Page 1

annonsebilag

et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, sParebanken Pluss og sørlandet boligbyggelag

Fritid s. 9

kristiansand s. 14

vennesla s. 37

mandal s. 40

verftet i ny-hellesUnd – en Gyllen investerinGsmUliGhet

vis oss ditt #plUsshjem

Side 3

bekjemper konflikter i eiendomsbransjen Side 2

mot bedre tider i hyttemarkedet

Side 7

Side 6


annonsebilag

annonsebilag

bekjemper konflikter i eiendomsmeGlerbransjen Christian Vammervold Dreyer er administrerende direktør i Eiendomsmeglerforetakenes forening (Eff), organisasjonen som vil sikre trygge boligtransaksjoner og skape gode rammebetingelser for meglerbransjen.

– Målet vårt er å legge til rette for at bransjen skal oppnå et best mulig omdømme og drive lønnsomt. Selv om vi har målinger på at omdømmet til eiendomsmeglere er blitt bedre de siste årene, er vi ikke fornøyde ennå, for det finnes alltid et forbedringspotensial, sier Christian Vammervold Dreyer, ny administrerende direktør i Eff fra 1. april i år. lokkepriser En av Effs viktigste kampsaker for øyeblikket er å komme lokkeprising av eiendommer til livs. Det vil si at en bolig legges ut for salg i markedet til en lavere pris enn det eieren er villig til å selge for, med formål om å lokke flest mulig på visning slik at det skal bli flere potensielle budgivere til å drive opp prisen. – Lokkeprising er først og fremst et Oslo-fenomen, muligens fordi markedet er svært opphetet og etterspørselen ikke er i balanse med tilbudet. Dette er imidlertid i strid med bransjenormen som er utviklet av forbrukermyndighetene og eiendomsmeglerforetakene, og hele bransjen er tjent med at vi får bukt med problemet, utdyper Dreyer. Vil redusere konfliktnivået Christian Vammevold Dreyer, adm. direktør i eiendomsmeglerforetakenes forening.

visste du at Plussmegleren Finnes PÅ FaCebook?

Sjekk ut siden vår, trykk LIKER, og finn den boligen som passer akkurat for deg. Alle våre annonser er merket med QR-koder. Det gjør det enklere for deg å raskt kunne finne den aktuelle boligen på din mobil. Skann koden, og du blir automatisk tatt inn på det fulle prospektet til boligen. Har du ikke QR-leser på din mobil, kan du laste ned QR-reader på App Store eller Android Market.

2

Boligsalgsrapporter Et annet viktig fokusområde for Eff er boligsalgsrapporter. De står bak vedtaket om at det fra 1. januar 2015 blir krevd at det lages slike rapporter i forbindelse med hver eneste eiendomstransaksjon i Norge. Vi er svært fornøyd med at boligsalgsrapporter alt er vanlig å bruke på Sørlandet. Dere er vel best i landet!, skryter Dreyer. En boligsalgsrapport er i prinsippet en tilstandsrapport hvor det legges særlig vekt på byggetekniske forhold som er relevante ved et eierskifte.

De fleste konfliktsakene i eiendomsmeglerbransjen er ikke relatert til meglerne, men handler om tekniske problemer i forbindelse med våtrom, rørsystemer eller elektriske anlegg. Likevel blir det gjerne eiendomsmegleren som havner i skuddlinjen mellom kjøper og selger, noe som er krevende både for bransjen og den enkelte megler. – Med boligsalgsrapporter på alle boliger som selges fra og med 2015, har vi en klar forventning om at antallet konfliktsaker skal gå betydelig ned, spår Christian Vammervold Dreyer.

Plussmegleren er medlem Daglig leder i Plussmegleren, Tone Solheim Grøsle, ser absolutt nytteverdien av å tilhøre en bransjeorganisasjon som Eff. – Den enkelte megler er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF), mens foretaket hører inn under Eff. For oss var det viktig at Plussmegleren, selv om vi er en relativt liten aktør i nasjonalt perspektiv, ble en del av et slikt nettverk som går i bresjen for saker som er viktige for hele meglerbransjen, kommenterer Plussmegler-sjefen.

VIS OSS DITT

#PLUSSHJEM Vis oss ditt drømmehjem – og vinn gavekort på kr. 500 i Kvadraturen! 1. Ta bilde av din boligdrøm 2. Last opp på Instagram 3. Merk #plusshjem 4. Følg kåringen på /plussmegleren et vinnerbilde kåres annenhver uke. bildet og navn på vinneren publiseres på vår Facebookside – følg med!

Mari Rommetveit PLUSSMEGLEREN


annonsebilag

annonsebilag

MangE Og SPrEkE PLUSSBank-anSaTTE Nesten 150 av de 200 ansatte i Sparebanken Pluss er medlemmer av bedriftsidrettslaget Plussbank BIL. – Det er et høyt tall, og enda mer imponerende at så mange av medlemmene er svært aktive. Jeg har ikke statistikk, men jeg tror Plussbank må være en av kretsens aller beste bedriftsidretts-bedrifter. Du treffer Plussbank-deltakere over alt, i nesten alle idrettsgrener, de er både seriøse og etterrettelige. Jeg skulle gjerne ønsket meg flere bedrifter som +Bank, sier daglig leder Solveig Voldmo i Vest-Agder Bedriftsidrettskrets. Stor oppslutning At gjennomsnittsalderen for bedriftsidrettslagets medlemmer er 46 år gjør ikke oppslutningen mindre imponerende. Det er omtrent like mange kvinner som menn med i laget. Akkurat nå står sykkel i fokus. Oppslutningen er bred og tjue av bank-

4

ens medarbeidere – ti prosent av staben, det skjønner også ikke-bankfolk – skal lørdag 25. mai gi seg i kast med Color Line Setesdal Tour, det 210 kilometer lange rittet fra Kristiansand til Hovden. Noen for første gang, andre kan se tilbake på en lang karriere. Og nesten alle syklistene deltar i «Sykle til jobben»-kampanjen. Høyt aktivitetsnivå En av dem er BIL-leder Jon Viervang og han er på ingen måte angrepet av utstyrshysteriet, snarere et bevis på at rytteren, ikke sykkelen, er avgjørende. – Jeg har en sykkel fra 1980-tallet. Da vi under fjorårets ritt passerte Setesdalsmuseet, foreslo en kollega at jeg burde parkere sykkelen der, flirer han. Men Viervang kan bekrefte at

bedriftsidrett i Sparebanken Pluss er mye mer enn sykkel. Laget har løpegruppe der medlemmene deltar i Terrengkarusellen, Birken, Oslo Marathon og en rekke andre arrangementer. Skifolket går Marcialonga, Birkebeinerrennet, Hovden Tour og da årets Sesilåmi ble avlyst var flere Plussbankansatte blant de skuffede som måtte gjøre vendereis. Turgruppa favner bredt og befolkes av medarbeidere som heller har sekk på ryggen enn pulsteller og stoppeklokke på håndleddet. – Men de har mye moro, de også. De har besteget Galdhøpiggen, gått Besseggen og de vandrer i Setesdalsheiene og nærområdene. I tillegg driver vi med orientering, padling og curling. I forkant av alle løp, ritt og renn avvikles det mange treningsøkter som

selvfølgelig er åpne for alle medlemmene, enten de skal delta eller ikke. Skaper trivsel «Plussbank BIL skaper langtidsfriske medarbeidere» er mottoet til bedriftsidrettslaget som har høy status i bankens toppledelse. Plussbank har i mange år hatt sterkt fokus på fysisk aktivitet, trivsel og godt arbeidsmiljø, og Viervang ser ikke bort fra at bedriftsidretten er en viktig bidragsyter i denne sammenheng. – Vi har en god dialog med en lydhør ledelse. Den er både pådriver og inspirator, sier den tilfredse BIL-lederen som selv deltar i flere disipliner, til fots, på ski og på sykkel. Kjell Omland, direktør for personmarkedet, er entusiastisk både på egne og bankens vegne. – Jeg er en av de mange som sykler til jobb hver dag. Jeg prøver å henge med i flere grener og er klar for Kristiansand–Hovden. Der skal vi passere mål i samlet flokk, det er et vesentlig poeng. Bedriftsidretten skaper godt miljø og masse trivsel, og hos oss er det viktig at det legges til rette for bredde slik at alle som vil kan være med. De små, daglige dosene er minst like viktig som de store, årlige kraftanstrengelsene. Banken har ikke foretatt målinger, men jeg er ikke i tvil om at det lave sykefraværet og de generelt spreke medarbeiderne kan delvis forklares med bedriftsidrettslagets virksomhet, sier Omland. Plussbank støtter ikke bare egne ansatte i bedriftsidrettslaget, Banken har sitt eget lag, Team Plussbank, for unge sykkeltalenter og sponser dessuten en rekke lokale sykkelklubber og idrettslag.

