Page 1

WWW.

VOOR

.BE

NA Renovatie voor ieders budget Renovaties voor ieders budget

Boudelostraat 17 Klein Sinaai

Tel : 0490.402.577.

Info@Aqualain.be

www.Aqualain.be


Waar moet ik beginnen ? Wat heb ik nodig ? Hoeveel gaat dit kosten? Een loodgieter voor het toilet, stukadoor voor het pleisterwerk, een vloerder, een elektricien, ‌

Aqualain biedt U de totaaloplossing voor al deze problemen. Wij bieden U een totaalpakket aan, afgestemd op elk budget en nemen alle werken voor eigen rekening. Dit geeft U de garantie dat alle werken elkaar vlot opvolgen en er geen misverstanden bestaan tussen de verschillende aannemers. Tevens bieden wij U de mogelijkheid om in bepaalde zaken te assisteren of het gehele project uit te voeren onder begeleiding.


U hebt de keuze uit verschillende afwerkmogelijkheden. De minst ingrijpende renovatie is het plaatsen van het inbouwelement afgewerkt met gipsplaat en schilderwerk.

Afwerking met tablet. Ook bieden wij diverse natuurstenen of houten tabletten aan. Deze zijn handig om te reinigen, en geven een luxueuze uitstraling.


Indien U de wanden nog niet wilt vervangen, kunnen we enkel het inbouwelement betegelen. De combinatie van twee verschillende tegels kan een mooi resultaat geven.

Al onze werken gebeuren steeds met de meeste zorg , bestaande vloeren en muren die kans lopen op beschadigingen door de werken zullen wij beschermen evenals het stof vangen wij op door afzuiging en indien mogelijk een stofscherm.


Ook zijn er diverse mogelijkheden om het inbouwelement te gaan afwerken met hout. Hierin zijn de mogelijkheden oneindig en volgen diverse trends elkaar op.

Het voordeel van de houtafwerking is dat de plaatsing sneller gaat dan tegelwerken. In enkele uren is de hele klus compleet afgewerkt. Dit is een prachtig alternatief dat een mooi resultaat biedt en budgetvriendelijk is.


U kan ook kiezen voor een totaalrenovatie. Dit houdt in dat we de hele toiletruimte gaan demonteren. Zowel de vloer, wandtegels, toilet en het plafond gaan we verwijderen. Deze complete renovatie is natuurlijk de meest ingrijpende maar hier geniet U uiteraard nog vele jaren van.

Tevens hebben we dan veel meer mogelijkheden als we extra verlichting willen, een handenwasser, enz‌


Ongetwijfeld haalt U er voordeel uit dat Aqualain alles zelf uitvoert, U hoeft geen 5 aannemers te contacteren om de verschillende werken uit te voeren, zowel elektriciteit, chapewerken, tegelwerken, vloeren, verluchting, sanitair, schilderwerk tot zelfs het vervangen van plafond en deuromlijstingen. Wij zorgen echt voor alles.


U beschikt over een ruimte waar U graag een toilet wilt plaatsen, echter is er geen afvoerleiding voorzien‌ De Sanicompact biedt U een modern wandtoilet met een ingebouwde vergruizer. De fecaliÍn worden eerst vermalen en dan weggepompt tot een hoogte van 3 meter of een lengte van 30 meter en dit door een buisje van 4 cm. Hij wordt compleet geleverd met toiletzitting en U hebt de keuze uit een afneembare zitting of een soft-close. De Sanicompact werkt bijna geruisloos en verbruikt slechts 3 liter per spoelbeurt. De Sanicompact is tevens verkrijgbaar in een staand toilet. Ook bieden wij nog vele andere oplossingen aan, neem gerust contact op en wij brengen U gratis en vrijblijvend een bezoek.


 Plaatsbesparend  Aangename en stille werking  Makkelijker in onderhoud  Modern eigentijds design.  Milieuvriendelijk  Waterbesparend


Voor het plaatsen van inbouwelementen gebruiken wij enkel materialen van hoge kwaliteit. Geberit staat al 40 jaar aan de top van toiletinnovatie. De inbouwdelen zijn steeds makkelijk demonteerbaar en van de beste kwaliteit. Ook bieden inbouwtoiletten ons de mogelijkheid om het toilet hoger te plaatsen wat een oplossing biedt voor mindervalide of hulpbehoevende klanten.

De Geberit DUOFIX is een speciaal ontwikkeld inbouwelement voor voorwandinstallatie in een nis. Met een maximale diepte van min.13 cm tot een max. van 40 cm, is in een wip de ganse constructie bekleed met gipsplaten.

