Page 1

NIELIT

CCC Course on Computer Concepts

http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/CCC


Question: 120 What is the nickname of Madagascar's capital Antananarivo? A. Anta B. Rivo C. Nana D. Nari E. Tana Answer: E

Question: 121 Which country is doubly landlocked? A. B. C. D.

Uzbekistan Kazakhstan Kyrgyzstan Kreplachistan

Answer: A

Question: 122 Baku is the capital of which country? A. B. C.

The Gambia Samoa Azerbaijan

Answer: C


Question: 123 What is the capital of Canada? A. B. C. D.

Ontario Toronto Ottawa Quebec

Answer: C

Question: 124 What is the smallest country in mainland Africa? A. B. C. D.

The Gambia Lesotho Burundi Cape Verde

Answer: A

Question: 125 What is the capital of Burkina Faso? A. B. C. D.

Timbuktu Nouakchott Ouagadougou Bamako

Answer: C

Question: 126 Where is the country whose capital is Astana located?


A. B. C. D.

Asia Europe Europe and Asia South America

Answer: C

Question: 127 Which geographic features are NOT found in Papua New Guinea A. B. C. D.

Jungle Desert Glacier Beach

Answer: B

Question: 128 What is the capital of Kiribati? A. B. C. D.

North Tarawa South Tarawa South Apia Apia

Answer: B


For More exams visit http://killexams.com

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Review CCC real question and answers before you take test  

Killexams.com prescribe you to must attempt its free demo, you will see the natural UI and furthermore you will think that its simple to alt...

Review CCC real question and answers before you take test  

Killexams.com prescribe you to must attempt its free demo, you will see the natural UI and furthermore you will think that its simple to alt...

Advertisement