Sykkelentusiastene i Plussbank er tallrike og mange skal snart sykle Kristiansand–Hovden. Fra venstre Jon Viervang, Roar Wikstøl, Nils Martin Pedersen, Liv Marit Wilhelmsen, Benthe Myrvold Løyning, Christen Puntervold, Anita Kallhovd, Torstein Andås, Lillian Lauvsland og Per Anders Robstad.

DEBUTanTEnE Liv Marit Wilhelmsen (34) og Benthe Myrvold Løyning (33) er debutanter i årets Color Line Setesdal Tour. Begge har vært glad i trening, men som småbarnsforeldre strekker ikke tiden alltid til. Erfaringene med sykkel er nokså begrenset, men de har trent siden etter jul – først innendørs spinning, så på vei siden mars. – Vi trengte å komme i gang igjen. Nå måtte vi prioritere trening og det har gått bra. Formen er stigende, ler Liv Marit.

Liv Marit Wilhelmsen og Benthe Myrvold Løyning har ambisjoner om å komme i bedre form og å fullføre Kristiansand–Hovden.

Hvorfor kraftanstrengelsen kristiansand-Hovden? – Et konkret mål øker motivasjonen, det at vi to er sammen om et felles mål virker gjensidig inspirerende. Like viktig som mosjonen er det sosiale aspektet av treningen, vi treffer kolleger på en annen arena enn i banken. Teamfølelsen er også viktig, at kolleger er samlet om en felles oppgave. Vi har fått tips og informasjon fra veteranene under treningsøktene, sier Benthe og Liv Marit.

Leder Jon Viervang er godt fornøyd med oppslutningen om og aktiviteten i bedriftsidrettslaget.

5


annonsebilag

annonsebilag

MOT BEDrE TIDEr I HyTTEMarkEDET

VErFTET I ny-HELLESUnD – En InVESTErIngSMULIgHET aV DE SJELDnE Kjetil Lossius, Plussmegleren Kristiansand

Selv om tilbudet fortsatt er større enn etterspørselen i hyttemarkedet på Sørlandet, er det tegn på at prisene på fritidseiendommer på vei oppover. Vi har tatt en prat med Audun Remesvik og Kjetil Lossius i henholdsvis Plussmegleren Mandal og Kristiansand for å få vite mer om hva som rører seg i markedet. Vi nordmenn er viden kjent for vår kjærlighet til hyttelivet: Helgene, og store deler av ferien, tilbringer mange av oss aller helst sammen med familien på hytta ved sjøen eller på fjellet. Finanskrisen gjorde sitt til at interessen kjølnet betraktelig, men situasjonen på Sørlandet er nå preget av et godt utvalg av hytteeiendommer, og Plussmegleren har tro på økt omsetning i dette markedet i tiden framover. Plussmegleren Mandal: komfort er viktig Audun Remesvik i Plussmegleren Mandal kan fortelle at interessen for fritidseiendommer i hans region, som strekker seg fra Mandal til Lindesnes, er i ferd med å tilta: – Tiden fra begynnelsen av mai til august-september er høysesong for kjøp og salg av hytteeiendommer, og vi ser for oss at de neste månedene blir travle, forteller han. Remesvik sier at det særlig i Lindesnesregionen ligger mange fritidseiendommer ute for salg. Her har det blitt bygd mange mindre, lettstelte hytter og leiligheter i strandsonen som det er stor interesse for. Ifølge megleren er det en tydelig trend at folk ønsker å ha det lettvint og komfortabelt i ferien, uten å bruke tiden på maling og annet vedlikehold. – Vi ønsker oss komfort, også på hytta. Det skal være lett å komme seg dit, og det skal være innlagt vann, strøm, wc, dusj og andre bekvemmeligheter, sier han. – Vi vil også kjøre helt frem til hytta. Dette gjør at hytter på øyer og holmer ikke er like lette å omsette som før, selv om bildet ikke er entydig. Det er fortsatt mange, spesielt i lokalområdet vårt, som søker ro og fred og ønsker å leve tett på naturen, og som ikke har komfort som førsteprioritet. 6

Remesvik peker på at det er fritidseiendommer under tre millioner som har kortest omsetningstid i markedet. – Hyttedrømmen lever i beste velgående blant oss nordmenn, slik at det alltid vil være interesse for å skaffe seg sitt eget familieparadis i skjærgården, forutsatt at eiendommen har en realistisk og fornuftig pris, understreker han. Plussmegleren kristiansand: været spiller inn Mens Plussmegleren i Mandal så å si utelukkende selger eiendommer i skjærgården, er situasjonen for hans kollega i Kristiansand mer sammensatt: – Hos oss er hyttemarkedet på fjellet svært viktig og jeg vil anta at fordelingen er omlag 50/50 mellom sjø og fjell, sier Kjetil Lossius hos Plussmegleren i Kristiansand. Ifølge Lossius har det vært noe lettere å omsette hytter på fjellet de senere år. Dette skyldes for en stor del at det er enkelt for utbyggere å få byggetillatelse, slik at tilbudet alltid har vært stort. En annen medvirkende faktor er at mange som selger hytter langs kysten har hatt urealistiske forventninger og derfor priset eiendommene for høyt. – Storhetstiden fra begynnelsen av 2000-tallet, da det det virket som man kunne få nærmest hva som helst for fritidseiendommer ved sjøen, er nå ugjenkallelig forbi. For å unngå at salget trekker ut i langdrag er det viktig å sette prisen på et fornuftig nivå, fremholder han. En annen grunn til at ferieeiendommer langs kysten ikke er like enkle å omsette som tidligere, skyldes fraværet av skikkelig sommervær de siste 6–7 årene. Dette virker inn på kjøpelysten hos mange, som heller begynner å orientere seg mot sydenferie der sol og skikkelig sommervær er

garantert. Når det gjelder hyttemarkedet på fjellet, peker Lossius på en økende trend hvor to familier går sammen om å kjøpe. På denne måten blir inngangsbilletten til hyttedrømmen lavere og man oppnår en mer effektiv bruk av hytta. – Men også når det gjelder hyttekjøp på fjellet spiller været en rolle, påpeker Lossius. – Når det er skikkelig vinterføre i lavlandet, slik som denne vinteren, er interessen for hyttekjøp noe lavere enn hvis man må til fjells for å oppleve vinter. På den måten kan man si at været har ganske stor betydning for folks vilje til å investere i hyttedrømmen: Fine somre gir økt aktivitet i markedet for fritidseiendommer langs kysten, mens milde vintre bidrar til at flere er interessert i å skaffe seg en hytte på fjellet, fastslår han.

