Page 1

PEDELAVISEN 2014


Rengøring

2


Rengøring Gå på opdagelse i vores nye rengørings-koncept og få inspiration til hverdagens rengøring

Arctic Import og Svanemærket rengøringsmidler Med på mærkerne når det gælder miljø

Arctic Import har udviklet et unikt koncept som tager udgangspunkt i ”Bekendtgørelse for Grønland om stoffer og materialer”og som sætter fokus på miljøet – Vi har udvalgt en række produkter og rekvisitter som dækker alt lige fra daglig rengøring til vask af linned og tekstiler. Hovedparten af produkterne leveres med Grønlandsk etiket og brugervejledning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af svanemærkede produkter, således at hele den daglige rengøring kan foregå med et svanemærket produkt. P.t. har vi 14 svanemærkede produkter i vores sortiment - med flere på vej. Svanemærket sikrer dokumentation for mindst mulig miljøbelastning - både for råvarer under produktion, ved brug og bortskaffelse. Derudover er svanemærket din garanti for, at produktet virker efter hensigten, idet Svanemærkedirektoratet

Vi ligger stor vægt på altid at sætte dig i centrum og udvikler derfor også løbende produktprogrammet for altid at imødekomme de behov og krav du måtte have. Vores faguddannede salgskonsulenter står naturligvis til rådighed, hvis du skulle ønske yderligere information om renggøringskonceptet eller ønsker rådgivning i forhold daglig rengøring.

sikrer sig, at produkterne rent faktisk kan gøre rent.

Eqqiaariaasitaarput misissuataaruk nalinginnarmik eqqiaasarninnut isumassarsiorfigalugu Arctic Import ”Kalaallit Nunaanni stoffit atortussallu pillugit nalunaarut” avatangiisinut tunngatitaq - aallaavigalugu eqqiaariaatsimik ineriartortitsisimavoq. Atortussat ulluinnarni eqqiaanermiit annoraaminernik assigiinngitsunik errorsinermi atorfissaqartitat atorsimavagut. Atortussat tamakkua amerlanersaat kalaallisut allagartaqarlutillu kalaallisuunik ilitsersuutitaqarput.

Arctic Importip Svanemærke-llu eqqiaanermi atortui - Avatangiisinut tunngatillugu peqataalluinnarpugut Atortussat assigiinngitsorpassuit svanemærkillit nioqqutissaatigaagut, taamaattumik ulluinnarni eqqiaaneq tamarmi atortussaq svanemærkelik atorlugu ingerlanneqarsinnaavoq. Massakkorpiaq svanemærkillit 14-it nioqqutissaatigaagut – sulilu amerlanerulerumaarput. Svanemærke atortussap annikinnerpaamik avatangiisinut akornusiisinnaaneranut uppernarsaataavoq – tunisassiat tunisassiarineqarneranni, atorneqarneranni iginneqarnerannilu. Svanemærke-lu aamma qularnaarisuuvoq atortussap atorfissaminut pitsaasuuneranut, tassami Svanemærkedirektoratip tunisassiat tamakkua eqqiaasinnaassusiat qularnaartarmagu.

Illit pisariaqartisinnaasat salliutittuarsimavagut taamaattumillu periaatsimi atortussanik ineriartortitsiuarluta pisariaqartitatit piumasaqaatitillu naammassiniarlugit. Salgskonsulentigut immikkut ilinniagallit soorunami piareersimajuarput atortussanut katalogimiittunut imaluunniit ulluinnarni eqqiaanermut eqqiaanissalluunniit pilersaarusiorneranut tunngatillugu illit erseqqinnerusumik nassuiaanneqarumassagaluaruit.

Bekendtgørelse for Grønland om stoffer og materialer

Kalaallit Nunaanni stoffit atortussallu pillugit nalunaarut

Kapitel 5 - Brugsanvisninger

Kapitali 5 – Atornissaanut ilitsersuutit

§ 6. Den, der overdrager eller overlader et stof eller et materiale, skal sørge for,

§ 6. Kialuunniit stofimik atortussamilluunniit allamut tunniussisup isumagisus-

at det er forsynet med en letforståelig brugsanvisning, når det leveres.

saavaa taassuma tunniunneqarnerani paasiuminartumik ilitsersuutitaqarnissaa.

Stk. 3. En brugsanvisning skal være affattet på grønlandsk og dansk. Arbejd-

Imm. 3. Atornissaanut ilitsersuut kalaallisut qallunaatullu allassimassaaq. Arbe-

stilsynet kan tillade eller stille krav om et andet sprog.

jdstilsynip oqaatsinik allanik atuinissaq akuerialuguluunniit piumasarisinnaavaa.

§ 7. Hvor der beskæftiges ansatte ved arbejde med stoffer og materialer skal

§ 7. Stofinik atortussanillu atuiffiusumi sulisut suliaqarpata sulisitsisup

arbejdsgiveren sørge for, at der for hvert enkelt stof eller materiale udarbejdes

isumagisussaavaa atortussat tamarmik immikkut qanoq atorneqarnissaannut

en brugsanvisning.

ilitsersuutitaqarnissaat.

1. handelsnavn samt et eventuelt produktregistreringsnummer (PR-nr.) tildelt

1. Niuerfiup aqqa immaqalu produktregistreringsnummer (PR-nr.) arbejdstil-

af arbejdstilsynet.

synimit tunniunneqartartoq.

2. anvendelsesområder på virksomheden.

2. Ingerlatsivimmi sumerpiaq atorneqartartoq.

3. anvendelsesbegrænsninger på virksomheden.

3. Ingerlatsivimmi atorneqarnissaanut killilersuutit.

Den komplette brugsanvisning kan ses på www.at.dk/sw20033.asp

Atornissaanut ilitsersuut tamarmiusoq takuneqarsinnaavoq www.at.dk/ sw20033.asp

3


Rengøring Rengøringsplaner effektiviserer rengøringen Få styr på rengøringstiden og planlægningen af den med hjælp fra Stadsings planlægningsafdeling. Planlægningsafdelingen laver gerne rengøringsplaner, arbejdsinstruktioner, ugeplaner, områdefordelinger etc., så vi sikrer en optimal udnyttelse af dine ressourcer og et bedre arbejdsmiljø. Afdelingens hovedformål er at forbedre miljøet, reducere antallet af sygedage, sikre en effektiv rengøring samt forbedre vores kunders image udadtil. Såfremt du som kunde ønsker at gøre brug af vores planlægningsafdeling, stilles den gratis til rådighed ved indgåelse af rengøringsleverance. Der er ligeledes mulighed for at gøre brug af planlægnings-afdelingen i forbindelse med udarbejdelse af tilbud på rengøringsopgaver.

Symboler For at du nemt og hurtigt at få information om rengøringsproduktets anvendelse, har vi anvendt forskellige symboler, der tydeligt forklarer anvendelse. Se de forskellige symboler nedenfor:

Desinfektion Gulvvask Sanitet

Håndopvask

Maskinvask

Produkterne har nedenstående farver:

BLÅ

Universelle rengøringsmidler samt

grundrengøringsmidler GUL Vaskeplejemidler RØD

Kalkfjerningsmidler og toiletrense-

midler ORANGE Tøjvask LYSEBLÅ

Opvaskeprodukter

GUL m/sort kant Desinfektionsmidler GRØN Sanitetsprodukter

Farvestyring i køkkener og andre steder Farvestyring et vigtigt redskab til at forhindre, at bakterier spreder sig fra et område til et andet. Eksempelvis i køkkener, kantiner, fødevareproduktion mv. er det vigtigt at minimere risikoen for krydskontamination; Men alle steder er det vigtigt at begrænse spredningen af bakterier fra f.eks. toiletter. Ved brug af farvestyring med farvekodede rengøringsartikler, anvendes der en farve i et område og en anden farve i et andet område. F.eks. kan der anvendes røde microfiberklude på toiletter og blå microfiberklude til rengøring af inventar.

4

Gulvpleje, evt. maskinbrug

Gulvpleje Sanitet Toilet

Farvestyring af produkter Rengøringsmidler er inddelt i forskellige produktkategorier. Hver produktkategori har egen farvekode på etiket og prop. Alle vores etiketter er udstyret med let forståelige piktogrammer, som hjælper med at oplyse om, hvor de forskellige produkter skal anvendes.

Daglig rengøring


Rengøring

Varenr.

Navn

62011446

Universal Off.

62011443

Universal Off.

Miljømærke

Bruges til

P r is p r . s tk ved 6 dunk e

109,-

Beskrivelse: Universalrengøringsmiddel anvendes til daglig rengøring af alle overflader, som tåler vand, og som primært er over gulvhøjde. Universelle rengøringsmidler kan også anvendes til vekselvask af gulve.

Pakning: 12x1 liter

135,00 25,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011126

Grundrengøringsmiddel Off.

Beskrivelse: Grundrengøringsmiddel offentlig fjerner snavs, voks, fedt og olie fra alle overflader. Grundrengøringsmiddel anbefales til den traditionelle hovedrengøring.

Varenr.

Navn

62011122

Grundrengøringsmiddel Off.

3x5 liter

pr. dunk pr. dunk

Pakning: 3x5 liter

155,-

pr. dunk

Bruges til

klar t/brug Beskrivelse: Klar til brug produkt. Effektiv mod fedt, kaffepletter, blæk, fingeraftryk og andre pletter. Spray skummet direkte på overfladen. Lad virke og fjern med klud eller svamp.

Varenr.

Navn

62012990

Polishfjerner

Pakning: 12x1 ltr

pr. stk.

Bruges til

Beskrivelse: Til alle typer polish. Kan anvendes uden brug af skuremaskine. På sugende og porøse gulve bør der efterskylles med rent vand. Anvendelse af vandsuger kan anbefales.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62018711

Opvasketabs

Beskrivelse: En alkalisk mild opvasketablet Velegnet til opvaskemaskiner med kort og lang vasketid. Fjerner effektivt fedt. Dosering: 1 tablet pr. vask pH-brugsopløsning: 11. 70 tabletter per pakke.

59,-

2x5 liter

429,00

pr. dunk

Bruges til

Pakning: 70 stk.

259,00

pr. pk

5


Rengøring

Varenr.

Navn

62012000

Opvaskepulver med klor

Beskrivelse: med klor. Anvendes i husholdningsmaskiner, og leveres i en brugervenlig flaske med børnesikret kapsel. pH-værdi brugsopløsning 12 Dosering til 1 liter vand 2-5 gr.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62012009

Opvaskepulver uden klor

8x1,5 kg

Beskrivelse: Opvaskepulver uden klor, svanemærket anvendes til husholdningsmaskiner, og leveres i en brugervenlig flaske med børnesikret kapsel. pH-værdi brugsopløsning 10,7 +/- 0,3 Dosering til 1 liter vand 18 g i blødt vand. Svarer til ca. 1 spiseskefuld.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011426

Gulvpleje Off.

8x1,5 kg

59,00

65,50

3x5 liter

148,75

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011436

Vaskepleje med voks Off.

Varenr.

Navn

62012986

Floor & Shine

Beskrivelse: Produktet rengør polishbelagte gulve uden at efterlade striber. Bruges også til vekselvask sammen med Vaskepolish. Til rengøring af inventar, rustfrit stål, spejle/glas, polishbelagte gulve, vekselvask på gulve og vægge. Indeholder ikke parfume.

pr. stk

Bruges til

Pakning:

Vaskepleje med voks offentlig er et kombineret produkt, som afsætter en beskyttende voksfilm på gulvet. Vi anbefaler, at der foretages en vekselvask med et universalrengøringsmiddel, idet ophobninger af voks i kanter hermed undgås.

pr. stk.

Bruges til

Beskrivelse: Gulvpleje offentlig er et svanemærket gulvrengøringsmiddel på sæbebasis. Produktet er et kombineret rengørings- og plejemiddel med vægt på en god plejeeffekt. Til behandling af lineoleum er gulvpleje offentlig det rigtige valg.

Beskrivelse:

6

Bruges til

pr. dunk

Pakning: 3x5 liter

155,00

Miljømærke

Bruges til

pr. dunk

Pakning: 3x5 liter

279,50

pr. dunk


Rengøring

Varenr.

Navn

62012991

Metalpolish

Miljømærke

Beskrivelse: Metalpolish er en blank, hård polish, som kan anvendes på de fleste gulve. Gulvet påføres minimum 2 lag, gerne flere, hvilket forlænger polishens levetid. Følg vores polishvejledning, det giver det bedste resultat.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011230

Flydende toiletrens Off.

2x5 liter

Beskrivelse: Flydende toiletrens off. anvendes til daglig rengøring af toiletkummer med mindre belastning. PH-værdi 2,0 Anvendes ufortyndet. Produktet er svanemærket og uden parfume.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011604

Skyllemiddel

62011606

Skyllemiddel

12x0,75 liter

Bruges til

495,25

30,00

pr. stk

Bruges til

Pakning: 1x10 liter

45,00 299,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

6201160

Skyllemiddel

Beskrivelse: Produktet blødgør vasketøjet, fjerner statisk elektricitet, og giver tøjet en frisk duft. Skyllemidlet kan doseres manuelt eller gennem doseringsanlæg. Produktet indeholder ikke farve og parfume.

Pakning: 1x20 liter

375,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011984

Flydende tøjvask Off.

62011986

Flydende tøjvask Off.

Beskrivelse: Flydende tøjvask off. er specielt udviklet til anvendelse sammen med sæbedoseringsanlæg til vaskemaskiner. Det bedste vaskeresultat opnås ved tilslutning af vaskemaskinen til kold råvandsforsyning. Produktet er velegnet til vask ved 30-95C. Flydende tøjvask off. overflødiggør forvask, da produktet indeholder enzymer.

449,-

Bruges til

Beskrivelse: Produktet blødgør vasketøjet, fjerner statisk elektricitet, og giver tøjet en frisk duft. Skyllemidlet kan doseres manuelt eller gennem doseringsanlæg. Produktet indeholder ikke farve og parfume.

4x2,5 liter

P r is p r . s tk ved 6 dunk e

pr. dunk pr. dunk

pr. dunk

Pakning: 4x2,5 liter 1x10 liter

169,00 513,50

pr. dunk pr. dunk

7


Rengøring

Varenr.

Navn

62012002G

Vaskepulver

Bruges til

Beskrivelse: Stadsings Vaskepulver med percarbonat, enzymer og parfume kan anvendes til båd hvid og kulørt vask. Produktet er velegnet til både maskin- og håndvask ved alle temperaturer og er lavtskummende. Til alle typer tøjvask.

Pakning: 20 kg sæk

289,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011666

Afspændingsmiddel Off.

Beskrivelse: Produktet kan anvendes til både industrielle opvaskemaskiner og husholdningsmaskiner. Produktet er uden farve og parfume.

Pakning: 3x5 liter

299,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011756

Flydende maskinopvask u. klor Off.

62011758

Flydende maskinopvask u. klor Off.

Beskrivelse: Flydende maskinopvask uden klor off. anvendes i industrielle opvaskemaskiner med automatisk dosering. Flydende maskinopvask uden klor off. er velegnet til opvask i såvel blødt som hårdt vand.

