Page 51

Productnieuws Eenvoudig en snel een passend antwoord op uw parkeervraagstuk Nieuwe CROW-publicatie over parkeren De CROW-publicatie ‘Handboek Parkeren’ heeft alle actuele informatie over parkeren op een overzichtelijke manier gebundeld en biedt een compleet overzicht van de verschillende aspecten van parkeren. De afgelopen jaren hebben diverse organisaties veel kennis en informatie uitgebracht over parkeren. Door deze veelheid aan publicaties waren gebruikers vaak het overzicht kwijt. Voor CROW was dit de aanleiding om met behulp van een breed samengestelde werkgroep een totaaloverzicht samen te stellen. Met vertegenwoordigers van gemeenten, de detailhandel, aanbieders van parkeerdiensten en andere belanghebbenden is alle actuele informatie en praktische kennis verzameld en in een publicatie uitgegeven. Van auto’s tot fietsen, van parkeerbeleid tot uitvoering en van juridische zaken tot het bepalen van parkeervraag en -aanbod. Het beschrijft de locaties, gaat in op milieuaspecten en de vastgoedwaarde van parkeren en het geeft informatie over de juiste plaats en vormgeving van parkeerbewegwijzering. CROW-publicatie ‘Handboek Parkeren’ (artikelnummer 311) is te bestellen via de CROW-website: www.crow.nl en kost 88 euro inclusief btw.

advertentie

11:25 11:30

Op zoek naar een parkeerplaats Op zoek naar nieuwe schoenen

WPS ParkID Omdat parkeren een dagje winkelen niet mag verpesten Na een drukke week willen veel mensen eens iets anders doen. Bijvoorbeeld lekker genieten van een dagje winkelen met vrienden. Het laatste wat ze dan willen is hun tijd verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats en een gevecht met de betaalautomaat. De ParkID parkeeroplossing maakt parkeren makkelijker en sneller. Zo is ParkID uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke en logische interface, welke zorgt voor een snelle afhandeling bij de ingang en een eenvoudig betaalproces voor uw klanten bij de betaalautomaat. Dit vergroot niet alleen de efficiëntie van uw parkeergelegenheid, maar voorkomt ook het ontstaan van knelpunten bij de in- en uitgangen. Zo hebben uw klanten meer tijd om te winkelen.

Fleischhauer parkeerkaartje FSC-gecertificeerd Fleischhauer, leverancier van kaartjes voor openbaar vervoer en parkeren heeft van het Duitse instituut TÜV Nord het FSC-keurmerk Chain-of-Custody ontvangen. Het bedrijf heeft dit voorjaar bovendien het ISO 14001 certificaat behaald voor milieumanagementsystemen. Daarnaast wordt voor de productie van de parkeerkaartjes voor 80 procent gebruik gemaakt van zonne-energie. Al deze activiteiten zorgen voor een actieve bijdrage aan een beter milieu. De parkeerkaartjes worden in Nederland exclusief verkocht door Van Dodeweerd Parkingsupplies BV.

www.wpsparkingsolutions.com Visit our website to find a system to match your car park

An Imtech company

51

vexpansie 2012

Vexpansie 3 - 2012  
Vexpansie 3 - 2012  

Vexpansie is het officiële orgaan van Vexpan maar ook hét vakblad voor de professional in parkeren.