Audun Remesvik, Plussmegleren Mandal

Plussmegleren har fått i oppdrag å selge noen av de siste leilighetene som er igjen på Verftet i Ny-Hellesund. Prosjektet, som nylig ble tildelt Sørlandets eiendomspris, er viden kjent for kombinasjonen av en lekker Bølgen & Moi-restaurant, omfattende utsmykning av den anerkjente kunstneren Per Fronth og en av verdens vakreste skjærgårder. VISnIng Kjetil lossius arrangerer visning på Verftet (m/påmelding) søndag 12. mai kl. 13–15 for interessenter, med felles båtavgang fra Høllen brygge. Ta kontakt med Plussmegleren i Kristiansand for påmelding.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta med interessentene ut på Verftet. Dette er ikke bare et sted med slående vakker natur og eksepsjonelt gode fasiliteter for potensielle eiere, det er også en unik investeringsmulighet blant annet fordi det ikke vil bli bygd noe mer i området i fremtiden, sier eiendomsmegler i Plussmegleren, Kjetil Lossius. Utleie satt i system En rutebåt forbinder Verftet med fastlandet hele året, og leilighetene som nå skal selges av Lossius varierer i størrelser fra 32 til 71 kvm. De koster fra 2,5 til ca. 4 millioner kroner inkludert båtplasser, og inneholder 2-3 soverom. Den største enheten har hems med ekstra overnattingsmuligheter i tillegg. – Verftet består av totalt 19 leiligheter som er regulert til næringsformål. Dette innebærer at eierne har en valgfri egenbruksperiode på tre måneder, gjerne hele sommeren om de vil, og stiller leilighetene til disposisjon for utleie gjennom driftsselskapet de resterende ni månedene av året. Alt av markedsføring, booking og utleie er

satt i system, og sameiet har foreløpig besluttet at samtlige leieinntekter går inn i en felles pott som deretter fordeles etter eierbrøken, forteller John Atle Bentsen på vegne av eierne. Han legger til at det også i de ni utleiemånedene er fullt mulig for eierne å besøke leilighetene, så fremt de ikke er leid ut. Da benytter man seg av såkalte ”last minute bookings” hos driftsselskapet ca. en uke i forveien. Opplevelsesrike dager Ny-Hellesund var landets første fredede uthavn, og er elsket av båtfolk som ferdes i Søgne-skjærgården. Øygruppa består av friområder, egnede fiskeplasser, svaberg og bukter, noe som gir utallige muligheter for uforglemmelige turer både til lands og sjøs. – Det lages for øyeblikket en egen sti fra leilighetene og til lagunen i Olavsundet for å gjøre fremkommeligheten på selve øya enklere. Man er derfor ikke avhengig av egen båt for å få full uttelling av oppholdet, selv om det selvfølgelig er en fordel med en så vanvittig flott skjærgård rett utenfor døra, avslutter Kjetil Lossius.


. 271 kvm, eiet TA/BRA: 120/129/120 TIMBERÅSEN 12 annonsebilag 1992 MARNARDAL Selveier

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

9

annonsebilag

KL. 13-15

fritid

18.30-19.30

e: 41348359

ENEBOLIG MED ROMSLIG GARASJE PÅ STOR TOMT.

ENT HUS LØRDAG 13.00-15.00 Eiend.11.05 ligger KL. i et etab. boligområde i Marnardal kommune. Boligen har en normal

NING TIRSDAGstandard 14.05 KL. ut fra17.00-18.00 alder. Tomt på 1046 m2.

LLAND 1

megleren.no

ED SIKT

BELIGGENDE NDVEI.

e gulv og malte gger. Fliselagt bad armekabler i hovekken (Strai).

Adresse: Timberåsen 12 Soverom: 4 Prisant.: 1.490.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 39.542,- - LINDESNES LUSSEVIKA P-Rom/BTA/BRA: 152/223/203 FRITIDSEIENDOM Byggeår: 1974 Eierform: Enebolig

INNHOLDSRIK HYTTE PÅ UTSIKTSTOMT. 2 BÅTPL. Innh: 1etg: Vf/gang, vask, bad, sov, stue/ kjk. Bod. 2etg: gang, bad, 2 sov og stue. Frittst. bod. Stor solrik terrasse/hage.

KAI OSESTADAdresse: Lussevika - Lindesnes Soverom: 3 990 99 201

Prisant.:kr 3.480.000,Omkostn.: Ca. 2,6% VISNING: MANDAG 13.05 KL. 17.00 - 18.00 ,Tomt: Ca. 1357 kvm, eiet % , eiet ÅPENT HUS: LØRDAG 11/5P-Rom/BTA/BRA: KL. 13-15 V/EIER 103/121/110 30/176/162 Byggeår: 2006 Eierform: Fritidseiendom

26

kai@plussmegleren.no

VISNING: LØRDAG 11.05 KL. 13.00 - 15.00

AUDUN REMESVIK 952 38 976 audun@plussmegleren.no

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER. HYTTEN SELGES MED INVENTAR OG BÅT!

HARKMARK - MANDAL FRITIDSEIENDOM

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER. HYTTEN SELGES MED MØBLER/ UTSTYR!

HYTTE MED FLOTT UTSIKT OG BÅTPLASS. Eiendommen har en solrik beliggenhet ca 100m fra sjøen i hyttefelt med 6 hytter. Fri utsikt og gangavstand til båtplass.

VInn

Adresse: Dostadbakken 5 Soverom: 3 Prisant.: 2.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 639 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 64/70/64 Byggeår: 2009 Eierform: Fritidseiendom

ÅrSkOrT

TIL DyrEParkEn Det er klargjort for frittstående anneks på tomten. AUDUN REMESVIK 952 38 976 audun@plussmegleren.no

Her ser du utsnitt fra ni annonser i dette magasinet. Finner du alle sammen, har du muligheten til å vinne 2 årskort i Dyreparken for 2013!

SØGNE / HØLLEN ENEBOLIG

Frist for innlevering er mandag 20. mai. Trekningen finner sted tirsdag 21. mai. Vinner aV forrige konkurranse: Per n. Høinaas gyldenløvesgate 10 4611 kristiansand

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

FURUHOLMEN -LINDESNES FLOTT FRITIDSBOLIG LIKE VED SJØEN. Båtplass og parkeringsplass/båtlagringsplass, ca 50 meter fra hytta, er inkludert i prisen. Velkommen!

Adresse: Furuholmen 39 Soverom: 3 Prisant.: 2.790.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 72.000,P-Rom/BTA/BRA: 90/106/93 Byggeår: 2007 Eierform: Hytte

Fyll ut svarene nedenfor, klipp ut kupongen, og lever den hos oss i Plussmegleren Kristiansand (skippergata 10), Plussmegleren Mandal (Store Elvegate 15/17) eller hos Sparebanken Pluss Vennesla.

ENEBOLIG STOR ENEBOLIGMED MED FANTASTISK UTSIKT - SØGNE UTLEIDEL/GENERA1: s____ 2: s____ 3: s____ 4: s____ 5: s____ 6: s____ 7: s____ 8: s____ 9: s____ SJONSBOLIG - YTRE Navn..................................................................................................................................................................................................

Sentral beliggenhet i Søgne med flott

MEGET INNHOLDSRIKT MED utsikt over Høllen. Boligen ligger innerst i Adresse............................................................................................................................................. FLERE MULIGHETER. barnevennlig blindvei utenNÆR gjennomgangstrafikk. Gangavstand til Tangvall og til ANDØYA. Postnr./sted...................................................................... Telefon....................................................

KAI OSESTAD 990 99 201 kai@plussmegleren.no

Høllen brygge. Boligen bør oppleves!

Kort vei til Andøya som har flere bade8 E-post................................................................................................................................................ Adresse: Gamleballøkke, Hølleheia 4 strender, barnehage, båthavn, tursti m.m. Gangavstand til butikk, barne Soverom: 3

kristiansand

vennesla

mandal


10

annonsebilag

11

annonsebilag

fritid

fritid

VISNING: LØRDAG 11.05 KL. 15.30 - 16.30

LUSSEVIKA - LINDESNES FRITIDSEIENDOM

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER. HYTTEN SELGES MED INVENTAR OG BÅT!