Pakning: 1x20 liter

339,00 569,00

Varenr.

Navn

Miljømærke

Bruges til

62011282

Desinficerende rengøringsmiddel

1x10 liter

Beskrivelse: Et kombineret rengørings- og desinfektions- middel. Rengøring og desinfektion foregår i 2 arbejdsprocesser. Dårlig lugt forsvinder efter brug af produktet. pH-værdi koncentrat 9,5 pH-værdi brugsoplysning 8 Dosering: 1 dl til 10 ltr. vand.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011414

Penitol desinfektionsmiddel

Beskrivelse: Penitol desinfektionsmiddel er et universelt desinfektionsmiddel, som er velegnet til periodisk desinfektion af alle overflader. Efter endt virketid er afskylning med rent vand nødvendigt, specielt hvor der er kontakt til fødevarer. Produktet er baseret på kvaternære ammoniumforbindelser.

8

Miljømærke

12x1 liter

55,00

P r is p r . s tk ved 5 sæk ke

199,-

pr. dunk

pr. dunk pr. dunk

pr. dunk

Bruges til

Pakning: 4x2,5 liter

55,00

pr. dunk


Rengøring

Varenr.

Navn

62012076

Desinficerende overfladeservietter

Miljømærke

Beskrivelse: Desinficerende overfladeservietter anvendes til desinfektion af forskellige overflader i køkkener, cafeterier etc., dvs. steder, hvor fødevarer forarbejdes. Eksempler på overflader er køleskabe, pålægsmaskiner, knive og rustfri overflader etc. PH-værdi koncentrat 7.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62012078

Desinficerende håndservietter

1x150

Beskrivelse: Desinficerende håndservietter er imprægneret med desinfektionsgel. Servietterne er fremstillet af papir, og er let nedbrydelige. PH-værdi koncentrat 7.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62013022

Cremesæbe m/Aloe Vera

1x150

Beskrivelse: Cremesæbe er et produkt for de kvalitetsbevidste brugere. Produktet er fremstillet af specielt udvalgte råvarer, som bevarer hudens naturlige fugtighedsbalance. Selv med mange daglige håndvaske udtørres hænderne ikke.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011906

Absolut shampoo

Beskrivelse:

Absolut shampoo uden farve og parfume er en effektiv svanemærket hår- og kropsshampoo til daglig brug på kroppen og i håret, som bevarer hudens naturlige fugtbalance.

3x5 liter

Bruges til

99,00

pr. pk

Bruges til

99,00

pr. pk

Bruges til

95,00

pr. dunk

Bruges til

Pakning: 2x5 liter

89,00

pr. dunk

9


Rengøring

Varenr.

Navn

62011470

Neutral toilet Off.

Miljømærke

Beskrivelse: Produktet er et svanemærket toiletrensemiddel uden parfume, som effektivt fjerner snavs og skidt fra WC-kummen, samtidig med at en kalkhæmmende overflade afsættes på WC-kummen. PH-værdi koncentrat 9,5 Anvendes ufortyndet.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011463

Håndopvask Off.

12x0,70 liter

Beskrivelse: Håndopvask offentlig er svanemærket og lever op til de skrappe krav i forbindelse med det nordiske miljømærke. Produktet har samme funktion som Bio opvaskemiddel. Anvendes manuelt.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

6250550-0

M1 Tørklosetvæske

Beskrivelse:

6x1 liter

26,00

pr. dunk

Bruges til

26,50

P r is p r . s tk v e d 2 4 s tk

19,50 Bruges til

Pakning: 12x1 liter

Varenr.

Navn

62011473

Neutral sanitet Off.

62011476

Neutral sanitet Off.

Beskrivelse: Neutral sanitet offentlig er et svanemærket dagligt sanitets­rengøringsmiddel. Ved daglig anvendelse holdes overfladerne frie for kalkbelægninger.

Miljømærke

Varenr.

Navn

620110835

Absorb-it-all

Beskrivelse: Den nemmeste måde at opsamle væske på, eksempelvis vand, olie, opkast, rødvin, juive, sirup, vegetabilsk olie m.m. Absorberer sin vægt 70 gange. Støvsuges eller fejes bort.

495,00

pr. krt

Bruges til

Pakning: 12x1 liter 3x5 liter

10

Bruges til

Miljømærke

29,95 149,00

pr. dunk pr. dunk

Bruges til

Pakning: 5,66 liter

249,00

pr. stk.


Rengøring

Varenr.

Navn

Miljømærke

620110723

Green-Tex Wipes, 20x30 cm

Bruges til

®

Beskrivelse: 40 wipes klar til brug. Indeholder både vand og sæbe. Erstatter rengøringsklude som skal vaskes. Kan bruges på alle overflader der tåler vand. Uden farve og parfume. Kludene er perfekte tl rengøring på sygehuse, institutioner, klinikker, hoteller, fly, biler, tog, færger m.m.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62013019

Tyggegummifjerner

Beskrivelse: Produktet fryser tyggegummiet, således det bliver hårdt, og derefter kan fjernes med spartel.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62012206

Afløbsrens

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62011722

Glasspray

115,00

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62012997

Stålpleje

pr. stk.

Bruges til

125,00

12x1 liter/krt

Beskrivelse: Glasspray anvendes på alle glasoverflader til fjernelse af snavs og eksempelvis fingermærker.

pr. pk.

Bruges til

6x0,5 liter/krt

Beskrivelse: Afløbsrens med microorganismer nedbryder organisk materiale, som bliver hængende i afløbet. Lad produktet virke natten over. Et vedligeholdelsesprodukt som ikke kan anvendes til blokerede afløb.

Beskrivelse: Produkt til pleje af rustfristål overflader efter at disse er rengjort. Stålpleje sprayes i et tyndt lag på overfladen, og fordeles med en blød klud.

35,00

12x40 stk.

pr. stk.

Bruges til

22,00

6x0,5 liter/krt

pr. stk.

Bruges til

Pakning: 12x0,5 liter/krt.

85,00

pr. stk.

11


Rengøring

Varenr.

Navn

62012899

Doseringspistol

Beskrivelse: Doseringspistol til 62011722 og 62012997

Varenr.

Navn

62013427

Duftblok, Magic Disc, Citrus

Beskrivelse: Duftblok med regulerbart låg. Kan opsættes på jævne overflader med den dobbeltklæbende tape, der er på bagsiden. Permanent og frisk duft i op til 30 dage.

12

Miljømærke

Bruges til

Pakning:

6,95

Miljømærke

pr. stk.

Bruges til

Pakning: 100 stk./krt.

9,95

pr. stk.


Rengøring Neutral vaskeprodukter Neutral Tøjvask total 15 Kg

P ri s p r. s tk v e d 6 s æ kk e

229,-

62146265............................................................

Neutral Color Tøjvask 15 kg 62146266............................................................

Neutral Tøjvask, total, 2,5 kg 62146261............................................................

Neutral Color Tøjvask, 2,5 kg 62146260............................................................

Neutral Skyllemiddel 2 ltr

P r is p r . s tk v e d 2 4 s tk

26,50

62146262............................................................

299,- 299,99,99,35,-

Neutral Opvasketabs 25 stk Pakket i selvopløselig folie. 12 pk/krt. 6214165057........................................................

329,-

Det vil Neutral

Allergi er et voksende problem for både børn og voksne. Neutral har i mere end 25 år sagt nej-tak til allergi ved dedikeret at arbejde for at udvikle milde kvalitetsprodukter. Derfor indeholder ingen af vores produkter parfume, farvestoffer eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Så når du vælger Neutral, vælger du samtidig at være god ved din hud og mindsker risikoen for at udvikle allergi og overfølsomhed. Det er vores holdning til følsom hud. Neutral er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet, og de fleste bærer Svanemærket.

Neutral og miljøet

Alle vaskemidler belaster miljøet i mere eller mindre grad. Vi arbejder hver dag for at gøre vores produkter så miljøvenlige som muligt, uden at gå på kompromis med vores to kerneværdier: Vores produkter skal være allergivenlige, og kvaliteten skal være til at stole på. Vores compacte vaskemidler er Svanemærket, fordi de opfylder myndighedernes krav til miljøvenlige produkter. Du kan meget nemt være med til at skåne miljøet, når du husker at dosere rigtigt, vaske ved lave temperaturer og vælge miljøvenlige vaskemidler. Få mange flere miljøråd på bagsiden af Neutral Compact og Neutral Color.

13


Rengøring A

Dan-Mop rengøringsvogn Midi 2 stk. Affladsstativ 100 ltr. Plastsæk 4 stk. Plastbakker 2 stk. Plastspand 6 ltr. 1 stk. Plastspand 10 ltr. 1 stk. Plastspand 22 ltr. 2 stk. Redskabsholder

A

620111326...............................................

B

4.995,-

Dan-Mop Quick Velcro Antibakteriel m/løkker, 40 cm. Passer til fremfører 62012590.

89,-

62013027............................................................

C

40 cm. Passer til fremfører 62012590.

B

89,-

620110588..........................................................

E

D

Dan-Mop Wet, 40 cm Mopperne anvendes til vask af gulve, udlægning af vand og optørring. Kan bruges på alle gulvoverflader, der tåler vand. Begræns vandforbruget ved rengøring af parket og trægulve. Passer til fremfører 62013097.

C

D

Dan-Mop Smart

57,-

62012982............................................................

P r is p r . s tk v e d 3 0 s tk

49,-

E

Teleskopskaft m/ indvendig lås 100-180 cm, aluminium. Passer til alle fremførere til tør-, fugt- og vådmopper. Passer til alle fremførere til tør- fugt- og vådmopper. 62012975............................................................

F

F

Dan-Mop fremfører Velcro, 40 cm. Passer til skaft 62012975. 62012590............................................................

G

G

62013097............................................................

H

Spand 6201820013........................................................

14

89,-

Fremfører m. magnet Passer til skaft 62012975.

H

122,-

179,-

399,-


Rengøring

JJ-Hytech, 2-spand med presse

Fladmopvogn 1 spand fodbetjent

Forkromet grundstel til 1 stk. 22 liters spand incl. håndtag, 1 Rustfrit grundstel til 1 stk. 22 liters spand og plastbakke, højdestk. 15 liters spand incl. håndtag, 1 stk. 6 ltr. spand, rød hank, regulerbart kørehåndtag, fodpedal, rekvisitkurv til ophæng bag ophængt på bagsiden, 1 stk. håndbetjent håndpresse, 1 stk. presse, kurv til ophæng (2 stk. 10 liters spande eller 1 stk. 10 liter mopkrog. Husk at bestille fremførere, skafter og mopper. og 2 stk. 6 liter), kurv til 2 stk. 6 liters spande (evt. 1 stk. 10 liter spand) og poseholder incl. elastik til 60 eller 100 liters affaldspose (ophæng i kørehåndtag), fodbetjent presse, 2 stk. 6 liters spande, 2 stk. 10 liters spande, 1 stk. plastbakke, 1 stk. 22 liters 62012851............................................................ 3.495,spand med stålhank, 2 stk. redskabsholdere, 1 stk. redskabskrog. Husk at bestille fremførere, skafter og mopper.

62015000G..........................................................

P ri s p r. st k ve d 3 0 st k

125,-

4.995,-

Hytech super mop, 40 cm Mopperne anvendes til vask af gulve, udlægning af vand og optørring. Kan bruges på alle gulvoverflader, der tåler vand. Begræns vandforbruget ved rengøring af parket og trægulve. 62012853............................................................

135,-

Fladmopfremfører, rustfri, 40 cm Passer til skaft 62012975. 62012858............................................................

399,-

Teleskopskaft m/ indvendig lås, 100-180 cm, aluminium. Passer til alle fremførere til tør-, fugt- og vådmopper. Passer til 2952 og alle fremførere til tør- fugt- og vådmopper. 62012975............................................................

122,-

15


Rengøring Dan-Mop sprayskaft inkl. 3 mopper

Støvsuger OLF

Et sprayskaft i topkvalitet! Professionelt sprayskaft med trykbeholder. Beholder pumpes op med det sorte stempel. øverste knap på skaftet aktiverer sprayfunktionen, som fordeler væsken pænt på gulvet. Leveres med 40 cm fremfører. Velcro fremfør. Leveres med 3 mikrofiber mopper.

Anvendes til effektiv daglig støvsugning. Støsugeren har lydsvag motor, en ergonomisk udformning, indikator for fuld pose, smart stativ til tilbehør. Følgende tilbehør medfølger: Fugemundstykke, kombimundstykke, møbelmundstykke, rund børste, fleksibel slange, 2 stk. aluminiums plastikrør, tilbehørsholder, støvpose.

62013479...............................................

1.295,-

Støvsugerposer til OLF

Dan-Mop Quick Anvendes til vask af gulve – udlægning af vand og optørring, fugtig overtørring og som fejemop. Anvendes med fremførere med velcro – 40 cm. Kan anvendes på alle gulvoverflader, der tåler vand. Begræns vandforbruget ved rengøring af parket og trægulve. 62014716......................

1.095,-

62013517............................................................

68,P r is p r . s tk v e d 10 s tk

10 stk/pk.

Motoreffekt:

1300 W

Strøm:

220 V

Sugeevne:

2600 mmVS

Luftstrøm:

56 l/sek.

Lydniveau:

57 dB(A)

Støvposekapacitet:

13 liter

Vægt, kun maskinen:

6,4 kg

Ledning: Mål (hxbxl):

59,-

199,-

62016029............................................................

8,5 m 40x40x50 cm

Caddy clean skuremaskine basis enhed uden tank

Støvsuger GD 930

Caddy Clean skuremaskine er en lille og kompakt skuremaskine, som er ideel til vask af trapper, fodlister, gulve, vægge, bordplader, fliser og i baderum, bag toiletter - næsten alle steder, hvor det kan være svært at komme til at gøre rent.

Kompakt, stabil og nem at betjene. Robust stålbeholder. Mulighed for dybderengøring. Trofast service i selv de mest krævende situationer. Høj filterkoncentration. Følgende tilbehør medfølger: Kombinationsmundstykke, 2-delt rørsæt, møbelmundstykke, poseholder, støvpose, 2,10 m cylindrisk flexibel slange med bajonetfatning, 15 m ledning.

Leveres med: Håndbeslag og kabel, batteritaske, batterier og lader, 2 stk. børster, 2 stk. rondelholdere, 4 stk. rondeller i ass. farver, 1 stk. håndholder til skureenhed. 62013231............................................................

6.995,-

2.395,-

62013504............................................................

Støvsugerposer til GD 930 10 stk/pk.

192,-

62016010............................................................

Tank til Caddy Clean 6201800022...........................................

