Page 1

Farge og klippeformer:


Innsettningsmetode: Før vi skal farge, må vi lære hvordan ta i en farge. Vi øvde på å sette i der vi lærte om stjernen og blanding. Vi øvde på herre øvelsehodene, det var litt komplisert og stressfult fordi vi tok tida, og det viste seg at jeg brukte lang tid. Men etter noen ganger ble det kortere tid. Det var lærerikt og siden jeg lærte stjerne metoden føler jeg får mer kontroll. gul Fargesjerna: 1.blå

2.grønn

3.gul

4.oransje

5.rød 6.fiolett 7. brun

grønn

oransje brun

blå

rød lilla


Fargedag: Vi skulle farge hverandre i klassen, jeg farget Randi-Marie og resultatet ble bra. Vi startet med å farge etterveksten med 11.6. jeg delte først opp i ei stjerne og deretter tok perse for perse. Etter en stund, måtte jeg fikse noen plasser fordi jeg hadde tatt mindre der. Men etterveksten ble borte. Blandingsforholdet var 1:2. Mens fargen virket, så farget randi m. det mørke på meg, husker ikke fargenr. Men det var en varm og mørk farge. Min blandingsforhold var 1:1. Jeg ble fornøyd med fargen, men jeg kunne kanskje gjort noe mer variert, som for eksempel farge samme fargen under panneluggen.

Elumen: Prepere: er en pre-farge behandling spesielt designet for å forberede sterkt skadet highlifted og markert håret for Elumen Hair Color. Return: Er en mulighet til å forsiktig redusere eller fjerne Elumen hårfarge bare - og gjerne rett etter programmet.

Elumen Clean: er en hud flekkfjerner spesielt designet for bruk med Elumen. Elumen lock: Stenger farge resultatet og reduserer farge blødninger Elumen Color Care: er spesielt designet for å rense og pleie håret behandlet med Elumen, verdens første høytytende, oksiderende gratis hårfarge.


Elumen Color Care produktene er mildt sure. De opprettholde glans og holdbarhet av Elumen hårfarge. Surheten i disse produktene skaper positive kostnader i håret, og dermed sikre vedheft av negativt ladet Elumen fargestoffer. Elumen Color Care produkter anvende vitenskapelige prinsippet om fysikk for maksimal glans, utrolig holdbarhet og reduserer blødninger. Specialized omsorg for spesielle kunder.

Elumen Verktøy: Målet med Goldwell FoU var ikke bare å utvikle en ny og unik hårfarge, men også å utvikle en enkel og rask søknad. Disse verktøyene er spesielt designet for bruk med Elumen Hair Color.

Elumen Tilbehør: Disse tilbehør er tilpasset behovene til en Elumen service og faglig colorist. De har blitt designet spesielt for å den unike konsistensen av Elumen Hair Color. Elumen Rake Comb: bredt toothed comb uten håndtak - ideell for bruk ved bassenget. Elumen Tail Comb: hale kam for seksjonering og fargelegger fint hår på konturer. Elumen Hair Clips: ideelt for seksjonering.


Klipp med saks og kam: herre Nå har øvelsehodet til de fleste kort hår, og vi har nå lært hvordan vi skal bruke denne metoden. Det var vanskelig fordi mannen liker å ha det maskulimt, mer firkant og ikke rundt. Det har dessverre jeg gjort, og jeg har blitt mindre og mindre fornøyd fordi det blir kortere og kortere. Men øvelse gjør mester.

Økende lengde: *Kort i indre område, lengst i ytre området *Projeksjon er fra 91-180 grader *Inklinasjonen mer enn 90grader *Teksturen er aktiv *Ps. 2 ulike måter å klippe det på, der du tar opp håret opp til det korteste, eller du deler det opp vannrett, drar opp mot det indre området, deretter snur handa 45grader inn mot hode.


Helform: *klippeform der indre er lengst og ytre kortest, og *progresjon er 0 grader. *Horisontal linje, rett ned. Eksempler:

www.nffs.com

www.fiff.no

Min klipp:

*Kommentar: å klippe var vanskeligere enn jeg trudde, men jeg fikk det til. Det jeg slet med var å dele inn i persier, og klippe bent. Jeg har nå lært hvordan jeg skal få det likt på begge sider, ved hjelp av å ta hår fra den andre siden og måle. Jeg synes resultatet ble bra til slutt.


Dioganal framover: *Langt framme, kort bak *Delte opp i stjerne *Vinkel 45 grader *Skrått inndelt ↓ vist som her:

*Kommentar: jeg synes det var en ok klipp, ble ikke så fult fornøyd men det såg ok ut. Det var vanskelig å få det likt på begge sidene, men det gikk til slutt.


Dioganal bakover: *Kort framme, langt bak *Progresjon 0 grader *Hold fingrene i 45 grader (nedover) *Del opp i stjerne Eksempel:

Klipp av: Randi-Marie 1.gang: klippet en diagonal bakover. Jeg var litt nervøs og det ble litt kort. Jeg begynte med å dele det opp i 4 deler. Der jeg begynte bak. Og tok persier for perse. Progresjon 0 grader. Resultatet ble ok, og jeg var fornøyd. 2.gang: Denne gangen klippet jeg økende lenger. Her trengte jeg ikke å dele opp, jeg begynte oppå toppen og klippet, deretter dro jeg alt håret opp mot toppen. Jeg fikk hjelp med luggen, der den ble tynnet ut og formet. Jeg synes resultatet ble veldig bra og jeg likte klippen.

Farge og klippeformer  

Farge og klippeformer: Innsettningsmetode: brukte lang tid. Men etter noen ganger ble det kortere tid. Det var der vi lærte om stjernen og b...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you