Page 1

Елка Во новогодишната ноќ како со волшебна моќ Елката во собата стои. украсена во секакви бои. На елката лампиони подароци многу бонбони. Украси како од сказна елката да не биде празна. Необичен волшебен сјај за Дедо Мраз и во нашиот крај. Голема новогодишна торта и во дворот отворена порта. Снегулката поздрав ни врати и Новата година ни ја прати.

Елка