1.395,-

Sugemotor:

max. 1200/1000 W

Sugeeffekt v. mundstykket: Vakuum/vandsøjle: Støjniveau: Ledning: Papir støvpose: Filtre: Hoved micro filter: Skurebredde

21 cm

Højde børstehoved

8,5 cm

Vægt skurehoved

0,8 kg

Vægt med skaft

1,5 kg

Vægt med tank

2,1 kg

Tank med elpumpe Længde justerbart Spænding

16

2,4 ltr. 91,5x127 cm 12 V

Vægt:

226 W 2400 mm 59 dB 15 m 15 liter 5-filter system 300 mm dia. 7,5 kg


Rengøring

Genie B Gulvvasker m/batteri og lader Genie E er den smalleste eldrevne skuremaskine, der både skurer og tørrer gulvet i én arbejdsgang. Hurtig påfyldning af rent vand. Snavsevandstanken er let at afmontere og eventuelt tømme i vask eller toilet, hvor der ikke forefindes afløb i gulv. Ophæng til ledning sikrer, at du altid har dit kabel med. Let at transportere fra sted til sted, da den kan klappes sammen.

19.995,-

62013079............................................................

Tørrebredde:

35 cm

Børstebredde:

35 cm

Børstemotor: 230V/50Hz Børsteydelse: Børstetryk:

140 omdr./min. 17,7 kg

Sugemotor: 230V/50Hz Maskinvægt: Mål (lxhxb): Rentvandstank Snavsevandstank Rengøringskapacitet

35,2 kg 61,3x98,6x44,6 cm 7,5 ltr. 9,3 ltr. 1.050 m2

Gansow CT40 B50 gulvvasker Kombinationsmaskine skure/suge En meget kompakt maskine med stor manøvredygtighed takket være den geniale vægtfordeling og placering af hjul. Ingen brug af værktøj ved skift af børste eller sugelæbe. Anti-skum system til beskyttelse af vacuum motor. Udtageligt filter ved indgangen til rentvandstank. Central udledning af rengøringsvand på børstehovedet. Snavsevandstank udstyret med tømmeslange. Flydende børstehoved. Indikator for batteriniveau. 62013486............................................................

Arbejdsbredde

cm 50

Batterier Antal børster

24V/105 Ah Ø 1/500 stk./mm

Børstehastighed

155 omdr./min

Børstemotorydelse

550 W

Sugebredde

81,5 cm

Rentvandstank, kapacitet

40 ltr.

Snavsevandstank, kapacitet Rengøringskapacitet

50 ltr. 2.250 m2/t

Kørehastighed max.

3,5 km/t

Dimensioner (lxbxh)

123x51,6x96 cm

Maskinvægt u/ batterier Max. børstetryk

33.995,-

73 kg 11,54 gr/cm2

Køremotorydelse

120 W

2-trins sugemotorydelse

480 W

17


Rengøring

Nomad Aqua 4500 60x90 cm 62013001...............................................

90x150 cm 62013002...............................................

499,995,-

Nomad Aqua 8100 620142807.............................................

120x180 cm 620144116.............................................

1.695,4.195,-

Skrabemåtte med løkker og uden bagside. Terra 8100 er det rigtige valg ved mellem 500 og 1500 daglige passager. Måtten placeres udendørs enten som måtte eller nedfældet i måttehul.

Nomad Aqua 8500 130x200 cm 62014193...............................................

3.995,-

Den stærkeste måtte i Aqua plus serien. Velegnet til over 1500 daglige passager. Måtten har stor suge- og skrabeeffekt og absorberer 5,5 ltr. vand/m2. Ekstra lang levetid.

18

Skrabemåtte Astro Turf B 90 cm. x lbm. Grå. 760853051..........................................................

Indendørsmåtte med kantliste på alle sider. Måtten har en kombineret suge- og skrabeeffekt, som fjerner snavs og fugt. Måtten er velegnet til under 500 daglige passager. Anvendes til indendørs brug.

90x150 cm

Astro Turf (16 mtr pr. rl.)

Skrabemåtte Astro Turf B 90 cm. x lbm. Grøn. 760853053..........................................................

299,299,-

Astro Turf skraber effektivt al snavs og jord af. Måttens bund er helt tæt og opsamler snavset, før det når gulvet, som dermed beskyttes effektivt. Den er let og fleksibel at løfte væk ved rengøring, hvilket lettest gøres ved at ryste og spule måtten. Til placering indendørs og udendørs på steder med middelsvær trafik. Materiale: polymer, Vaskbarhed: afspuling, Tykkelse: 18 mm.


Rengøring

Opvaskebørste m. logo 62012370...................................

Hånd støvkost 62012340...................................

13,95

29,95

Opvaskebakke - hvid 720358242247...........................

Fejeblad - plast 62012800...................................

Gulvskraber m/drejeled, 40 cm

Gummi i refill, 40 cm

62012669...................................

62012738...................................

Fejekost 40 cm hvid 62017175...................................

179,-

229,-

62012056...................................

135,-

18,-

74,-

Opvaskebalje - hvid 720358242008....................

Fejeblad - metal 62012341............................

26,50

49,-

Gulv- og vægvaskebørste hvid 62017735............................

169,-

Glasfiberskaft

Vægophæng med 5 skafteholder

Glasfiberskaft med gevind 1500 mm. Passer til 62017175, 62012669 og 62017735.

90 cm

62017045...................................

Fejekost, blød, 40 cm

36,50

185,-

62012016............................

259,-

Hospitalsskrubbe m/gevind 40 cm 62012300...................................

45,-

Kost og fejebakke m/opsamler, Opsamlertang, 100 cm 62012345...................................

179,-

Kosteskaft, træ m. gevind Passer til 62012056 og 62012301. 62012305................ 155cm. 62012302................ 175cm.

49,49,-

Leveres usamlet. Den nye generation af kost med fejebakke med ergonomisk greb i topkvalitets plast. 620110281G........................

299,19


Rengøring

WC Børste - hvid plast 62012381...................................

14,50

Green-Tex, nylonsvamp blå 10 stk/pk. 62012817...................................

Multisvamp

69,-

12 stk./pk. Velegnet til fjernelse af tusch- blyantsstreger 62019717............................

Fisterkost m/teleskop 62012361...................................

44,50

Køkkensvampe

249,-

Green-Tex, nylonsvamp - grøn

6x8,5x3 cm, ass. 10 stk/pk. 62144982...................................

7,25

10 stk/pk.

55,-

62012816............................

Grydesvamp, rustfrit stål Fejeblad m. skaft og kost - grå 62012527...................................

99,-

Renslet, blå

10 stk/pk.

10 stk/pk. 62012827...................................

39,-

62146354............................

Spand 10 ltr. Granitgrå m/rød eller blå hank 62015033 - rød........................... 62015031 - blå...........................

159,159,-

Vinduespudsersæt 62013042............................

799,-

VIKAN HYGIEJNE SYSTEM® STARTPAKKE Aluminiumsskaft, 1500mm, 3 stk.

Neglebørste, stiv, 1 stk.

20

Varenr. 620110249

899,-

Spandebørste, medium, 1 stk.

Gulvvaskebørste, stiv, 275 mm, 1 stk.

Gulvskraber m/drejeled 400mm, 1 stk.

Fejekost, blød/stiv 400mm, 1 stk.

29,95


Rengøring Hygiejnemoprulle 60x20 cm, 5 rl./krt. Elektronisk polyethylenfibre, der tiltrækker støv, snavs, bakterier m.m.

949,-

62013300............................................................

Green-Tex antibakteriel microfiberklud 38x38 cm, 5 stk/pk. Blå 62012477

Rød 62012478

FRIT V A L G

Gul

Fremfører

62012479

60 cm

Grøn

299,-

62146348............................................................

Aluskaft 150 cm.

99,-

62146349............................................................

199,-

62012480

Green-Tex handy microfiberklud 38x38 cm, 10 stk/pk. Blå 62012603

Rød

FRIT V A L G

62012604

89,-

Gul 62012605

Hvid 62012602

Karklud, køkken, hvid 38x39 cm, 10 stk./pk. 62012513...............

Vinylhandske pudderfri, 100 par/pk. Mindstekøb 1 pk. Str. S 62144424..........32,50 Str. M 62144425..........32,50 Str. L 62144426..........32,50

Gulvklud vaflet, 50x60 cm. 62012500...............

12,50

Viskestykke 50x100 cm, 10 stk./pk. 62012960............. 129,-

. P r is p r . p k k p v e d 2 0 r.) (s am m e st

22,95

Gummihandske Shield 12 par/pk. Str. 7/S 62012841...............

Str. 8/M

Overtrækssko L410 mm 35My Cpe 100 par/pk. 62144401.............

11,25

62012842...............

Str. 9/L

25,-

62012843...............

Str. 10/XL 62012844...............

Den gode kvalitet

NYHED

62012846

Str. 9/L 1x20 stk./pk. 620111263........................................................

62012848

99,-

20,50 20,50

P r is p r . p a r. ved 36 par

12,95

Str. 7/S

62012847

Green-Tex Alt-mulig klud, sort, 40x40 cm

20,50

Eural G3 vinylhandske, gul 12 par/pk. Pris pr. par.

Str. 8/M

®

20,50

FRIT V A L G

23,50

Str. 10/XL 62012849

21


Rengøring Stativ papiraffald Tråd hvid

Madame stativ

31 liter. Benyt poser 62011300.

Alu. Benyt poser 62141985.

62142545.............

86,-

59,-

62142000.............

Papirkurv plast

Affaldsspand, Hvid, 50 L

25 liter. Benyt poser 62141310.

Benyt poser 62141330.

62142315............. 158,50

6214176271.........

Papirkurv stål

Affaldsstativ

21 liter. Benyt poser 62141171.

100 liter.

62142320.............

599,-

62142397.............

189,-

599,-

Låg til affaldsstativ 62142397 Udendørs container 760849138...........

799,-

62142398.............

199,-

Pose 8My 50x50 cm, klar, 32 rl/krt. 62141171...............

195,-

50x60 cm, klar, 32 rl/krt. 62141185...............

199,-

50x70 cm, klar, 32 rl/krt. 62141210...............

279,-

60x60 cm, klar, 32 rl/krt. 62141300...............

299,-

60x70 cm, klar, 20 rl/krt. 62141310...............

259,-

60x85 cm, klar, 28 rl/krt. 62141330...............

279,-

Sorte sække, 100 liter 70x110 cm, 45 My, 20 rl/krt 62141388...............

248,-

70x110 cm, 55 My, 10 rl/krt 62141390...............

9 9 ,5 0

70x110 cm, 70 My, 10 rl/krt 62141397...............

199,-

Blå sække, 120 liter 60My, 76x103 cm 15rl./krt. 62141423...............

355,-

Madame poser 25x37 cm, 40 My idp. 500 stk/krt. 62141985...............

22

Pr is pr . kr t. ve d 5 kr t.

199,-


Rengøring

Dispenser til maxi/ midi jumbo toiletruller 62142522.........

199,-

Dispenser til mini jumbo toiletruller 62142502.........

199,-

Dispenser til mini håndklæderuller 62142554.........

199,-

Gulvstativ t/værkstedsruller 62149501.........

399,-

Jumborulle Excellent 2-lags perforeret, ø26,5 cm.

Jumborulle Excellent 2-lags perforeret, ø19,5 cm.

Håndklæderulle Excellent 1-lags, ø12,8 cm.

CareNess Nature Værkstedsrulle 3-lags blå, 38 cm x 360m

6 rl./krt.

12 rl./krt.

12 rl./krt.

1 rl./krt.

62146052.......

199,-

62146057.........

199,-

62146147.........

199,-

62146191.......

199,-

Jumborulle Classic 2-lags perforeret, ø26 cm.

Jumborulle Classic 2-lags perforeret, ø18,5 cm.

Håndklæderulle Classic 1-lags, ø13 cm.

CareNess Nature Værkstedsrulle 1-lags ubleget, 28 cm x 1.000m

6 rl./krt.

12 rl./krt.

12 rl./krt.

2 rl./krt.

62146051.........

179,-

62146056.........

199,-

62146150.........

169,-

62146182.......

249,-

Jumborulle, CareNess, Ø30 cm, 1-lags, hylse 58mm, maxi, 660 m, natur. 6 rl./krt. 62146054.........

169,-

23


Rengøring

EnSure Compact dispenser 2 rl

EnMotion dispenser, blå

Passer til rulle 62013770.

Passer til rulle 62013714.

62015022250DA

620190000DA

99,-

199,-

P r is p r . s tk . v e d 3 s tk .

2.595,Håndtørrer 62013471......................

Toiletpapir hvid, 2-lags 9,80 cm. 36 rl/krt. 62013770

699,-

P ri s pr . kr t. ve d 5 kr t.

459,-

2.995,-

EnMotion aftørringsrulle Hvid 2 lags. 6 rl/krt. 62013714

655,-

P ri s pr . kr t. ve d 5 kr t.

499,50

Dispenser til 2 rl. toiletpapir Passer til alle alm. toiletruller 62142503

199,-

Standard køkkenrulle og toiletpapir P r is p r . r l.

P r is p r . r l.

4 ,9 6

1 ,9 9

Toiletpapir Classic 2 lags

Toiletpapir Excellent 2 lags

Køkkenrulle Classic 2 lags

Køkkenrulle Excellent 2 lags

64 rl./krt.

64 rl./krt.

32 rl./krt.

28 rl./krt.

62146025.......

24

128,-

62146040.........

189,-

62146076.......

159,-

62146080.........

189,-


Rengøring

Dispenser til håndklædeark 62142561.........

199,-

Elektrisk dispenser 62146900.........

299,-

Håndsæbe u/farve og parfume 700 ml 8 stk./krt 62146921.........

349,-

Håndklædeark, Excellent 2-lags, hvid, 25 cm x 21,50 cm 3150 / krt. - 32 krt / pll 62146133.......

189,-

Håndklædeark Classic 2-lags, hvid, 3750/krt, 16 krt/pk. 62146113.......

209,-

Håndlotion u/farve og parfume 700 ml

Hånddesinfektion 700 ml

8 stk./krt

8 stk./krt

62146931.........

449,-

Sæbedispenser til påfyldning - metal 62142673.........

499,-

62146901.........

349,-

Sæbedispenser til påfyldning 62013099.........

249,-

Ingoman sæbedispenser til påfyldning 62012803.........

895,-

25


Desinfektion Undervis næste generation Igennem de sidste 3-4 år har ”Lær at vaske dine hænder rigtigt” været en uundværlig hjælp og vi oplever stor tilfredshed hos de mange institutioner og skoler, der allerede har gennemtestet materialet, der bl.a. indeholder elevhæfter, klistermærker, flipovers (kun institution), bad-ges, vejledninger til opklæbning ved håndvasken, diplom til alle deltagere, cd-rom (kun for skoler), og meget, meget mere.

aske dine

a

tv

n hæ

der rigtig t

Dokumenterede undersøgelser viser, at fokusering på håndhygiejne i daginstitutioner og skoler nedbringer både børn og voksnes sygefravær betydeligt – måske ikke overraskende, da det ligeledes er dokumenteret, at korrekt håndhygiejne er den mest effektive måde at bryde smitteveje på. Desværre stod man i mange år uden et godt redskab til brug ved regelmæssig undervisning i håndhygiejne i daginstitutioner og skoler.

hygiejnesygeplejerske.

