Page 1

Cisco

500-651 Security Architecture for Systems Engineer

http://killexams.com/pass4sure/exam-detail/500-651


QUESTION: 64 Which feature of AnyConnect provides you the ability to identify data breaches as they happen?

A. Flexible AAA Options B. B. Network Visibility Module C. C. Differentiated Mobile Access D. D. Trusted Network Detection

Answer: B

QUESTION: 65 Which Cisco solution falls under cloud security?

A. Identity Services Engine B. C. Firepower Threat Defense C. Cisco Defense Orchestrator

Answer: A

QUESTION: 66 How is Cisco Security able to dynamically add IP addresses of known malware domains to its list of ports to detect and block?

A. Layer-4 Monitoring B. C. Data Loss Prevention C. D. URL Filtering

Answer: A

QUESTION: 67 Which options describes how Cisco solutions enable customer's businesses?


A. Enhancing remediation operations B. Having the fastest threat identification C. C. Automating the security intelligence updates D. D. Their ability to keep customers networks more secure and make IT more productive

Answer: D

QUESTION: 68 Which three Cisco solutions are covered in the Advanced Threat module? (Choose three.)

A. Cognitive Threat Analytics B. Intrusion Analytics C. C. AMP D. D. Cisco Defense Orchestrator E. NGIPS F. F. Cisco ThreatGrid

Answer: A, B, C

QUESTION: 69 What two challenges do customers (ace in their Campus and Branch deployments? (Choose two)

A. B. Stopping data breaches across campuses and branches B. C. Protect data across multiple cloud applications C. Monitoring file behavior across a large set of endpoints D. Understanding what our users a*e doing online

Answer: A, B

QUESTION: 70 Which feature of Cisco AnyConnect allows pre-login authentication using windows machines, or single sign-on user authentication using Windows logon credentials?


A. B. Flexible AAA Options B. Differentiated Mobile Access C. Trusted Network Detection

Answer: A

QUESTION: 71 Which feature of ISE is Terminal Access Control System (TACACS) a part of?

A. B. Device Profiling B. C. Centralized policy management C. D. Guest access management

Answer: A


For More exams visit http://killexams.com

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!

Free Killexams.com 500-651 question bank  

Just go through our Questions financial institution and sense assured approximately the 500-651 check. You will skip your examination at hig...

Free Killexams.com 500-651 question bank  

Just go through our Questions financial institution and sense assured approximately the 500-651 check. You will skip your examination at hig...

Advertisement