Page 1

annonsebilag

et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, sParebanken Pluss og sørlandet boligbyggelag

god Match: ansgarsKolen betror leilighetssalg til plussMegleren

vinn 2 Ă…rsKort Side 10

Kastellodden

Kongelig plassert Side 6 og 7

Side 2 og 3

et godt banKliv

Kjell ovnerud Side 4 og 5


annonsebilag

annonsebilag

ansgarsKolen og plussMegleren:

STArTen På eT SPennende SAMArbeid Etter mange år som Sparebanken Pluss-kunde, var det ikke mer enn rimelig at Ansgarskolen valgte Plussmegleren som samarbeidspartner til salg av leiligheter i sin eie. god match: (Fra venstre:) Lasse Marcussen fra Plussmegleren, Terje Simonstad og Thomas Vårlid, begge fra Ansgarskolen, ser frem til et godt og langvarig samarbeid.

Ansgarskolen på Hånes i Kristiansand eies og drives av Det Norske Misjonsforbund. Skolen består av Ansgar Teologiske Høgskole og Ansgar Bibelskole; førstnevnte tilbyr utdanning på bachelor-nivå innen fagfelt som teologi (også master), musikk, kultur og samfunn og psykologi, mens sistnevnte har ettårig studietilbud innen blant annet idrett, lyd/lys/scene og musikk. Til sammen har de to skolene drøyt 260 elever og om lag 30 ansatte.

til å finansiere skolens nye bygg på 40 nye hybler som vil stå ferdig i slutten av april. – I tillegg må det jo nevnes at Ansgarskolen i år feirer sitt 100-årsjubileum! supplerer Terje Simonstad. – Vi har i denne anledning virkelig slått på stortromma, og inviterer tidligere og nåværende elever, ansatte og hele byen til en storslått feiring tre dager til ende i slutten av mai, forteller han.

100-årsjubilant – Som en privat institusjon har vi mange støttespillere som donerer gaver til oss, og disse gavene er uvurderlige bidrag til driften av skolen, sier markedsleder Thomas Vårlid ved Ansgarskolen. Vårlid er sammen med driftsleder Terje Simonstad opptatt av å formidle at inntektene fra salget av den aktuelle leiligheten i Elvegata 10, og på sikt andre leiligheter i skolens eie, går med

elvegata 10 Den første boligen Plussmegleren skal selge på vegne av Ansgarskolen, er en leilighet i Elvegata 10 i Kristiansand sentrum, rett ved siden av Betania. Lasse Marcussen fra Plussmegleren beskriver den 66 kvadratmeter store leiligheten som lys og moderne, med god romløsning og – som prikken over i-en – en stor, vestvendt glassveranda med ettermiddags- og kveldssol.

– Dette er en type leilighet som vil interessere mange potensielle kjøpere, sier Lasse Marcussen. – Vi håper selvsagt å få en god pris – ja, det er vi vel pent nødt til for å få lov til å selge flere leiligheter for Ansgarskolen fremover, humrer han. gode relasjoner Vårlid og Simonstad er også opptatt av at Plussmegleren og Ansgarskolen skal bli en god match – på samme måte som skolen og Sparebanken Pluss har vært det over lang tid. – Med tanke på det gode relasjonene Ansgarskolen har med Sparebanken Pluss, er vi sikre på at også Plussmegleren vil vise seg tilliten verdig. Banken er blant annet delaktig i finansieringen av det nye hybelbygget på skolens område; et prosjekt som er svært viktig for Ansgarskolen og som vi har lagt mye ressurser i å fullføre innenfor de gitte tids- og budsjett-

visste du at alle vÅre boliger Finner du ogsÅ PÅ FaCebook? Sjekk ut siden vår, trykk LIKER, og finn den boligen som passer akkurat for deg.

Alle våre annonser er merket med QR-koder. Det gjør det enklere for deg å raskt kunne finne den aktuelle boligen på din mobil. Skann koden, og du blir automatisk tatt inn på det fulle prospektet til boligen. Har du ikke QR-leser på din mobil, kan du laste ned QR-reader på App Store eller Android Market.

2

rammer, påpeker Thomas Vårlid og Terje Simonstad. Lasse Marcussen ser også for seg et godt og langvarig samarbeid, og understreker at Plussmegleren har et positivt syn på Ansgarskolens verdier og virksomhet: – Ansgarskolen er en stor, seriøs og velrennomert samfunnsaktør, og for oss i Plussmegleren er det utelukkende positivt at en institusjon som dette velger å bruke våre tjenester, understreker han.

sentralt, lyst og moderne: den første leiligheten Ansgarskolen selger gjennom Plussmegleren ligger ved Otra, ikke altfor langt fra dronningens gate i Kristiansand

3


annonsebilag

annonsebilag

da Kjell ovnerud ble pensjonist 1. mars, hadde han jobbet i sparebanken pluss i nesten 44 år

eT LiV i bAnKen 1. juni 1969 hadde han sin første arbeidsdag, som sommervikar i banken som den gang het Christianssands Sparebank. Han ble fast ansatt senere samme år. – Jeg planla vel egentlig ikke å bli bankmann, men det er et valg jeg aldri har angret på. Jobben har ført meg i kontakt med veldig mange hyggelige mennesker, og jeg har trivdes veldig godt, sier Ovnerud. Ingen tvil om det, ettersom han ble værende i banken hele arbeidskarrieren. Han har både jobbet i revisjon og ekspedisjon, men det er i bedriftssenteret han har lengst fartstid. – Det har stadig vært forandringer og kommet noe nytt. Jeg har hatt en trygg arbeidsplass, samtidig som jeg har fått utfordringer, sier Ovnerud. Da Ovnerud var nyansatt, benyttet man fortsatt hullkort, og innføringen av datasystemer på 1970-tallet var en utfordring han likte. – Vi som var unge syntes de nye systemene var helt topp, mens de eldre skydde dem, forteller han med et smil.

4

Fotograf: Kjell inge Søreide

Fra sjøfolk til borettslag og studenter Kundegruppene til Ovnerud har også endret seg i årenes løp. Tidlig i karrieren hadde han ansvar for sjøfolkene, en arbeidstakergruppe som knapt finnes lenger. – De var ute flere år om gangen, og gikk gjerne rett i banken da de kom

hjem. Når de var ute foregikk kontakten gjennom brev eller telefaks. I mine svar skrev jeg ofte noen linjer om hva som skjedde her hjemme; for eksempel hvordan det gikk med Start, forteller Ovnerud. Det er nettopp denne menneskelig kontakten som Ovnerud har satt mest pris på i jobben, også da han tidlig på 80-tallet dreide karrieren inn på bedriftsmarkedet og fikk ansvar for blant annet borettslagene og studentorganisasjonene. I over 30 år har han vært boligbyggelagets mann i banken. Ovneruds varme for andre mennesker har kundene merket godt. – Ovnerud har alltid hatt åpen dør også for borettslagsformenn og andre beboere, selv om det egentlig er vi i boligbyggelaget som håndterer kontakten med banken. Han er alltid hjelpsom og imøtekommende, og har gjort alt han kan for å finne gode løsninger, sier administrerende direktør Ole Fritjof Godtfredsen i Sørlandet Boligbyggelag. En annen kunde Ovnerud har hatt glede av å følge er Studentsamskipnaden i Agder (SiA). – Det begynte så smått med Studentenes Bolighus. I dag er SiA en velsmurt og dyktig organisasjon, som formidler studenthybler, men også håndterer en rekke andre ordninger for studentene. Det har vært en rivende

utvikling og det har vær artig å se den store betydningen studentene har for byen, sier Ovnerud. Sparebanken Pluss har ansatt Ove Pollestad til å tre inn i Ovneruds stilling. Han overtar ansvaret for blant annet borettslagene, noe han har erfaring med fra en tilsvarende jobb i Sparebanken Sør. planer for pensjonisttilværelsen Nå ser Ovnerud frem til å fylle tiden med andre interesser. – Jeg har både barn og barnebarn. Jeg er også så heldig at jeg har en hytte på Bortelid som jeg vil bruke mer, og jeg er medlem i Odd Fellow-losjen. Det er ting det skal bli fint å få mer tid til, sier han. Ovnerud ble ansatt nummer 29 da han begynte sin karriere i Chritianssands Sparebank i 1969. Han har jobbet under fem ulike banksjefer. Arbeidsplassen skiftet navn til Sparebanken Pluss i 1988, og når han nå går av med pensjon, forlater han en bank med over 200 ansatte og 15 filialer rundt om på hele Agder. – Det er stor forskjell på den banken jeg begynte i og den jeg nå slutter i. Jeg tror overgangen til pensjonisttilværelsen vil føles som at jeg bare har ferie i starten. Det er et stort skifte og tar nok litt tid å venne seg til, sier Ovnerud.

