Page 1

HP

HP0-D06

Implementing HP Converged Infrastructure Solutions

Download Full Version : http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/HP0-D06


B. HP Systems Insight Manager Optimize menu tab C. HP SIM Capacity Advisor tab D. HP VSE Optimize, and Tasks and Logs menus E. HP Virtualization Manager: tools --> Data Collection

Answer: A,B

QUESTION: 63

Click the Exhibit button.

Which server shown in the exhibit is the best c and idate for the new workload?

A. akroyd01 B. akroyd02 C. akroyd04 D. akroyd05

Answer: A

QUESTION: 64 Exhibit:

33


Answer:

34


QUESTION: 65

Which tasks does Capacity Advisor allow you to perform? (Select two.)

A. decide where to put a new workload B. manage utilization for individual Integrity servers C. create VC domain groups of similar server s to virtualize D. automate cluster work load balancing E. plan server consolidation

Answer: A, E

QUESTION: 66

What is used to determine the suitability of a target host for a logical server?

35


A. CPU speed B. 5-starrating C. memory size D. disk bandwidth

Answer: B

QUESTION: 67 Exhibit:

Answer:

36


QUESTION: 68

Exhibit:

37


Answer:

38


QUESTION: 69 From the HP Systems Insight Manager Menu bar, where can you view the current list of scenarios? A. Options ddO4ac0d5ca363aCapacityAdvisorddO4ac0d5ca21f1View Scenarios... B. Reports ddO4ac0d5ca1224CapacityAdvisorddO4ac0d5ca3675View Scenarios... C. Optimize ddO4ac0d5ca7df1CapacityAdvisorddO4ac0d5ca10a2View Scenarios... D. Tasks & Logs ddO4ac0d5ca49d3CapacityAdvisorddO4ac0d5ca0460View Scenarios...

Answer: C

QUESTION: 70 You need to compare Scenario reports. Where do you accomplish this from the VSE Management: Capacity Advisor window?

A. Configure ddO4ac0d5ca79c9Create Scenario Comparison Report

39


B. Report ddO4ac0d5ca71fbCapacityAdvisorScenario Comparison Report C. Options ddO4ac0d5ca60a9Create Scenario Comparison Reports... D. Create ddO4ac0d5ca62c3CapacityAdvisorScenario Comparison Reports...

Answer: B

QUESTION: 71 You want to generate a report on resource utilization and power consumption. How do you accomplish this from the HP Systems Insight Manager VSE Management page?

A. tools ddO4ac0d5ca3a4bView Capacity Advisor Utilization Data B. Capacity Advisor ddO4ac0d5ca41e1ViewCapacityAdvisorHistoric Report C. Report ddO4ac0d5ca6f6eCapacityAdvisorUtilizationReport D. OptionsddO4ac0d5ca22cdView Capacity Advisor Historic Data

Answer: C

40


For More exams visit http://killexams.com ­

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Pass4sure HP0-D06 Practice Tests with Real Questions  

Killexams.com provide latest and updated Practice Test with Actual Exam Questions and Answers for new syllabus of HP HP0-D06 Exam. Practice...

Pass4sure HP0-D06 Practice Tests with Real Questions  

Killexams.com provide latest and updated Practice Test with Actual Exam Questions and Answers for new syllabus of HP HP0-D06 Exam. Practice...

Advertisement