Page 1


INHOUD

4 5 6 10 12 13 14 15 17 18

LAURA CONCEPT VISIE I CONNECT I CREATE IMPACT I COMMERCE I INTERACT I EXPOSE I STICK DESIGNMAP

3


LAURA Hi, mijn naam is Laura, 22 jaar oud en student op het Fontys in Tilburg. Ze zeggen wel eens vele wegen leiden naar Rome. Nou geloof me, ik heb alle wegen wel gehad, maar inmiddels ben ik dan eindelijk beland op de opleiding Communicatie, International Event, Music & Entertainment. Gelukkig zit ik hier aardig op mijn plek. In dit kleine boekje lees je de waarom van mijn concept en hoe deze uiteindelijk tot stand is gekomen. Ik hoop dat ik jullie ergens een beetje kan overtuigen van mijn visie.

4


CONCEPT De Gouden Generatie is een concept dat gaat over de maatschappij waar we op dit moment in leven. Het is gebasseerd op mijn visie. Het viel mij op dat wij als mensen vergeten te kijken naar alle mooie dingen die we wel hebben. En ik begon me daar eigenlijk een beetje aan te ergeren. Zelf deed ik ook mee aan deze negatieve, ondankbare instelling en hier wilde ik vanaf. Mijn slogan luidt:

GENOEG IS GENOEG. Dit is wat

ik wilde zien bij mezelf en wat ik uiteindelijk graag zou willen zien in de maatschappij. In je eentje kan je de wereld uiteraard niet veranderen. Maar verandering begint bij jezelf. Door te werken aan dit concept ben ik in ieder geval meer bewust van mijn eigen ondankbaarheid. Met dit concept wil ik dan ook andere mensen wakker schudden. Al is het maar voor een minuut.

5


VISIE

De afgelopen jaren worden de mensen steeds ongelukkiger. Waarom? Omdat we ondankbaar zijn en altijd aan het zoeken zijn naar meer. We vergeten dankbaar te zijn voor alle mooie dingen die we wel hebben. Af en toe moeten we een stap terug nemen. Zodat we stil kunnen staan bij de dingen in ons leven die we wel hebben. De dingen die belangrijk zijn en waar we op langere termijn weer gelukkig van worden.

6


GENOEG IS


S GENOEG.


I CONNECT Mijn visitekaartjes en Instagram pagina zijn de uitgewerkte middelen van I CONNECT. Door middel van deze uitingen wil ik mezelf presenteren aan de buitenwereld.

LAURA ARENDS +31 6 10 66 37 69 lauraarends@live.nl linkedin.com/in/laura-arends-141185a8/

GENOEG IS GENOEG. 10


11


I CREATE IMPACT I CREATE IMPACT wil ik uiten op de EXPO. Hier wil ik mijn concept zo goed mogelijk laten zien. Tijdens de EXPO wil ik een berg goud tentoonstellen alsof het in een museum staat. Dit is wat de mensen als eerste zien wanneer ze voorbij mijn stand lopen. De berg goud moet de eyecather zijn en de aandacht van de bezoekers vangen. Daarna zullen de bezoekers zien wat achter de berg goud zichtbaar is. Een wand met foto’s van dagelijkse dingen waar we dankbaar voor mogen zijn.

12


I COMMERCE Door middel van een goodie wil ik mijn concept iets tastbaarder maken. Hier komt I COMMERCE naar voren. Het is een glazen flesje met een hierin gouden snippers en een briefje met hierop mijn slogan: GENOEG IS GENOEG. De goodie is klein en subtiel en kan makkelijk meegenomen worden. Ik wilde een goodie die er gezellig uit ziet en toch mijn visie draagt.

13


I INTERACT I INTERACT heb ik op twee manieren naar buiten geprobeerd te brengen. Voorafgaand van de EXPO en tijdens de EXPO zelf. Ik heb een uitnodiging gemaakt en deze verstuurd naar familie en vrienden. Tijdens de EXPO zal ik mijn bezoekers vragen of zij willen stil staan bij mijn concept en even een minuut dankbaar willen zijn voor alles wat zij hebben.

Tijdens de EXPO zal ik mijn concept tentoonstellen. Mijn visie is hierin doorvertaald

WANNEER

19 april 2018 18.00 - 23.00 uur IAM2EXPO

WAAR

Wagenmakerij – Spoorzone Burg. Brokxlaan 4 5041SB, Tilburg

14

De avond draait om netwerken, een avond vol creativiteit beleven en om verbanden en gelijke doelstellingen te ontdekken. Solliciteren in nieuwe stijl, ben jij erbij? Met vriendelijke groet, Laura Arends Student Communicatie International, Event, Music and Entertainment.


I EXPOSE Mijn stand op de EXPO moet het totaal plaatje zijn van mijn concept. Hier komen alle losse dragers samen. Mijn stand zal rust en overzicht uitstralen. De pilaar met goud staat in het midden van mijn stand en springt hierdoor uit. De wand van mijn stand wordt wit met hierop foto’s van situaties waarvoor ik zelf het meest dankbaar ben. Dit zijn foto’s van alledaagse dingen, van familie en vrienden en dingen waar ik echt van kan genieten. Daarnaast heb ik achteraan in mijn stand nog een pilaar. Hierop zullen de visistekaartjes, mijn brandbook en de goodies worden tentoongesteld aan de bezoekers. De visitekaartjes en goodies mogen de bezoekers uiteraard meenemen.

15


I STICK Eigenlijk wil ik aan de hand van verschillende ‘dragers’ blijven plakken bij de mensen. Zo geef ik mijn visitekaartje en goodie bij de EXPO al mee. Daarbij heb ik een instagram pagina die mensen kunnen bezoeken en mij en het concept Gouden Generatie kunnen blijven volgen. Op de mock-up zie je hoe ik mijn concept eventueel kan door dragen na de EXPO.

17


DESIGNMAP AVENIR LIGHT - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ DIDOT BOLD - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ MASTER WORKS - ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

C M Y K

18

44 47 78 20

C M Y K

0 20 70 30

C M Y K

6 11 48 0

C M Y K

14 19 63 1

C M Y K

20 30 100 1


IAM2EXPO 2018

Brandbook  
Brandbook  
Advertisement