Kjell Ovnerud hylles etter en 44 år lang karriere i Sparepanken Pluss. Han har blant annet vært borettslagenes bankmann i over 30 år. Administrerende direktør i Sørlandet boligbyggelag, Ole Fritjof Godtfredsen (t.h.), bærer en god støttespiller på gullstol sammen med Ove Pollestad, som overtar etter Ovnerud.

5


annonsebilag

annonsebilag

tett på det meste: nærhet til byen, turterreng, Sjøsanden og båtliv kjennetegner leilighetsprosjektet.

Byens beste utsikt. 150 meter fra Sjøsanden. Fem minutters spasertur til sentrum. Båtplass. Flotte, opparbeidede uteområder. Romslige terrasser til alle leiligheter og stor, påkostet felles takterrasse for alle beboere. Det er ikke til å undres over at Kastellodden av mange regnes som Mandals beste og mest ettertraktede leilighetsprosjekt.

Kastellodden i Mandal:

Kongelig plassering deler godene: den rause takterrassen gir 360˚ utsikt og sol til alle beboerne.

Navnet Kastellodden stammer fra Den store nordiske krig (1700–1721), da Seigneur Tørris Christensen Nedenes – «Kongen av Mandal» som han ble kalt på folkemunne – bygget et kastell (fort/ festning) for å beskytte byen. På dette strategisk viktige området, med god oversikt over byen og innseilingen, vil byggingen av 70 attraktive leiligheter starte opp i nær fremtid. salget er i gang Anita Torjussen i Plussmegleren Mandal forteller at om lag 40 prosent av leilighetene allerede er solgt. Innflytting er beregnet til senhøsten 2014, forutsatt at 60 prosent av leilighetene er solgt innen utgangen av mai i år. – Jeg er trygg på at vi vil nå denne målsetningen; av erfaring vet vi at interessen øker så snart solen titter frem og det blir varmere i været, sier hun. Megleren viser til at Kastellodden er det prosjektet som er kommet lengst i Mandal sentrum og at det blant de 35 leilighetene i første byggetrinn er noe for enhver smak og prisklasse, med priser fra 1 850 000 til 6 millioner kroner.

Flotte fasiliteter – Dette er definitivt Mandals indrefilet når det gjelder bokvaliteter og generell standard på leilighetene, fortsetter Anita Torjussen. – Utsikten er selvsagt enestående, med store vindusflater som gir utsyn over elva og byen. I tillegg er leilighetene moderne, lyse og funksjonelt utformet. For båtmennesker er det selvsagt også et stort pluss at det er mulighet for faste båtplasser tilknyttet hver leilighet, få meter fra utgangsdøren. utsikt over byen Kastelloddens sentrale plassering i bybildet gjør at utsikten er et salgsargument i seg selv. For å gi alle beboere mulighet til å glede seg over de flotte omgivelsene, blir det en stor takterrasse til felles disposisjon. Med 360° utsyn, tilrettelagt med sittegruppe, grill og heis fra alle etasjene, ligger alt til rette for å nyte solen og sommeren fra sin beste side. bynært og fredelig Anita Torjussen viser til at Kastellodden er et ideelt boområde for alle som vil

være en del av byens puls, uten å bli sjenert av skjemmende støy og biltrafikk. – Hver leilighet får parkeringsplass i kjelleren, og det vil kun åpnes for næringsvirksomhet i mindre skala i byggets første etasje. Dette gjør at biltrafikk til og fra leilighetene blir lite merkbart. Utbygger legger også stor vekt på å skape en hyggelig atmosfære rundt leilighetsbygget, med lekeområde, sittegrupper og hekk foran leilighetene i første etasje for å skjerme disse mot innsyn, påpeker hun. stor pågang Anita Torjussen ser nå frem mot at byggearbeidene skal starte opp. – Kastellodden er virkelig noe utenom det vanlige, og dette merker vi på den store pågangen fra interessenter. Vi er stolte over å fått muligheten til å selge dette flotte leilighetsprosjektet, sier hun, og oppfordrer alle som har spørsmål til å ta kontakt med Plussmegleren. Du kan også lese mer og laste ned prospekt på www.kastellodden.no

Kveld på terrassen (illustrasjon).

Under til venstre: Oversikts-illustrasjonen viser leilighetenes mer enn idylliske beliggenhet. Under: Utsnitt av tenkt interiør (illustrasjon).

anita torjussen, eiendomsmegler MNEF, Plussmegleren Mandal

3d-illustrasjoner i artíkkelen: Fundament/dots

6

7


Feriestedet broKKe

annonsebilag

Foto: brokke.com

pust ut pÅ Fjellet i hjertet av setesdal ligger Brokke – omfavnet av vakre naturområder, nypreparerte skiløyper og alpinsenter med stolheis, trekk og flotte bakker. Brokke er i dag en av de raskest voksende fjell-destinasjonene i sør, og har i de siste årene oppfylt hyttedrømmen for rekordmange sørlendinger. – Folk har travle hverdager. I byen er gjerne tempoet høyt, og flere ønsker muligheten til å trekke seg bort og roe helt ned i helger og ferier. At Brokke kun er en totimers biltur unna Sørlandskysten, gjør stedet svært attraktivt, mener Dag Thomassen i Plussmegleren, som jevnlig holder hytte- og tomtevisning på Brokke. urbane vaner Leder for Kvadraturforeningen, Harald Andersen, jobber både for og i Kristiansand sentrum. Han stortrives med hverdager i en pulserende bykjerne og snakker engasjert om Kvadraturen som både opplevelses- og handelssted. roligere puls: På hytta i Brokke finner familien ro og trivsel før de gjør vendereis til bylivets mange tilbud. Foto: Anniche eikrem Andersen

– På tross av større og større konkurranse har Kristiansand sentrum virkelig begynt å svinge igjen. Innbyggerne i regionen har en stadig mer urban hverdag med caféturer, shopping og kultur, og drar oftere til Kvadraturen, forteller Andersen engasjert. Selv har familien Andersen på fire funnet sitt rekreasjonssted på Brokke. – Jeg trives godt i urbane strøk, og er svært glad i Kvadraturen. Vår familie benytter sentrum ukentlig til både shopping, caféliv og opplevelsestilbud, og kunne ikke vært dette foruten. Samtidig tror jeg mange mennesker i dag har behov for større helhet i livet sitt. Altså bypuls når det er riktig, men også inneha muligheter for å oppleve fjellets stillhet. For oss har det vært både godt og viktig å kunne trekke seg bort fra byen i blant. På Brokke er det en unik ro med naturskjønne opplevelser hvor vi virkelig slapper av og senker skuldrene, sier Harald Andersen.

Fant roen på brokke Etter mange år på hyttejakt falt alt på plass da familien Andersen besøkte Brokke. – Brokke har en roligere puls enn mange andre vintersportssteder, og det var nettopp denne roen vi søkte. Da vi fant en laftet hytte som hadde plass til både oss og ekstra gjester, forstod vi at dette var drømmestedet vårt. Vi ble også overrasket over hvor gode prisene var her, sammenlignet med andre fjelldestinasjoner, sier Andersen. – Når hverdagen er travel og man jobber i byen, melder behovet seg for et pusterom. Vi kjører opp på under to timer, og barna er blitt så glad i stedet at de helst ikke vil dra hjem. Etter min vurdering er det viktig å investere i familietid. Brokke har innfridd på alle punkter, og familien trives svært godt med å kunne kombinere dette med gode opplevelser i Kvadraturen, avslutter han.

