Page 1

Diferències entre el desenvolupament d’apps per Android i iOS Desenvolupament d’apps per Android:

Les aplicacions d'Android tenen avantatges a destacar, com per exemple: el seu codi obert basat en Linux, un Software lliure, una gran comunitat de desenrotlladors, un sistema compatible amb molts dispositius mòbils, permet l'opció de multiús, llibertat de realitzar aplicacions o complements sense haver de demanar un permís. Primer de tot hem de saber clar el que volem desenvolupar i elegir bé l’entorn de desenvolupament. Hi ha dos tipus d’aplicacions, les natives o l’ús de diferents frameworks. 

Les aplicacions natives són les que desenvolupen el llenguatge natal del propi terminal.

Si es fa l’us de diferents frameworks, es necessita crear un compte per Android, que ofereix les biblioteques de codi, estructures per aplicacions, compatibilitat multimèdia per cada ús.

Les aplicacions per Android utilitzen el llenguatge de Java programació i també el seu disseny.

Desenvolupament d’apps per iOS:

Els principals avantatges de les aplicacions de iOS són: 

Ofereix l'actualització del seu sistema iOS a tots els seus dispositius

Els canvis d'interfície entre versions de iOS són mínimes

S’adapten a qualsevol generació


Per crear aplicacions per iOS es necessita saber el tema dels certificats, llicències, perfil, codis...també diferents regles de renovació. Primer de tot hem de tenir la idea clara, per poder crear l’aplicació. Seguidament necessitem crear un mockup, que és disseny o maqueta a escala, que s’utilitza per a l’avaluació del disseny. Quan ja tenim aquesta fase feta, la segona part és fer el desenvolupament i el disseny de l’app. Finalment, quan està tot revisat i no hi ha cap error, es procedeix a pujar l’app en App Store.

Published on Jul 12, 2018 Android o iOS? Les principals diferències.  

Android o iOS? Les principals diferències.

Published on Jul 12, 2018 Android o iOS? Les principals diferències.  

Android o iOS? Les principals diferències.

Advertisement