Page 1

El taller mecànic està dins el sector terciari, i la principals tasca que cal fer en aquet ofici és: arreglar els cotxes. Els estudis o formació que cal seguir són els estudis primaris i la formació professional de mecànica: El Ramón Rosell , a qui anomenen “RR”treballa 8 hores al dia. Per aquesta feina necessita principalment a un elevador a part d’altres coses. No treballa en cap grup de treballadors i no està en cap sindicat El seus clients, més de 600 li porten cotxes i maquinària . Opina que la majoria de la gent es educada i es comporta bé però n’hi ha de tots, alguns van allà i segons com li demanen malament allò que volen. Normalment el taller mecànic arregla cotxes i no pas maquinària agrícola El Ramon ens va dir que voldria canviar de treball per alguna cosa que no fos tant cansada,i per acabar ens va dir que aquesta feina li agradava per què era una feina divertida. Maria i Cristian , periodistes de l’ aula de 6è de 2n de C. Superior.


ENTREVISTA Quines són les principals tasques que cal fer en aquest ofici? Arreglar cotxes Quins estudis o formació cal treballar en aquesta feina? primaris,formació professional mecànica

Estudis

Quines màquines o estris són imprescindibles per a aquest treball? Un elevador a part d’altres coses Quina jornada o hores de treball comporta la seva feina? 8 hores Que milloraria de la seva feina? Res Està agrupat com a treballador en algun sindicat de treballadors? No Quants clients han vingut aproximadament? 600 Quina és la temporada que ha vingut més clients? Totes són igual Si be algun client ,vostè creu que li demana bé si necessita alguna cosa? Hi han de tots Vostè que arregla habitualment cotxes o maquinaria agrícola? Cotxes Si vostè pogués canviaria de feina?perquè? Si,per alguna cosa que no fos tant d’ atendre al públic. Li agrada molt aquesta feina?perquè? Si m’ agrada ,perquè és molt divertida.

taller RR  

entrevista

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you