Lær

I en tid med fokus på nye influenza-vira, som Influenza A(H1N1) – også kendt som svineinfluenza – og andre meget resistente bakterier, er håndhygiejne i højere grad blevet en vigtig del af vores dagligdag og ikke mindst vore børns opdragelsesmønster.

Abena udviklede derfor undervisningsmaterialet ”Lær at vaske dine hænder rigtigt”. Materialet er med to forskellige sæt målrettet hhv. daginstitutioner og de lidt ældre børn i skolealderen. Baggrundsmaterialet er oprindelig udarbejdet af den engelske hygiejneorganisation ”Infection Control Nurses Association”. Herefter er det oversat til dansk, moderni-seret, samt fagligt og pædagogisk vurderet af en

Varenr. Varebeskrivelse 6214933060 6214933068

Undervisningssæt Supplementssæt . Skoler

. Skoler

279,259,-

Mindste- køb

1 sæt 1 sæt

Proline Uno serie Varenr. Varebeskrivelse 62142753

Proline Sofie dispenser

24 x13,5 x11 cm . Hvid/ Blå . m/antibakteriel BioCote overfladebehandling

Varenr. Varebeskrivelse 62146296

249,00

99,00

Varenr. Varebeskrivelse

Varenr. Varebeskrivelse

62142741

Uno dispenser

62146948

Hvid . 1 liter

299,00

26

Florafree skumsæbe

1 liter . U/parfume og konservering

Florafree cremesæbe

1 liter . U/farve og parfume

P ri s p r. st

k.

96,50

579,00


Desinfektion

Varenr.

Navn

62146902

Hånddesinfektion, 1 liter

Miljømærke

Bruges til

flydende t/ståldispenser Beskrivelse: Hygiejnisk hånddesinfektion til alle situationer, hvor rene, sterile procedurer er påkrævet. Desinficerer øjeblikkeligt, og dræber 99,9% af de mest almindelige bakterier på 30 sek. 2-3 ml af produktet påføres rene, tørre hænder og indgnides grundigt i min. 30 sek. til tørhed opnås. Indeholder glycerin som plejemiddel.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62146917

Hånddesinfektion, 600 ml

12x1 liter

59,-

pr. stk

Bruges til

flydende, med pumpe, 85% ethanol Beskrivelse: Hygiejnisk hånddesinfektion til alle situationer hvor rene, sterile procedurer er påkrævet. 2 ml af produktet påføres rene, tørre hænder og indgnides grundigt overalt i min. 30 sek. til tørhed opnås. Holdbarheden er ca. 12 mdr., når gel omhældes til dispenser, mens holdbarheden bliver 30 mdr., når produktet er i en patron som tilsluttes en lukket dispenser.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62146904

Hånddesinifektion, 80 ml

10x600 ml

34,-

pr. stk

Bruges til

flydende m/vippelåg Beskrivelse: Hygiejnisk hånddesinfektion til alle situationer, hvor rene, sterile procedurer er påkrævet. Desinficerer øjeblikkeligt, og dræber 99,9% af de mest almindelige bakterier på 30 sek. 2-3 ml af produktet påføres rene, tørre hænder og indgnides grundigt i min. 30 sek. til tørhed opnås. Indeholder glycerin som plejemiddel.

Pakning:

Varenr.

Navn

Miljømærke

62146898

Fingerbetjent tråddispenser, 1 ltr.

Beskrivelse: Passer til hånddesinfektion 62146902.

Varenr.

Navn

6214150023

Mobil tråddispenser, 600 ml

6214150024

Beslag til mobil tråddispenser

Beskrivelse: Passer til tråddispenser 62146917.

12x80 ml

165,-

pr. krt

Bruges til

Pakning:

149,-

Miljømærke

pr. stk

Bruges til

Pakning: Dispenser Beslag

99,55,-

pr. stk pr. stk

27


Forbrugsartikler

Paptallerken, coated, 18 cm

Paptallerken, lamineret, 22 cm

Dyb tallerken, lamineret, 9 cm

1000 stk/krt.

500 stk/krt.

1000 stk/krt.

315,-

62145630....................

62145636....................

315,-

62145637....................

394,-

Pris v/3 krt.

t. P r is p r . k r ved 3 krt.

Luksus bestik Kniv, 1800 stk/krt.

289,-

k P r is p r . s t

DrikkebĂŚger 21 cl., hvid.

Kopholder

3000 stk/krt.

24 stk/krt.

62145597......................

309,-

62148977......................

8,29

6214131897.................. 6214131898..................

Fyrfadslys 6 timers

62145588......................

Servietter, 1/4 fold, 800 ass. farver/krt

500 stk/krt. 6214121321..................

28

259,-

62143126......................................................

219,-

Teske, 3000 stk/krt.

t. P r is p r . k r ved 3 krt.

219,-

219,-

Spiseske, 1800 stk/krt. 6214131899..................

199,-

219,-

Gaffel, 1800 stk/krt.

299,-

179,-


Forbrugsartikler

Servietlys, 18 cm

Foldefilter 250/90, brun

Pickwick tedisplay frugtte

50 stk/pk.

1000 stk/krt.

12x20 breve/krt

62143501 Hvid, 62143502 Rød, 62143504 Gul, 62143505 Grøn ......................................

79,-

621412015....................

118,-

52423942......................

139,95

Cacao Fantasy sticks

Sukkersticks

Bagepapir 20mx38 cm

100 x 22 g/krt

600 x 5 g/krt

24 rl/krt.

52424232......................

219,-

52425638......................

99,-

399,-

621411469....................

Kaffigooq Kvalitetskaffe 500 g 16 ps./krt. 52424009065

Alufolie 15mx29,3 cm

Husholdningsfilm 60mx29 cm

24 rl/krt.

24 rl/krt.

621410234....................

299,-

621415126....................

299,-

Pr

is p r . p o s e

29,95

Speciel pr

is

479,20

Fryseposer 15 rl/krt. 4 liter 62141050.................

6 liter 62141065.................

10 liter, 25 rl/krt. 62141083.................

147,156,245,-

29


Beklædning

Damebuks Fås i 5 forskellige farver, str. C34 - C50. 6211102145......................................................

379,-

Tøffel/træsko Fås i sort eller hvid, str. 35-46. 6211104119......................................................

Stor skjorte Fås i 9 forskellige farver, str. C30/32 - C50-52. 6211102133......................................................

30

465,-

499,-


Beklædning

Thorflex 12 par/pk. Str. 8 6214490019 Str. 9 6214490020 Str. 10 6214490021

FRIT V A L G

239,40

Pris pr. pa

19,95

r

Den mest populære handske i industrien i dag. Thorflex-handsken er meget brugt i bl.a. VVS- og autobranchen, men ses stort set overalt. Den har en tynd nitrilbelægning, der giver en god fingerføling og et godt greb.

Driver

Odin

12 par/pk. Str. 8 6214490040 Str. 9 6214490041 Str. 10 6214490042

12 par/pk. Str. 8 6214490024 Str. 9 6214490025 Str. 10 6214490026

P r is p r . p a

21,50

r

FRIT V A L G

258,-

Driver arbejdshandske - foret (gedeskind).

Tech Soft 12 par/pk. Str. 8 6214490030 Str. 9 6214490031 Str. 10 6214490032

P r is p r . p a

r

44,95

FRIT V A L G

539,-

God allround arbejdshandske. Handsken er blød, smidig og meget slidstærk. Den er forsynet med kno- og negleforstærkning.

Super lækker allround handske i gedeskind med velcrolukning. Overhånden er i grå lycrastof. Handsken bliver især brugt i lettere industri samt byggeindustri.

P r is p r . p a

r

33,25

FRIT V A L G

399,-

31


Beklædning T-MORE – er den nye håndværkerkollektion med fokus på funktionalitet og styrke. Kollektionen har smidig pasform, ungdommeligt design med mange detaljer. Til tøjet har vi valgt materialer med grovere struktur. Bukser er fremstillet i Panama med Komfort finish. De har detaljer i tofarvet forstærknings materiale og sort HTPA Dobby. Den quilt forede vinterjakke er fremstillet i Panama vævning med vandafvisende imprægnering og forstærkninger. Masser af smarte detaljer som gør at T-More serien skiller sig ud fra mængden. Foruden vinterjakken findes der også en softshell jakke og en blød strik fleecejakke i T-more serien.

TRANEMO T-MORE Softshell jakke Softshell jakke med windstopper og fleece indvendig. Højre brystlomme med lynlås. Nøglerings holder. Sidelommer med lynlås. Ærmelomme med lynlås. Justerbar ved ærmeslut med indvendig manchet. Refleksstriber på ærmer og ryg. Indvendig lomme med klap og to store lommer til dokumenter. Snørre i taljen. Str. XS-4XL 2024353548................................ 699,-

32

EMO

TRANEMO

TRANEM

EMO

TRANEMO

TRANEM

1934 established in

1934 established in


Beklædning

TRANEMO T-MORE Strikket fleecejakke Lækker og behagelig Fleecejakke med strik udvendig. Front lynlås med indvendig vindfang. Højre brystlomme med lynlås. Sidelommer med fleece foer. Strikket manchet i taljen. Ærmeslut med elastik. Str. XS-4XL

EMO

TRANEMO

TRANEM

EMO

TRANEMO

TRANEM

1934 established in

1934 established in

2024353026................................ 749,-

33


Beklædning

Høj krave med kraftig manchet på indersiden for ekstra Windbreak

Refleksdetaljer Quiltforet

Skuldrepartiet er forstærket med slidstærkt HTPA

Lodret brystlomme med lynlås

D-ring

Blyantsholder

Brystlomme med klap

Telefonlomme Jakken er fremstillet i Panama med vandafvisende imprægnering

Sidelommer Refleksstribe

Justerbar vidde

Indvendig manchet og justerbar ærmevidde

Forlænget ryg for ekstra beskyttelse

1934 established in

1934 established in

TRANEMO T-MORE Vinterjakke Trendy quiltforet vinterjakke forstærket med HTPA på skulderne. Høj krave med vindfang og en strikket manchet indvendig. Venstre brystlomme med klap og nøglerings holder. Højre lomme med vertikal lynlås, mobillomme og bånd til blyanter. Sidelommer. Reflekseffekter på ærmer og ryg. Justerbar ærme og talje vidde. Strikket windstopper i ærmerne. To indvendige lommer. Lynlås i foer for montering af rygtryk. Str. XS-4XL 2024350028............................................................... 899,-

34


Beklædning Slidstærkt Black&White Workerjeans i 5-lomme model Lomme med klap Telefonlomme til IPhone/Android Formsyede knæ

Benafslutning forstærket med Black&White

2024352528

2024352528

1934 established in

TRANEMO T-MORE Workerjeans Panama Workerjeans med 5 lommer og formsyede knæ. Jeansen har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekseffekter og to farvet forstærkningsstof. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøgleringsholder, mobillomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Tommestoklomme med værktøjslommer. Baglommer. Str. C44-64, C146-156, D84-120 2024352528............................................................. 499,-

35


Beklædning

1934

1934

established in

established in

202435202831

202435502807

TRANEMO T-MORE Buks

TRANEMO T-MORE Håndværkerbuks

Avanceret panama buks med ergonomisk pasform forstærket med HTPA på områder, der bliver udsat for hård slitage. Bukserne har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekser og to farvet forstærknings stof. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøglerings holder, mobillomme, lommer til mindre redskaber og bånd til blyanter. Højre cargo lomme med værktøjslommer og tommestoklomme. Formede knælommer i HTPA Dobby med 2 højde placeringer. Baglommer. Hammerstrop. Str. C44-64, C146-156, D84-120

Avanceret panama buks med ergonomisk pasform forstærket med HTPA på steder, der opfylder hård slitage. Bukserne har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekseffekter og to farvet forstærknings stof. Hængelommer i HTPA Dobby. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøglerings holder, telefonlomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Højre cargo lomme med værktøjslommer og tommestoklomme. Formet knælommer i HTPA Dobby med 2 højde placeringer. Baglommer. Hammer strop. Brede bæltestropper i livet til montering af extraudstyr. Str. C44-64, C146-156, D84-120

2024352028............................................................. 599,-

2024355028............................................................. 699,36


Beklædning

DAME

1934 established in

TRANEMO T-MORE Dame Workerjens Panama Dame Workerjeans med 5 lommer og formsyede knæ. Jeansen har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekseffekter og to farvet forstærknings stof. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøglerings holder, mobillomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Tommestoklomme med værktøjslommer. Baglommer. Str. 36-46 2024352828..................................................................................................529,-

1934 established in

TRANEMO T-MORE Dame Buks Advanceret dame panama buks med ergonomisk pasform forstærket med HTPA på steder, der udsættes for hård slitage. Bukserne har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekseffekter og to farvet forstærknings stof. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøglerings holder, mobillomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Højre cargo lomme med værktøjslommer og tommestoklomme. Formet knælommer i HTPA Dobby med 2 højde placeringer. Baglommer. Hammerstrop. Str. 36-46 2024352928................................................................................................ 619,37


Beklædning TRANEMO T-MORE Dame Håndværkerbuks Avanceret dame panama buks med ergonomisk pasform forstærket med HTPA på steder, der opfylder hård slitage. Bukserne har en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekseffekter og to farvet forstærknings stof. Hængelommer i HTPA. Rummelige sidelommer. Venstre cargo lomme med klap og nøglerings holder, telefonlomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Højre cargo lomme med værktøjslommer og tommestoklomme. Formet knælommer i HTPA Dobby med 2 højde placeringer. Baglommer. Hammer strop. Brede bæltestropper i livet til montering af extraudstyr. Str. 36-46 2024355928................................................................................................ 729,1934 established in

TRANEMO T-shirt T-Shirt med korte ærmer og tryk. On Demand produkt - Der vil blive produceret efter ordre. Str. XS-4XL 2024357211...........................135,-

TRANEMO T-shirt T-Shirt med korte ærmer og tryk. On Demand produkt - Der vil blive produceret efter ordre. Str. XS-4XL 2024357311...........................135,-

TRANEMO Sweatshirt Rundhalset sweatshirt med tryk. On Demand produkt - Der vil blive produceret efter ordre. Str. XS-3XL 2024357426...........................249,-

TRANEMO Sweatshirt Rundhalset sweatshirt med tryk. On Demand produkt - Der vil blive produceret efter ordre. Str. XS-3XL 2024357526...........................249,38


Beklædning

Panama - Vævning med grov struktur og komfort finish på indersiden, 65% polyester / 35% bomuld, 310 g/m² Black & White - Forstærkningsstof, 100% polyamid med ekstra styrke, 200 g/m²

JDM:MASTERSKETCH:23x18:200dpi;

1934 established in

TRANEMO T-MORE Overall Overall i panama med HTPA-forstærkninger på de steder der udsættes for mest slitage. Med en række smarte detaljer som nitter og knapper i aluminiums look, broderier, reflekser og to farvet forstærknings stof. Justerbare seler med fixlock spænder. Brystlomme med klap. Indvendig sikkerhedslomme med lynlås. Justerbar talje og bæltestropper. Sidelommer. Venstre lårlomme med klap og nøglerings holder, mobillomme, lommer til mindre værktøj og bånd til blyanter. Tommestoklomme med værktøjslommer. Baglommer. Hammerstrop. C44-64, C146-156, D96-120 2024354028................................................................... 699,39