INNHOLDSRIK HYTTE PÅ UTSIKTSTOMT. 2 BÅTPL. Innh: 1etg: Vf/gang, vask, bad, sov, stue/ kjk. Bod. 2etg: gang, bad, 2 sov og stue. Frittst. bod. Stor solrik terrasse/hage.

Adresse: Lussevika - Lindesnes Soverom: 3 Prisant.:kr 3.480.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1357 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 103/121/110 Byggeår: 2006 Eierform: Fritidseiendom

AUDUN REMESVIK 952 38 976

FLOTT LANDSTED SØGNE

audun@plussmegleren.no

HYTTE, SJØBOD OG BRYGGE MED EGEN SANDSTRAND

ØKSNEVIK - LINDESNES FRITIDSEIENDOM UNDER OPPFØRING

Meget idyllisk beliggende i nydelige omgivelser rett i flotteste skjærgård. Innlagt vann&kloakk og kjørevei helt frem.Kort vei til bl.a Ny Hellesund. Populært og hyggelig hytteområde.

STOR TERRASSE MED FLOTT SJØUTSIKT. EGEN GARASJE.

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER HYTTEN ER FERDIG I JUNI I ÅR!

Solrik beliggenhet, kun ca 110 meter fra sjøen ca. 3 km fra Spangereid. Flotte fellesområder. God standard.

Adresse: Sjursholmen 32 Soverom: 6 Prisant.: 12.000.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1236 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 142/163/151 Byggeår: 1969/1998 Eierform: Fritidseiendom

Adresse: Øksnevik - Lindesnes Soverom: 3 Prisant.: kr 3.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 345 kvm, eiet BRA: 116,5 kvm + garasje Byggeår: 2013 Eierform: Fritidseiendom

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

AUDUN REMESVIK 952 38 976

kjetil@plussmegleren.no

audun@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


12

annonsebilag

13

annonsebilag

fritid

fritid

VISNING: PÅMELDINGSVISNING SØNDAG

SØGNE / TJUEVIGA NYERE FRITIDSBOLIG M/ BÅTPLASS

12.05 KL 13-15 PÅ TLF 99099106

VISNING: SØNDAG 12.05 KL. 14.00 - 16.00 ELLER ETTER AVTALE PÅ TLF. 91121131

UTSIKT, SOLRIKT OG BILVEI HELT FREM TIL HYTTA ! Totalt 6 soverom med 15 sengeplasser som hytten fremstår i dag. Kun 10 km fra Søgne & Kristiansand.

Adresse: Langenesveien 754 Soverom: 6 Stuer: 2 Bad: 2 Prisant.: 3.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 720 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 166/182/166 Byggeår: 2000 Eierform: Fritidseiendom v/ sjøen FINN-kode: 35196791

TERJE TJELLAND 911 21 131

FLOTTE NYE FERIELEILIGHETER - NY HELLESUND

terje@plussmegleren.no

Selveide hytter ved Spangereidkanalen i Lindesnes

RETT I BESTE SKJÆRGÅRD MED EGEN BÅTPLASS. Vi har gleden av å presentere 2 flotte leiligheter i det prisbelønte flotte komplekset - Verftet i et av de mest idyliske områder langs sjøen på Sørlandet. Utleieklausul.

Adresse: Verftet Soverom: 3 Prisant.: 3.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% BRA: 71 Byggeår: 2012 Eierform: Hytte

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

Ta kontakt for mer info og avtale om visning. Audun Remesvik, Eiendomsmegler MNEF T: 38 26 66 66 M: 952 38 976 E: audun@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

www.baly.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

Plussmegleren i Mandal Store Elvegate 15/17, 4504 Mandal TELEFON: 38 26 66 66 E-post: mandal@plussmegleren.no www.plussmegleren.no


14

annonsebilag

15

annonsebilag

kristiansand

ENEBOLIG I REKKE SØM

kristiansand VISNING: LØRDAG 11.05 KL 12-13

VISNING: MAN 13.05 KL.18.30-19.30

PEN BOLIG PÅ ENDEN MED PEN HAGE. Parkettgulv i kjøkken og stue, parkettlaminat i inngangsaprti og i spisestue/ soverom.Pent kjøkken. Carport

Adresse: Bliksheia 41 Soverom: 3 Prisant.: 2.590.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 332 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 100/115/104 Byggeår: 1967 Eierform: Enebolig FINN-kode: 40380515

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

STRØKEN ENEBOLIG M. BRYGGE - LILLESAND/ BREKKESTØ

kjetil@plussmegleren.no

VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 17.00 - 18.00

HALVPART HOR.DELT TOMANNSBOLIG

NYRENNOVERT OG FLOTT INNREDET MIDT I SØRLANDSSKJÆRGÅRDENS SENTRUM

ÅPENT HUS: LØR 11/5 KL. 13 - 15 V/EIER

Fantastisk beliggenhet i hjertet av Brekkestø med strandlinje og praktfull utsikt mot sjøen. Sol fra morgen til kveld. Boligen ble mer eller mindre totalrennovert i 2006.

TØMMERSTØ - NYTT KJØKKEN OG BAD! Lys og flott del av tomannsboligen beliggende i etablert og barnevennlig boligområde på Tømmerstø.

Adresse: Brekkestø Soverom: 3 Prisant.: 7.350.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 190 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 139/159/143 Byggeår: 1808 Eierform: Enebolig

Adresse: Bordalen 5 B Soverom: 3 Prisant.: 2.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 128/140 Eierform: Halvpart hor.delt tomannsbolig

FINN-kode: 41087880

CATO HERSVIK 996 02 144

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

cato@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


16

annonsebilag

17

annonsebilag

kristiansand

PÅBYGD ENEBOLIG I REKKE - SØM

kristiansand VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 17.00 - 18.00

ÅPENT HUS LØR. 11.05 KL 13-15 VISNING MAN 13.05 KL 17 -18

BARNEVENNLIG BOOMRÅDE PÅ "GAMLE SØM" M.UTSIKT Laminatgulv og furugulv på gamle del og parkettgulv på påbygd del. Bad oppusset i 2008 med dusjkabinett og varmekabler.

Adresse: Elgstien 63 Soverom: 5 Prisant.: 2.900.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 265 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 147/160/147 Byggeår: 1970 Eierform: Enebolig FINN-kode: 41022765

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

ENEBOLIG-MED PANORAMAUTSIKT OG EKSKLUSIVE MATERIALVALG.

kjetil@plussmegleren.no

STOR HJØRNELEILIGHET FIDJEÅSEN

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

ODDERHEI II-EKSKLUSIVT!STRØKEN FUNKISBOLIG, PERLE AV DE SJELDNE . Beliggenhet av de sjeldne iforhold til den fantastiske sjøutsikten over Oksøy fyr, innseilinga til Kristiansand. Solrik pen opparbeidet tomt med nydelig sjøutsikt, usjenert solrik lun terrasse med utepeis.

MEGET GODT BELIGGENDE MED FANTASTISK UTSIKT. Parkettgulv på alle rom og malt gips på vegger. 2 flotte fliselagte bad med dusjvegger og separat vaskerom.

Adresse: Odderheisløyfen 59 Soverom: 4 Prisant.: 6.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 666 kvm, eiet P-Rom/BRA: 204/257 Byggeår: 2007 Eierform: Enebolig Finn-kode: 41069176

Adresse: Fidjeåsen 90 4.etg (leil 402) Soverom: 3 Prisant.: 5.425.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 3.149,Tomt: Ca. 4324 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 113/123/115 Byggeår: 2011 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 40755126 KJETIL LOSSIUS 990 99 106

PÅL BIRKELAND 990 99 228

kjetil@plussmegleren.no

pal@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


18

annonsebilag

19

annonsebilag

kristiansand

JUSTNESHALVØYA STILREN 4-ROMSLEILIGHET OVER 2 PLAN

kristiansand VISNING: LØRDAG 11.05 KL. 13.00 - 15.00

VISNING: LØRDAG 11.05 KL. 13.00 - 15.00

HØY STANDARD - PANORAMAUTSIKT - BLINDVEI Leiligheten har en høy og fri beliggenhet i 4-mannsbolig i Røsslyngstien. Solrik terrasse og platting. Carport.

