Page 44

Propper i ørerne – ørevoks eller tryk Propper i ørerne hos voksne kan skyldes flere ting. Der kan bl.a. være tale om ørevoks, der har dannet en prop i det ydre øre eller tilstopning af det eustatiske rør, der løber fra det indre øre ned til næsen. En prop forårsaget af ørevoks kan skyldes hyppig rens med vatpinde, overproduktion af voks eller brug af høreapparat eller lyddæmpende ørepropper. En sådan prop kan medføre nedsat hørelse samt en fornemmelse af susen og tryk i øret. Her kan du med fordel bruge et middel til opløsning af ørevoks i det ydre øre. Spørg på apoteket. Hvis symptomerne skyldes en tilstopning af det eustatiske rør, skal der behandles via næsen. Det skyldes, at trommehinden forhindrer trykket i det indre øre i at blive udlignet fra øresiden. Røret kan bl.a. blive tilstoppet under forkølelese, allergi eller en tur i fly eller under vand. På apoteket har vi forskellige muligheder for at afhjælpe dine symptomer.

Remo-wax® Spray

Remo-wax® Olie Spray

Vaxol ørespray

Blødgør og løsner ørevoks og øre­ vokspropper, så de lettere skylles ud. Praktisk spraymundstykke letter brugen og sikrer korrekt dosering. Øresprøjte til skylning af øret medfølger. 10 ml.

Mindsker kløe og irritation i øre­ gangen forårsaget af tør hud. Olien hjælper også med at genoprette ørets naturlige rengøringsmeka­ nisme, da olien blødgør ørevoks og dermed forebygges dannelsen af ørevokspropper. Kan anvendes efter behov og skal ikke skylles ud. 15 ml.

Blødgør og fjerner overflødigt ørevoks og vokspropper. Sprayen indeholder naturlig olivenolie, som fugter tør hud, hvorved kløe og irritation mindskes i øregangen. Denne barriere gør også, at øregangen beskyttes mod vand, snavs og bakterier, hvilket er vigtigt ved bad og svømning. Vaxol er et effektivt produkt uden kon­ serveringsmiddel. Velegnet til voksne og børn over 1år. 10 ml.

44 | Sundhedsmagasin nr. 3 2019

Profile for Apotekeren

Sundhedsmagasin 3 - 2019  

Efteråret er snart på vej og flere af os har brug for et vitamin- og kosttilskud. Tag en snak med os på apoteket om netop du og din familie...

Sundhedsmagasin 3 - 2019  

Efteråret er snart på vej og flere af os har brug for et vitamin- og kosttilskud. Tag en snak med os på apoteket om netop du og din familie...