bymann og fjellglad: Leder i Kvadraturforeningen i Kristiansand, Harald Andersen, elsker det urbane livet, men tar gjerne en pause fra det i brokke. Foto: Arild danielsen

en plussMeglers

beKjennelser NAVN: Kai osestad ALDER: 30 År BOSTED: spangereid TITTEL: eiendoMsMegler MneF PLUSSMEGLERKONTOR: Mandal

livsMotto? Friskt mot! Man kommer langt med det her i livet. sKjærgÅrden eller FjellheiMen? Hvis jeg absolutt må velge blir det skjærgården. Selv om jeg ikke er et «ekstremt sjø-menneske», har jeg alltid bodd ved kysten, og synes det er noe åpent og fint med å ha havet rundt seg. hva FÅr deg til Å juble? Mange ting, egentlig. Et godt boligsalg hvor alle parter er blitt skikkelig fornøyde kan gjøre meg kjempeglad, gi den gode «YES!»-følelsen. Det samme kan også en deilig sommerdag på sjøen. hva gjør deg eitrende sint? Hm, det må jeg tenke litt på. Det er i grunnen veldig sjelden at jeg blir såpass sinna. Er nok mer rolig enn temperamentsfull, tror jeg. hveM ville du strandet pÅ en øde øy Med? Jeg kan jo ikke svare noen andre enn Siren som jeg skal gifte meg med til sommeren! Hun er et soleklart førstevalg. Når det er sagt, så håper jeg vi aldri havner i den situasjonen, for jeg ville blitt veldig utålmodig. Hadde

8

sikkert lagt på svøm for å se om jeg traff på en båt som kunne reddet oss. Koriander eller piFFi? Helt ærlig så er jeg en Grandiosamann. Det er godt med god mat, men jeg er definitivt ikke noen mesterkokk. Er imidlertid helt rå på å steke grandis, sannsynligvis blant topp ti i Norge. Hemmeligheten er at den må stekes lite slik at ostebitene ikke er helt smeltet og bunnen akkurat passe sprø. hvorFor eiendoMsMegling? Det var i utgangspunktet litt tilfeldig. Jeg var utplassert hos et annet eiendomsmeglerforetak, ABCenter, i studietiden, og trivdes veldig godt både med jobben og folkene, så det var da jeg bestemte meg. Det beste ved å være eiendomsmegler er å få møte alle slags folk i forskjellige situasjoner, dessuten er jobben interessant og innebærer både spenning og konkurranse. lyKKe er … Jeg er stort sett veldig fornøyd med hverdagen og synes vi er heldige som bor i dette landet. Men det er få ting som slår fredagskveldfølelsen etter ei god uke på jobb hvor du har fått gjort det du skal og litt til.

9


annonsebilag

vaskeett på Furuselagt errasse nsats. ning rugulv Garasje.

e malt c gger. amdusj tue. 168 solrik ernise-

annonsebilag

i

nytt pÅ nytt hos plussMegleren!

Meget attraktiv toppleilighet beliggenhet like ved bryggekanten i sentrum av Kristiansand. Gangavstand til alt av byens fasiliteter Fra leiligheten har du utsikt ned til brygga og utover horisonten. Egen inngang i 3. etasje med trapp til 4. etg.

E

/3.etg

YTTE MED FANTASTISK UTSIKT PÅ FURESTØYL AUST Adresse: Holbergsgt. 2B /104 sER eietAVTALE MED MEGLER Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6%

leren.no

Pen og stor 2-roms selveierleilighet beliggende i nylig renovert bygg langs Otras vestbredd. God planløsning med store og `gode` Parkett på alle gulv, samt MEGET GODT rom. BELIGGENDE I HJERTET AV lysmalte vegger. Glassveranda med skyvbare vinduer og kveldsVISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER. og ettermiddagssol. Heis i bygget, samt felles takterrasse.

nYbYGGAVdeLinGen HOLder åPenT HUS

Tomt: Ca. 149 kvm, eiet tomt P-Rom/BTA/BRA: 58/60/58 Fellesutg: Kr. X XXX,- pr. mnd Byggeår: 1936/2002 VÅGSBYGD Eierform: Selveierleilighet Type bolig: Flermannsbolig

SKiPPerGATA 10

ENEBOLIG M.NYDELIG UTSIKT-VÅGSBYGD

KL. 13–15

Oppdr.nr.: 3-0095/13

vinn

FINN-kode: 40062833 ERTIKALDELT TOMANNSBOLIG Adresse: Elvegata 10, 2.etg Prisant.: 2.150.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Byggeår: Renovert 2001 Fellesutg.: 1.557,P-Rom/BTA/BRA: 66/76/70 Eierform: Selveierleilighet

VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG M/GARASJE. 09.03 KL. 13-15 V/EIER & TIRS. 12.03 KL. 17-18 V/MEGLER

har du spørsmål om noen annonserte leilighetsprosjekter? Stikk innom for en hyggelig, uforpliktende boligprat med en av våre engasjerte prosjektmeglere. Kaffen er rykende fersk og helt gratis.

Oppdr.nr.: 3-0073/13

TERJE TJELLAND T: 911 21 131 E: terje@plussmegleren.no

gleren.no

LØrdAG 9. MArS

ÅrsKort

velkommen til skippergata 10, lørdag 9. mars fra kl. 13–15!

til dyreparKen

Her ser du utsnitt fra ni KVADRATUREN - SELVEIERLEIL. M/ UTSIKT annonser i dette magasinet.

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

STILFULL LEILIGHET Finner du alle sammen,MED har FANTASTISK BELIGGENHET I SENTRUM! GSBYGDDEL AV 4 MANNSBOLIG KVADRATUREN SØM du muligheten til å vinne VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 16:30 - 17.30 NNSBOLIG MED GARASJE.

2 årskort i Dyreparken for 2013! INNHOLDSRIK BOLIGVISNING: OVER 2 PLAN 3(4) SOVEROM OG GARASJE MANDAG 11.03 KL.MED 18:30 - 19.30 AG 11.03 KL. 17.00 - 18.00 Frist for innlevering er VISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, MAN 11.03 KL 17-18 18. mars. NYERE SELVEIERLEILIGHET MED HEIS OG VESTVENDT GLASSVERANDA

Oppdr.nr.: 3-0076/13

Oppdr.nr.: 3-0020/13

Trekningen finner sted 19. mars.

PANTONE DE 172-1 C

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

PANTONE DE 172-1 C

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

Oppdr.nr.: 3-0077/13

VINNER AV FORRIGE KONKURRANSE: rasmus c/o g. olsen Kronprinsensgate 17 4614 Kr. sand

- MANDAL

Fyll ut svarene nedenfor, klipp ut kupongen, og lever den hos oss i Plussmegleren Kristiansand (skippergata 10), Plussmegleren Mandal (Store Elvegate 15/17) eller hos Sparebanken Pluss Vennesla.

GHET MED PARKERING I KJELLER. KL. 16.30-17-301: s____ 2: s____ 3: s____ 4: s____ 5: s____ 6: s____ 7: s____ 8: s____ 9: s____

no

Navn.................................................................................................................................................................................................. Adresse............................................................................................................................................. Postnr./sted...................................................................... Telefon.................................................... 10

E-post................................................................................................................................................

SANDEN

ROLF R. ELIESON

RITA OMMUNDSEN

TONE S. GRØSLE

DAG THOMASSEN


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

12

13

- Vi følger deg helt hjem

Vi har gleden av å presentere 9 nye, flotte rekkeboliger med høy standard og garasje på toppen av Lomtjønn. Meget solrikt og utsikt fra noen av rekkehusene. 2 av boligene er ferdig utvendig, en er ferdigstilt/solgt og kan sees etter avtale. Kjøper kan påvirke valg av interiør.

Nå bygges 5 flotte leiligheter over nye Spar Øvrebø på Skarpengland. 4 leil. er 71,5 kvm og 1 leil. er 100,5 kvm. Det blir heis, vannbåren varme og store balkonger fra 28 til 50 kvm. Leveres nøkkelferdig ca oktober 2013. Strai kjøkken med integrert komfyr og oppvaskm., baderomsinnredning.

Adresse: Blåmeisvegen Prisant.: 2.890.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 7.197,P-Rom/BRA: 105/131 Byggeår: 2012 Eierform: Enebolig i kjede

Adresse: Skarpengland Prisant.: Fra 2.290.000 til 3.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 72/100 Byggeår: 2013 Eierform: Prosjektert selveierleilighet

FINN-kode: 39729428

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

VENNESLA

SKARPENGLAND SENTRUM

9 NYE BOLIGER I REKKE MED HØY STANDARD PÅ LOMTJØNN- 1 SOLGT VISNING: MANDAG 11.03 KL. 16:30 - 17.30

5 FLOTTE LEILIGHETER OVER SPAR ØVREBØ UNDER BYGGING VISNING: KONTAKT MEGLER FOR MER INFORMASJON

Oppdr.nr.: 5-1001/13

ANNONSEBILAG


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

14

15

- Vi følger deg helt hjem

Vi har gleden av å presentere en leilighet som ligger sentralt på Vigeland med heis og garasje. Kort vei til butikker, turterreng, treningsenter og bussforbindelse. Leiligheten inneholder følgende: 2 etg.: Gang, bod, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 3 etg.: Gang, 2 stk soverom, bad og disponibelt rom.