Adresse: Røsslyngstien 74, 2.etg og 3.etg Soverom: 3 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 976 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 88/97/88 Byggeår: 2009 Eierform: Selveierleilighet Visning: Lør 11.05 kl. 13-15 v/selger. LASSE MARCUSSEN 990 99 119

RONA / STRØMSDALEN ENEBOLIG MED BÅTPLASS OG DBL GARASJE

lasse@plussmegleren.no

ENEBOLIG MED UTLEIEDEL - SØM

ÅPENT HUS LØR. 11.05 KL 13-15

ENEBOLIG PÅ STOR OG SOLRIK TOMT - 300 M TIL EGEN BÅTPLASS

VISNING ONS 15.05 KL 18.30 -19.30

Innholdsrik enebolig med stort potensiale. Stor og solrik tomt opprabeidet med plen og beplantning. Tilhørende boligen følger egen båtplass i Strømskanalen. Dobbel garasje.

SOLRIKT BELIGGENDE PÅ STOR TOMT Parkett gulv i stue og gang. Tapeter/ malte tapeter og paneler på vegger. Bad med nytt dusjkabinett. Nyere kjøkken.

Adresse: Strømsdalen 11 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1414 kvm, festet P-Rom/BTA/BRA: 151/208/188 Byggeår: 1964 Eierform: Enebolig

Adresse: Vardåsveien 63 Soverom: 4 Prisant.: 3.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1012 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 144/97/180 Byggeår: 1967 Eierform: Enebolig

FINN-kode: 40126369

FINN-kode: 40995243

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

kjetil@plussmegleren.no

lasse@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


20

annonsebilag

kristiansand VISNING:MANDAG 13.05. KL. 1700 VELKOMMEN TIL GRØDUM

NG I N S I V ai m . 1 lør 1 -15 4 1 . l k Hånestangen består av 25 moderne leiligheter, alle med utsikt mot byfjorden og fantastiske solforhold. Les mer på hånestangen.no Leiligheter fra 81 – 140 kvm Priser fra kr 2 790 000,-

Velkommen til visning lørdag 11. mai kl 14-15

GRØDUM TOMTER - BOLIG

BYGGINGEN ER I GANG

UTSIKTSTOMTER MED DE ALLER BESTE SOLFORHOLD. Grødum ligger naturskjønt til - landlig og rolig. En kort kjøretur til Hamresanden, Sørl.parken,Dyreparken og Kristiansand. Store tomter uten byggeklausul.

Fossbekk Brygge ved Blindleia i Lillesand sentrum 14 leiligheter er solgt - 5 flotte leiligheter er fremdeles til salgs. Se www.fossbekkbrygge.no eller kontakt Plussmegleren i dag!

Adresse: Grødum Prisant.: Fra 600.000,Areal: Fra 690 m2 Omkostn.: Ca. 2,6% Eierform: Tomter - bolig FINN-kode:34956980

B5-1

Facebook: www.facebook.com/pages/grødumboligfelt

B5-2

RITA OMMUNDSEN 99099108 rita@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

Tone Solheim Grøsle Tlf. 916 11 230 | tone@plussmegleren.no

Rolf Elieson Tlf. 990 99 107 | rolf@plussmegleren.no

FOSSBEKKBRYGGE.NO


kristiansand

Design/

Design/3D: www.xr.no

22

annonsebilag

VISNING: ONSDAG 15.05 KL. 17.00 - 18.00

VELKOMMEN TIL TOMTEVISNING LØRDAG 11 MAI. KL. 12.00 - 13.00 Lund - Med Husbankfinansiering! - 12 lekre leiligheter med praktisk planløsning

- Størrelser fra 74 - 80m2 - Priser fra 2.890.000,For mere informasjon kan du registrere deg som interresent på www.bispegra41.no Dag Thomassen Megler MNEF Tlf: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

LUND 3-ROMS SELVEIERLEILIGHET OVER 2 PLAN LYS 3-ROMS MED NYERE BAD OG KJØKKEN - 5 MIN GANGE TIL UIA OG `BYEN`

STOR DEL AV 4 MANNSBOLIG - GRIM

Pen 3-roms leilighet med meget sentral og god beliggenhet "midt i mellom" UiA og Kvadraturen. Leiligheten ble oppusset med nytt bad i 2009 (fagmessig utført) og kjøkken i 2005. Egen veranda og p-plass.

PEN KLASSISK LEILIGHET MED INNREDET KJELLER

Rolf Elieson Eiendomsmegler MNEF Tlf: 990 99 107 E: rolf@plussmegleren.no

ÅPENT HUS LØR. 11.05 KL. 13.00 - 15.00

Pent innredet klassisk leilighet. Furugulv på soverom og merbau parkett i stue og kjøkken.

Adresse: Oddernesveien 5 Prisant.: 1.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutgifter : Kr. 1100,- pr mnd Tomt: 475 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 67/77/67 Byggeår: 1937/ renovert og ombygd i 1990 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Palle Rosenkrantz gate 17 1/u.etg Soverom: 2 Prisant.: 2.975.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.000,Tomt: Ca. 2243 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 94/105/98 Byggeår: 1900 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 40360935

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

lasse@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


24

annonsebilag

25

annonsebilag

kristiansand

kristiansand

VISNING: MANDAG 13.05 KL. 18.30 - 19.30

KOMMER FOR SALG !

LUND STRØKEN LEILIGHET M/ PRIMA BELIGGENHET

LUND NYRENOVERT OG LEKKER LOFTSLEILIGHET

180 GRADERS PANORAMAUTSIKT OVER LUND OG SENTRUM - BØR SES!

PANORAMAUTSIKT OVER BYEN OG LUND - VERANDA MED IDEELLE SOLFORHOLD

Delikat oppusset leilighet med `rå` beliggenhet sentralt på Lund. Store, sydvendte vindusflater mot den utsøkte utsikten. Nye parkettgulv, vegger og himlinger. Flott bad og stilrent kjøkken. Bod og p-plass.

"Kongen på haugen" - fantastisk beliggenhet, høyt og fritt med nydelige sol- og utsiktsforhold. Leiligheten er nylig renovert og fremstår som ubrukt. Gjennomgående høy standard. Fast p-plass og bod.

Adresse: Parkveien 4, 2.etg Prisant.: 3.650.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: 640 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 87/94/87 Antall soverom: 2 Byggeår: 1933 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Parkveien 4, 3.etg Prisant.: 3.350.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 640 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 70/75/70 Antall soverom: 2 Byggeår: 1933, renovert 2013 Eierform: Selveierleilighet

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

lasse@plussmegleren.no

lasse@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


26

annonsebilag

27

annonsebilag

kristiansand

kristiansand

VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 16.30 - 17.30

VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 18.00 - 19.00

BYSTRANDA AVENY TILTALENDE 3-ROMS LEILIGHET

LUND ENEBOLIG I ROLIG OG ATTRAKTIV GATE

PRAKTFULL UTSIKT OG SOLRIK OG USJENERT TERRASSE HEIS OG GARASJEPLASS

TILTALENDE ENEBOLIG MED SOLRIK HAGE OG GARASJE GANGAVSTAND TIL "ALT".

Særdeles pen og lys leilighet med ypperlig beliggenhet nærmest helt i front mot Bystranda. Nydelig utsikt og solrik terrasse. Gjennomgående høy standard og eksklusivt materialvalg.

Innholdsrik enebolig med attraktiv og sentral beliggenhet på Lund. Gangavstand til alle fasiliteter. Solrik, sydvestvendt hage med plenareal og hyggelige uteplasser. Full kjeller med muligheter.

