Page 11

Gezocht Enthousiaste PR-medewerkers (M/V) van informatie worden voorzien over wat er speelt bij ARGO en over de dingen die komen gaan. Dus…ben je een creatieve schrijver en lijkt het je leuk om de ontwikkelingen binnen ARGO te volgen en hiervan verslag te doen in de verschillende media, dan zijn wij op zoek naar jou. Reacties mogen naar topteam@outlook.com.

ARGO is op zoek naar enthousiaste PR-medewerkers (vrijwilligers) voor de nieuw op te starten PR-commissie. Vind je het leuk om deel uit te maken van een inspirerend team en kun jij ervoor

F H

Frans Hesselink Ontwerpbureau bno

zorgen dat de prestaties en ontwikkelingen binnen ARGO op social media, in lokale media en in het clubblad worden vermeld, dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zult van verschillende kanten

Mocht je niet zelf geïnteresseerd zijn, maar ken je iemand die dit geweldig vindt, dan mag je deze vacature natuurlijk ook doorgeven. De PR-medewerker hoeft niet per se lid te zijn van de club of zelf een actieve loper te zijn. Affiniteit met de atletiek is wel gewenst.

U voelt wel wat voor kostenverlaging? U denkt dat uw processen efficiënter kunnen? U voelt niet voor hoge kosten? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Veel kleine en grote bedrijven uit uiteenlopende branches gingen u voor!

www.franshesselink.nl Een baken in uw logistiek proces

O

Frits de Wind – Heuvelwijk 5 – 7047 CC Braamt – 06-52055160 www.fdwla.com

MULTIMATE ZEVENAAR Edisonstraat 28 6902 PK Zevenaar 0316-343403

Wissel maart 2014  

De Wissel is het clubblad van Argo atletiek uit Doetinchem.

Wissel maart 2014  

De Wissel is het clubblad van Argo atletiek uit Doetinchem.

Advertisement