Vertikaldelt tomannsbolig m/garasje beliggende ved Hommeren på Strai, ca. 10 minutters kjøring til Kristiansand. Boligen ligger med kort vei til naturen og friareal med flotte turløyper og lysløype. Kort vei til buss, skoler, Torridal idrettsanlegg med blant annet kunstgressbaner og idrettshall.

Adresse: Lundevegen 10 Prisant.: 2.090.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.200,P-Rom/BRA: 104/107 Byggeår: 1990 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Haslevollen 23 B Prisant.: 2.590.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 130/133 Byggeår: 2006 Eierform: Halvpart vert.delt tomannsbolig

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

CATO HERSVIK T: 996 02 144 E: cato@plussmegleren.no

VENNESLA

STRAI - VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG

STOR LEILIGHET MED HEIS OG GARASJE. VISNING: MANDAG 11.03 KL. 16:30 - 17.30

LYS OG FLOTT VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG M/GARASJE. VISNING: LØR. 09.03 KL. 13-15 V/EIER & TIRS. 12.03 KL. 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 5-11/13

Wiig-gården ligger midt i hjertet av Vennesla sentrum, mellom Herredshuset og Venneslagården. 2etg. 1 Soverom, stue/ kjøkken,bad,vaskerom. Inneglasset balkong ca. 12 kvm. Innflytningsklar april 2013

Meget innholdsrik nyere enebolig med ideele solforhold og stor solrik tomt.Boligen går over 2 plan og inneholder bl.a stue, loftsstue, kjøkken, 5 soverom og 2 bad. Dobbel garasje. Boligen har sentral beliggenhet på Nedre Lund og er godt tilbaketrukket fra Torridalsveien, meget gode solforhold.

Adresse: Leil. 203 Prisant.: 2.400.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.200,P-Rom/BRA: 58/61 Byggeår: 2012 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Torridalsveien 104 B Prisant.: 6.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1371 kvm, eiet P-Rom/BRA: 204/225 Byggeår: 1995 Eierform: Enebolig

FINN-kode: 39950166

FINN-kode: 39561334

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

Oppdr.nr.: 3-0073/13

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

VENNESLA

NEDRE LUND-FRITTLIGGENDE ENEBOLIG

NY, FLOTT EIERLEILIGHET I WIIG-GÅRDEN MED GARASJE OG HEIS VISNING: TORSDAG 14.03 KL. 16:30 - 17.30

PEN NYERE INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED STOR SOLRIK TOMT. VISNING: TIRS. 12.03. KL. 18.30-19.30

Oppdr.nr.: 3-0012/13


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

16

17

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Pen bolig i et av byens mest populære boligstrøk. Flotte italienske skifergulv. To flotte fliselagte bad samt badstue/dusjrom. Stor solrik terrasse med ettermiddag/kveldsol. Pent og tidløst HTH kjøkken med granitt benkeplate/spisebord og integrerte hvitevarer. Dobbel garasje med stor bod. Adresse: Doroteasvei 4 Prisant.: 8.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1015 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 212/284/268 Byggeår: 2000 Eierform: Enebolig FINN-kode: 38766614

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR ENEBOLIG - GIMELKOLLEN MEGET INNHOLDSRIK OG PÅKOSTET BOLIG MED NYDELIG BELIGGENVISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER TLF 99099106 Praktfull leilighet med førsteklasses beliggenhet helt i front mot Bystranda. Store vindusflater gir leiligheten ideelle lys- og utsiktsforhold. Leil inneholder stor stue/spisestue, stilrent HTH-kjøkken, 2 soverom og 2 flislagte bad. Sydvestvendt terrasse med glimrende solforhold. Garasjepl.

Pene laminatgulv i vindfang, stue og stue/spisestue. Fliser på kjøkken. Furugulv i kjellerstue og ene soverom i 1.etg. Tepper på soverom i u.etg. Pent fliselagt bad med dusjkabinett og nytt vegghengt wc, vask og innredning. Strai kjøkken fra 2005 med int. oppvaskmaskin.

Adresse: Blokkhusgata 12, 4.etg Prisant.: 8.500.000,Fellesgjeld: 15.846,Totalpris: 8.515.846,Kjøpsomkostn.: Kun kr 5332,Felleskostn.: 4.032,- pr mnd P-Rom/BTA/BRA: 123/131/123 Byggeår: 2008 Eierform: Borettslagsleilighet

Oppdr.nr.: 3-0550/12

t åpen hus 13 -15

Adresse: Lillemyrveien 20 1/u etg. Prisant.: 2.950.000,Fellesgjeld: 155.832,Totalpris: 3.105.832,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.362,Felleskostn.: 35.000,Tomt: Ca. 917 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 93/108/94 Byggeår: 1948 Eierform: Borettslagsleilighet

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

BYSTRANDA STOR HJØRNELEILIGHET (123 KVM) MED PRIMA BELIGGENHET I 1.LINJE VISNING: ONSDAG 13.03 KL. 18.30 -19.30

DEL AV 4 -MANNSBOLIG - LUND MEGET PENT INNREDET BOLIG MED HYGGELIG SOLRIK HAGE VISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, MAN 11.03 KL 17-18

Oppdr.nr.: 3-0065/13


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

18

19

S U H T N E P Å VELKOMMEN TIL

ag 13-15

i Skippergata 10, lørd

FINN DIN DRØMMELEILIGHET

Områdebilde fra Bystranda

Pen og stor 2-roms selveierleilighet beliggende i nylig renovert bygg langs Otras vestbredd. God planløsning med store og `gode` rom. Parkett på alle gulv, samt lysmalte vegger. Glassveranda med skyvbare vinduer og kveldsog ettermiddagssol. Heis i bygget, samt felles takterrasse.

Bilder fra leilighet D 3.3, fasade og nærmiljø. Eksempel på ledige leiligheter

Du har fremdeles mulighet til å sikre deg en lekker leilighet i det som er Kristiansands nyeste og utvilsomt vakreste bydel!

Adresse: Elvegata 10, 2.etg Prisant.: 2.150.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Byggeår: Renovert 2001 Fellesutg.: 1.557,P-Rom/BTA/BRA: 66/76/70 Eierform: Selveierleilighet

Bystranda Terrasse ligger på Tangen, mellom Otra og Østre havn, og her finner du et godt utvalg av flotte leiligheter, som varierer i størrelse fra 72 til 139 m2 BRA, med priser fra kr 2 895 000. Kontakt Plussmegleren eller se www.bystrandaterrasse.no for mer informasjon.

Leilighet A 2.1, andre etasje: Effektiv og lun treroms leilighet med to balkonger og stor stue. BRA: 72 m2 // P-rom: 70,1 m2 Antall rom: 3 Terrasse/balkong: 6,5 + 2,5 m2 Pris: 2 895 000,-

Leilighet D 3.3, tredje etasje: Flott treroms leilighet med stor stue og fint utsyn mot fellesareal. BRA: 85 m2 // P-rom: 70,1 m2 Antall rom: 3 Terrasse/balkong: Inkludert i stue Pris: 3 750 000,-

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

KVADRATUREN NYERE SELVEIERLEILIGHET MED HEIS OG VESTVENDT GLASSVERANDA VISNING: MANDAG 11.03 KL. 18:30 - 19.30

Plussmegleren Tlf. 38 02 22 22

Rolf Elieson, mob: 990 99 107, e-post: rolf@plussmegleren.no Rita Ommundsen, mob: 990 99 108, e-post: rita@plussmegleren.no

D 5.1, femte etasje: Flott, fireroms leilighet. Stor og solrik terrasse med masse utsikt. BRA: 139m2 // P-rom: 136 m2 Antall rom: 4 Terrasse/balkong: 63,6 m2 Pris: 7 900 000,-


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

20

21

- Vi følger deg helt hjem

Flotte gulv i eik plank i hele huset. Skifer i inngangsparti. Teppe i innredet kjellerom. Fliselagt bad/vaskerom (2001) med varmekabler og dusjkabinett. Pent kjøkken (2001) med god spiseplass. Lettstelt hage med terrasse.