Adresse: Tangen 20, 5.etg Prisant.: 2.950.000,Andel fellesgjeld: kr. 2.049.440,Totalpris: Kr. 4.999.440,Fellesutgifter: Kr. 8.454,Kjøpsomkostn.: Ca. 1.032,P-Rom/BRA: 78/80 Byggeår: 2008 Eierform: Borettslagsleilighet Fellesvisning: Tirs 14.05 kl. 16.30 17.30

Adresse: Tobienborgveien 9 Prisant.: 4.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 393 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 118/195/175 Byggeår: 1931 Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

lasse@plussmegleren.no

lasse@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


28

annonsebilag

29

annonsebilag

kristiansand

kristiansand

VISNING ETTER AVTALE MED MEGLER

VISNING MAN. 13.05 KL 17-18

UNIK LEILIGHET OVER HELE BYGGETS TOPPETASJE - 207 KVM

STOR ENEBOLIG ANDØYA

PENTHOUSELEILIGHET MED PRIMA BELIGGENHET & SOLRIKE TERRASSEAREAL

INNHOLDSRIK MED GODE SOLFORHOLD OG MULIGHET FOR BÅTPLASS

Sjelden mulighet - Unik toppleilighet med det mange vil påstå er byens beste beliggenhet og utsikt. Store terrasseareal med spektakulær utsikt. Leiligheten bør oppleves for å få det riktige inntrykket!

Heltre askegulv i 2 etg. Askeparkett i 3 etg. Pent Kjøkken i eik. Begge bad oppusset i 2010. Stor solrik terrasse med sommerstue. Dobbelt garasje m. ny port.

Adresse: Vestre Strandgt 2, 6.etg Prisantydning: Kr. 15.000.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: Kr. 3.850,P-Rom/BTA/BRA: 207/227/215 Byggeår: 1999 Eierform: Selveierleilighet Visning : Kommer for salg - kontakt megler ved interesse!

Adresse: Andøysløyfen 114 Soverom: 3(4) Prisant.: 4.600.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 504 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 172/192/181 Byggeår: 1991 Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

lasse@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


30

annonsebilag

31

annonsebilag

kristiansand

ANDØYA-INNHOLDSRIK ENEB. M/STOR SOLRIK TOMT OG SJØUTSIKT

kristiansand

VISNING: VISNING ETTER AVTALE.

SØGNE / ÅROS ENDEREKKEHUS MED SOLRIK TERRASSE

GRENSER MOT FRIAREAL. DOBBEL GARASJE.

MEGET PEN BOLIG MED BL.A. NYERE FLISLAGT BAD

Boligen ligger på ei av områdets beste tomter med utsikt over sjøen, samt sol fra morgen til kveld. Ca. 100 m til sjøen.

Beliggende i barnevennlige og solrike omgivelser med kort vei til lekeplasser, friområder og badeplasser.

Adresse: Andøysløyfen 113 Soverom: 4 Prisant.: 5.100.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 619 kvm, eiet P-Rom/BRA: 244/267 Byggeår: 1994 Eierform: Enebolig Finn-kode: 41224011

Adresse: Tjønnelia 33 Soverom: 3 (4) Prisant.: 2.390.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 271 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 120/129/120 Byggeår: 1992 Eierform: Selveier

ÅPENT HUS LØRDAG 11.05 KL. 13.00-15.00 VISNING MANDAG 13.05 KL. 18.00-19.00

FINN-kode: 41348359

PÅL BIRKELAND 990 99 228

TERJE TJELLAND 911 21 131

pal@plussmegleren.no

terje@plussmegleren.no

FLEKKERØY MEGET PEN OG PÅKOSTET ENEBOLIG

VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 17.00-18.00

ÅPENT HUS LØRDAG 11.05 KL. 13- 15.

STOR ENEBOLIG SØGNE

MEGET SENTRALT PÅ `ØYA`PÅBYGD OG OPPUSSET

NYDELIG UTSIKT TIL SJØEN/ KVERNHUSVANNET - ÅROS

Sjarmerende enebolig beliggende på sydvendt og solrik tomt i rolig blindvei. Meget barnevennlig. Dobbel garasje.

Godt vedlikeholdt bolig.Parkett på de fleste gulv. 2 bad. Vårt kjøkken eikekjøkken m.hvitevarer. Garasje.

Adresse: Skålevigsgaarden 3 Prisant.: 3.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 925 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 131/201/183 Byggeår: 1770, renovert 1989, pusset opp og påbygd 2009 Eierform: Enebolig

Adresse: Tjønnemyra 20 Soverom: 4 Prisant: Kr.4.490.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 546 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 255/282/264 Byggeår: 1988 Eierform: Enebolig

FINN-kode: 39105451

FINN-kode: 36559308

LASSE MARCUSSEN 99 09 91 19

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

lasse@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


32

annonsebilag

33

annonsebilag

kristiansand

PÅBYGD VERT. DELT BOLIG - VÅGSBYGD

kristiansand ÅPENT HUS LØR. 11.05 KL. 13-15

ÅPENT HUS LØR. 11.05 KL 13-15

VISNING MAN. 13.05 KL. 18.30-19.30

MEGET INNHOLDSRIKT MED 4 SOV. 2 STUER OG 2 BAD. Innholdsrik bolig med eik plank i inngangsparti og et soverom i 1. etg. Parkett på alle gulv i 2. etg. To fliselagte bad.

Adresse: Nordtjønnåsen 6a Soverom: 4 Prisant.: 2.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 337 kvm, festet P-Rom/BTA/BRA: 154/182/172 Byggeår: 1986 Eierform: Enebolig FINN-kode: 40540664

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

ENEBOLIG MED STOR UTLEIEDEL YTRE VÅGSBYGD

kjetil@plussmegleren.no

SØGNE-HYTTE M/SJØBOD, BÅTPLASS, BRYGGE OG BILVEI TIL DØRA.

VISNING ETTER AVTALE.

MEGET INNHOLDSRIKT MED FLERE MULIGHETER. NÆR ANDØYA. Kort vei til Andøya som har flere badestrender, barnehage, balløkke, båthavn, tursti m.m. Gangavstand til butikk, barne og ungdomsskole, buss m.Dobbel garasje + biloppstillingsplasser.

STOR OG MEGET VELHOLDT HYTTE MED NYERE TILBYGG Eiendommen har solrik og usjenert beliggenhet med panoramautsikt over Trysfjorden.

Adresse: Andøyveien 14 Soverom: 4 Prisant.: 4.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1168 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 266/307/279 Byggeår: 1962/1992 Eierform: Enebolig

Adresse: Frøyslandsveien 26 Soverom: 4 Prisant.: 3.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 626 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 105/114/108 Byggeår: 1985/2009 Eierform: Hytte FINN-kode: 41090137

PÅL BIRKELAND 990 99 228

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

pal@plussmegleren.no

kjetil@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


34

annonsebilag

35

annonsebilag

kristiansand

kristiansand

ÅPENT HUS LØR.11.05 KL. 13-15

VISNING: MANDAG 13.05 KL. 17.00 - 18.00

VISNING TIRS.14.05 KL 18.30-19.30

ÅPENT HUS: LØRDAG 11/5 KL. 13-15 V/EIER

ENEBOLIG MED NYDELIG UTSIKT VOIEBYEN

SØGNE / HØLLEN ENEBOLIG

PEN OG GODT BELIGGENDE ENEBOLIG I BLINDVEI.

ENEBOLIG MED FANTASTISK UTSIKT - SØGNE

Parkettgulv på de fleste gulv og malte tapeter/tapeter på vegger. Fliselagt bad med dusjkabinett og varmekabler i hovedetasjen. Pent eikekjøkken (Strai).