Beklædning TRANEMO Håndværkerbuks/ Håndværkerjeans Håndværker Jeans i mørk blå vasket denim med grå kontrastsyninger og forstærket gylp. Forstærkede hængelommer med ”first-aid” lomme og stropper til værktøj. D-ring. Rummelige forlommer. Cargo lomme med klap, telefonlomme og stropper til værktøj. Tommestoklomme med knivknap og løkke, der kan fastgøres. HTPA Dobby foran på benene med indvendige knælommer og figursyede knæ. Baglommer. Forstærkning på bagsiden af benslut. On demand produkt - vil blive produceret efter ordre. Ca. 5 dage ekstra leveringstid. Str. C44-64, C146-156, D96-120 Farve: 33 marineblå 2024755116755116........................ 799,-

TRANEMO Worker Jeans Worker Jeans i mørk blå, forvasket denim med grå kontrast syninger og forstærket gylp. D-ring. Rummelige sidelommer. Lårlomme med klap og telefonlomme med værktøjsfæste. Tommestoklomme og hammerstrop. HTPA Dobby foran på benene med indvendige knælommer og figursyede knæ. Baglommer. Forstærkning på bagsiden af benslut. Størrelse:C44-64, C146-156, D96-120 Farve: 33 marineblå

TRANEMO Hoodjakke Komfortabel bonded Hoodjakke med fleece på indersiden og smarte F1RSTGRADE detaljer. Forstærkning på skulder, telefonlomme og ved pencilholder. Brystlomme med lynlås. Rummelige frontlommer. Hætte med snøre. Rib i håndled og linning. Aftagelig D-ring. Størrelse:XS-XXXL Farve: 07 sort 2024660600................................................. 599,-

2024752116...................................... 599,-

TRANEMO VINTER KEDELDRAGT Vinter kedeldragt med tovejs skjult lynlås i front og med vindfang. Rummelig vandtæt brystlomme Sidelommer med lynlås. Frontlommer med klap. Indvendige knælommer . Skjult tovejs gennemgående lynlås i ben med vindfang. Tommestoklomme. Elastik og snøre i liv. Indvendig strikmanchet ved håndled. Aftagelig hætte med elastik. Aftagelig D-ring. reflekser på bryst, ryg, arme og ben. Pilefor i linning, ryg, ben og hætte. Quiltet linning i ærmer. Størrelse:XS-XXXL Farve: 77 marineblå/kongeblå, 82 sort/grå 2024612030.................................. 1.149,-

40

TRANEMO OVERALL VINTER T-TEX PRO Vinteroverall med aftagelige seler. Sidelommer. Frontlommer. Indvendige knælommer. Baglommer med klap. Tommestoklomme. Størrelse:XS-XXXL Farve: 32 marineblå, 07 sort 2024641246................................................. 999,-


Beklædning

TRANEMO SKJORTE Skjorte med trykknaplukning. 2 brystlommer m/klap. StR. XS-XXXL Farve: 02 rød, 03 marineblå, 06 grå, 07 sort 2024813022...................................................... 275,-

TRANEMO SWEATSHIRT Rundhalset sweatshirt Størrelse:XS-3XL Farve: 03 marineblå, 06 grå, 07 sort 2024831226...................................................... 199,-

SNICKERS Håndværkerbuks med hylsterlommer, Canvas+ Suveræne arbejdsbukser fremstillet i ekstrem komfortabelt men holdbart Canvas+. Forsynet med avanceret snit med Twisted Leg™ design, Cordura® forstærkninger der giver ekstra slidstyrke plus en række lommer inkl. hylsterlommer og mobiltelefonlomme. Avanceret snit med Twisted Leg™ design og Snickers Workwear Gusset™ skridtkile sikrer fantastisk arbejdskomfort i hvert skridt Cordura® forstærkninger på knæ og indvendigt i hylsterlommer for ekstra holdbarhed. Knælommer designet til KneeGuard™ positioneringssystem for overlegen knæbeskyttelse. Lettilgængelig lårlomme med separat lomme til mobiltelefon og rum til kuglepenne og småt værktøj. Tommestokslommen er løs i bunden for bedre funktionalitet og bevægelsesfrihed Størrelser: 42-62, 84-120, 144-160, 184-204, 248-256 Materiale: Canvas+. Et utrolig behageligt og robust materiale i 60% bomuld/40% polyester, 340 g/m². 100% Cordura®-polyamid forstærkninger.

TRANEMO T-SHIRT Korte ærmer. Størrelse:XS-4XL Farve: 02 rød, 03 marineblå, 04 hvid, 06 grå, 07 sort

Farver: 0404 Sort/sort, 0909 Hvid, 1212 Brun, 1704 Blå/sort, 1818 Grå, 2004 Khaki/ sort, 3204 Oliven/sort, 5804 Mørk grå/Sort, 9595 Marineblå

2024801211..........................................................79,-

20013214................................................................................................... 692,-

41


Beklædning SNICKERS XTR A.P.S. vandtæt vinterjakke Ultimativ jakke, der ikke går på kompromis. Avanceret 3-i-1 jakke holder dig varm og tør gennem alle årstider. Du får High-Tech vandtæt beskyttelse, fleksibilitet og funktionalitet. 3-i-1 jakke: En vandtæt skaljakke, en aftagelig fleecejakke og når kombineret, en varm vinterjakke. Overlegen vandtæt teknologi – godkendt iht. EN 343. Designet med vandtætte sømme der forhindrer fugt i at trænge igennem og beskytter 100%. Øget beskyttelse takket være fluorescerende hætte med større udsyn. Reflekseffekter vævet ind i materialet giver større synlighed. Lettilgængelig brystlomme med plads til kuglepenne og mobiltelefon. Størrelser: XS-XXXL Materiale: High-Tech 2-lags materiale i A.P.S. 100% Power Polyamid, 240 g/m². Forstærket med A.P.S 100% robust polyester, 305 g/m² for maksimal vandtæt beskyttelse. 2-sidet børstet fleecefor. Farver: 0404 Sort/sort, 5804 Mørk grå/Sort, 9504 Marineblå/sort 20011198.................................................................................. 1998,-

SNICKERS GORE-TEX® skaljakke Håndværkerens favorit i dårligt vejr. Robust jakke i åndbar 2-lags GORE-TEX® materiale for enestående vand- og vindtæt beskyttelse. Økonomisk, pålidelig og holdbar. EN 343. Forbøjede ærmer med ergonomisk snit sikrer en naturlig arbejdsstilling og bevægelsesfrihed. Avanceret selvjusterende hætte der følger dine bevægelser og giver overlegen synlighed og komfort. Mesh for og klimaregulering i taljen for optimal ventilation. Lettilgængelige forlommer med lynlås og praktisk inderlomme med rum til kuglepen etc. 3M reflekseffekter for øget synlighed Størrelser: XS-XXXL Materiale: Avanceret 2-lags åndbar GORE-TEX® materiale, 100% polyester 223 g/m², ePTFE membran med tapede sømme og mesh for giver 100% vind- og vandtæt beskyttelse. Farve: 0400 Sort 20011688...................................................................................1895,-

42


Beklædning SNICKERS GORE-TEX® foret jakke Avanceret arbejdsjakke i 2-lags GORE-TEX® materiale med overlegen vind- og vandtæt beskyttelse. Forsynet med for, der sikrer dig en kombination af komfort, varme og ventilation. Overholder EN 343. Forbøjede ærmer med ergonomisk snit sikrer en naturlig arbejdsstilling og bevægelsesfrihed. Foret er formet til kroppen ”body-mapped” – ventilerende mesh i ryggen og armhulerne kombineret med varmt quiltfor ved hjertet og lungerne. Klimaregulering i talje - holdes lukket når du ønsker at holde på varmen og åbnes for at øge ventilationen. Roll-in hætte i superlet GORE-TEX® materiale med avanceret justering for optimal beskyttelse og pasform. 3M reflekseffekter for større synlighed Størrelser: XS-XXXL Materiale: Avanceret 2-lags åndbart GORE-TEX® materiale i 100% polyester, 165 g/m² og 100% polyamid, 215 g/m², ePTFE membran med tapede sømme og mesh/quiltfor for der er formet til kroppen ”body-mapped” for 100% vandtæt og vindtæt beskyttelse, varme og komfort. Farve: 0404 Sort/sort, 3204 Oliven/sort, 5804 Mørk grå/sort 20011988.................................................................................. 2999,-

SNICKERS XTR GORE-TEX® skalbuks Ekstrem beskyttelse dagen lang. Avanceret, højfunktionel arbejdsbuks i forstærket 3-lags GORE-TEX® materiale giver dig ultimativ tør og ventilerende arbejdskomfort. Hele dagen igennem i al slags vejr. Overholder EN 343. Avanceret snit med forbøjede knæ og Twisted Leg™ design for enestående arbejskomfort i hvert skridt. Cordura® forstærkninger på knæene for ekstra holdbarhed og reflekseffekter for øget synlighed og sikkerhed. Knælommer designet til KneeGuard™ positioneringssystem for overlegen knæbeskyttelse. Aftagelige og justerbare seler holder bukserne på plads og knæpuderne i den rigtige position. Store forlommer med vandtæt lynlås, smart tommestokslomme og velcrofæster i taljen til værktøjsog hammerholdere. Størrelser: 46-60, 92-104, 148-154 Materiale: Banebrydende 3-lags åndbart GORE-TEX® materiale i 100% polyester, 200 g/m² og 100% polyamid, 285 g/m². ePTFE membran med indbygget for og tapede sømme for 100% vandtæt og vindtæt beskyttelse og komfort. Farve: 0404 Sort/sort 20013888.................................................................................. 2695,-

43


Beklædning SNICKERS Håndværker vinterjakke Din ven i kulden. Let men slidstærk vinterjakke med moderne design og farver samt dobbelt quilt- og pilefor. Ultimativ bevægelsesfrihed. Forbøjede ærmer med ergonomisk snit sikrer en naturlig arbejdsstilling og bevægelsesfrihed. Store forlommer, lomme med lynlås til sikker opbevaring af nøgler, brystlomme med plads til mobiltelefon og kuglepenne samt inderlomme. Reflekseffekter for større synlighed og sikkerhed. Elastik i taljen og justerbare velcromanchetter for optimal pasform og komfort. Blød krave for større komfort Størrelser: XS-XXXL Materiale: Slidstærk 100% Power Polyester, 275 g/m². Quilt- og pilefor. Farve: 0400 Sort, 7200 Oliven, 7700 Lys grå, 7800 Mørk grå, 0404 Sort/sort 20011122.......................................... 919,-

SNICKERS Vindtæt fleecejakke Prøv denne højfunktionelle vindtætte fleecejakke og få fremragende beskyttelse og varme. Du opnår høj arbejdskomfort takket være den ultimative kombination af isolering og åndbarhed. Patenterede MultiPockets™ - to smarte sidelommer, ideelle til mobiltelefon, PDA eller briller. Sort reflekterende piping for større synlighed når det er mørkt. Åndbar rating 10 000 MVP og vandmodstand 10 000 MM. To store sidelommer med lynlås og en brystlomme. To store inderlommer der er ideelle til papirer eller PDA. Størrelser: XS-XXXL Materiale: 100% polyester, 3-lags lamineret, 2-sidet børstet, anti-pilling fleece. Hexagon struktur på indersiden og vindtæt film med høj åndbarhed, 320 g/m². Farve: 0418 Sort/grå, 1804 Grå/sort 20018010.......................................... 799,-

44

SNICKERS Body Mapping Microfleece pullover med kort lynlås Isolering hvor du ønsker det - ventilation hvor du har brug for det. Pullover med kort lynlås i letvægts, højfunktionelt materiale med avanceret design, der er formet til kroppen ”body-mapped”. Ideel som varmt inderlag eller let mellemlag. Holder din krop tør og frisk hele dagen med innovativ anti-lugt behandlet og hurtigtørrende materiale. Avanceret design der er formet til kroppen ”body mapped” for bedre balance mellem isolering og ventilation. Microfleece med ternet struktur på indersiden giver øget åndbarhed og mesh i armhuler giver ekstra ventilation. Ærmelomme med lynlås. Høj krave for ekstra varme og beskyttelse Størrelser: XS-XXXL Materiale: Hurtigtørrende, åndbar A.I.S. med anti-lugt behandling. 92% bambus trækul polyester/8% elastan, 285 g/m². polyester mesh, 120 g/m². Farve: 0400 Sort 20019435....................................................... 508,-


Beklædning

SNICKERS Ergonomisk bælte Oplev dette elastiske bælte i topkvalitet med antik sølvfinish spænde. Designet til komfort på jobbet og med et moderne look. 40 mm bredt elastisk bælte følger kroppens form. Hurtigt og nemt lukkesystem. Spænde med antik sølvfinish og Snickers Workwear logo Diskret, men moderne ”Snickers Workwear” logo præget i bæltet. Farve: 0400 Sort, 1800 Grå, 9500 Marineblå. 20019025...................................................... 133,-

SNICKERS Sweatshirt jakke Inspirerende sweatshirt jakke med en perfekt kombination af moderne design og varm arbejdskomfort samt en række lommer til lidt af hvert. Blødt pile fleecefor både i hætten og lommerne for ekstra varme. Store forlommer med patch lommer udenpå, lomme med lynlås til sikker opbevaring af nøgler og en praktisk lomme på ærmet til kuglepen. Elastisk rib ved håndled og forneden holder kulden ude. Lang YKK lynlås foran for maksimal komfort. Avanceret design og en perfekt pasform Størrelser: XS-XXXL Materiale: Behageligt og slidstærkt materiale i 80% bomuld/20% polyester, 320 g/m². Foret med 100% polyester pile, 250 g/m². Farve: 0400 Sort, 2000 Khaki, 5800 Mørk grå 20012817.................................................................................................... 615,-

SNICKERS WINDSTOPPER® beanie Denne WINDSTOPPER® beanie har et integreret refleksbånd og blødt fleecefor, så du kan holde hovedet varmt og samtidig være synlig. Fremstillet i avanceret 2-lags åndbart WINDSTOPPER® materiale, der yder perfekt beskyttelse. Refleksbånd strikket ind i materialet. Strikket uldblanding giver ekstra varme på kolde dage.

SNICKERS Logo beanie Varm på toppen. 80% af din kropsvarme forsvinder via dit hoved. Så beskyt dit hoved med denne bløde og behagelige beanie. Varmt fleecefor sikrer arbejdskomfort på kolde dage. Blødt og strækbart materiale for optimal pasform og komfort. Moderne design med Snickers Workwear logo.

