Page 1

Nosaltres , la a Ioana i el Fany vam anar a fer una entrevista a la directora de la Caixa de Pensions, la Maria del Mar. Ens va dir que treballava de les 8 h fins a les 3 h de la tarda. Per la tarda es queda fins a les 7:45h però tot somrient una mica , ha comentat que no ho diguéssim, doncs això ho fa per avançar feina. De petita volia ser advocada , ho va provar i li va agradat molt, però finalment va entrar a la Caixa Si estès a les seves mans de moment no canviaria res perquè esta contenta i molt bé a la feina , però si hagués de fer un canvi posaria una hora per poder esmorzar. Finalment quan li vam preguntar quines eren les tasques principals del seu ofici ens va dir que eren entendre les necessitats dels clients i ajudarlos a resoldre els seus problemes. Ioana i Fany, periodistes de la classe de 6è Cicle Superior


1) Quines són les principals tasques que cal fer en aquet ofici? Entendre les necessitats dels nostres clients i ajudar-los a resoldre-les .

2) Per quines raons creus que és important que existeix la feina que vostè fa? Sempre ha d’haver entitats que serveixen d’intermediaris econòmics amb la societat.

3) Quina jornada o hores de treball comporta la seva feina? En principi de 8 hores a 3 hores i per la tarda de 4:30 fins a les 7:45,de totes maneres aquest no és l’ horari que fem a la pràctica.

4) Què milloraries de la teva feina, o què canviaries si estès a les teves mans? Nosaltres no ens podem queixar, i més si mirem l’entorn actual de crisis. Tot i que en la feina que oferim als nostres clients sempre hi ha punts a millorar.

5) Per què creus que aquesta feina està dins del sector terciari de les activitats econòmiques? Per què els nostres treballs consisteixen en alguns serveis que s’adaptin a les necessitats de cada client.


6) El serveis poden ser públics o privats. En el seu cas situaries? Per què? En aquet cas és privat, tot i que les caixes destinen una part dels seus guanys en beneficis per la societat. (Obra social)

7) Quina opinió té dels serveis públics? Els serveis públics són positius per la societat, sempre que se’n faci un bon ús. 8) La seva feina és fàcil o difícil? No hi ha cap feina difícil. En el nostre món ens trobem amb situacions difícils de resoldre i no sempre podem fer el que vol fer el client.

9) Per què has elegit aquesta feina i no una altra? Perquè és una feina que sempre m’ha resultat atractiva,tant en condicions professionals,com vocacionals de fer serveis al client.

10) De pelita quin ofici t’agradava ser de gran? Advocada i treballar en una caixa. 11)T’agradaria treballar en un altre lloc?No, ho vaig voler provar i m’ agrada molt totes les possibilitats que ofereix la nostra feina.

la caixa  

entrevista a la directora

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you