De Geberit SANBLOC is een multifunctioneel inbouwelement dat zowel in of achter een wand kan geplaatst worden. De Sanbloc voldoet aan de hoogste normen op het gebied van geluid en brandveiligheid.


Met Aqualine bieden wij onze klanten een assortiment toestellen aan van goede kwaliteit aan een scherpe prijs. U kan dit pakket steeds aanpassen naar eigen wensen en behoeften. Op deze manier bepaalt U zelf de kostprijs van uw renovatie.


Duravit D-CODE Hang toilet

€ 147

Zitting

€ 44

Zitting soft close € 86

CATALANO Zero

(boven)

Hang toilet met soft close zitting

€ 542

CARALANO VERSO Hang toilet met soft close zitting

€ 670


DURAVIT Starck 3 Hang toilet

€ 289

Zitting

€ 95

Zitting soft close € 147

DURAVIT 2 nd FLOOR Hang toilet met soft close zitting

IDEAL STANDARD Softmood Hang toilet met soft close zitting € 440

€ 894


Ideal Standard Tonic Hang toilet

€ 321

Soft close zitting € 152

IDEAL STANDARD Connect Hang toilet

€ 224

Zitting

€ 73

Zitting soft close

€ 125

VILLEROY & BOCH Subway Hang toilet met soft close zitting € 535


Geberit Bolero Met de Bolero hebt U keuze uit 12 verschillende kleuren De Bolero is verkrijgbaar vanaf € 49,82

Geberit Samba De Samba is een kunststof afdekplaat die verkrijgbaar is in wit, pergamon of chroom. De Samba is verkrijgbaar vanaf € 41,50

Geberit Sigma 01 De Sigma 01 is een kunststof afdekplaat die verkrijgbaar is in 13 afwerkingen. De Sigma 01 is verkrijgbaar vanaf € 41,50


Geberit Sigma 20 De Sigma 20 is een elegante afdekplaat en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Sigma 20 is verkrijgbaar vanaf â‚Ź 52,50

Geberit Sigma 50 De Sigma 50 is een RVS uitvoering die kan gecombineerd worden met diverse kleuren, melkglas of waarbij we de mogelijkheid hebben ze te personaliseren. Sigma 50 is verkrijgbaar vanaf â‚Ź 158,84


DURAVIT D-CODE 45 cm x 34 cm

€ 55

Halve zuil

€ 70

50 cm x 22 cm

€ 67

CATALANO VERSO 35 cm x 25 cm

€ 225

ALAPE PICCOLO 49 cm x 32 cm diameter 30 cm Met wit tablet + handdoekdroger en sifonbescherming in chroom € 652


ALAPE INSERT CORNER 25 cm x 25 cm diameter 30 cm €490

COSMIC COMPACT 40 cm x 20 cm wit

€438

SPHINX 355 40 cm x 28 cm

€179


Met de Geberit Monolith wordt iedere badkamer een designbadkamer. De innovatieve module verbergt het reservoir achter een glasplaat en voorziet zo iedere ruimte van een modern accent. Deze elegante sanitairmodule kan gecombineerd worden met de meest gangbare hangende of staande toiletpotten en is verkrijgbaar in een wit of zwart glas. Renoveren zonder breken. De Monolith is verkrijgbaar vanaf

â‚Ź 930,50


De beste prijs/kwaliteitsformule Aqualain kiest ervoor om te werken zonder eigen toonzaal, verkopers en met een minimum aan personeel. Om toch onze klanten deze service te kunnen aanbieden werken wij samen met enkele partners en groothandelaars die U graag ontvangen in hun zeer uitgebreide toonzalen en waar U terecht komt bij een professioneel team die U zullen helpen in het maken van Uw keuze en samen met U een droom zullen waarmaken.

Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten steeds de beste kortingen geven en tevens de beste service.

Tevens voert Aqualain alle werken zelf uit, van het uitbreken tot het plaatsen van verlichting, plaatsen van de wandtegels, ‌ Het grote voordeel hiervan is dat U geen verschillende aannemers hoeft te contacteren en alle werken vlot op elkaar aansluiten. Ook hebt U voor de hele renovatie slechts 1 contactpersoon en dat is Alain zelf.


Wenst U gratis en vrijblijvend een offerte te ontvangen, neem dan contact op via mail of telefoon op volgende gegevens:

E-mail = Info@Aqualain.be Telefoon = 0490.402.577.

Wij komen steeds ter plaatse om de situatie te bekijken en om alle opties samen met U te overlopen.

Dit is steeds gratis en vrijblijvend.

Aqualain bvba.

Toiletrenovatie , hangtoilet , renovatie wc  

Toiletrenovatie , hangtoilet , renovatie wc

Advertisement