Page 1

Еколошка свест Секој веднаш да развие еколошка свест да му биде задоволство и чест! Човечката вредна ,вешта рака може многу нешта ако сака. Секој да се фати сериозно за работа да не биде средината човечка срамота.. Внимавајте не правете грешки за планетата се тие катастрофално тешки. Погледни околу себе сегде смет во овој прекрасен растителен свет. Хартијата може да се рециклира, отпадот правилно да се селектира. Грда слика и голем срам за нас да се загадува просторот секој час. Без да ви кажам имам право да се живее во отпад не е здраво.! Чистотата во светот да царува природата со убост да не дарува. Судбината на планетата да ја чуваме еколошка свест кај секого да негуваме.

Еколошка свест  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you