Page 1

Ionisoiva Chanson-suihkusuodatin hellii ihoasi ja suojaa terveyttäsi tarjoamalla puhdistettua suihkuvettä. Suodatin poistaa kloorin ja rikkoo veden rakenteen pehmeämmäksi. Suuttimen avulla suojelet ihoa ja hiuksiasi. Se tekee ihostasi sileämmän ja hiuksistasi luonnollisen kiiltävät ja taipuisat. Se palauttaa veden lähdeveden tasoiseksi ja antaa sinulle spa-elämyksen omassa suihkussasi. Chanson-suihkusuodattimen positiiviset vaikutukset:

Skannaa koodi ja lue lisää!

• • • • • •

Terveempi ja nuorekkaampi iho Pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät hiukset Vähentää ihon ja päänahan kuivumista Värjätyt hiukset säilyttävät pitempään sävynsä Sopii herkälle ja vahingoittuneelle iholle, myös vauvojen iholle Suojelee lemmikkieläinten ihoa ja karvaa kloorilta

Nyt on mahdollista puhdistaa myös käyttämäsi suihkuvesi epäpuhtauksista ja veteen lisätyistä aineista! Chansonin suihkusuutin tarjoaa tähän pitkäkestoisen ja ekologisen ratkaisun, joka myös muuttaa veden pehmeämmäksi.

Koe spa-elämys omassa suihkussasi!


Kloorin hengittäminen pieninä määrinä ajan mittaan vaikuttaa haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Vaikutukset voivat olla yskästä ja rintakivuista veden kerääntymiseen keuhkoihin. Kloori ärsyttää silmiä, ihoa ja hengityselimiä. Chanson-suihkusuutin toimii uusimmalla ja tehokkaimmalla kloorinpoistomenetelmällä. Kloori pystytään poistamaan kalsiumsulfaatin avulla jopa aktiivihiiltä tehokkaammin. Suodattimen ionisoiva pyörresuutinosa poistaa haitallisen kloorin ja kloriinin suihkuvedestä vähintään 95 %:sti. Lisäksi suutin pehmentää veden rikkomalla vesimolekyylit pienemmiksi ja ionisoimalla veden, jolloin iho pysyy kosteana pidempään.

Suodatin

Suodattimessa olevat keraamiset rakeet muuttavat veden ominaisuuksia siten, että vedessä olevat epäpuhtaudet (mm. kalkki) eivät saostu hiuksiin tai iholle.

Suutin

Pyörresuodatin saattaa veden pyörivään liikkeeseen ja ionisoi veden. Tällä yhteisvaikutuksella vedestä saadaan poistettua klooria.

Muut ominaisuudet:

• •

100 %:sti ekologinen ja luonnollinen tuote Helppo kiinnittää lähes kaikkiin suihkumalleihin ja keraamisten rakeiden vaihto on vaivatonta Suodattimen käyttöikä noin 12 kk –18 kk (15 000–20 000 litraa) Suodattimen koko: korkeus 13 cm, leveys 9 cm, syvyys 6 cm, paino 350 g.

Myynti jamaahantuonti

AQVA Finland Oy Sienitie 46 00760 Helsinki Puhelin: 010 321 5080 myynti@aqva.fi www.aqva.fi

Aqva Chanson suihkusuodatin esite