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Adresse: Odinsgate 19c Prisant.: 3.085.000,Fellesgjeld: 170.395,Totalpris: 3.270.395,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.362,Tomt: Ca. 1170 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 92/103/93 Byggeår: 1954 Eierform: Borettslagsleilighet FINN-kode: 37854287

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

FLOTT OPPUSSET REKKEHUS - LUND BELIGGENDE I BARNEVENNLIG BOOMRÅDE M.SENTRAL BELIGGENHET ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-16, VISNING TIRS. 12.03 KL 18.30-19.30 Meget attraktiv toppleilighet beliggenhet like ved bryggekanten i sentrum av Kristiansand. Gangavstand til alt av byens fasiliteter Fra leiligheten har du utsikt ned til brygga og utover horisonten. Gulvarela er oppmålt til 78 kvm. Velkommen til visning !

Oppdr.nr.: 3-0505/12

Hovedetasje med Merbau parkett på de fleste rom og furugulv i 2. etg. Vårt kjøkken i eik. Fra stue er det utgang til stor terrasse med ettermiddagsol og elektrisk terrassemarkise. Vaskerom. 2 garasjer. Inntekt hybler kr.11.800,- inkl. strøm. Adresse: Steinkleiva 26 Prisant.: 5.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 295 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 202/223/209 Byggeår: 1997 Eierform: Enebolig

Adresse: Holbergsgt. 2B Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 149 kvm, eiet tomt P-Rom/BTA/BRA: 58/60/58 Byggeår: 1936 Renovert: 2002/2003 Eierform: Selveierleilighet Type bolig: Flermannsbolig

FINN-kode: 36899234

FINN-kode: 40062833

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

TERJE TJELLAND T: 911 21 131 E: terje@plussmegleren.no

STOR ENEBOLIG MED 2 HYBLER - LUND

KVADRATUREN - SELVEIERLEIL. M/UTSIKT STILFULL LEILIGHET MED FANTASTISK BELIGGENHET I SENTRUM! VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 16:30 - 17.30

MEGET SENTRALT BELIGGENDE MED GODE LEIEINNTEKER VISNING: ETTER AVTALE MEGLER TLF 99099106 Oppdr.nr.: 3-0076/13

Oppdr.nr.: 3-0423/12


ANNONSEBILAG

Praktfull og befriende beliggenhet ved Bystranda, kort vei til det pulserende livet i byen, likevel rolige omgivelser. Innholdsrik og moderne leilighet med godt utstyrt kjøkken og bad. Soverom og stor stue med utgang veranda. Garasjeplass og bod i underetasje med heis opp til etasjen.

- Vi følger deg helt hjem

22

23

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Boligen opptrer i meget bra stand med pene parkettgulv på de fleste gulv. 5 soverom. Malte tapeter og paneler i lyse og trivelige farger. 2 fliselagt bad hvor av et er nyoppusset. Pent hvitmalt kjøkken fra Strai med hvitevarer. Lettstelt hage.

t åpen hus 13 -15

Adresse: Tangen 16, 4. etasje Prisant.: 2.380.000,Fellesgjeld: 5.784,Totalpris: 2.385.784,Kjøpsomkostn.: Ca. 1.032,Felleskostn.: 2.009,P-Rom/BTA/BRA: 48/51/48 Byggeår: 2008 Eierform: Borettslagsleilighet

Adresse: Fuglevikskleiva 54 Prisant.: 4.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 389 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 215/255/232 Byggeår: 1975 Eierform: Enebolig i kjede FINN-kode: 39325624

FINN-kode: 40061446

DAG THOMASSEN T: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

AREALEFFEKTIV TO ROMS - BYSTRANDA

SØM MED FANTASTISK UTSIKT

LEKKER OG GODT UTSTYRT LEILIGHET MED VERANDA OG GARASJE ÅPENT HUS LØRDAG 09.03 KL. 13-15. MANDAG 11.03 KL. 16.30 - 17.30

STOR INNHOLDSRIK BOLIG MED GOD STANDARD I POPULÆRT OMRÅDE VISNING: E.AVTALE MED MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0080/13

Parkettgulv på alle rom og belegg på vaskerom. Bad med skipsgulv, boblebad, fliser på vegg og ny innredning. Todelt stue(soverom). Solrik veranda både foran og bak.. Flott HTH sort høyglans kjøkken fra 2007. Ikke heis.

Stor, innholdsrik enebolig beliggende på høyt og frittliggende tomt med sol fra morgen til kveld. Garasjeanlegg under bakkenivå på hele 82 kvm. Deler av boligen er nylig oppusset med bl.a nytt kjøkken og bad i u.etg. Inneholder bl.a 6 soverom, 3 bad og 2 stuer.

Adresse: Vestre Strandgate 24B 5.etg Prisant.: 2.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.200,Tomt: Ca. 237 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 100/107/100 Byggeår: 1913 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Gydasvei 11 Prisant.: 6.490.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 990 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 229/252/238 Byggeår: 1970 Eierform: Enebolig

Oppdr.nr.: 3-0584/12

t åpen hus 13 -15

FINN-kode: 3522134

FINN-kode: 39824116

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

3(4) ROMS TOPPLEILIGHET - SENTRUM

GIMLEKOLLEN

NYDELIG UTSIKT TIL INNSEILINGEN, BYFJORDEN OG BYEN. VISNING: ETTER AVTALE MEGLER TLF 99099106

MEGET INNHOLDSRIK ENEBOLIG - SJØUTSIKT - SOLRIK TOMT VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 18.30

Oppdr.nr.: 3-0049/13

Oppdr.nr.: 3-140/12


- Vi følger deg helt hjem

24

Design/3D: www.xr.no

ANNONSEBILAG

Trivelig loftsleilighet med god takhøyde (ca. 4 m.) med en arealeffektiv og meget god planløsning. Innh: Gang, soverom, stue/kjøkken og bad. Praktisk hems med stige fra stue. Sameiet har gjort betydelige oppgraderinger av bygget. Fast parkeringsplass i bakgård. Adresse: Østre Strandgt 17 3.etg. Prisant.: 1.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 1.150,Tomt: Ca. 329 kvm, eiet P-Rom/BRA: 38/38 Byggeår: 1892 Eierform: Selveierleilighet Finn-kode: 40058120

VELKOMMEN TIL ÅPENT HUS

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

Lørdag kl. 13 - 15.00 Sted: Skippergata 10

KVADRATUREN-ØSTRE-STRANDGATE LYS OG TRIVELIG 2-ROMS TOPPLEILIGHET. VISNING: MANDAG 11.03 KL. 18.30 - 19.30 Pen enebolig beliggende på meget solrik tomt i barnevennlig blindvei. Tomten grenser mot grøntareal og har flere usjenerte og solrike uteplasser. Huset er arkitekttegnet og består bl.a av 4 soverom, 2 bad og loftsstue. Kort skolevei til Dvergsnes barneskole. Garasje.

Oppdr.nr.: 3-0093/13

t åpen hus 13 -15

Adresse: Dreggveien 40 Prisant.: 4.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 447 kvm, eiertomt P-Rom/BTA/BRA: 176/194/181 Byggeår: 1997 Eierform: Enebolig FINN-kode: 35091161

Bispegra 41 - Lund - Med Husbankfinansiering! - 12 lekre leiligheter med praktisk planløsning - Størrelser fra 74 - 80m2 - Priser fra 2.890.000,For mere informasjon kan du registrere deg som interresent på www.bispegra41.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

Dag Thomassen Megler MNEF Tlf: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

DREGGVEIEN / RANDESUND ARKITEKTTEGNET ENEBOLIG PÅ SOLRIK TOMT I ROLIG BLINDVEI VISNING: LØRDAG 09.03 KL. 13-15 V/EIER

Oppdr.nr.: 3-0279/12

Rolf Elieson Eiendomsmegler MNEF Tlf: 990 99 107 E: rolf@plussmegleren.no


ANNONSEBILAG

Pene gulv i eik plank i hele leiligheten og malt gips. Nydelig fliselagt bad med skifer på gulv, fliser på vegg, varmekabler og dusjkabinett. God skapplass. Pent Strai premium kjøkken( hvit høyglans) med integrerte hvitevarer og stor kjøkkenøy. Stor solrik terrasse med fin utsikt.

