Page 73

VERHAGEN MILIEU ADVIES B+U 2 2018 71

De asbestspecialisten van verhagen milieu advies, v.l.n.r. jordy dijkxhoorn, paul dijkxhoorn, kees verhagen, daan schippers en marc wekker.

Schakel altijd een asbestspecialist in voorafgaand bij een sloop- of renovatieproject! Verhagen Milieu Advies is sinds 2013 actief in de asbestbranche. In enkele woorden staat Verhagen Milieu Advies voor een gecertificeerde partner die met jarenlange ervaring betrouwbaar en deskundig adviseert. We zijn gevestigd in de Rotterdamse haven, het industriële hart van Rotterdam. Vanaf de Sluisjesdijk opereren we voor opdrachtgevers in de regio Rotterdam en ver daarbuiten.

H

et team van Verhagen Milieu Advies telt zes personen. Daarmee bedienen we dagelijks opdrachtgevers met uiteenlopende asbestvraagstukken. Binnen ons bedrijf richten we ons op drie branches: vastgoed, maritiem en industrie. De afgelopen vier jaar is 90% van onze werkzaamheden uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers in de woningbouw, zorgsector, professionele vastgoedbeheerders en (project)ontwikkelaars. In cijfers: in drie jaar tijd zijn 1680 onderzoeken uitgevoerd.

DIVERSE DIENSTEN

Binnen ons palet hebben we verschillende diensten voor asbestonderzoek: asbestinventarisaties, validatiemetingen, materiaalanalyses en risicobeoordelingen. In het verlengde daarvan zijn we ook inzetbaar voor projectbegeleiding en projectmanagement. Alle activiteiten worden door Verhagen Milieu Advies gecoördineerd en uitgevoerd. Ons focusgebied asbestonderzoek is uitgegroeid tot een van de belangrijkste pijlers. We houden onze expertise op asbestgebied continu op peil en investeren in nieuwe technieken en technologieën die van toegevoegde waarde voor onze afnemers zijn.

OMGEVINGSMANAGEMENT

We onderkennen als geen ander dat asbest voor onze opdrachtgevers een gebied met een hoog afbreukrisico is. Een opdrachtgever wil zo min mogelijk ruis over het onderwerp richting gebruikers, eige-

VERHAGEN MILIEU ADVIES

Sluisjesdijk 127 3087 AE Rotterdam

naren of media. Er moet met zorg worden omgegaan met gevoelige informatie. Dat vraagt optimaal omgevingsmanagement, uitgevoerd door een team dat tactvol kan opereren. Verhagen Milieu Advies ontzorgt u met alle zaken rondom het asbestvraagstuk, van het allereerste advies tot aan die belangrijke communicatie met gebruikers. Alles gebeurt in nauw overleg met u als eindopdrachtgever.

KENNIS EN ERVARING

De asbestspecialisten van Verhagen Milieu Advies zijn deskundig en gecertificeerd volgens de laatste wetten en regels die vanuit de overheid worden gesteld. We beschikken over de VCA*-certificering; onze werkwijze is professioneel, helder en duidelijk. Bij elk project worden de richtlijnen zoals vermeld in bijlage XIIIa van het Arbeidsomstandighedenbesluit nauw opgevolgd. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat we werken aan een schone en veilige leefomgeving voor de eindgebruikers van het object.

ONZE MISSIE

Met Verhagen Milieu Advies neemt u een partner in de arm die elke dag met passie werkt aan een belangrijke missie: het creëren van een betere leefomgeving. Dat doen we door een gedegen aanpak met de juiste stappen. Ook voor u gaan we graag met diezelfde passie aan de slag!

T. +31 (0)10 - 210 77 25

E. info@verhagenmilieuadvies.nl I. www.verhagenmilieuadvies.nl

Bouw en uitvoering 2-2018  

In Bouw en Uitvoering 2-2018 o.a. artikelen over: 'Het rijkskantoor van de toekomst', 'Bouwend Nederland over modern personeelsbeleid in de...

Bouw en uitvoering 2-2018  

In Bouw en Uitvoering 2-2018 o.a. artikelen over: 'Het rijkskantoor van de toekomst', 'Bouwend Nederland over modern personeelsbeleid in de...