Farve: 0418 sort/grå, 1804 grå/sort, 9518 marine/ grå

Farve: 0400 Sort

20019093....................................................... 269,-

20019084.................................................................................................... 109,45


Beklædning

SNICKERS XTR svedtransporterende T-shirt med lange ærmer Optimer dine kropsfunktioner med næste generations undertøj. Ultimativ, langærmet T-shirt for tør og frisk arbejdskomfort med banebrydende design, materialer og funktionalitet. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud. Avanceret design og teknologi sikrer ventilation, isolering og beskyttelse. Ekstra ventilation dér hvor du sveder mest – under armene, på ryggen, over brystet og hvor armene bøjer. Ekstra isolering vigtige steder – ved skuldrene og nyrerne. Ekstra beskyttelse hvor du har brug for det – ved albuerne. Størrelser: XS-XXL Materiale: High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m². Farve: 0418 Sort/grå 20019430................................................................................................... 398,-

SNICKERS Strømper, two-pack Pakke med to par strømper, så du altid har et ekstra par, når du får brug for det. Drirelease materiale for tør arbejdskomfort. Elastisk strik ved svangen for optimal pasform. Tykkere i hæl og tå for bedre holdbarhed Størrelser: 37-39, 40-42, 43-45, 46-48 Farve: 0400 Sort 20019204...................................... 115,-

46

SNICKERS XTR svedtransporterende underbukser Undertøjs revolution. Gør dig klar til en ny dimension i tør og frisk arbejdskomfort med næste generations lange underbukser med banebrydende design, materialer og funktionalitet. Holder din krop tør og frisk hele dagen med det innovative og hurtigtørrende materiale, der transporterer sved og fugt væk fra din hud Avanceret design og teknologi sikrer ventilation, kompression og beskyttelse. Ekstra ventilation dér hvor du sveder mest – i knæhaserne og bagpå. Ekstra kompression for at støtte og aktivere vigtige muskler – som lårene og lysken. Ekstra beskyttelse hvor du har brug for det – ved knæene. Størrelser: XS-XXL Materiale: High-Tech, let og åndbart A.V.S. materiale i 56% polyamid/40% polypropylen/4% elastan, 200 g/m². Farve: 0418 Sort/grå 20019431....................................................... 355,-


Beklædning

SNICKERS Boxershorts, two-pack Ægte bomuldskomfort. Prøv disse boxershorts i blød stretch og oplev en overlegen pasform og fantastisk komfort. Boxershorts med suveræn pasform takket være moderne design og stretchmateriale. Blødt materiale for maksimal komfort. Taljebånd er børstet på indersiden for øget komfort. 6-trådet, flatlock sømme for ekstra holdbarhed. Størrelser: XS-XXXL Materiale: 95% bomuld/5% elastan, 210 g/m². Farve: 0400 Sort 20019436................................................................................ 175,-

SNICKERS Cordura® strømper Prøv disse holdbare men bløde og behagelige Cordura® strømper når du har brug for slidstærk komfort. Avanceret design kombineret med ventilation og de helt rigtige forstærkninger. Slidstærk sål i Cordura® garn for ekstrem holdbarhed. Blød tåsøm for optimal pasform. Tykkere hæl og tå for bedre holdbarhed og støtte Ekstra ventilation ved fodryggen. Elastisk strik ved svangen for optimal pasform. Størrelser: 37-39, 40-42, 43-45, 46-48 Farve: 0400 Sort 20019209................................................................................ 112,-

SNICKERS uldstrømper Glem alt om kolde fødder i disse fremragende tykke uldstrømper. Lange, tykke, bløde og forstærkede strømper i lækker uldfrotté kvalitet sikrer ekstrem varm arbejdskomfort. Højt skaft for ekstra varme og isolering. Elastisk strik ved svangen for en perfekt pasform. Tykkere hæl og tå for bedre holdbarhed og støtte Lidt tyndere ved vristen for maksimal komfort. Størrelser: 37-39, 40-42, 43-45, 46-48 Farve: 1804 Grå/sort 20019210............................................................................... 194,-

47


Beklædning PUMA Sikkerhedssko Cascades Low Model 64072 S3 - HRO - DUO PU-Gummisål Farve: Sort/sølv Kevlar sømværn. Composit cap. Stærk Pronose. Reflekser. Kraftigt oksekernelæder. Varmebestandig sål. Metalfri. Anbefales til VVS, murer, tømrer, entreprenør og smedefag. Str. 39-48 2001640720.................................. 949,-

PUMA Sikkerhedssko Cascades Low

PUMA Sikkerhedssko Sierra Nevada Low Model 64073, S3 - HRO, Farve: Brun/sort/gul DUO PU-gummisål. Kevlar sømværn. Composit cap. Stærk pronose. Oksekernelæder. Anbefales til: Murer, tømrer, entreprenør, VVS og smedefag. Str. 39-48 2024640730.................................................... 949,-

Model 63021 S3 - HRO DUO PU-Gummisål Farve: Sort/sølv Kevlar sømværn. Composit cap. Stærk pronose. Oksekernelæder. Varmebestandig sål. Metalfri. Anbefales til: Murer, tømrer, entreprenør, VVS og smedefag. Str. 39-48 2024630210............................... 1049,-

PUMA sikkerhedsstøvlet Sierra Nevada Mid Model 63022, S3 - HRO, Farve: Brun/sort/gul DUO PU-gummisål. Kevlar sømværn. Composit cap. Stærk pronose. Oksekernelæder. Anbefales til: Murer, tømrer, entreprenør, VVS og smedefag. Str. 39-48 2024630220................................................. 1149,-

PUMA Sikkerhedsstøvle Rigger Boot Puma Model 63044 S3 - HRO. Thinsulate - Vinterstøvle Farve: Sort Composit cap og fleksibel L-protection. Sømværn. Metalfri. Thinsuslate for, vandtæt og åndbar membran. Varmebestandig sål. Anbefales til: Sort industri, tømrer, murer, smede og entreprenører. Str. 39-48 2024630440............................... 1299,48

Albatros Freestyle - sikkerhedssko Model 64195, S1P, Farve: Blå ESD, Tåværn og fleksibel mellemsål. Overdel i Ruskind. DUO PU sål, Skrid hæmmende og Olie resistent. Findes også i sort - model 64196 til samme pris. Str. 39-47 2024641950.................................................... 699,-


Pedelgrej

Extra power universal tape 6 rl/pk.

49,-

68031213104................

Tapedispenser m/pistolgreb, Tesa 68032192175................

212,25

Noise emballagetape pp.

Emballagetape 50mmx66 m

6 rl/krt.

6 rl/krt. Transperant 68032519585..... 99,Brun 6803183978................... 139,-

6803183967..................

132,50

Skilt, dametoilet

Transportkasse

15x15 cm.

40 x 30 x 30 cm. (10 stk) 68036592983................

213,-

68034743958................

459,-

Skilt, herretoilet

345,-

68034743947................

50 x 30 x 30 cm. (20 stk) 68036593109................

60 x 40 x 30 cm. (10 stk) 68036593246................

15x15 cm.

Vægur, ø25 cm, alu/hvid 720355914026..............

99,-

Rapid 23 hæftepistol 6803137946..................

264,75

Rapid hæfteklammer 13/8 til hæftepistol 5000 stk/krt. 6803137992..................

121,-

Håndlygte genopladelig halogen projektor 760830757....................

315,-

99,-

68,-

Skolevægur, ø25 cm 760812424....................

479,49


Pedelgrej Lukket øjenskyllestation Støvtæt øjenskyllestation til vægmontering i slagfast flamingo. Udstyret med piktogram på fronten og spejl indvendig i låget. Stationen indeholder: 500 ml CE-mærket flaske med 0,9% steril natriumklorid til skylning ved fremmedlegemer i øjet. Den er ud-styret med ergonomisk øjenkop, støvhætte og en udførlig brugervejledning på etiketten. Genopfyldningsflasker fås ved bestilling af varenr. 6874. Skylletid: Ca. 5 min.

OX-ON Førstehjælpstaske Førstehjælpstaske i nylon med alt, hvad man behøver til førstehjælp. Indhold iht. DIN 13164. Kan anvendes i hjemmet, på kontoret, i institutionen, i bilen, båden, på camping mv. 57 dele. 6214224129...............................................................................

59,-

200 ml CE-mærket flaske med 4,9% steril fosfatbuffer, der neutraliserer væsken i øjet ved kemiske uheld. Flasken er udstyret med ergonomisk øjenkop, støvhætte og en udførlig brugervejledning på etiketten. Genopfyldningsflasker fås ved bestilling af varenr. 6875. Skylletid: Ca. 2 min. 62146873.....................................

599,-

Øjenskyllestation Indeholder 2 stk. flasker á 500ml. 62146872..........................

QuickFix plasterdisp. 2 x 45 stk. vandfaste plastre. Smart hygiejnisk plasterkoncept bestående af en væghængt dispenser med plads til 2 plaster-forpakninger. De hudfarvede plastre er sterile og er velegnet til områder med høje krav til hygiejne samt til våde miljøer. 62146887...............................................................................

269,-

549,-

Øjenskyl NaCL løs flaske 500 ml (grøn) 62146874..........................

119,-

Øjenskyl, pH Neutral 200 ml (blå) 62146875..........................

179,-

QuickFix refill 45 stk plaster. 6 stk. 62146890...............................................................................

349,Ox-On førstehjælpskasse Indeholder plastre, kompresser, forbindinger m.m. i henhold til arbejdstilsynets anbefalinger. Pakket i grøn plastkasse. 6214224128......................

50

105,-


Pedelgrej

QuickSafe

®

Førstehjælpsstation

lp æ j h d e t Førs på ét ste et saml

Førstehjælp samlet på ét sted QuickSafe® sætter førstehjælp i system. Med QuickSafe® samler du de førstehjælpsprodukter, du har brug for på ét sted. Skabet fylder kun lidt mere end et A3-ark. Så det er nemt at anbringe der, hvor produkterne skal bruges. Det transparente låg giver dig ligeledes overblik og gør vejen til førstehjælp hurtig og let. QuickSafe® skaber tryghed og sikkerhed på din arbejdsplads. QuickStop

QuickCool

QuickClean

Plum Øjenskyller, 500 ml

Plum Øjenskyller, 500 ml

pH Neutral, 200 ml

SE VIDEO Sådan anvender du QuickSafe

QuickRinse

QuickFix

795,-

Abena.dk/quicksafe

Førstehjælpsstation - QuickSafe® Varenr.

Varebeskrivelse

Stk. pr. pakke

6214150184

Førstehjælpsstation Complete

1

Vægstation i slagfast plast med transparent låg. Komplet med indhold, der kan fyldes op efter behov. Ideel og gedigen, hvor man ønsker alt samlet på et sted. Leveres med indhold: QuickCool brandgel 18 stk, QuickStop Kompressionsforbindingssæt 3 stk, QuickClean Sårrens 20 stk, Plum Øjenskyller (NaCI) 2 x 500 ml, pH Neutral øjenskyl 1 x 200 ml, Quick Rinse øjenskylampuller 5 x 20 ml, QuickFix Elastik plasterrefill med 45 plastre. Leveres med brugsanvisning og materiale til vægmontering.

51


Pedelgrej Ox-On støvmaske FFP2 uden ventil. pakke á 20 stk.

99,-

62149421.............................

Ox-On støvmaske FFP2 med ventil. pakke á 10 stk.

75,-

62149422.............................

EAR Classic ørepropper Bløde formbare ørepropper, som effektivt udelukker skadelige og forstyrrende lyde. Leveres i dispenserbox med 250 par, pakket parvis i æske. 2041012300059.....................................................................

300,-

Peltor høreværn Optime IIIA Justerbar bøjle. Vægt 285 gr. 2041466100351

199,-

ZOLL AED Hjertestarter incl. 1 sæt CPR-D Padz Anvendelse: Anvendes i forbindelse med genoplivning ved hjertestop. Indeholder: Hjertestarter med LCD skærm, batteri type Durecall123A Lithiummangandioxid (10stk), låg til at skabe frie luftveje, 1 sæt CRP-D padz elektroder med feed back teknologi (5 års holdbarhed), Rescue Net Code review (data program), dansk brugsanvisning. Taske eller vægbeslag efter eget valg. 6214232267......................................................

52

14.995,-


Pedelgrej Beskyttelsesdragt L.Brador DC30 Fremstillet af nonwoven og belagt med en tynd mikroporøs film og med tapede sømme. Forhindrer og beskytter mod partikler, dråber og stænk af væsker. Dragten er blød, smidig og luftig. Med hætte og elastikker i talje, arme og ben. Opfylder følgende europæiske standarder: Type 4 EN 14605 Stænktæt beskyttelsesbeklædning mod flydende kemikalier. Type 5 EN ISO 13982-1 Beskyttelsesbeklædning til brug mod faste partikler. Type 6 EN 13034 Begrænset stænktæt beskyttelsesbeklædning mod flydende kemikalier. Str. M 2041294500095

Str. L 2041294500103

Str. XL 2041294500111

Str. XXL 2041294500129

Str. XXXL 2041294500137

59,-

3M FUEL Beskyttelsesbriller i sporty design Beskyttelsesbriller i sporty design, også med polariserende linse. Linse af polykarbonat. Stænger i en blanding af hård og blød plast. Ventilerede stænger og næsebro. Blå, rød, brun og I/O (Indoor/Outdoor) linse. UV-beskyttelse. AS-AF-belægning. 3M FUEL beskyttelsesbrille Sølv linse 2041012316048

Blå linse 2041012316055

Rød linse 2041012316063

Brun linse 2041012316071.....................................................................

199,-

53


Pedelgrej FISKARS REDSKABER Sneskraber 55 cm, alu håndtag. 62015558.................

149,-

Fiskars Classic graveskovl 103K Ulakeret asketræsskaft. Sælges i colli á 3 stk. Anbrudstillæg 5%. 0208132700............

212,-

Fiskars Classic løv-rive

Isfri, 25 kg Langtidsvirkende op til 3 dage. Skånsomt mod katte- og hundepoter, skåner træer og planter, angriber ikke murværk, fuger, beton og asfalt. 100% nedbrydeligt. 6201453...............................................................................

189,-

22 runde tænder. Lakeret skaft. Sælges i colli á 3 stk. Omb.tillæg 5%. 0208135820............

159,-

Fiskars Classic rive Lakeret skaft. Sælges i colli á 3 stk. Anbrudstillæg 5% 12 Td.................... 184,14 Td.................... 199,16 Td.................... 208,-

Fiskars gadekost rød Ulakeret skaft i asketræ. Sælges i colli á 3 stk. Anbrudstillæg 5% 15 Rk....................... 89,17 Rk....................... 96,20 Rk.................... 104,-

Saltspreder 22 kg Spreder ca. 3 mtr. i diameter. 120518748-0108.................................

54

1595,-


Pedelgrej

Staco vaterpas sæt 3 dele. 600-1200-2000 mm. 542932040...........................................................................

Staco håndsav 550mm

499,-

100mm/4” 120510587-0059......................................................................

150mm/6” 120510587-0109...................................................................... 120510587-0208..................................................................

250mm/10” 120510587-0307..................................................................

542955426..........................................................................

45,50

Ferax værktøjssæt 75 dele

Teng Tools skiftenøgle

200mm/8”

7tpi, Softgrip. Leveres i pk. á 10 stk.