- Vi følger deg helt hjem

26

27

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Vedlikeholdsfri kledning (malmfuru). 2 flotte bad hvorav det ene er helt nyinnredet. Stilfullt HTH kjøkken med valnøtt og granitt benkeplate og hvitevarer. Nyinnredet koselig sjøbod. Stor brygge med uterigger til båt.Dobbelt garsasje med loft.

t åpen hus 13 -15

Adresse: Hestehovstien 4 2/3 .etg Prisant.: 3.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.000,Tomt: Ca. 790 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 99/120/106 Byggeår: 2010 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Trossestien 1d Prisant.: 10.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 785 kvm, eier P-Rom/BRA: 178/198 Byggeår: 2005 Eierform: Enebolig FINN-kode: 34548547

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

Skifer i vindfang. Beiset furugulv i stue/kjøkken. For det meste malt tapet/malt glassfiber på vegger. Fliser på gulv bad med steamdusj og varmekabler. Peisovn i stue. HTH kjøkken og utgang til solrik stor veranda.Trenger modernisering. Garasje

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

DEL AV 4 MANNSBOLIG - JUSTNESHALV.

ENEB. M.BRYGGE/SJØBOD-FIDJEKILEN

MEGET INNHOLDSRIK OG PENT INNREDET MED FIN UTSIKT.GARASJE VISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, TIRS 12.03 KL. 17-18

FLOTT FUNKISBOLIG MED NYDELIG UTSIKT I POPULÆRT BOOMRÅDE VISNING: E.A MEGLER 99099106

Oppdr.nr.: 3-0096/13

Flott toppleilighet med nydelig utsikt over Topdalsfjorden og småbåthavnen i Hånesbukta. Leiligheten fremstår med lyse og moderne farger, samt stilrent kjøkken fra HTH. Stor og meget solrik, flislagt terrasse med utgang fra stue. Heis og garasjeplass i u.etg.

t åpen hus 13 -15

Adresse: Liankollen 26b 2/3.etg Prisant.: 1.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BTA/BRA: 102/110/104 Tomt: Ca. 2036 kvm, felles eiet Byggeår: 1995 Eierform: Selveierleilighet

Oppdr.nr.: 3-0193/12

t åpen hus 13 -15

Adresse: Vigvollåsen 10, 7.etg Prisant.: 2.690.000,Fellesgjeld: 115.593,Totalpris: 2.805.593,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.332,Felleskostn.: 3.645,P-Rom/BRA: 89/91 Byggeår: 1973 Eierform: Borettslagsleilighet FINN-kode: 37865240

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

DEL AV 4 MANNSBOLIG - SØM

VIGVOLLÅSEN - HÅNES

INNHOLDSRIK BOLIG OVER 2 PLAN MED 3(4) SOVEROM OG GARASJE VISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, MAN 11.03 KL 17-18

PEN 3(4)-ROMS TOPPLEILIGHET MED SJØUTSIKT, GARASJEPL. OG HEIS VISNING: LØR 09.03 KL.13-15 V/EIER & TIRS 12.03 KL.17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0077/13

Oppdr.nr.: 3-0496/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

28

29

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Rolig og populært villastrøk - trygt for barnefamilier i blindvei. Frittliggende og solrik tomt på en "høyde" med usjenert og lunt uteareal. Murhus av flott kvalitet - alt på ett plan. 4 soverom, 2 bad, moderne kjøkken, spisestue, hovedstue og sommerstue. Meget godt utstyrt og høy standard.

t åpen hus 13 -15

Adresse: Odderheisløyfen 74 Prisant.: 5.200.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 794 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 150/166/150 Byggeår: 2002 Eierform: Enebolig FINN-kode: 39496757

DAG THOMASSEN T: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

ODDERHEI II - HØY STANDARD. MODERNE OG LETTSTELT VILLA PÅ ETT PLAN I ODDERHEISLØYFEN VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 17:00 - 18.00 Innholdsrik enebolig på stor og solrik tomt innerst i blindvei. 2 min gange fra boligen følger tinglyst båtplass/bryggeplass i Strømskanalen. Herfra er det kun en kort båttur ut til den ypperste Kr.sand skjærgård. Gang- og sykkelsti til Strømme barneskole (ca. 1 km). Dobbel garasje.

Flotte gulv i eik plank i hele huset og malt slett glassfiberduk på vegger. To pene fliselagt bad og eget vaskerom. Pent Strai kjøkken i hvit høyglans med integrerte hvitevarer. Stor solrik terrase med flott utsikt til Gillsvann. Frittstående garasje

Adresse: Strømsdalen 11 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% BTA/P-rom/BRA 208/151/188 Tomt: Ca. 1414 kvm, festet Byggeår: 1964 Eierform: Enebolig

Adresse: Romeveien 12 Prisant.: 5.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 419 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 182/231/197 Byggeår: 2011 Eierform: Enebolig

Oppdr.nr.: 3-0028/13

t åpen hus 13 -15

FINN-kode: 39345028

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

FUNKISBOLIG M.UTSIKT JUSTNESH.ØYA

RONA / STRØMSDALEN ENEBOLIG PÅ STOR OG SOLRIK TOMT MED EGEN BRYGGE/BÅTPLASS VISNING: LØRDAG 09.03 KL. 13:00 - 15.00

Oppdr.nr.: 3-0106/13

PÅKOSTET PEN BOLIG MED USJENERT BELIGGNHET PÅ ENDEN. VISNING: LØRDAG 09.03 KL. 13:00 - 15.00

Oppdr.nr.: 3-0005/13


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

30

13 ÅP – 1 en 5 Th is U Ki s l PP Ø eR RD ga ag Ta 10

panorama

Fantastisk utsikt og enestående solforhold! Pantone: 5445 CMYK: 21 • 5 • 4 • 8 RGB: 185 • 201 • 208

Pantone: 5415 CMYK: 56 • 24 • 11 • 39 RGB: 92 • 127 • 146

Pantone: 7528 CMYK: 5 • 10 • 17 • 15 RGB: 202 • 192 • 182

Pantone: 7531 CMYK: 16 • 28 • 36 • 51 RGB: 133 • 115 • 99

Meget innholdsrik enebolig beliggende i barnevennlig og attraktivt eneboligområde. Boligen er påbygd i 2008 og fremstår bl.a med særdeles flott kjøkken på ca. 40 kvm. Velegnet for en barnefamile praktisk planløsning bestående av bl.a 2 bad, 4 soverom og kjellerstue. Godt med bodplass.

• Høy standard • Panoramautsikt • Fantastiske solforhold • Store terrasser mot syd/vest • Leiligheter fra 69 m2 – 171 m2 • Heis • Innendørs parkering

Adresse: Strandåsen 1 B Prisant.: 4.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1021 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 228/276/256 Byggeår: 1988, påbygd 2008 Eierform: Enebolig

RolF R. elieson Prosjektsjef / Eiendomsmegler MNEF T: 990 99 107

Dag Thomassen Markedssjef / Megler MNEF T: 990 99 109

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

STRANDÅSEN - SØM STOR OG TILTALENDE ENEBOLIG - SOLRIK, SJØNÆR TOMT PÅ 1021 KVM VISNING: ONSDAG 13.03 KL. 17:00 - 18.00

Priser fra 2.950.000,-

www.haanespanorama.no

Oppdr.nr.: 3-0587/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

32

33

- Vi følger deg helt hjem

Hytten ligger høyt og fritt med utsikt mot alpinanlegget. Meget solrikt. Smakfull stil med høy standard og vakre detaljer. Stor garasje og skigard. 4 soverom, stor stue, flott kjøkken, 2 bad, vaskerom og stor terrasse. Rett ved oppkjørte løyper. ca 2 timers kjøring fra Kristiansand.

Lun, solrik og usjenert uteplass. Fantastisk utsikt til innseilingen fra kjøkken og soverom 2.etasje. Pent nyere Kvik kjøkken med integrerte hvitevarer. Flislagt hovedbad med varmekabler og boblekar. Peisovn i stue og kjellerstue. Garasje.

