Page 54

Gamification: door met hun tablet opdrachten uit te voeren leren bezoekers van Coca-Cola in Wilrijk het bedrijf spelenderwijs kennen.

“Waarom zou iets saai moeten zijn, als je ook lol kunt maken?” naar Creneau toekomen, is in de eerste plaats om geld te verdienen. Dat kun je jammer vinden, of goed, maar het is nu eenmaal zo.”

Momenten van rust Meer moeite heeft Haelterman met de ‘Eftelisering’ van de gebouwde omgeving. Het Belgian Beer Café, de franchise-keten die het bureau vijftien jaar geleden ontwikkelde (samen met AB InBev), om Belgische bieren wereldwijd te promoten, is daarvan een voorbeeld. Het voert bezoekers terug naar de tijd dat er in België duizenden bruine kroegen waren waar pils werd geschonken. Deze ‘authentieke’ kroeg is gevat in een interieurontwerp met houten lambrisering, een toog, houten 54 — architectenweb

Het ontwerp van Creneau voor het bezoekerscentrum van Coca-Cola in Wilrijk kenmerkt zich door een zwarte achtergrond met felrode accenten.

Architectenweb magazine #9  

Architectenweb magazine is een Nederlands vakblad over architectuur. In iedere editie van het magazine wordt een actueel thema uitgediept. I...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you