Sentral beliggenhet i Søgne med flott utsikt over Høllen. Boligen ligger innerst i barnevennlig blindvei uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til Høllen brygge og Høllesanden. Boligen bør oppleves!

Adresse: Voieåsen 26 Soverom: 3 Prisant.: 3.490.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 650 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 130/176/162 Byggeår: 1967 Eierform: Enebolig

Adresse: Gamle Hølleheia 4 Soverom: 3 Prisant.: 4.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1078 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 150/199/179 Byggeår: 1958 Eierform: Enebolig FINN-kode: 41332839

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

CATO HERSVIK 996 02 144

kjetil@plussmegleren.no

cato@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


36

annonsebilag

kristiansand

STOR ENEBOLIG M.UTSIKT - MOSBY

37

annonsebilag

kristiansand

ÅPENT HUS LØR 11.05 KL.13-15

VENNESLA SELVEIERLEILIGHET

VISNING TIRSDAG 14.05 KL 17-18

MEGET INNHOLDSRIKBOLIG USJENERT BELIGGENHET.

NY 4-MANNSBOLIG MED CARPORT VIGELAND

Pene laminatgulv på de fleste rom i 1.etg og i kjellerstue. Malt panel og tapeter på de fleste vegger. Strai hvit kjøkken.

Leiligheten består av gang, bad/ vaskerom, 2 soverom, stue med utgang balkong og kjøkken.

Adresse: Lillefjell Terrasse 67 Soverom: 4 Prisant.: 2.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 596 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 169/262/232 Byggeår: 1986 Eierform: Enebolig

Adresse: Lundevegen 20 Soverom: 2 Prisant.: 1.690.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 10.000,Tomt: Ca. 711 kvm, Felles P-Rom/BRA: 62/62 Byggeår: 2012 Eierform: Selveierleilighet

FINN-kode: 40540409

FINN-kode: 35419819

KJETIL LOSSIUS 990 99 106

MARIANN THOMASSEN 99099140

kjetil@plussmegleren.no

vennesla VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 16.30 - 17.30

mariann@plussmegleren.no

MOSBY - DEL AV 4-MANNS BOLIG MED SOLRIK HAGE

ÅPENT HUS LØRDAG 11.05 KL. 13.00-15.00

VISNING

VELKOMMEN TIL

VISNING TIRSDAG 14.05 KL. 17.00-18.00

lørdag 11. mai kl. 12–

INNHOLDSRIK BOLIG M/ NYOPPUSSET BAD FRA 2007

13

Rolig boligstrøk med svært solrik beliggenhet. Biloppstillingsplass utenfor boligen. Ingen fellesutgifter!

Adresse: Lillefjell Terrasse 71 A Soverom: 2 (3) Prisant.: 1.850.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 623 kvm, eiet tomt P-Rom/BTA/BRA: 105/112/105 Byggeår: 1988 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 41349451 Områdebilde fra Bystranda

Bilde fra leilighet D 3.3.

FINN DIN DRØMMELEILIGHET!

TERJE TJELLAND 911 21 131

Du har fremdeles mulighet til å sikre deg en lekker leilighet i det som er Kristiansands nyeste og utvilsomt vakreste bydel! Bystranda Terrasse ligger på Tangen, mellom Otra og Østre havn, og her finner du et godt utvalg av flotte leiligheter, som varierer i størrelse fra 72 til 139 m2 BRA, med priser fra kr 2 895 000. Kontakt Plussmegleren eller se www.bystrandaterrasse.no for mer informasjon.

terje@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

Plussmegleren Tlf. 38 02 22 22

Rolf Elieson, mob: 990 99 107, e-post: rolf@plussmegleren.no Rita Ommundsen, mob: 990 99 108, e-post: rita@plussmegleren.no


38

annonsebilag

39

annonsebilag

vennesla

VENNESLA BORETTSLAGSLEILIGHET

vennesla VISNING: MANDAG 13.05 KL. 16.30 - 17.30

VISNING: MANDAG 13.05 KL. 18.00 - 19.00

2 (3) ROMS LEILIGHET NÆR SENTRUM MED GARASJE Leilighet nær sentrum med alle fasiliteter, skoler, barnehage, idrettshall og buss. Fremtrer pen, er renovert 2004

Adresse: Auravegen 21D Soverom: 1 Prisant.: 1.510.000,Fellesgjeld: 63.073,Totalpris: 1.573.073,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.332,Felleskostn.: 3.254,P-Rom/BRA: 68/74 Eierform: Borettslagsleilighet FINN-kode: 40457110

MARIANN THOMASSEN 99099140

VENNESLA HEL 2-MANNSBOLIG

mariann@plussmegleren.no

VENNESLA ENEBOLIG I KJEDE

VISNING: MANDAG 13.05 KL. 18.00 - 19.00

HEL TOMANNSBOLIG MED STOR TOMT NÆR SENTRUM. Hel Tomannsbolig sentralt beliggende med kort vei til skole, idrettshall, samt Vennesla sentrum med alle fasiliteter. Eiendommen ligger på en stor tomt på ca. 1,5mål.

9 NYE BOLIGER I REKKE MED HØY STANDARD Flotte rekkeboliger med høy standard og garasje på toppen av Lomtjønn. Meget solrikt og pen utsikt

Adresse: Auravegen 29 Soverom: 3 Prisant.: 3.050.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1455 kvm, Eiet P-Rom/BRA: 165/235 Byggeår: 1950 Eierform: Hel 2-mannsbolig

Adresse: Blåmeisvegen Soverom: 3 Prisant.: 2.890.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 7.197,P-Rom/BRA: 105/131 Byggeår: 2012 Eierform: Enebolig i kjede FINN-kode: 39729428

FINN-kode: FINN-kode:

MARIANN THOMASSEN 99099140

MARIANN THOMASSEN 99099140

mariann@plussmegleren.no

mariann@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

40610747

kristiansand

vennesla

mandal


40

annonsebilag

vennesla

VENNESLA SELVEIERLEILIGHET

41

annonsebilag

mandal

mandal

VISNING: MANDAG 13.05 KL. 16.30 - 17.30

STOR TOMANNSBOLIG ,MED GARASJE, PÅ VESTNES

PEN 3-ROMS EIERLEILIGHET MED STOR TERRASSE, HEIS

MED FURULUNDEN SOM NABO OG SJØUTSIKT!

Flott 3-roms eierleilighet i Vennesla sentrum. stor terrasse med ettermiddag/ kveldssol. Heis og parkeringskjeller.

Boligen er påbygd og meget innholdsrik. Nærmere Furulunden er det ikke mulig å komme! Velkommen!

Adresse: Sentrumsvegen 49, 2 etg Soverom: 2 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.400,P-Rom/BRA: 83/85 Byggeår: 2001 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Kallhammerveien 40 Soverom: 4 Prisant.: 2.900.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 358 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 164/214/199 Byggeår: 1965/1975. Eierform: Halvpart hor.delt tomannsbolig

FINN-kode: 40937109

MARIANN THOMASSEN 99099140

VISNING: TIRSD. 14/05. KL 18.30-19.30

KAI OSESTAD 990 99 201 kai@plussmegleren.no

mariann@plussmegleren.no

ENEBOLIG PÅ STOR TOMT MED NYERE VERKSTED/GARASJE.

FrØYslandsgÅrdEn

VISNING: TIRSD. 14/05 KL. 16.30-17.30.

innflytningsklare leiligheter med gunstig husbankfinansiering

USJENERT OG FIN TOMT. INNHOLDSRIK BOLIG. Eiend. ligger kun ca 5-10 minutters kjøring fra Mandal. Det er gjort en hel del utskiftninger på boligen den senere tid.

33744 gevir

Adresse: Kaddelandsveien 51 Soverom: 5 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1890 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 180/231/207 Byggeår: 1982 Eierform: Enebolig

se bl.a to ferdig innredede leiligheter.