Adresse: Furestøyl Aust 28 Prisant.: 4.100.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1260 kvm, eiet P-Rom/BRA: 127/135 Byggeår: 2011 Eierform: Hytte / Fritidseiendom (fjellet)

Adresse: Andøytoppen 68 Prisant.: 3.950.000,- Bud ønskes. Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 271 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 165/201/186 Byggeår: 1989 Eierform: Enebolig

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

FINN-kode: 38129111

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

BROKKE

ENEBOLIG I KJEDE - ANDØYA

EKSKLUSIV HYTTE MED FANTASTISK UTSIKT PÅ FURESTØYL AUST VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

INNHOLDSRIK MED FLOTT UTSIKT, GARASJE OG MULIGHET FOR BÅTP. VISNING: LØRDAG 09.03 KL. 13:00 - 15.00

Lys og lekker 3(4) hjørneleilighet med meget god og solrik beliggenhet i Gangdalen. Garasjeplass med heis direkte opp til inngangsdøra. Inneholder bl.a gang, romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor solrik balkong, flott bad, vaskerom og 2 soverom. Mulighet for ekstra soverom.

Fliser i inngangsparti,wc og vaskerom med varmekabler. Parkett på soverom, stue og kjøkken. Furugulv på alle rom i 2.etg. 2 fliselagt bad med dusjvegger. Stor terrasse med flott utsikt. Peis med innsats. Strai kastanje kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Garasje.

Adresse: Tykkelimoen 40 Prisant.: 2.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 1.400,Tomt: Ca. 2381 kvm, eiet P-Rom/BRA: 87/87 Byggeår: 2012 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Auglandsveien 16 c Prisant.: 4.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 529 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 140/180/168 Byggeår: 1995 Eierform: Enebolig

Oppdr.nr.: 3-0470/12

FINN-kode: 39557147

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STRAI-NY LEKKER 3(4)-ROMS SELVEIER

ENEBOLIG M.NYDELIG UTSIKT-VÅGSBYGD

HEIS, GARASJEPLASS OG STOR SOLRIK TERRASSE. VISNING: MANDAG 11.03 KL. 18.30 - 19.30

MEGET GODT BELIGGENDE I HJERTET AV VÅGSBYGD VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

Oppdr.nr.: 3-0018/13

Oppdr.nr.: 3-0095/13


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

34

35

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Fliselagt inngangsparti. Merbau parkett i stue, kjøkken og garderobe. Stort fliselagt bad i 1.etg med dusjnisje, bobelkar og dobbelt vask. Bad i u.etg m. dusj og badstue. Påbygd loftsstue med mye lys i 1986. Nyere (2011) designa" kjøkken med Siemens hvitevarer.

Stor pen hage med fin utsikt. Godt vedlikeholdt med fliser på gulv bad og plater på vegger med badekar. Standard kjøkken med belegg på gulv. Stor utleiedel om enkelt kan integreres i boligen. Trenger noe modernisering/oppussing. Garasje og biloppstillingsplasser.

Adresse: Svanedamsveien 25 Prisant.: 5.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1377 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 274/307/288 Byggeår: 1972 Eierform: Enebolig

Adresse: Hellemyråsen 11 Prisant.: 3.350.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 679 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 231/266/247 Byggeår: 1979 Eierform: Enebolig

FINN-kode: 39828645

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

ENEBOLIG PÅ STOR TOMT - FISKÅTANGEN

ENEBOLIG MED UTLEIEDEL - HELLEMYR

ARKITEKTTEGNET OG MEGET INNHOLDSRIK BOLIG I POPULÆRT VILLAVISNING: MANDAG 11.03 KL. 18:30 - 19.30

MEGET INNHOLDSRIK BOLIG MED SOLRIK BELIGGENHET VISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, ONS 13.03 KL 17-18

Oppdr.nr.: 3-0064/13

Oppdr.nr.: 3-0555/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

36

FINN DIN DRØMMELEILIGHET! Fossbekk Brygge ved Blindleia i Lillesand sentrum Flere leiligheter er solgt, men din drømmeleilighet kan fortsatt være ledig. Se www.fossbekkbrygge.no eller kontakt Plussmegleren i dag!

TIL S LG

SA B5-1

B5-2

Meget innholdsrik arkitekttegnet enebolig med god planløsning over 4 halve etasjer. Boligen ligger på stor og usjenert tomt innerst i barnevennlig blindvei. Pent opparbeidet hage med flere solrike uteplasser. Flott og romslig stueløsning med sydvendt sjøutsikt. Nyere Strai-kjøkken. Garasje. Adresse: Hanneviktoppen 23 Prisant.: 3.200.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1431 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 187/224/210 Antall rom: 4 soverom+kjellerstue Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

Nybyggavdelingen holder åpent hus hos Plussmegleren i Skippergata 10, lørdag 9. mars kl. 13-15 Tone Solheim Grøsle Tlf. 916 11 230 | tone@plussmegleren.no

HANNEVIKÅSEN ARKITEKTTEGNET ENEBOLIG PÅ STOR TOMT INNERST I BLINDVEI VISNING: TORSDAG 14.03 KL. 17.00 - 18.00

Oppdr.nr.: 3-0107/13

Rolf Elieson Tlf. 990 99 107 | rolf@plussmegleren.no

FOSSBEKKBRYGGE.NO


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

38

Boligen har solrik og flott beliggenhet i lite traffikert gate og inneholder blant annet stue, spisestue (soverom), 3 soverom, 2 bad, kjøkken og disponibelt rom. Solrik terrasse med sol fra formiddag til sene kvelden. Pent opparbeidet hage.

www.brokke.com

Adresse: Sjekteveien 29 A Prisant.: 2.190.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 569 kvm, eiet P-Rom/BRA: 129/136 Byggeår: 1969 Eierform: Halvpart vertikaldelt tomannsbolig Finn-kode: 40081144

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

YTRE VÅGSBYGD VELHOLDT TOMANNSBOLIG MED GARASJE. VISNING: MANDAG 11.03 KL. 17.00 - 18.00

Oppdr.nr.: 3-0020/13

Sjarmerende enebolig beliggende på meget solrik tomt i rolig blindvei. Boligen består av en eldre del av 1770 og en ny, påbygd del i 2009. Eldre del er oppusset de seinere år med bl.a nytt kjøkken og flislagt bad. Dobbel garasje.

Adresse: Skålevigsgaarden 3 Prisant.: 3.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 925 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 131/201/183 Byggeår: 1770, 1989 Eierform: Enebolig

Furestøyl Aust

Furåsen Panorama

Kvisletoppen

Sitåsen

FINN-kode: 39105451

Dag Thomassen T: 990 99 109 • dag@plussmegleren.no Mariann Thomassen T: 990 99 140 • mariann@plussmegleren.no

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

Visning hver lørdag kl. 13.00 – 15.00

FLEKKERØY TILTALENDE OG PÅBYGD ENEBOLIG MED SØRLANDSK SJARM VISNING: MANDAG 11.03 KL. 17:00 - 18.00

Plussmegleren Brokke finner du ved avkjørsel til alpinanlegget. Oppdr.nr.: 3-0518/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

40 annonsebilag

Boligen ligger meget solrikt til i et attraktivt, barnevennlig boligområde på Hellemyr. Praktisk og innholdsrik familiebolig med gode og funksjonelle løsninger. Ca. 6 km. til Kvadraturen. Garasje i tilknytning til boligen. Belegningsten i inngangsparti.

ÅPENT HUS LØRDAG 09. MARS 13.00–15.00

www.kjoitazenit.no

Adresse: Breimyråsen 2 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 489 kvm, eiet P-Rom/BRA: 145/190 Byggeår: 1981 Eierform: Enebolig Finn-kode: 40062584

VELKOMMEN TIL PLUSSMEGLEREN I SKIPPERGATA 10

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

HELLEMYR - INNHOLDSRIK ENEBOLIG SOLRIKT, POPULÆRT OG BARNEVENNLIG. VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 17.00 - 18.00 Pent fliselagt bad i 1.etg med dusj. Nyoppusset stort bad i 2.etg (2008) med dusj, badekar og varmekabler. Eget vaskerom. Stor solrik terrasse og plen. Pent kjøkken fra Strai i honningbeiset bjørk med integrerte hvitevarer. Utvendig bod. Carport med bortsettingsplass.

Oppdr.nr.: 3-0092/13

t åpen hus 13 -15

Adresse: Bråvann Platå 62 Prisant.: 2.850.000,P-Rom/BTA/BRA: 126/154/139 Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 333 kvm, eiet Byggeår: 2001 Eierform: Enebolig Det siste bygget som oppføres langs Kjøitas elvebredd blir noe helt for seg selv, både når det gjelder bokvaliteter og arkitektur. De 32 leilighetene har gjennomgående lys og god takhøyde – og de fleste er meget romslige. Selve boområdet taler for seg selv, nært sentrum og i den beste delen av Nedre Lund.

