

TARGOVISTE CORA Schimbam radical traditia, pentru ca avem o puternica dorinta de a imbunatati modul in care functioneaza industria imobiliara in tara noastra. Noi facem afaceri diferit pentru a va oferi dumneavoastra o alta viziune asupra imobiliarelor. Agentia Cora Imobiliare intermediaza tranzactii imobiliare - terenuri, case, vile in judetul Dambovita si judetele limitrofe. Avem in baza de date terenuri in zonele de deal, in zone turistice, dar si terenuri cu suprafete mari care se preteaza constructiilor mari turistice sau industriale. Echipa Cora Imobiliare, formata si dezvoltata pe parcursul a sase ani de lucru impreuna in acelasi domeniu aduce un suflu nou pe piata imobiliara prin oferirea de servicii de un real profesionalism. Cora Imobiliare incearca formarea unei noi conceptii despre ceea ce inseamna activitatea unei companii imobiliare si care este standardul la care trebuie sa se lucreze. Va aducem la cunostiinta ca echipa noastra este intr-o continua dezvoltare in judetele Dambovita, Prahova si Ilfov. Agentia ofera:        

Consiliere imobiliara - prezentare oferte diverse, vizionare, informatii referitoare la documentatia necesara, parteneriat in negociere, consultanta tehnica de specialitate. Intermediere tranzactii - inchirieri, vanzare, cumparare. Evaluare imobiliara - consultanta si definitivare. Publicitate si promovare oferte imobiliara. Verificarea actelor, pregatirea la notariat, asistenta la contractual authentic de vanzare-cumparare. Consultanta gratuita privind documentatia cadastrala. La cerere, colaborari cu echipe de specialist-constructori, electricieni, instalatori, amenajari diverse. Se poate realize si asigurarea imobilului pe cea mai buna variant.

Cora Imobiliare - Agentia Imobiliara Numarul 1 in Judetul Dambovita

Contact Telefon: 0762.104.878 / 0723.138.757 / 0741.030.008 Email: contact@cora-imobiliare.ro Website: www.cora-imobiliare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

MALA Experienta acumulata incepand din 1994, ca si rezultatele obtinute pana acum ne recomanda ca parteneri de incredere si parteneri importanti pentru investitorii romani si straini, in domeniul tranzactiilor imobiliare. Avantajele colaborarii cu firma nostra sunt: SIGURANTA, EFICIENTA si CONFIDENTIALITATEA. Agentia Imobiliara MALA, membra a U.N.I.M., vinde si cumpara apartamente, case, vile si terenuri in Targoviste si in imprejurimi. In decursul celor peste 16 ani de activitate am rezolvat cazuri foarte grele si am salvat multi clienti din situatii aproape imposibile. Deasemenea, obtinem solutii ideale pentru tranzactiile imobiliare, oricat ar fi de grele (executor, ipoteca, sechestru, succesiuni). Prin protocolul incheiat cu bancile din Targoviste, pregatim documentatia necesara in vederea cumpararii imobilelor prin credit imobiliar si ipotecar.

Contact: Agent Sorlea Nicolae, tel: 0722526510, 0245215171 Adresa: Micro 4, Str. Radu cel Mare, Bl. 17A, Sc. A, Parter, Ap. 1, Targoviste Telefon: 0245215171 Fax: 0245215171 Email: office@mala.ro Site: www.mala.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

TARGU JIU CASA TA Agentia imobiliara Casa Ta isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar de opt ani, acoperind o gama variata de servicii specifice si activitati de intermediere a tranzactiilor imobiliare Contact Adresa: Bld. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 2C, Et. 2 (Cladirea Federal COOP, fosta Str. Confederatiei, Nr.1), Targu Jiu, Gorj Tel: +4 0253 216900, +4 0728 216900 Fax: +4 0353 401999 E-mail: secretariat@casa-ta-gorj.ro Site: www.casa-ta-gorj.ro

TARGU MURES PHOENIX IMOBILIARE Societatea Condominnium SRL din Tg Mures, prin divizia sa de vanzari Phoenix Imobiliare este o societate relativ tanara (S-a infiintat in anul 2005) dar care a luat nastere urmare uniunii experientei vaste acumulate in domeniul vanzarilor de cei doi asociati ai sai, mai exact experientei acumulate timp de 10 ani in domeniul vanzarilor. Datorita sigurantei oferite de echipa noastra de consilieri imobiliari si de promptitudinea, rapiditatea derularii contractelor si exactitatea informatiilor furnizate, clientii agentiei noastre revin mereu la noi. Te asteptam si pe tine sa faci parte din familia Phoenix !

Adresa: Targu Mures, Cuza Voda Nr 21/2 Tel: + 40 745-200.366, +40 745-200.363, + 40 745-200.365 Fax: + 40 365 - 814836 Email: phoeniximobiliare@gmail.com Site: www.phoeniximobiliare.ro

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248


Catalog Agentii Imobiliar.ro Editia noiembrie 2013

Doresti sa obtii mai multe informatii sau sa te inscrii in Catalog Agentii Imobiliar.ro? Contacteaza-ne la numarul de telefon 0332.803.248 sau scrie-ne la adresa contact@imobiliar.ro

Doresti sa iti maresti baza de date cu clienti, sa te extinzi si sa devii mai vizibil? Te invitam sa te inscrii chiar acum in Catalog Agentii Imobiliar.ro!

Nu uita sa accesezi site-ul Imobiliar.ro pentru a gasi cele mai bune oferte pentru tine si familia ta.

Imobiliar.ro se orienteaza catre clienti, iar prin prezentul Catalog incercam sa oferim clientului un instrument benefic pentru a gasi cea mai buna cale de a pune in valoare bunul sau de a gasi cea mai buna oferta, dar si o dovada ca suntem un partener veritabil, pe care va puteti baza oricand.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro este un seviciu oferit de site-ul Imobiliar.ro, component al retelei Arhipelago

Sediul: Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4 Tel.: 0332 803 248

Catalog Agentii Imobiliar.ro  

noiembrie 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you