Visning tirsdag 14. mai kl. 17-18

KAI OSESTAD 990 99 201

9 av totalt 18 leiligheter fra 74 til 80m2 med vestvendt beliggenhet. Leveres nøkkelferdige, inkl. garasjeplass i p-anlegg, livsløpsstandard og heis.

kai@plussmegleren.no

Ta kontakt med oss for å få tilsendt prospekt

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

AnitA torjussen tlf 906 91 074 - anita@plussmegleren.no Audun remesvik tlf 952 38 976 - audun@plussmegleren.no plussmegleren.no


42

annonsebilag

mandal

RENOVERT OG PÅBYGD ENEBOLIG PÅ SANDEN.

Vigeland sentrum

3 aV 7 sOlgt!

- gamleVeien 16

VISNING: ONSD. 15/5 KL. 16.30-17.30.

nye selveierleiligheter med meget gunstig husbankfinansiering*

FLOTT BOLIG MED INTIM OG SOLRIK BAKGÅRD.

. selveierleiligheter fra 73 - 96 m2

Huset er blitt renovert den siste tiden og fremstår nå med gode løsninger og flotte detaljer. Rolig område midt i byen!

. Heis

Visning Onsdag

. 2 og 3 soverom

15.mai Kl. 17-18

. 2 biloppstillingsplasser i

Adresse: Furulundsgate 3 Soverom: 3 Prisant.: 3.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 245 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 115/141/126 Byggeår: 1860/2006. Eierform: Enebolig

parkeringskjeller til hver leilighet . Priser fra kr. 1.900.000,til kr. 2.200.000,- + off.omk. . Innflyttingsklare vår/sommer 2013

audun remesvik, 95238976 - audun@plussmegleren.no anita B.torjussen, 90691074 - anita@plussmegleren.no Husbankfinansiering: månedlig kostn. år 0-5: fra kr 2.518,-*

KAI OSESTAD 990 99 201

* Månedlig kostnad beregnet ved 80% lån i Husbanken med 25 års nedbetaling, 5års avdr.frihet og 5 års fastrente. Kjøpesum kr. 1.900.000,-+omk.

kai@plussmegleren.no

LANDLIG OG SENTRALT. 5 MIN TIL BYEN! 3D: Dots

RUGLAND INNHOLDSRIK ENEBOLIG

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

SOLRIKT OG USJENERT. KUN CA 3 KM TIL SENTRUM. Dobbel garasje i husets 1 etg.Innh:1 etg: Hall, vaskerom, wc, kjk, stuer, disp.rom. 2etg: 2 stuer, bad, bod og 4 sov. Grillbu.

Adresse: Heslandsvn. 73 Soverom: 4 Prisant.: 2.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1904 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 293/375/346 Byggeår: Ukjent, påbygd i 20062009 Eierform: Enebolig

Over halvparTen sOlgT, men fremdeles flere flOTTe leiligheTer igjen

AUDUN REMESVIK 952 38 976 audun@plussmegleren.no

Ta kontakt så finner vi den som passer best for deg kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kastellodden.no

Plussmegleren Mandal AS Store Elvegate 15 Mandal | mandal@plussmegleren.no Anita Torjussen 906 91074 | Audun Remesvik 952 38976


44

annonsebilag

45

annonsebilag

mandal

VESTNES - MANDAL SELVEIERLEILIGHET

mandal

VISNING: TIRSDAG 14.05 KL. 17.00 - 17.30

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

SKJEBSTADÅSEN MANDAL.

ALT PÅ ETT PLAN OG STOR UTEPLASS!

NYERE 4-ROMS LEILIGHET MED GARASJE.

VELHOLDT OG MEGET SOLRIK ENEBOLIG.

Dette er leiligheten med nærhet til alt! Furulunden, sjøen, byen m.m. Leil. er romslig, ligger i 1 etg m/enkel adkomst.

Skjebstadåsen har en sentral beligh. ca 3 km vest for Mandal sentrum. Grenser til friområde og har sen kveldsol.

Adresse: Neseveien 64 - Vestnes Park Soverom: 3 Prisant.: 2.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.160,- pr mnd Tomt: Ca. 3543 kvm, felles eiet P-Rom/BTA/BRA: 92/103/92 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet

Adresse: Skjebstadåsen 14 Prisant.: 2.450.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 549 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 122/150/136 Byggeår: 1969 Eierform: Enebolig

AUDUN REMESVIK 952 38 976

KAI OSESTAD 990 99 201

audun@plussmegleren.no

kai@plussmegleren.no

ROMSLIG OG MEGET TILTALENDE BOLIG PÅ SANDEN

VISNING: TORSD. 23/5 KL. 17.00-18.00

VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

BROGÅRDEN PÅ VIGELAND

UTSIKT TIL ELVA OG GODE SOLFORHOLD

SOLRIK UTEPLASS MED UTSIKT MOT ELVA.

LEILIGHETER MED GARASJE OG LIVSLØPSTANDARD

Boligen går over tre etasjer og er blitt løpende vedlikeh./oppgradert. Tilhørende garasje i innendørs anlegg. Velkommen!

Leilighetene er innflyttingsklare og er praktisk innredet med bla. to sov og bra standard. Heis. Garasje/bod i kjeller.

Adresse: Nygata 7 Soverom: 3 Prisant.: 3.800.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 98.800,P-Rom/BTA/BRA: 140/157/142 Byggeår: 1998 Eierform: Rekkehus (Ende)

Adresse: Smibakken 1 - Brogården Prisant.: Fra 1.785.000 til 2.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% BRA: Fra 65 kvm til 85 kvm Eierform: Selveierleiligheter

KAI OSESTAD 990 99 201

AUDUN REMESVIK 952 38 976

kai@plussmegleren.no

audun@plussmegleren.no

kristiansand Skippergata 10

vennesla Venneslamoen 10

mandal Store Elvegate 15/17

kristiansand

vennesla

mandal


46

annonsebilag

mandal VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

TIMBERÅSEN 12 MARNARDAL ENEBOLIG MED ROMSLIG GARASJE PÅ STOR TOMT. Eiend. ligger i et etab. boligområde i Marnardal kommune. Boligen har en normal standard ut fra alder. Tomt på 1046 m2.

Adresse: Timberåsen 12 Soverom: 4 Prisant.: 1.490.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 39.542,P-Rom/BTA/BRA: 152/223/203 Byggeår: 1974 Eierform: Enebolig

KAI OSESTAD 990 99 201 kai@plussmegleren.no

salget erer i gang! salget i gang!

FarmOtunet FarmOtunettrinn trinn2 2 På Farmotunet på Vigeland skalskal det det nå bygges 15 flotte På Farmotunet på Vigeland nå bygges 15 flotte husbankfinansierte selveierleiligheter like like vedved elvebredden. husbankfinansierte selveierleiligheter elvebredden.

Vil du mer? Kontakt oss oss i dag Vil vite du vite mer? Kontakt i dag Audun Remesvik Tlf: 95 Audun Remesvik Tlf:239589237689/ audun@plussmegleren.no 76 / audun@plussmegleren.no Kai Osestad Tlf. 99 Kai Osestad Tlf.099992090192/ kai@plussmegleren.no 01 / kai@plussmegleren.no


DE BESTE BOLIGSALGENE ER Etter en bolighandel hos Plussmegleren vil vi at du skal si: «Dette gikk jo utrolig enkelt og greit!» For å oppnå det må vi være faglig dyktige, ryddige og oppriktig engasjerte. Da er det størst sjanse for at alt går på skinner og at du blir skikkelig fornøyd.

Lasse Marcussen KRISTIANSAND M: 990 99 119 Jarle Sagedal VENNELSA M: 913 24 969

Rita Ommundsen NYBYGG M: 990 99 108

kRISTIANSAND

Kai Osestad MANDAL M: 990 99 201

VENNESLA

MANDAL

Plussmagasinet mai 2013  

Et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, Sparebanken Pluss og Sørlandet boligbyggelag.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you