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

Når det romslige strekker seg ut over vannet. Når lyset er med deg hele dagen. Når roen finnes i en idyllisk bydel. Når det meste er like i nærheten. Da er det godt å bo.

67 PROSENT SOLGT

MEN FORTSATT MULIG Å FINNE DIN PLASS I SOLEN!

VERT.DELT BOLIG - BRÅVANN/VÅGSBYGD INNHOLDSRIK BOLIG MED HYGGELIG HAGE I BARNEVENNLIG BOOMVISNING: ÅPENT HUS LØR 09.03 KL.13-15, ONS 13.03 KL 18.30-19.30

KRISTIANSAND Oppdr.nr.: 3-0099/13

DIN PLASS I SOLEN


VINN 1000 KRONER Aktivér ditt fordelskort innen 1. mai og bli med i trekningen om 10 Kvadratur-gavekort på 1000 kroner.

42

43

- Vi følger deg helt hjem

Leiligheten vi nå selger ligger i 2. etg. og er en del av en tomannsbolig. Her bor man i sentrum og har kort gangavstand til alle fassiliteter. Boligen ble modernisert i 2008, fremstår som lys og fin, og i god stand. Velkommen til visning!

Adresse: Endresensgate 6b Prisant.: 1.390.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Eierform: Selveierleilighet Tomt: 445 m2. P-rom/BTA/BRA: 61/78 m2 Byggeår: Ca 1949.

KAI OSESTAD E: Kai@plussmegleren.no

ØVREBYEN-MANDAL FIN LEILIGHET MED SENTRAL BELIGGENHET. VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 16:30 - 17.30

FORDELSKORTET gir deg bedre boligøkonomi Her får du medlemsrabatter og bonus:

Vi har nå for salg en innholdsrik og meget praktisk enebolig i rekke på Furumoen i Konsmo. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate i tilegg til stort loft. Adgang direkte til huset fra garasjen. Boligen kan være passende for både unge og eldre. Velkommen! Adresse: Furumoen,Konsmo Prisant.: 1.450.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Eiertomt Eierform: Selveier. Byggeår: 2004. P-rom/BRA/BTA: 119/164/190 m2

KAI OSESTAD E: Kai@plussmegleren.no

For mer informasjon se: www.sorbbl.no eller tlf. 38 07 90 70

FURUMOEN-KONSMO NYERE ENEBOLIG I REKKE MED GARASJE. VISNING: ONSDAG 13.03 KL. 17:00 - 18.00

ANNONSEBILAG


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

44

45

- Vi følger deg helt hjem

Leiligheten er en del av et nyere sameie og ligger fint til like øst for Mandal sentrum. Boligen er godt vedlikeholdt og har en praktisk og god planløsning. Solrik uteplass og parkering i kjeller. Leiligh.Kan være passende for både unge og eldre. Velkommen!

Leiligheten ligger sentrumsnært med gangavstand til buss, byen og Buen, Mandals flotte kulturhus. Usjenert beliggenhet innerst i leilighetsrekken. Gode solforhold fra to uteplasser. Innvendig er leiligheten lyst og tiltalende innredet. Inneh.:Gang, bod, bad, 2 sov, kjk og stue.

Adresse: Kleveveien 22 Prisant.: 1.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Eierform: Selveierleilighet Fellesut.: 340,- per mnd. Tomt: Felles Eiet. P/rom/BRA/BTA: 75/75/80 m2. Byggeår: 2007.

Adresse: Oksevollveien 47D Prisant.: 1.980.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 810 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 65/78/69 Byggeår: 2011 Eierform: Selveierleilighet

KAI OSESTAD E: Kai@plussmegleren.no

ANNONSEBILAG

AUDUN REMESVIK T: 952 38 976 E: audun@plussmegleren.no

KLEVEVEIEN - MANDAL

OKSEVOLLEN

PRAKTISK OG FIN LEILIGHET MED PARKERING I KJELLER. VISNING: TIRSD. 19/03 KL. 16.30-17-30

NYERE 3-ROMS LEILIGHET MED SOLRIKE UTEPLASSER VISNING: TIRSDAG 12.03 KL. 16:30

Veletablert og attraktivt boligfelt på Sånum. Gode solforhold, flott utsikt og kort avstand til Furulunden og Mandals flotte strender. Boligen er modernisert de senere år og fremstår tiltalende og velholdt. Innh: Gang, 3 sov, kjk, bad, 2 stuer, lagringsloft, kjeller m/vaskerom og div boder. Garasje

Leiligheten ligger i 2 etasje og har vestvendt beliggenhet og gode solforhold. Flott utsikt mot Malmø og byen. Ca. 1 km. sydøst for Mandal sentrum. Egen biloppstillingsplass følger leiligheten. Leiligheten er i god stand, men har behov for noe oppussing.Inneh:Vf, gang, 2 boder, sov, stue og kjk.

Adresse: Oddansheia 4 Prisant.: 3.480.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 997 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 115/151/134 Byggeår: 1962 Eierform: Enebolig

Adresse: Persheia 26D Prisant.: 1.350.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BTA/BRA: 55/69/62 Byggeår: 1986 Eierform: Selveierleilighet

AUDUN REMESVIK T: 952 38 976 E: audun@plussmegleren.no

AUDUN REMESVIK T: 952 38 976 E: audun@plussmegleren.no

SÅNUM

PERSHEIA

MODERNISERT ENEBOLIG MED GARASJE VISNING: MANDAG 11.03 KL. 16:30

SELVEIERLEILIGHET MED FLOTT UTSIKT MOT SENTRUM OG ELVA. VISNING: ETTER AVTALE.

Oppdr.nr.: 7-0117/13

Oppdr.nr.: 7-0128/13


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

46

Leiligheten ligger like ved promenaden og har orkesterplass til Mandalselva og byen fra vestvendt terrasse. Leiligheten er ubrukt og påkostet/innredet med tidsriktige løsninger/fargevalg.Inneh: Vf, stort sov, stue/kjk, bad/vaskerom.Bod og biloppstillingsplass i kjeller. Leiligheten bør sees!

and

ians t s i r K

Adresse: Veverigata 17 Prisant.: 2.720.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: kr 840,- pr. mnd Byggeår: 2012 Eierform: Selveierleilighet

Bjørg Beate

Einar

AUDUN REMESVIK T: 952 38 976 E: audun@plussmegleren.no

SANDEN NY INNFLYTTINGSKLAR SELVEIERLEILIGHET VED ELVEBREDDEN VISNING: ONSDAG 13 MARS KL. 16:30

Oppdr.nr.: 7-0129/13

3D: Dots

Per Olaf

dal

Man

Benthe

VI HJELPER DEG MED BOLIGLÅN! Bjørg Beate Kristiansen | tlf 90 62 64 56 | bbk@sparebankenpluss.no Einar Robertsen | tlf 40 06 50 57 | ero@sparebankenpluss.no Per Olaf Christensen | tlf 92 49 65 55 | poc@sparebankenpluss.no Benthe Myrvold Løyning | tlf 47 33 39 90 | bml@sparebankenpluss.no

Selveierleiligheter fra 43m2 til 111 m2 Priser fra kr. 1.850.000,- inkl. parkering • Mulighet for båtplass • Utsikt mot elva, byen og Buen • Nyt sola fra morgen til kveld på nydelige takterrasser • Privat hageflekk til leiligheter i 1. etasje • Mulighet for Husbankfinansiering Plussmegleren Mandal AS Store Elvegate 15 Mandal | mandal@plussmegleren.no

KASTELLODDEN.NO

Anita Torjussen 906 91074 | Audun Remesvik 952 38976

esla

Venn


DE BESTE BOLIGSALGENE ER Etter en bolighandel hos Plussmegleren vil vi at du skal si: «Dette gikk jo utrolig enkelt og greit!» For å oppnå det må vi være faglig dyktige, ryddige og oppriktig engasjerte. Da er det størst sjanse for at alt går på skinner og at du blir skikkelig fornøyd.

Jarle Sagedal VENNESLA M: 913 24 969 Terje Tjelland KRISTIANSAND M: 911 21 131 Pål Birkeland KRISTIANSAND M: 990 99 228

KRISTIANSAND

Anita B. Torjussen MANDAL M: 906 91 074

VENNESLA

MANDAL

Plussmagasinet mars 2013  

Et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, Sparebanken Pluss og Sørlandet boligbyggelag