89,89,-

75 stk. værktøj i aflåselig værktøjskasse. Værktøjet er placeret på EVA-blokke med hver enkelt værktøjs omrids skåret ud. 120519939-0105...............................................................

2399,-

109,149,-

Teng Tools 1/2” topnøglesæt model T1436 36 dele. Korte toppe fra 4-13mm. Lange toppe fra 6-13mm 120516724-0209..................................................................

Teng Tool tangsæt TT440-T

659,-

4 dele. Skævbider 6”, Fladtang 8”, Kombitang 7”, Vandpumpetang 10” 120510982-0101..................................................................

499,-

Teng Tools 1/4” topnøglesæt model T1221-6

Staco tommestok 2M 12 led. Leveres i pk. á 10 stk. 542931090...............................................................................

21 dele. Toppe fra 10-32mm.

35,-

120516729-0105..................................................................

349,55


Pedelgrej

Teng Tools bænkhammer HMEG300 med glasfiberskaft. Vægt 420 gr. 120511703-0106......................................................................

Teng Tools ringgaffelnøglesæt model 6510A 10 dele 8-19mm. 120511743-0108..................................................................

Vægt 650 gr.

399,-

120511703-0205......................................................................

89,99,-

Stanley FatMax kløfthammer AntiVibe 450 gr. 120517814-0109..................................................................

Teng Tools skraldeskruetrækker sæt model TTMD74 74 dele. Består af bitsskraldeskruetrækker, forlængere m.v. samt 69 bits. 120514403-0103..................................................................

570 gr. 120517814-0208..................................................................

324,335,-

299,-

Teng Tools båndmål i plastkapsel. Selvoprullende. 3M stål 120513192-0100......................................................................

Luna bitssæt 67 dele

5M stål

Assorterede bits og quick lock bitsholder. 120521209-0104..................................................................

120513192-0209......................................................................

249,-

8M stål 120513192-0308..................................................................

56

39,69,-

119,-


Pedelgrej SØJLEBOREMASKINER – Ferax manuelle, remdrevne

BÆNKSLIBEMASKINER – Ferax bænkslibemaskiner er

bænk- og søjleboremaskiner. Til værksteder og lettere

velegnede til lettere slibning i mindre værksteder og til

industri. Skift af hastighed via remskive, trearmet nav

hobbyarbejde. Støjsvage maskiner med spindel i kuglelejer

til håndtilspænding. Bordet er højdejusterbart via

og med gummifødder for støjsvag og vibrationsfri funktion.

tandstang, vinkelindstilleligt med gradskala 45°-0°45° samt svingbart til siden. Med spindel i kuglelejer.

Leveres komplet med 1-hastighedsmotor, en fin og en

Indstillelig boredybde med skala. Laserkryds for præcis

grov slibesten, indstillelig t slibeanlæg og øjenskærm.

boring. Højdeindstillelig boreskærm med mikroafbryder.

150 SBK er en kombinationsmaskine, der leveres med en finslibesten og en slibesten.”

Levereres komplet med 16 mm hurtigspændepatron, borepatrondorn, uddriver og diverse unbrakonøgler, motor med én hastighed - beskyttelsesklasse IP 44,

3-leder

tilslutningskabel

og

afbryder

med

nulspændingsudløsning.”

Ferax bænksliber model 125 SB 2x125mm slibesten. 230V. 5,5 kg. 120512693-0106..................................................................

499,-

Ferax bænksliber model 150 SB 2x150mm slibesten. 230V. 9 kg. 120512693-0205..................................................................

599,-

Ferax bænkboremaskine model 16DB Borekapacitet i stål 16mm. MK2. 230V. 55 kW” Højde 1065mm. Vægt 55 kg. 120514798-0106...............................................................

2495,-

Højde 1610mm. Vægt 60 kg. 120514798-0205...............................................................

Ferax bænksliber model 150 SBK 1x150mm finslibesten, 1x200mm slibesten. 230V. 10 kg. 120512693-0304..................................................................

549,-

2695,-

57


Pedelgrej

Stanley FatMax vinkelsliber. 125mm. 850W 2016FME812K-QS................................................................

499,-

Stanley FatMax SDS+ borehammer 750W 2016FME500K-QS................................................................

999,-

Stanley FatMax høvl. 750W 2016FME630K-QS................................................................

58

Stanley FatMax håndrundsav

999,-

1600W, 65mm skæredybde 2016FME300K-QS.............................................................

1199,-


Pedelgrej

Stanley FatMax skruemaskine 10,8V

Stanley FatMax excentersliber

2x1,5Ah batteri. 10mm metal borepatron

480W, 125mm

2016FMC010LB-QW.............................................................

999,-

Stanley FatMax pendulstiksav. 710W 2016FME340K-QS................................................................

2016FME440K-QS................................................................

699,-

Stanley FatMax akku-slagboremaskine 14,4V

699,-

2x1,5Ah batteri 2016FMC520LB-QW..........................................................

1299,59


Pedelgrej

Nyhed

Grunda LED arbejdslampe - genopladelig! Lysstyrke 600 Lumen. USB udtag på bagsiden til opladning af mobiltelefon. Driftstid 2-3 timer. Ladetid 5-6 timer. Incl. 10W

Grunda pandelampe H118 Praktisk pandelampe med energibesparende dioder. Indstillelig fokusering. Lysstyrke 100 Lumen. Bruger 2xAA batterier - medfølger ikke 12051612-10000..................................................................

199,-

Grunda pandelampe 550LM Robus og let LED pandelampe, med en lysstyrke på hele 550 Lumen. Regulerbar lysstyrke. Bruger 2xCR123A batterier - medfølger ikke 12051612-10166..................................................................

batteripakke. Ekstra batteripakke kan tilkøbes. 12056532-60109..................................................................

799,-

Grunda LED arbejdslampe - genopladelig! Lysstyrke 1100 Lumen. USB udtag på bagsiden til opladning af mobiltelefon. Driftstid 2-3 timer. Ladetid 5-6 timer. Incl. 20W batteripakke. Ekstra batteripakke kan tilkøbes. 12056532-60174..................................................................

999,-

399,-

Grunda lommelygte T120 Fokus Ekstremt kraftfuld lygte i robus aluminium. Lysstyrke 180 Lumen. Bruger 3xAAA batterier - medfølger ikke. 12055298-55603..................................................................

249,-

Power Industri alkaline batteri AAA LR03. Pakke á 24 stk. 12050236-00216......................................................................

AA LR06. Pakke á 24 stk. 12050236-00208......................................................................

9V 6LR61. Pakke á 4 stk. 12050236-00224......................................................................

Grunda stavlygte T295 Ekstremt kraftfuld lygte i robus aluminium. Lysstyrke 200 Lumen. Bruger 3xD batterier - medfølger ikke. 12055298-55850..................................................................

60

349,-

69,69,49,-


Pedelgrej

Staco møbelhund 400 kg 60x30cm. 542988220...........................................................................

299,-

Forlængerkabel prof. Stikdåse med 3 udtag m/jord. Slagfast hanstik. Neoprenkabel H07RN-F 3G1,5mm2 10 mtr.

219,-

15 mtr. 23050-378-9..............

289,-

23057-970-2.........................................................................

399,-

23050-377-9..............

25 mtr. 23050-379-9..............

329,-

Jumbo sækkevogn 300 kg Ø260mm luftgummihjul. Rullelejer og stålfælge. Laddybde 23 cm. 221436MS110......................................................................

598,-

Jumbo sækkevogn 250 kg Ø260mm luftgummihjul. Rullelejer og stålfælge. Med udfaldsramme. Laddybde 50 cm. 221436MS110......................................................................

798,-

Kabeltromle prof. 25m gummikabel m/jord IP44

40m gummikabel m/jord IP45 23057-970-2.........................................................................

499,-

61


Pedelgrej Jumbo rullestillads Bredde 135 cm. længde 250 cm. Ståhøjde 3,2m. Arbejdshøjde 5,2m. Leveres med 125mm hjul. 22149900............................................................

9995,-

Ombytning af hjul til 200mm justerbare hjul. (Kun ved køb af stillads) 22141400204......................................................

1400,-

Jumbo foldestillads 178x74cm. Ståhøjde 180cm. Arbejdshøjde 380 cm. Vægt 32 kg. 2214178SK........................................................................

62

2995,-


Pedelgrej JUMBO GIANT TRAPPESTIGE – Store trin med JUMBO SUPER MULTISTIGE – Kan anvendes som

skridsikker gummibelægning.

wienerstige og skydestige. Wienerstiger længde 1,50m Skydestige længde 3,00m. 221441MS100...................................................................

1498,-

længde 1,90m Skydestige længde 4,10m. 221441MS101...................................................................

1798,-

længde 2,50m Skydestige længde 5,30m. 221441MS102...................................................................

2098,-

længde 3,10m Skydestige længde 6,30m 221441MS103...................................................................

2398,-

2 trin. Platformshøjde 46 cm. 221441LG210B.....................................................................

3 trin. Platformshøjde 68 cm. 221441LG310B..................................................................

4 trin. Platformshøjde 92 cm. 221441LG410B..................................................................

5 trin. Platformshøjde 118 cm. 221441LG510B..................................................................

998,-

1298,1598,1998,-

63


Pedelgrej Luna kompressorteknik Vi tilbyder et bredt sortiment indenfor trykluft. Alt i kompressorer, trykluftværktøj, slanger, koblinger, tilbehør m.v. Kontakt os og hør nærmere.

Nilfisk Alto Stort sortiment i højtryksrensere og industristøvsugere til alle tænkelige rengøringsopgaver. Stor tilbehørsprogram. Kontakt os og hør nærmere.

Honda sneslynger Honda tilbyder et bredt sortiment af et eller totrins sneslynger. Fås med gear eller hydrostatisk fremdrift på hjul eller gummibælter. Kontakt os og hør nærmere.

64


Pedelgrej Electrolux vaskemaskine QuickWash semi-professonel. 5,5 kg m/pumpe • Kontrolknap til nemt programvalg og start. • Stort og tydeligt display • AS - Automastiske besparelser: Maskinen vejer vasketøjet og justerer vandmængden og energien afhængigt af tøjmængden. det medfører betydelige besparelser., hvis maskinen ikke er fyldt helt op. • Sæbeskuffe med fire rum til manuel dosering af vaskepulver eller flydende vaskemiddel. • Stor centrifugeringskraft for effetkiv vandudtømning. • Paneler og ramme støbt i galvaniseret stål. • tromleinderside og -yderside af rustfrit stål. • Sorte pulverlakerde frontpaneler, sidepaneler og topdæksel. • Stærke søre og hængsler. Brugervenligt, ergonomisk lågehåndtag, som gør det nemt at åbne og lukke lågen. • Afløbspumpe • Frekvenskontrolleret motor uden kul eller børster. • Pakningen i lågen slides ikke, når maskinen fyldes eller tømmes.

7201QUICKWASH...............................................

18.995,-

Electrolux tørretumbler QuickDry semi-professonel. v-hængt • Én drejeknap til let programvalg og -start • Stort og tydeligt display • Tids- og temperaturvalg med henblik på fleksibel anvendelse • Med restfugtighedsstyring får du det tørreresultat, du ønsker, og et lavt energiforbrug. • Tromlen er reverserende, så store tekstiler ikke bliver så sammenfiltrede. • Anti-krøllefunktionen forhindrer tekstilerne i at krølle, hvis tromlen ikke tømmes. • Døren kan monteres i højre eller venstre side. • Pulverlakeret sort frontpanel, sidepanel og topdæksel. • Fås som aftrækstørretumbler eller kondenstumbler.

7201QUICKDRY..................................................

15.995,-

Tillæg for stabelramme og sokkel Stabelramme

Sokkel

72019888802031

7201988918226

1.220,-

1.435,-

65


Pedelgrej

Tørreskab TS560 • Letlæseligt panelskilt integreret i skabsdøren i brugervenlig højde. • Håndtag langs dørens side - handicapvenligt. • Mulighed for at aktiverer børnesikker startspærring. • Isoleret dør / lydsvagere drift / mere rosbust konstruktion. • 30 udtrækkelige bøjler. • Magnetliste på dørene - eliminerer risikoen for, at børn låses inde. • Justerbare ben. • To automatiske tørreprogrammer. • Dørafbryder, som afbryder tørreprocessen, når døren åbnes. • Fås med højre- eller venstrehængt dør.

Tilbehør • Skostativ, der letter tørring af sko og støvler. • Vantebøjle til effektiv tørring af vanter, huer osv.

Højrevendt 7201TS560H........................................................

Venstrevendt 7201TS560V........................................................

66

6.495,6.495,-


Lyskilder

Lyskilder til priser du kan tjene penge på!! Halogen glødepære (erstatter alm. pære) Type

Bemærkning Sokkel Antal/min. Levetid

18W klar

Erstatter 25W

E27

10

2.000T.

Varenr.

6811132730

Pris 11,45

28W klar

Erstatter 40W

E27

10

2.000T.

6811132731

11,45

42W klar

Erstatter 60W

E27

10

2.000T.

6811132732

11,45

52W klar

Erstatter 75W

E27

10

2.000T.

6811132733

11,45

70W klar

Erstatter 100W

E27

10

2.000T.

6811132734

11,45

18W kerte klar

Erstatter 25W

E14

10

2.000T.

6811132745

11,45

28W kerte klar

Erstatter 40W

E14

10

2.000T.

6811132746

11,45

42W kerte klar

Erstatter 60W

E14

10

2.000T.

6811132747

11,45

18W krone klar

Erstatter 25W

E14

10

2.000T.

6811132740

11,45

28W krone klar

Erstatter 40W

E14

10

2.000T.

6811132741

11,45

42W krone klar

Erstatter 60W

E14

10

2.000T.

6811132742

11,45

Parfumepærer Type

15W parf. klar 25W parf. klar

Bemærkning Sokkel Antal/min. Levetid

Køleskab/julestjerne Køleskab/julestjerne

E14 E14

25 25

1.000T. 1.000T.

Varenr.

6811131240 6811131245

Pris

16,00 16,00

Halogenpærer Type

Bemærkning Sokkel Antal/min. Levetid

Varenr.

Pris

12V ECO 16W 38gr.

20W tidligere

GU5,3 - 50mm.

10

2.000T.

6811132150

29,00

12V ECO 28W 38gr.

35W tidligere

GU5,3 - 50mm.

10

2.000T.

6811132160

29,00

12V ECO 40W 38gr.

50W tidligere

GU5,3 - 50mm.

10

2.000T.

6811132170

29,00

230V ECO 16W 38gr.

20W tidligere

GU10 - 50mm.

10

2.000T.

6811132495

35,00

230V ECO 28W 38gr.

35W tidligere

GU10 - 50mm.

10

2.000T.

6811132500

35,00

230V ECO 40W 38gr.

50W tidligere

GU10 - 50mm.

10

2.000T.

6811132505

35,00

12V 20W 30gr.

GU4 - 35mm.

10

2.000T.

13-22338

68111322338

31,50

12V 35W 30gr.

GU4 - 35mm.

