Page 1

Specialisten in preventieve reiniging

Maintenance & Services


Specialisten in preventieve reiniging AREPA Nederland is een toonaangevende technische service-organisatie, onderdeel van de internationaal opererende AREPA Groep met meerdere vestigingen in Europa. De diensten van AREPA Nederland zijn ondergebracht in vier divisies, elk met een eigen expertise. AREPA Reconditionering staat voor een snelle beredding en reconditionering van techniek na calamiteiten. AREPA Inspexx verzorgt inspecties en keuringen van elektrotechnische installaties, machines en apparatuur. AREPA Argus biedt opleidingen en advieswerkzaamheden aan op het gebied van elektrische veiligheid. AREPA Maintenance & Services is gespecialiseerd in preventieve en onderhoudsmatige reiniging van machines en apparatuur.


Onderhoud met een minimum aan overlast AREPA Maintenance & Services beschikt over de expertise om voor elke situatie de juiste reinigingsmethode te bepalen, en deze uit te voeren met een minimum aan overlast. Niet onbelangrijk, want het begeleiden van onderaannemers kost uw eigen personeel vaak veel tijd. Dankzij de brede ervaring zijn onze technici in staat het gehele proces, van demontage tot en met montage, zelfstandig uit te voeren met een minimaal beroep op uw medewerkers. Bij complexe (regel)installaties of op verzoek van de opdrachtgever wordt nauw samengewerkt met de betreffende leveranciers en fabrikanten. AREPA Maintenance & Services heeft een naam hoog te houden. Daardoor bent u verzekerd van een perfect functionerende installatie en een probleemloze opstart.


Reinigen van techniek: een vak apart AREPA Nederland is al meer dan 25 jaar een vooraanstaande naam als het gaat om reconditionering van technische installaties en apparatuur. Daarbij maakt AREPA Maintenance & Services gebruik van een uniek, zelfontwikkeld reinigingsprocedĂŠ op basis van water. Deze methode is zo intensief dat zelfs corrosieve neerslag onder de allerkleinste componenten en contacten kan worden opgelost en weggespoeld. Het reinigen van techniek is uiteraard een vak apart. Daarom hebben de medewerkers van AREPA Maintenance & Services minimaal een opleiding op middelbaar technisch niveau afgerond, aangevuld met diverse vakgerichte opleidingen. Uiteraard zijn al onze technici in het bezit van een VCA-certificaat ĂŠn is AREPA Nederland ISO 9001 gecertificeerd.


Het belang van periodiek onderhoud Preventieve reiniging van technische installaties leidt tot een langere levensduur en verhoogt de betrouwbaarheid, want de ruimtes waarin installaties functioneren veroorzaken altijd vervuiling. Denk aan kristallijnverontreiniging door industrieel stof, aanslag door dampen en vetten of chemische en corrosieve neerslag. Deze be誰nvloeden het functioneren van installaties nadelig. Verontreiniging verhindert namelijk een goede warmteafvoer en kan ook contactproblemen veroorzaken. Hierdoor wordt de kans op storingen aanzienlijk groter en kan zelfs brand ontstaan. Storingen brengen altijd kosten met zich mee. AREPA Maintenance & Services bezit de expertise om deze kosten te voorkomen door exact de juiste reinigingsmethode toe te passen.


Op maat gesneden onderhoudsadvies Preventieve reiniging is hĂŠt middel om storingen in technische installaties te voorkomen. Door het periodieke karakter hoeft de intensiteit niet hoog te zijn en is de benodigde tijd vaak beperkt. Geen bedrijfssituatie is natuurlijk hetzelfde. Voor maatwerk advies kan AREPA Maintenance & Services de graad van de vervuiling monitoren door middel van een veegproefanalyse. Hierbij worden gedurende een bepaalde periode monsters genomen voor ĂŠn na de reinigingsactie. Deze veegmonsters worden door een onafhankelijk onderzoeksbureau geanalyseerd. De analyse is de perfecte leidraad bij het bepalen van de juiste frequentie van een onderhoudsmatige reiniging. Of het nu gaat om eenmalig groot onderhoud of om periodieke reiniging, u kunt rekenen op de flexibele inzet en expertise van AREPA Maintenance & Services.


24 uur beschikbaar - 7 dagen per week Hoe goed het preventieve onderhoud aan uw productie-installaties, besturingskasten en schakel- en verdeelinrichtingen ook wordt uitgevoerd, storingen zijn nooit voor de volle honderd procent te voorkomen. Het blijft tenslotte techniek. Als er toch een storing ontstaat, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar op een adequate reactie rekenen. Voor AREPA Maintenance & Services is het als technische serviceorganisatie namelijk ondenkbaar dat uw installatie niet beschikbaar zou zijn, waardoor de productie gedeeltelijk of zelfs geheel stil kan komen te liggen. In het onderhoudscontract kunnen specifieke eisen wat betreft reactiesnelheid of maximale downtime daarom apart worden vastgelegd. Op maat gesneden en afgestemd op de specifieke bedrijfssituatie. Ook dat is een veilig idee.


Contact AREPA Maintenance & Services

VESTIGINGEN

Correspondentieadres Postbus 1486 3800 BL Amersfoort

Vestiging Amersfoort Terminalweg 31 3821 AJ Amersfoort

Centraal telefoonnummer +31 (0)33 453 50 30

Vestiging Alkmaar Fluorietweg 21-D 1812 RR Alkmaar

E-mail arepa@arepa.nl

Vestiging Eindhoven Ekkersrijt 4501-A 5692 DN Son Vestiging Meppel Rabroekenweg 7 7942 JE Meppel Vestiging Rotterdam Kranebittenbaan 23-25 3045 AW Rotterdam

Meer informatie? Kijk op: www.arepa.nl

Specialisten in techniek

Brochure AREPA M&S  

Brochure AREPA Maintenance & Services

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you