Page 1


SLENDER Vorig jaar, was werd Sarah gevonden in het bos. Politie nam haar mee naar het politiebureau voor ondervraging. Het meisje verteld verschrikkelijke verhalen over wat er met haar was gebeurd.. Dit is wat ze vertel.. Het verhaal over slenderman!

Sarah had die avond dat het gebeurde een feestje met haar vrienden: jake,mark,lisa,louie en haar zus marieke heen. Ze kwamen aan bij het huis waar het feest was. Sarah had echter een raar gevoel sinds ze waren vertrokken van huis. Eenmaal op het feest maakte Sarah, haar vrienden en zus er een leuk feest van. EEN JONGEN van de vriendengroep, MARK had gehoord over het bos wat zich vlakbij het huis bevond. Hij vertelde dat er een vader ooit zijn dochtertje is kwijt geraakt en hij haar ging zoeken. En dat de vader later gescheurde stukken kleren vond die bedolven waren onder bloed. De vader zag later het monster zelf, wat er daarna is gebeurd weet niemand behalve dat de vader later zichzelf heeft opgehangen in hetzelfde bos. De vriendengroep begon te trillen van angst en vonden het maar een griezelig verhaal. Voor alsnog wilde een aantal vrienden de kick beleven om door het bos heen te lopen met z’n alle. Sarah wilde helemaal niet gaan maar anders was zij ongeveer de enige die niet mee wilde, dus besloot ze om toch maar mee te gaan. Maar het rare gevoel had ze nog steeds maar wist niet wat het was.


Ze liepen door het bos heen en dwaalde wat rond maar zagen alleen maar bomen en hoorde de wind door de bladeren suizen. Jake vroeg op een duur waar mark was? Mark was weg! De groep hoorde van alle kanten geluiden en kraken! Opeens kwam daar slenderman achter de bomen vandaan! Sarah en marieke begonnen te gillen en weg te rennen, de jongens pakte allemaal een tak om slender mee te slaan. Opeens begon slenderman te lachen. De meiden en jongens keken raar op. Slenderman deed zijn masker af en het was mark die maar een grapje met ze uithaalde, ze moeste allemaal lachen. Vooral mark die al hun bange gezichten zag. Mark zei tegen de rest dat hij even zijn oude kleren aan ging doen. Hij liep terug naar de boom en zocht naar zijn kleren, maar toen hij om de boom heen liep zag hij een man met een wit gezicht in de verte. Hij riep: wie is daar? Hij kreeg geen antwoord hij keek naar zijn kleren en weer naar voren. Opeens was de man verdwenen. Mark kreeg koude rillingen over zijn rug en keek om zich heen. Opeens was de man met het witte gezicht daar. Maar het had geen gezicht! Mark wilde wegrennen maar werd gepakt door de man zonder gezicht. Hij schreeuwde het uit en zijn vrienden hoorde dat. Ze keken naar de richting waar mark’s schreeuw vandaan kwam. Daar zagen ze niks maar toen Lisa tegen de boom aan ging staan werd haar rug nat. Toen ze zich omdraaide was de boom bedolven met bloed. Ze stapte naar achter en stapte in een plas bloed. Ze voelde iets druppelen op haar hoofd en zag daar mark hangen. Uit elkaar getrokken ledematen hingen in de boom. Lisa gilde en haar vrienden schrokken!


Boekje  

boekjeslenderman

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you