10

2.000T.

13-2250

6811132250

31,50

Standard stift 12V 5W

Høj kvalitet

G4

10

3.000T.

6811132300

9,00

12V 10W

Høj kvalitet

G4

10

3.000T.

6811132305

9,00

12V 20W

Høj kvalitet

G4

10

3.000T.

6811132310

9,00

12V 20W

Høj kvalitet

Gy6,35

10

3.000T.

6811132315

10,50

12V 35W

Høj kvalitet

Gy6,35

10

3.000T.

6811132320

10,50

12V 50W

Høj kvalitet

Gy6,35

10

3.000T.

6811132325

10,50

230V 25W

Høj kvalitet

G9

10

2.000T.

6811132530

51,75

230V 40W

Høj kvalitet

G9

10

2.000T.

6811132510

51,75

10

18.000 6811999980 159,00

IP65 armatur 1x36W m. plastclips og acrylskærm

P r is p r . s tk . v e d 10 s tk .

129,Incl. PHILIPS lysrør!

67


Lyskilder

Philips Type

68

Farve

Pin

Antal min.

Varenr.

Pris

PL-S 5W

827

2pin

10

6811164230

21,50

PL-S 5W

830

2pin

10

6811164231

21,50

PL-S 7W

827

2pin

10

6811164235

21,00

PL-S 7W

830

2pin

10

6811164236

21,00

PL-S 9W

827

2pin

10

6811164240

21,00

PL-S 9W

830

2pin

10

6811164241

21,00

PL-S 11W

827

2pin

10

6811164246

21,00

PL-S 11W

830

2pin

10

6811164250

21,00

PL-C 10W

827

2pin

10

6811164190

40,00

PL-C 10W

830

2pin

10

6811164210

40,00

PL-C 10W

827

4pin

10

6811164220

40,00

PL-C 10W

830

4pin

10

6811164219

40,00

PL-C 13W

827

2pin

10

6811164215

40,00

PL-C 13W

830

2pin

10

6811164211

40,00

PL-C 13W

827

4pin

10

6811164221

40,00

PL-C 13W

830

4pin

10

6811164226

40,00

PL-C 18W

827

2pin

10

6811164216

40,00

PL-C 18W

830

2pin

10

6811164218

40,00

PL-C 18W

827

4pin

10

6811164222

40,00

PL-C 18W

830

4pin

10

6811164225

40,00

PL-C 26W

827

2pin

10

6811164217

40,00

PL-C 26W

830

2pin

10

6811164212

40,00

PL-C 26W

827

4pin

10

6811164223

40,00

PL-C 26W

830

4pin

10

6811164224

40,00

PL-T 18W

827

2pin

10

6811164171

92,50

PL-T 18W

830

2pin

10

6811164166

92,50

PL-T 18W

827

4pin

10

6811164167

92,50

PL-T 18W

830

4pin

10

6811164164

92,50

PL-T 26W

827

2pin

10

6811164168

109,25

PL-T 26W

830

2pin

10

6811164173

109,25

PL-T 26W

827

4pin

10

6811164174

109,25

PL-T 26W

830

4pin

10

6811164170

109,25

PL-T 32W

827

4pin

10

6811164176

123,25

PL-T 32W

830

4pin

10

6811164175

123,25

PL-T 42W

827

4pin

10

6811164185

142,00

PL-T 42W

830

4pin

10

6811164180

142,00

PL-L 18W

827

4pin

25

6811164270

53,50

PL-L 18W

830

4pin

25

6811164271

53,50

PL-L 36W

827

4pin

25

6811164275

53,50

PL-L 36W

830

4pin

25

6811164276

53,50

PL-L 40W

827

4pin

25

6811164279

53,50

PL-L 40W

830

4pin

25

6811164280

53,50

PL-L 55W

827

4pin

25

6811164284

53,50

PL-L 55W

830

4pin

25

6811164285

53,50


Lyskilder

Philips - lysstofrør Type

Farve

Type Antal/min.

Varenr.

Pris

15W

827 T8-Ø26m 25

68111230050 39,00

15W

830 T8-Ø26m 25

68111230045 39,00

15W

840 T8-Ø26m 25

68111230040 39,00

18W

827 T8-Ø26m 25

6811123020 29,00

18W

830 T8-Ø26m 25

6811123015 29,00

18W

840 T8-Ø26m 25

6811123010 29,00

30W

827 T8-Ø26m 25

6811123040 45,00

30W

830 T8-Ø26m 25

6811123035 45,00

30W

840 T8-Ø26m 25

6811123030 45,00

36W

827 T8-Ø26m 25

6811123060 34,00

36W

830 T8-Ø26m 25

6811123055 34,00

36W

840 T8-Ø26m 25

6811123050 34,00

58W

827 T8-Ø26m 25

6811123080 39,00

58W

830 T8-Ø26m 25

6811123075 39,00

58W

840 T8-Ø26m 25

6811123070 39,00

S2

Glimtænder

10

6811133145 5,25

S10

Glimtænder

10

6811133140 5,25

14W

830 T5-Ø16m 40

681116398703 44,50

14W

840 T5-Ø16m 40

681116398704 44,50

21W

830 T5-Ø16m 40

6811163511 44,50

21W

840 T5-Ø16m 40

6811163509 44,50

24W

830 T5-Ø16m 40

6811163115 47,00

24W

840 T5-Ø16m 40

6811163116 47,00

28W

830 T5-Ø16m 40

681116398705 44,50

28W

840 T5-Ø16m 40

6811163084 44,50

35W

830 T5-Ø16m 40

6811163082 44,50

35W

840 T5-Ø16m 40

6811163083 44,50

49W

830 T5-Ø16m 40

6811163100 47,00

49W

840 T5-Ø16m 40

6811163507 47,00

Philips - 2D rør Type 16W 2D 827

Sokkel Pin Varenr.

Pris

GR8

2pin

6811124700

64,00

16W 2D 830

GR8

2pin

6811124701

64,00

16W 2D 827

GR10Q

4pin

6811124715

64,00

16W 2D 830

GR10Q

4pin

6811124717

64,00

28W 2D 827

GR8

2pin

6811124705

95,25

28W 2D 830

GR8

2pin

6811124707

95,25

28W 2D 827

GR10Q

4pin

6811124725

95,25

28W 2D 830

GR10Q

4pin

6811124727

95,25

38W 2D 827

GR10Q

4pin

6811124730

108,25

38W 2D 830

GR10Q

4pin

6811124732

108,25

69


Lyskilder

EnergisparepĂŚrer Philips Bem. / Farve

Sokkel

Antal/min.

Levetid

Varenr.

Pris

Billed

Genie 8W

Type

827

E27

10

8.000T.

6811164000

39,50

1

Genie 11W

827

E27

10

8.000T.

6811164001

39,50

1

Genie 14W

827

E27

10

8.000T.

6811164002

39,50

1

Genie 18W

827

E27

10

8.000T.

6811164003

44,50

1

Tornado 5W

Spiral - 827

E14

6

8.000T.

6811164051

59,75

2

Tornado 8W

Spiral - 827

E14

6

8.000T.

6811164052

59,75

2

Tornado 12W

Spiral - 827

E14

6

8.000T.

6811164053

59,75

2

Tornado 5W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164054

59,75

2

Tornado 8W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164055

59,75

2

Tornado 12W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164056

59,75

2

Tornado 15W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164057

59,75

2

Tornado 20W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164058

59,75

2

Tornado 23W

Spiral - 827

E27

6

8.000T.

6811164059

59,75

2

1

2

Minitwist 7W minitwist - kort!

E14

10

10.000T.

6811134091

39,50

3

7W minitwist - kort!

L=90mm. - 827

E27

10

10.000T.

6811134092

39,50

3

9W minitwist - kort!

L=95mm. - 827

E27

10

10.000T.

6811134093

39,50

3

11W minitwist - kort! L=105mm. - 827

E27

10

10.000T.

6811134094

39,50

3

Sikringer

Type

70

L=90mm. - 827

Levetid Varenr. Pris

10A Do1

10

6811137015

3,25

13A Do1

10

6811137020

3,25

16A Do1

10

6811137025

3,25

20A Do2

10

6811137030

4,75

25A Do2

10

6811137035

4,75

35A Do2

10

6811137040

4,75

50A Do2

10

6811137045

4,75

63A Do2

10

6811137050

4,75

10A Dz

25

6811137060

3,25

16A Dz

25

6811137065

3,25

20A Dz

25

6811137070

4,95

25A Dz

25

6811137075

4,95

35A Dz

25

6811137080

4,95

50A Dz

25

6811137085

4,95

63A Dz

25

6811137090

4,95

3


Lyskilder

Små kompakte Mini- armaturer med T5 rør Reglette armatur med stik, forbinder, ophæng komplet! Type

Sokkel Varenr. Pris

8W

350 mm

6811411130

198,00

13W

565 mm

6811411131

199,00

21W

900 mm

6811411132

199,00

28W

1210 mm

6811411133

229,00

35W

1510 mm

6811411134

229,00

Komplet – alt incl.!

Batterier Type

Volt

LR03 - Alkaline

1,5

Dimension Antal/min. varenr. 10,5x44,5

40

6811LR03-824

Pris/stk. 5,75

LR06 - Alkaline

1,5

14,5x50,5

40

6811LR06-815

5,50

LR14 - Alkaline

1,5

26,2x50,0

24

6811LR14-814

9,75

LR20 - Alkaline

1,5

34,2x61,2

20

6811LR20-820

15,50

LR43 - Alkaline

1,5

11,6x4,2

10

6811LR43

15,75

LR44 - Alkaline

1,5

11,6x5,4

10

6811LR44

13,25

LR54 - Alkaline

1,5

11,6x3,1

10

6811LR54

13,25

CR2016 - Lithium

3

20,0x1,6

5

6811CR2016

24,00

CR2025 - Lithium

3

20,0x2,0

5

6811CR2025

24,00

CR2032 -Lithium 3 20,0x3,2 5 6811CR2032 24,00 23AE - Alkaline

12

9,0x27,9

10

681123AE

42,00

6LR61 - Alkaline

9

17,5x26,2x49,2

10

681116LR61

18,00

LED Type

Bemærkning Sokkel Antal/min.

Levetid

Varenr.

Pris Billed

1

Standard 48 dioder 2,1W

Varm hvid

Gu5,3

1

35.000

6811132544

99,00

1

48 dioder 2,1W

Varm hvid

GU10

1

35.000

6811132541

99,00

1

60 dioder 2,5W

Varm hvid

Gu5,3

1

35.000

6811132605

99,00

1

60 dioder 2,5W

Varm hvid

GU10

1

35.000

6811132600

99,00

1

CREE 3x1W

Varm hvid

Gu5,3

1

35.000

6811132626

199,00

2

CREE 3x1W

Varm hvid

GU10

1

35.000

6811132625

199,00

2

2

Philips 4W - 36gr.

2700

Gu5,3

1

45.000

6811132689

189,00

3

4W - 36gr.

3000

Gu5,3

1

45.000

6811132690

189,00

3

4W - 40gr. Dimbar

2700

GU10

1

25.000

6811132691

189,00

3

4W - 40gr.

3000

GU10

1

25.000

6811132692

189,00

3

7W - 36gr.

2700

Gu5,3

1

40.000

6811132693

259,00

3

7W - 36gr.

3000

Gu5,3

1

40.000

6811132694

259,00

3

7W - 40gr.

2700

GU10

1

40.000

6811132695

299,00

4

7W - 40gr.

3000

GU10

1

40.000

6811132696

299,00

4

10W - 36gr.

3000

GU5,3

1

40.000

6811132697

299,00

3

10W - 36gr.

2700

GU5,3

1

40.000

6811132698

299,00

3

3

4

71


Lyskilder Sokkeloversigt

72


Arctic Import A/S-ip nutaavimmik matumiit matumut sullisseriaatsimik TOTALSERVICE-mik taasamik pisisartuni neqeroorfigai TOTALSERVICE –p pisariinnerusumik sukkanerusumillu pisiniarsinnaalersippaatit. TOTALSERVICE atorlugu Arctic Import A/S-imi pisiniaruit pisianut, sillimmasiinermut, Atlantikukkoortumik umiarsuakkoortitsinermut Kalaallit Nunaannilu nassiussinermut akiliinermut faktura ataasiinnaq atussavat. TOTALSERVICE atorukku piffissamik sipaarissaatit · nunatsinni nassiussiniarnermut · pisianik aallernermut · fakturat passunnerannut

Tassami TOTALSERVICE-p atorneratigut periarfissaqassagavit · pisiavit illit adressinnut apuunneqarnissaannut · akiligassartaasa tamarmik fakturami ataatsimiin- nissaannut · qaqugu pisiat tunniunneqarnissaannik ilisimatin- neqassagavit Allatut oqaatigalugu: · pisariitsumik, sukkasuumik isumannaatsumillu niueqatigiinneq TOTALSERVICE atorukku piniakkatit arlaliugaluarpataluunniit nassitsineq/bookingi aalajangersumik ataatsimik akeqarpoq. Taamaattumik sullissineq nutaaq taanna paasisaqarfiginerujumallugu Arctic Import-imi attavigi-sartakkat attavigipallaguk.

Martin Pedersen Tlf. 96321945 GL mobil: 559740 mp@arcticimport.dk

Nick Johanson Tlf. 96321921 GL mobil: 583999 nij@arcticimport.dk

Kenneth Christensen Tlf. 96321933 GL mobil: 538709 ken@arcticimport.dk

Karina Snebang Møller Tlf. 96321977 GL mobil: 548416 ksm@arcticimport.dk

Daniel B. Saaby Tlf. 96321931 GL mobil: 548701 dbs@arcticimport.dk

Gitte Fredsbo Nuuk GL Tlf. 363674 GL Mobil: 555122 gf@arcticimport.gl

Arctic Import Engros Ilulissat

Arctic Import Kontorhuset Sisimiut

Arctic Import Engros Arctic Import Kontorhuset Nuuk

Bonna Olsen Ilulissat GL mobil: 539990 boo@arcticimport.gl

Boris Petersen Qaqortoq GL Tlf. 641575 GL Mobil: 560135 bpe@arcticimport.gl

Anders Rask Nuuk GL Tlf. 363690 GL Mobil: 585687 ahr@arcticimport.gl

Arctic Import Kontorhuset Qaqortoq

Priserne er gældende indtil 31. august 2014 og er ex. fragt, forsikring samt evt. told/afgifter. Der tages forbehold for evt. trykfejl og udefra kommende prisændringer.

Arctic Import A/S Industrivej 14 • Box 580 GL-3900 Nuuk Tlf. 36 36 70 Fax 32 23 73 info@arcticimport.gl www.arcticimport.gl

Arctic Import A/S Langerak 17 • Postboks 8220 DK-9220 Aalborg Øst Tlf. 96 32 19 00 Fax 96 32 19 10 info@arcticimport.dk www.arcticimport.dk

Pedel%202014 small  
Pedel%202014 small  

http://arcticimport.dk/ny/images/stories/Kataloger/Pedel%202014_small.pdf

Advertisement